Divinity: Original Sin 2

poruka: 301
|
čitano: 44.729
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
protjeran

uspio natjerat codex da proradi, igrao malo, ubijao neke bube po brodu, i prekinuo...ne cini se toliko losa, ali previse detalja odjednom, pogotovo meni koji nisam igrao jedinicu...alt tipka mi je takodjer prestala funkcionirati nakon prvih 5-6 puta koristenja...niti znam sto je collar, ni sto je source, a ocekuju da pratim pricu...ukratko, failala je da me uvuce u svoj svijet...uninstall

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 19:12 (Gorstak79).
Moj PC  
1 12 hvala 0
16 godina

Neznam šta si ti očekivo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Divinity: Original Sin 2
Gorstak79 kaže...

uspio natjerat codex da proradi, igrao malo, ubijao neke bube po brodu, i prekinuo...ne cini se toliko losa, ali previse detalja odjednom, pogotovo meni koji nisam igrao jedinicu...alt tipka mi je takodjer prestala funkcionirati nakon prvih 5-6 puta koristenja...niti znam sto je collar, ni sto je source, a ocekuju da pratim pricu...ukratko, failala je da me uvuce u svoj svijet...uninstall

Nastavak igre se nadovezuje na predhodnik? Wew LADS

Sarma
16 godina

Radnja je smještena 1200 godina nakon jedinice i nema prevelike veze, ali ako poznaješ lore iz prethodnika te neke likove i bosseve veći je užitak igrat dvojku!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

uopće nema niti jednog rivjua na jubito platformi

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

uopće nema niti jednog rivjua na jubito platformi

Da, kvalitetan review za ovakav RPG se očekuje 24 nakon izlaska igre.

Sarkazam off.

Pet Pal najbolja stvar koju možete odabrat za lika. Dijalozi su fenomenalni, pogotovo onaj u sobi za mučenje 

Gorstak79 

Što se tiće nastavka, uopće se nemora igrat prvi dio da bi se sve pohvatalo. Sve je lijepo prikazano unutar igre i preko dijaloga. Ako ti ne slušaš dijaloge likova, onda brate ko ti kriv što ništ ne kontaš.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 21:25 (AmonZero).
15 godina

zna se dogodit da recenzeti dobiju igru daleko prije izlaska.ponekad....jel.sarkazam off

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ovdje vjerovtno to nije bio slučaj jer se na igri radilo do dana izlaska.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 21:26 (AmonZero).
16 godina

Koliko sam čito dobili su dan prije izlaska, dakle nemoguće za odradit recenziju...

Ovdje je recenzija sa jako pozitivnim dojmovima

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Gorstak79 kaže...

tesko je komentar neki na ovo nabacit...

wow

16 godina

Totalno mi se sviđa ovo sa armorrom - fizički i magični te prvo treba njega rješit i onda udarit po "vitalitiju"

Vidim da nekima nije leglo, ali meni je...

Evo za nekog tko tek kreće i novi je u ovom RPG svijetu - http://www.pcgamer.com/divinity-original-sin-2-guide-beginners/

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Ja sam našao sve izlaze iz Fort Joy-a (barem mislim), a tek sada idem dalje jer sam sve unutri završio.

Najbolji NPC-i u igri su štakori. Fantastični voice actori i dijalozi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ajde kupljeno. Dugo se nisam zezao u nekom old school RPG-u.

Jedva čekam.

Imate kakve savjete, vi koji ste već počeli?

0 0 hvala 0
15 godina

Samo lagano, slušaj sve dijaloge i uživaj u igri.

Ak imaš problema u combatu, a protivnici su sličnog lvla kao ti, pogledaj malo bojno polje i gledaj kako da ga iskoristiš najviše u svoju korist. Sad dali je to neki element u bačvi, na polju ili ulazak u combat s određene strane polja.

16 godina
HAL kaže...

Kradi!! 

Ja sam nakon sedam sati krenuo ponovno sa Sebille i sada je to - to! 

Sebille mi je lopovica te radim na tome...

Stvar je da ako ukradeš stvar i odmah pobjegneš malo dalje neće te pratit u beskonačnost jer neznaju da si ti!

Ako nisi igro prethodnika nemoj Tactitian mode!

13 godina

Trenutno lv 7,svaki komad mape istrazen,super je šta kao i u prvom dijelu ima puno nacina za proci (zaobici) svaki dio...Jos bi reko da je i bolji map design nego prosli put,i pathfinding je bolji.

Šta se tiče novih stvari,igram maina polymorpha i prezakon je! Versatilno,jako udara... Opcenito mislim da su napravili odlican posao s klasama i sve se cini versatilnije nekako (što je super)!

Lineup mi je:

polymorph/warfare

Scoundrel/necro (Sebille)

Ifan (full on hunstsman,dps for days)

Fane (pyro,geo,hydro dps/heal mašina)

Super su interakcije izmedju likova,dijalozi su odlicni

All in all,ovo mi je uz xcom 2wotc najjaca igra ove godine

13 godina
HAL kaže...
Ajde kupljeno. Dugo se nisam zezao u nekom old school RPG-u.

Jedva čekam.

Šta se para tiče,na bacanje ima. Na početku slabije,do nekog lv 3-4 onda je easy mode.

Takodjer,ako imas nekog u ekipi ko ima Barter onda kad kupujes,prodajes stvari u shopu obavezno selektiraj tog lika u shop screenu,vidices da se cijena stvari mijenja ovisno o liku koji kupuje.

16 godina
neaktivan
Ono kad ti se igra skine i cura doleti na tebe i iznenadi te pozivom na kavu.

Ps mtr XD

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HAL kaže...

Ps mtr XD

Ostavi je, nemas izbora...

13 godina

Evo, nakon malo isprobavanje jogurt verzije igra je kupljena i što se kvalitete tiče Larian zaista nije nimalo razočarao. Igra je fenomenalna i zaista nije ko većina današnjih rpgova koji igrača vode za ruku...ovdje je sve trial i error

Trenutni setup s kojim još uvijek eksperimentiram

Main: Sebille - summoner sa svim skillovima zasad u summoning, a kasnije kad maxam taj skill ostalo ide u utility za pomoć party-u (hydro, aero, necro..)

Red Prince: je klasični wizard sa pyro/geo setupom

Beast je shadowblade (scoundrel i metamorph) zasad ali će vjerojatno dobiti još i pokoji point u warfare, necro i aero...još uvijek nisam odlučio kojim smjerom prvo krenuti

Lohse: je sekundarni summoner + hydro kao support

Fane je drugi shadowblade kojeg u ovom runu koristim isključivo kao drugog lopova, što je šteta pošto je zaista zanimljiv lik ali ovaj prohod ne idem undead nego tek sljedeći a tad je on u glavnoj ulozi :D

Ifana sam zamislio kao clerica koji heala i roka necro pa ga po potrebi mijenjati sa red princom/lohse

Koliko čitam, čak i ako zajebete sve živo moguće je likove respecati odmah nakon što se pobjegne iz utvrde tako da ako ste već podosta prešli a sve je teže, zaista nema potrebe ponovno kretati.

Btw. toplo preporučavam da dva svoja kompanjona pretvorite u lopove....količina spellova i novaca koja se da ukrasti je nevjerojatna....a kad se dođe već na lvl 3 moguće je imati thievry na lvl 4 (uz gear) što vam omogućuje da ispraznite inventory trgovca iz jednog pokušaja. To u prijevodu znači da je moguće svakog trgovca orobiti barem dva puta

A za krađu jedan tip: jednog followera smjestite dosta dalje od lika kojeg kradete (kod mene tu ulogu ima Red Prince), metu zapričate sa mainom a sa jednim rougom (ili tko god ima što veći thievery lvl) kradete iz inventara trgovca. Kad se ukrali sve što ste moguli, jednostavno te ukradene stvari date red princu putem inventorya i onda prekidate razgovor sa mainom. Npc će vas nakon par sekundi pretražiti i neće naći ništa pošto je Red Prince predaleko da bi ga se moglo pretražti. Nakon pretrage iteme možete jednostavno ponovno prodati trgovcu ili ih sami koristiti.

Btw. ja sam tek lvl 3.5 (:D) i već sam pokrao većinu trgovaca 2x tako da imam napretek početnih skillova/spellova što je ogromna pomoć u početku.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 16:39 (Granzon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koliko je bitno poznavati priču tj da li je bitno jesam li igrao jedinicu ili ne? 

15 godina
HAL kaže...

Ps mtr XD

kazi joj da ides ali ces se prije toga obuci u bačvu i šuljat po gradu

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 16:50 (Kill Frenzy).
16 godina
quickr kaže...

Koliko je bitno poznavati priču tj da li je bitno jesam li igrao jedinicu ili ne? 

Već sam reko ja mislim...

Radnja ove igre je smještena 1200 godina nakon jedinice tako da se radnja ne nastavlja!

No onaj tko je prešao prethodnika će vidjet neke sitnice i poveznice iz prvog djela; npr spominjanje i sami kip Braccus Rexa...

Treba biti oprezan - vidim mnogo korisnika na steamu prigovara i njurga kako je ova igra teška! Da, teža je nego prethodnik no poznavajući mehaniku iz provg dijela mnogo pomaže u ovome koji je uz neke promjene uvelike doprineso boljij borbi...

16 godina

Ukradite Bedroll - uvijek je u inventoriju i korištenjem se regenirira health!

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Ukradite Bedroll - uvijek je u inventoriju i korištenjem se regenirira health!

Svi kompanjoni imaju barem jedan primjerak u inventoryu......Sebille ima čak tri u slučaju da naletimo na nekog kome treba

Mislim da su  2 bedrolla odmah na početku igre (u prostoriji di su svi putnici broda) a i ima par komada prije nego što se uđe u Fort Joy tako da nema potrebe išta krasti :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 18:50 (Granzon).
16 godina

Ja sve kradem! Sebille je zločesta 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Šta će ti bedroll kad imaš lika sa restoration koji može svima hp ozdravit.

13 godina
AmonZero kaže...

Bedroll vraća i zdravlje i armor SVIMA u partyu odjednom...dakle nema potrebe za čekanjem da restoration ponovno bude upotrebljiv + daje rested status koji može biti abusan prije svake borbe

U prijevodu, jednostavno je brži i praktičniji jer jednim klikom ozdraviš sve kompanjone.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.9.2017 19:16 (Granzon).
16 godina
AmonZero kaže...

Stvarno?

Ono, jedan klik na bedroll i svi su izlječeni pa čak i Fane!

16 godina

Baš mi je drago za Larian!!

Swen je "tvito" ovo, a danas još veći broj!

Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice