- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WD mid ... U ovoj igri su gejmovi ili sux hard ili pwn hard nema nista između ...
Čisto iz znatiželje, zašto si njime išo na mid?
WD mid ... U ovoj igri su gejmovi ili sux hard ili pwn hard nema nista između ...
Obično kad netko picka WD i zove mid to je samo zato da ostalim igračima daje epileptične napade i živčane slomove.
Obično kad netko picka WD i zove mid to je samo zato da ostalim igračima daje epileptične napade i živčane slomove.
Vidija san pickove i picka san wd-a mislio suportat al ka smo usli u game pucko kaze da ide top s bauntijem kristalka krenila bot ja san onda zva mid jer san konta bolje da ja igran mid s njin nego da kristalku ili slardara(iako je on kolega) neko pwna na midu ...Nakon 6 san samo genka i pusha s ostatkon.Nebrini nisan ja zva mid wd-a u startu
Onaj game kad pusis rax (i game) i dok ti pushaju drugi ti se dc-a suigrac i nece pauzirat protivnici jer "nemamo sanse" ,pa ti uzmu i druge rax i onda ti se vrati suigrac i pobijedite.
I onda se ispricavaju kaj nisu pauzirali,uljepsa ti dan ko nikaj.
Kad smo vec kod zvanja mida. Sinoc all radnom, dobio pudga, zva mid na pocetku i otisa na mid prvi, sto je logicno kad dobijes tog heroja. Nakon toga dodje leshrac i kaze lesh: pudge gtfo I have bootle.
Kazem pudge je najbolji hero za mid, no i dalje on po svome, kaze mi da ce me trollat i da sam kreten i opsuje mi majku na hrvatskom.
Nakon ovoga sam shvatio da je mit kad netko kaze da su rusi njubare, vec to su ipak nasi balavci. Sramota.
Tako je...pogledaj hrvatski kanal, vjerojatno je najgori na doti, meni ne smeta ako neko ne zna igrat odnosno ako je početnik, ali brate mili sve ko da su neki degenerici tamo, niko se zajebava ne zna, sve samo spamaju nekakva sranja ovaj kupuje iteme ovaj prodava, preko 200 ljudi konstantno u chatu, brzinski nekoga naložim odma mi yebe mater..do jedine komunikacije dolazi kad dodje srbin i kresne nam mater ustašku i onda petorica planu ko šibice i onda tu drama nastane.....što mislite koliki je prosjek godina tamo?
Tako je...pogledaj hrvatski kanal, vjerojatno je najgori na doti, meni ne smeta ako neko ne zna igrat odnosno ako je početnik, ali brate mili sve ko da su neki degenerici tamo, niko se zajebava ne zna, sve samo spamaju nekakva sranja ovaj kupuje iteme ovaj prodava, preko 200 ljudi konstantno u chatu, brzinski nekoga naložim odma mi yebe mater..do jedine komunikacije dolazi kad dodje srbin i kresne nam mater ustašku i onda petorica planu ko šibice i onda tu drama nastane.....što mislite koliki je prosjek godina tamo?
[H]1key[W]2keys
Go fast trade.
[H]1key[W]2keys
Go fast trade.
go mailbox
E, u tim šiframa pričaju, iskreno ne kontan što to znači niti me interesira ali mi se para ko da ih je pola registrirano na doti da bi tramakali te iteme
E, u tim šiframa pričaju, iskreno ne kontan što to znači niti me interesira ali mi se para ko da ih je pola registrirano na doti da bi tramakali te iteme
A moras sifre znat, ja znam onu da me prestane policija lovit.
Ekipa koliko vridi jedan treasure key? 5 rarova?
1.8€ novi, a 2.3€ je srednja cijena na community marketu ako oces rabljeni
Dobio sam unusual green greevil i dobio sam 35 keyeva , a dao sam vec key za 2 rare mislim da sam se zeznuo neznam u vezi te aukcije bas pa me zanima jel to 5 rarova ili?
Dobio sam unusual green greevil i dobio sam 35 keyeva , a dao sam vec key za 2 rare mislim da sam se zeznuo neznam u vezi te aukcije bas pa me zanima jel to 5 rarova ili?
Zavisi do rarea i do čovjeka. Netko za dobra 5 rarea ne da key, netko za losih pet da. Nejdi ispod 5 rr(random rare) za key.
Kakva iskustva imate s kladenjem na dota2launge-u?
Koje si rareove dobio za key?
Vjerovatno si se jako zeznuo.
Koje si rareove dobio za key?
Vjerovatno si se jako zeznuo.
Head i chest za death propeticu , a to san bas trazia
Kakva iskustva imate s kladenjem na dota2launge-u?
Odlicna stranica je bas za kladenje i mjenjanje itema jako korisno i sigurno
A moras sifre znat, ja znam onu da me prestane policija lovit.
Znam i ja tu : enter, broj rođaka u policiji, enter?
Novi update - Three Spirits
Čini se da je update super.
Neznam sta tu imas kontat, dodali jos 2 heroja iz stare dote..
jaoooooo anal rape
Sutra ce apdejt ja mislin ...