Probao igru iz kokpita vozit i odiševio se. Puno mi je bolji doživljaj a za razliku od nekih igara i performance su bolje. SS imam ali može li netko objasniti kako ih staviti a da ih ne upoloadam na photobucket tj one male sličice da budu
Probao igru iz kokpita vozit i odiševio se. Puno mi je bolji doživljaj a za razliku od nekih igara i performance su bolje. SS imam ali može li netko objasniti kako ih staviti a da ih ne upoloadam na photobucket tj one male sličice da budu
pa stavi ih na bug tu imas ispod mjesta gdje pises post "dodaj sliku sa racunala"
meni šteka Menu???
stavljam.meni meni nešteka :D
borg izaso ti je na partisu...cudi me kako TL i TD nemaju :S
borg izaso ti je na partisu...cudi me kako TL i TD nemaju :S
Rekao mi je hrvatskafarkasevec :D
Vidio sam da, nema nigdje baš osim na javnima i Partisu, dal se zna kad ce doci na sluzbene stranice ?
meni šteka Menu???
Šteka!!!
Probao i ja ali imam jedan problem, ne mogu pokrenut igru dok mi je uključen fraps...
Bez frapsa radi normalno...
Nisam nigdje našao opciju za promjenu directx-a, pretpostavljam da je onda dx11 pošto
imam hd5850 i win7.
Dakle, ne radi mi fraps pa sam odvrtio benchmark unutar igre. Prođe cijelu stazu u maroku.
Postavke: 1680X1050, 2X AA, vsync on, ostalo na max(ultra)
Rezultati: min fps 29, max fps 31
Kao da igra ima lock na oko 30 fpsa, ali ide glatko...
Ako sam uopće igrao u dx11 mogu reć da nisam pao sa stolice od oduševljenja, ali voda i
dinamičko osvjetljenje izgledaju fenomenalno.
tolka razlika između dx10 i dx 11 u performancama. Meni fps neide ispod 50. nekužim kako tebi tako loše
Probao i ja ali imam jedan problem, ne mogu pokrenut igru dok mi je uključen fraps...
Nisam nigdje našao opciju za promjenu directx-a, pretpostavljam da je onda dx11 pošto
imam hd5850 i win7.
Dakle, ne radi mi fraps pa sam odvrtio benchmark unutar igre. Prođe cijelu stazu u maroku.
Ako sam uopće igrao u dx11 mogu reć da nisam pao sa stolice od oduševljenja, ali voda i
lock na 30 si imao jer si ukljucio vsync...iskljuci ga i imat ces vise od 30
jel nije vsync na 60
imam hd5850 i win7.
Vsync locka na 60
nema veze..probaj iskljucit, sta te kosta...inace, ja u nekim igrama ga imam ukljucenim pa imam 30 lock...neznam ni sam objasnjenje (primjer:wanted:weapons of fate)
imam rs linkove za demo pa ko oće neka se javi na pm
imam hd5850 i win7.
Vsync locka na 60
mozda teslacija
Skinuo i igram negdje na 70-75 FPS-a sve na max s 1280*1024... Ja nemam problema s FRAPS-om, u igri ga uredno vidi.
Neznam, nisam baš oduševljen grafikom... Nadam se da je sa DX11 stvar puno bolja. Dobro je igrati sa volanom a i oštećenje
vozila je solidno odrađeno.
Upravo se instalira.
Jedva čekam da probam!
Naravno, napišem dojmove.
G25 čeka ;)
igra je preodlična
nema veze..probaj iskljucit, sta te kosta...inace, ja u nekim igrama ga imam ukljucenim pa imam 30 lock...neznam ni sam objasnjenje (primjer:wanted:weapons of fate)
Izgleda da je ipak do vsynca, sa isključenim imam minimalno 42 a average 51 fps!
Btw, po meni nema razlike u gameplayu u odnosu na jedinicu...
odvrtio ja bech...1920x1080 max out sve...47 prosjecno...zadovoljan no ici ce valjda oko 50 sa clockanom grafom za koji dan
igra nije loša, grafika je vrlo realna.
i5 750+hd5870 (oboje stock)
1680x1050
ultra setings dx11
8xaa 60-65 fps. sa vsync stabilno 60 fps
jedva čekam da vidim kako če novi crysis izgledati sa dx11
dali može tko dati linkove za demo, bio bih stvarno jako zahvalan.............jedva čekam da krenem vozit..
jel netko zna jel se može otključati još koja staza osim one dvije?
Zanima jel se može u novom dirtu igrati championship tj kao u starom colinu. Uzmem impretzu ili bilo koji drugi auto i vozim championship kao u pravom reliju. Ove baja fore i ostali autići mi se baš i nesviđaju tj princip starog dirta.
Zanima jel se može u novom dirtu igrati championship tj kao u starom colinu. Uzmem impretzu ili bilo koji drugi auto i vozim championship kao u pravom reliju. Ove baja fore i ostali autići mi se baš i nesviđaju tj princip starog dirta.
Uh, poluvrijeme tekme pa da ti odgovorim.
Ak misliš na WRC, onda ne.
DiRT 2 nema licencu za to ali bude poprilično Rally eventa.
O svemu bumo više znali sa izlaskom pune igre, ovo je ipak demo...
Budem kasnije napisal i svoje impresije, sad ne stignem to
Igra je vrh vrhova u automobilističkim simulacijama. Stvarno, svaka čast.
Prema malo toga kaj sam imal prilike vidjeti, ozbiljno naginje k tvojoj izjavi
Čeka nas mega-hit!
Naravno, ne sam vrh, jer ta planina ima još nekoliko vrhova, a najviši izlazi tek u proljeće u Japanu ;)
Prema malo toga kaj sam imal prilike vidjeti, ozbiljno naginje k tvojoj izjavi
Čeka nas mega-hit!
Naravno, ne sam vrh, jer ta planina ima još nekoliko vrhova, a najviši izlazi tek u proljeće u Japanu ;)
da da vidjet cemo kaj ce imat za rec rally u gt5 sa tim da je licenciran WRC
armor kak ide sa volanom jer meni grid bas i nije nesto bio za volan