Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.963.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Dota 2
chaselol kaže...
Onjegin kaže...

Preporučujem potpruno suprotno. Trejdajte keyeve za iteme koje želite ili ih platite pravim novcem na Item Marketu kad proradi.

E vidis nisi u pravu, pogotovo sto je ovo Diretide event, to znaci neki itemi se mogu dobiti SAMO iz Diretide chestova serije 2013 a ti chestovi nestanu poslije 30.11.2013 i to je to. Postoje sanse da ce nesto pretvoriti u Immortal, nikad ne znas s takvim stvarima, zar ne?
Ako ne riskiras ne profitiras, ja sam tri keya potrosio zaradio sam super, sword za Juggera koji vrijedi 17-19 keyeva lagano , da sam imao srece jesam, ali ako ne kockas neces nista ni dobiti u ovoj igri ;)

Ne, šasna je 99% da gubiš. To si zaboravio naglasiti.

15 godina
neaktivan
Dota 2

Ja ne mogu dovoljno naglasiti kako je LOSE otvarati chestove. Pa u chestovima postoje samo 2-3 itema koja bi vam vratila vrijednost keya. A u 90% slucajeva ih necete dobiti, plus, taj key mozete zamjeniti za bilo koji item koji vam se svidja, umjesto da se kockate i dobijete govno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ja ne mogu dovoljno naglasiti kako je LOSE otvarati chestove. Pa u chestovima postoje samo 2-3 itema koja bi vam vratila vrijednost keya. A u 90% slucajeva ih necete dobiti, plus, taj key mozete zamjeniti za bilo koji item koji vam se svidja, umjesto da se kockate i dobijete govno.

Tako je! Šansa da dobijete onaj itema koji vraća vrijednost keya je puno manja!!!

Recimo da je u chestu 20 itema, šansa da dobijete meč za Svena koji vrijedi 2 loša commona je 99%, a šansa da dobijete dobar item je 0.0000000000000000000001%. Dakle nije ravnomjerno raspoređeno.

17 godina
Onjegin kaže...
Jonja kaže...

Tako je! Šansa da dobijete onaj itema koji vraća vrijednost keya je puno manja!!!

Recimo da je u chestu 20 itema, šansa da dobijete meč za Svena koji vrijedi 2 loša commona je 99%, a šansa da dobijete dobar item je 0.0000000000000000000001%. Dakle nije ravnomjerno raspoređeno.

Pa normalno, najbolje da svaki key vrati vrijednost i jos zaradis :)

To je kockanje, netko to voli, netko ne, ali na duge staze uvijek popusis

12 godina
neaktivan
Dota 2

Pozdrav novi sam ovdje zanima me kako da stavim sokete na oruzja (inscribed) od lika? znam da treba inscribed gem i sta jos i koliko vrijedi to? kontam u rarovima i unc koliko bi trebo dat? ako mi mozete molim vas pomoci

0 0 hvala 0
13 godina
Onjegin kaže...

Pojam zabava ne postoji kod vas izgleda? Mislim na par komentara iznad ispod.....

Steta. Bas steta :)

Pet chestova sam otvorio, tri su bila promasaja sve neke plave iteme dobio a zato ostala dva su mi donijela 40+ keyeva :) 

Isplati se baciti koji key cisto onako, pogotovo na diretide.

p.s. uploadacu video otvaranja par chestova diretide ovih dana ;) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
Dota 2

Šta je danas sa serverima? Ja sam oko 17 sati probao matchmaking, kad ono ide u beskonačnost, i pukne veza s dotom i tako u krug. Znam da je tako bilo i za DT, pa mislio sam sredili su probleme. Jeli kod vas isto bilo takvih problema ili sam ja jedini?

Say hello to my little friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dota 2

Evo moj prvi otvoren chest

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Onjegin kaže...

Pojam zabava ne postoji kod vas izgleda? Mislim na par komentara iznad ispod.....

Steta. Bas steta :)

Pet chestova sam otvorio, tri su bila promasaja sve neke plave iteme dobio a zato ostala dva su mi donijela 40+ keyeva :) 

Isplati se baciti koji key cisto onako, pogotovo na diretide.

p.s. uploadacu video otvaranja par chestova diretide ovih dana ;) 

Stvar je u tome da nije baš da ljudi imaju para da "cisto onako" kupe par keyeva za realno beskorisnu stvar u igri.

13 godina
Ravenclaw92 kaže...

Stvar je u tome da nije baš da ljudi imaju para da "cisto onako" kupe par keyeva za realno beskorisnu stvar u igri.

Ja ih necu kupiti nego zamjeniti treasure key za diretide key. A ako ti je beskorisno to u igri sto je igras i skupljas keyeve/iteme?

Hm?

Svako ko igra dotu duze od pola godine sigurno ima 2-3 keya jer se realno moze skupiti, prodajes rare iteme za keyeve itd. Ja nisam dao nista za ovu igru ali sam skupio igrajuci i to zesce casual, imam ~400 partija odigranih a igram od pocetka bete. 

16 godina
neaktivan
Dota 2

Platio sam lovom 12 keyeva i otvorio 12 chestova tokom TI2. 

Ispao sam budala. Onjegin je u pravu, otvaranje chestova je jako losa ideja, sansa da se nesto dobije je manja nego kad igras slota u seoskoj kafani. Ako vam se posebno svidja neki item, bolje ga kupiti direktno nego otvarat chestova pa se nadati necem dobrom da dobijes sto kasnije mozes mijenjati itd...

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
chaselol kaže...

Svako ko igra dotu duze od pola godine sigurno ima 2-3 keya jer se realno moze skupiti, prodajes rare iteme za keyeve itd. Ja nisam dao nista za ovu igru ali sam skupio igrajuci i to zesce casual, imam ~400 partija odigranih a igram od pocetka bete. 

Ne prijatelju, ti si prokleto sretan.

Ja imam više od 400 partija, otvarao sam mnogo chestova svaki put u nadi. Nikad nisam ništa dobio, ali znaš tko jest? Valve. 

Ne vole oni ni tebe ni mene. Niti su ikad poslušali ni mene ni tebe. Niti znaju da ti i ja postojimo, ali znaš šta postoji? 1.99$ na njihovom računu svaki put kad kupiš key.

13 godina
neaktivan
Dota 2

.

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 11:10 (razbijac).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Ja ih necu kupiti nego zamjeniti treasure key za diretide key. A ako ti je beskorisno to u igri sto je igras i skupljas keyeve/iteme?

Hm?

Imam sigurno prek 1k gameova i nikad nisam dobio nesto jace od rare itema. Jedini item koji sam ingame kupio je compendium i MLG ticket kao support za egaming. Beskoristno sam mislio zato sto niti malo ne utjece u igru, pa tako nisu ni potrebni, a igru ne igram radi keyeva/itema vec zabave.

12 godina
neaktivan
Dota 2

2 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

NaVi Dota 2 Giveaway 

3x Graficke kartice, dresove, podloge za miš itd..

Link

Moj PC  
1 5 hvala 0
12 godina
protjeran
Dota 2

Jednom sam osvojio ali nikad neznaš možda opet, samo like i prijavite se za nagrade od NAVI:

LINK

0 2 hvala 0
13 godina
Dota 2

dropaju fine stvari od craftanja random itema ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dota 2

Dupli post, 

Drugu dao DT key i chest i dobio Inscribed treantove od Diretide eventa sa Roshan kill count (Mythical)

E ovo je sreca :) Isplati se kazem ja !:)

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Tarzim Crown of the Death Priestess dp helm ako tko ima neka me wispa , dajem novce i iteme u igri 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Osim kupovanja kljucenja pa nadanja da ce te nesto dobiti iz chesta mnogo je bolje da igrate kladzu. Evo ja skoro svaki dan zavrsavam sa +2 rare-a u dobitku samo tako sto se kladim na sigurice. Ne morate ni puno pratiti scenu da znate kako ce neki mecevi zavrsiti.

2 1 hvala 0
13 godina
Dota 2

Ide uskoro video momci, 4 chesta, 11 keyeva zasad :)

P.S. I ako dobijete plavi iz chesta, dobijete gem uz njega 100% key nazad dobijete, isplati se otvarai DT chestove :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 16:57 (chaselol).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Dota 2

Ja sam dobio unusual kurijera sa bleak hallucination efektom

http://steamcommunity.com/profiles/76561198071944408/inventory/

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Jel mi moze netko objasnit kad stavljate iteme na market za prodat bude mi sve dobro ali kad vidim u search mog itema nema nigdje u cemu je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
Dota 2

Ja sam par puta otvarao tf2 i dota 2 chestove i nisam dobio bas neke iteme. Ako se otvaraju chestovi koje preporucujete da se otvore.

0 Otvaranje chestova
2 Kupnja itema pomocu keyeva
19 Ma boli me k.. za iteme :D
Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ghost777 kaže...

Ja sam par puta otvarao tf2 i dota 2 chestove i nisam dobio bas neke iteme. Ako se otvaraju chestovi koje preporucujete da se otvore.

10 diretide chestova sam otvorio, 4x scroll case, 2xgem onaj lockbox

Dobio sam sledece:
INSCRIBED Kuka za pudga nova Mythical otisla za 6k
INSCRIBED The torchbearer (warlock ulti mythical) x2 

INSCRIBED Vukovi za lycana 

Recept: Hollow Jack (Kurir)

Recept: Dragon Sword (Juggernaut Mythical najskuplje oruzje~17k)

Recept: Broken Shackles (Alchemist Mythical braceri 10-15k)

Gemovi:

PA Dagger crit

Lycantroph kills under ultil

Furion treants summoned

Morph Adaptive strike

Multicast Fireball

Multicast Ignite 

Enemy heroes hooked x2

Tracked bonus gold

Invisible jinada strikes

Enemies revealed under dust x3

Victories

Gold earned

Roshan kills

Rare itemi:
Ogre  scepter x2

Bounty hunter offhand x3

Tidehunter Drosal doom (peraja) x2

Chisele i cursed recepte ne racunam.

Poceo sam sa 8 Keyeva da otvaram.
Na stanju imam

2 DT key

6 Treasure key

Hollow Jack (Kurir)

Dragon Sword

Gemovi:

Tracked bonus gold

Enemies revealed under dust x1

Roshan kills

Rare itemi:
Ogre  scepter x1

Bounty hunter offhand x2

Tidehunter Drosal doom (peraja) x2

Random rare itema x12 od kojih neki vrijede 3-4 rare
Na kraju ispadne da mi ostaje za trade:

Bounty hunter gem zajedno sa oruzjem ide za 5-6 rare itema ~1k

Roshan kills sigurno 3-4 rare itema

Long story short, isplati se. Stavicu YT link ovdje, spaja sve u jedan video chestova za one koji ne vjeruju :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 2:18 (chaselol).
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nek napravu novu igricu samo za te iteme

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dota 2

Nije Valve od jučer. Taj cijeli market sistem, tj. cijelo tržište tim itemima, količina tih itema, njihovo dropanje samim igranjem, mogučnosti trejdanja i klađenja, rijetkost i jedinstvenost nekih su tu kako bi se igrače potaknulo da ih kupe.

Zašto da ih kupe, kada se mogu trejdati pitate se? Upravo u tomu je i fora. Samim trejdanjem je moguće nabaviti neke vrijedne iteme i time steći "status" (slično dobrom i rijetkom autu irl). No kada tada će se pojaviti netko tko je platio, pa samim time bez ikakvoga truda i prekomjernog trejdanja došao do boljih itema od vas. Zbog toga ljudi krenu kupovati ključeve, trejdati ih za bolje iteme, otvarati chestove.. Ostatak priče znate.

Postoji tu još jedan element. Nakon što se tih itema nakupi, nekomu neće biti lako svo svoje stečeno bogatstvo tek tako ostaviti ili prodati. Ako svoje iteme ne proda, vrlo vjerojatno će se vratiti nazad (pa ih pritom kupiti još)

Zato je Dota f2p. Ne bih znao koliki su im prihodi od tih mikrotransakcija, ali procijenjujem da svakako nisu u gubitku...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dota 2

naravno da nisu u gubitku! valve je usavršil F2P model i item marketplace sa TF2. veliki novci se okreču na itemima koje ljudi kupuju radi ekskluzivnosti.

o novom patchu, itemima i marketu:

http://www.rockpapershotgun.com/2013/11/19/how-a-single-patch-can-shake-the-dota-2-trading-market/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+rockpapershotgun%2Fsteam+%28Rock%2C+Paper%2C+Shotgun%3A+Steam+RSS%29

1 0 hvala 0
14 godina
Dota 2

ja otvorio dva diretide chesta i dobio Inscribed Hallowed Horde sa Trees created gemom i Inscribed Demonic Collar sa Towers destroyed gemom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:46 (Zvonzi).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice