Diablo 4

poruka: 2.448
|
čitano: 830.370
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Diablo 4
Sinoc nam naletio na Butchera... Skasapio me naravno...🤣🤣
Ako sam dobro skuzio on moze izletit bilo kad bilo gdje?

Nekako mi je itemizacija bila ljepsa/bolja u dvojci... Ovdje mi je sve slicno, i kao da ima manje vrsta itema... Ili su opet preslicni pa mi se cini... Ugl puno bolje od trojke....
Samo neznam koliko cu stic igrat... Kuca, zena, djeca,zivot...... Kako to vec ide 🙂
VenAtoR#2231
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 4

Butcher ti bude samo u dungeonima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
protjeran
TomoR kaže...

Meni se jednom spawnao u onim podrumima ili što već koje nalaziš po igri. Cellar. Izašao sam van da se healam, vratio, i on nestao.

Ja vs Butcher zasad: 

wins - 0

losses - 2

ties (on pobježe) - 2

16 godina
Level 100 Barbarian i vise nemam sta raditi osim cekati sezonu 1. Endgame je za sada da ga nema 🤭
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Horned Reaer kaže...
Level 100 Barbarian i vise nemam sta raditi osim cekati sezonu 1. Endgame je za sada da ga nema 🤭

Ne znam što bi ti čovjek pametno odgovorio na ovo.

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
Jelash13 kaže...
TomoR kaže...

Meni se jednom spawnao u onim podrumima ili što već koje nalaziš po igri. Cellar. Izašao sam van da se healam, vratio, i on nestao.

Ja vs Butcher zasad: 

wins - 0

losses - 2

ties (on pobježe) - 2

Da, i meni je bio u cellaru isto.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Horned Reaer kaže...

Pa kad pretjeruješ s igranjem. Ja sam lvl 65 tek, do 100 ne budem nikad valjda došao jer uskoro ide sezona :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Bitanga kaže...
Horned Reaer kaže...

Pa kad pretjeruješ s igranjem. Ja sam lvl 65 tek, do 100 ne budem nikad valjda došao jer uskoro ide sezona :-)

i ja baš razmisljam, ovim tempom bi vjerojatno igrao jos 2-3mj do lvl 100. s tim da i dosta vremena ulazem, jučer sam recimo igrao 5 sati. 

jako sporo leveli idu, moram vidjet jos kak ce sad na Torment ići

17 godina
Diablo 4

Kada posložite neki pristojan build samo trpajte Nightmare Dungeon "Vaš level-51" (npr, ako ste lvl 74, igrajte oko NM 23) za max XP. Naravno, ako Vam je build toliko jak da lakše čistite i više težine, samo naprijed, dobite ćete više XP u istom vremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Diablo 4

Ima uopće kakvog smisla gurati NM dungeon na 90 plus i mučiti se 10-15 minuta jer koliko vidim nema nekih benefita pa mi je jednostavnije preletjeti NM dungeon recimo lvl 60 za par minuta . Koliko sam skužio loot je isti , samo se dobije više XP-a za glyph a to mi je nepotrebno !?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
azzie kaže...

Ima uopće kakvog smisla gurati NM dungeon na 90 plus i mučiti se 10-15 minuta jer koliko vidim nema nekih benefita pa mi je jednostavnije preletjeti NM dungeon recimo lvl 60 za par minuta . Koliko sam skužio loot je isti , samo se dobije više XP-a za glyph a to mi je nepotrebno !?

Trenutno nema, osim e-peen-a

Hoće li kasnije s razvojem igre, ne zna se

12 godina
Diablo 4

Probao igrati na Ps5 ali nije to za mene,previše svega i traži puno vremena,ako netko želi igru nek se javi, povoljno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
torente 35 kaže...

Probao igrati na Ps5 ali nije to za mene,previše svega i traži puno vremena,ako netko želi igru nek se javi, povoljno.

bas suprotno. Diablo igre ne traze da svaki dan moras igrati 12 sati inace si u "zaostatku".

igraj kako hoces i koliko hoces, u svome ritmu

igra ce ti trajati sljedecih 10 godina minimalno, tako da si ju ostavi i igraj kad ti se igra 

12 godina
Diablo 4

Finishirao Zeldu pa je vrijeme da se posvetim ovom dragulju 🥂

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
odjavljen
Mitohondri kaže...
torente 35 kaže...

bas suprotno. Diablo igre ne traze da svaki dan moras igrati 12 sati inace si u "zaostatku".

igraj kako hoces i koliko hoces, u svome ritmu

igra ce ti trajati sljedecih 10 godina minimalno, tako da si ju ostavi i igraj kad ti se igra 

upravo tako, ja sam evo level 65 i pocistio sam sve regije. 

16 godina
Diablo 4

ja se slažem sve sa ovim likom što je rekao pa ako tko ima vremena neka pogleda

Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Horned Reaer kaže...

ja se slažem sve sa ovim likom što je rekao pa ako tko ima vremena neka pogleda

Slažem se djelomično ovo za level scaling, to su jako usrali. Ali čini mi se da lik priča iz perspektive world roaminga i questanja. A to je dosta nebitno. Nightmare dungeoni imaju 100 različitih levela.

Dalje ga nisam mogao slušati jer je super iritantan i taj stil video režije ne volim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.7.2023 9:30 (Bitanga).
14 godina
Diablo 4

Ljudi, dajte mi nešto razjasnite. Ako kupim Diablo za cca dva tjedna, mogu li napraviti Season charactera? Ili moram napraviti običnog, sa njim gubiti vrijeme do level 35-40 da riješim kampanju i tek onda mogu napraviti Season charactera? Pretpostavio sam da mogu krenuti odmah Season, ali tek nakon što riješim kampanju mogu raditi ona malignanat hearts i sve što je baš u sezoni. Ali pošto je to Blizzard sad si mislim da je ovo prvo 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Možeš odmah napraviti seasonal lika, ali moraš odraditi kampanju prvo.

17 godina
Diablo 4

Ne znam, ako su samo srceka u pitanju, cini mi se premalo za prvu sezonu... djeluje mi kao tipicna D3 sezona

AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
A rekli su da je prva sezona sadržajem najslabija jer je razvijana usporedno sa core igrom. A sve nadalje bi trebale biti kvalitetnije. Živi bili... pa umrli
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
6 godina
Kant kaže...

Ne znam, ako su samo srceka u pitanju, cini mi se premalo za prvu sezonu... djeluje mi kao tipicna D3 sezona

Pa vjerojatno ce sezone i biti kao "tipicne" d3 sezone - sve preko toga ce naplatiti. Znaci neka tema i vozi Misko. Jasi po tome. Nazalost ili nasrecu, kako se uzme, meni bi dosadilo cim bi pokupio sve u sezoni.

16 godina
Kad maknu monster level scalling mozda se vratim igri, loot je ne zanimljiv da kazem dosadan kao i affiksi na itemima (damage to slowed, injured, voulrnable, close, distant, bleeding, stunned enemies jbt ko je to smisljao mora da je nobelovac) !!

Naprimjer to ovako u blizzardu sada rade: Ako vjetar puhne snagon 15 posto, padne kisa tocno u podne, neprijatelj na udaljenosti do 5m prima 25-50 % vise dmga i imas 3 posto sanse to restore primary resource. In addition you get 10% chance to cast one of your skills for free

a i unique itemi srednja zalost beskorisno. Imam ih pun stash ni jedan mi ne stima za moj hota barb!!
Znaci nikad dosadniji loot u igri nisam vidio a cak su makli i ono sto sam najvise volio desni klik na item pa identify.

Potion sistem je isto u k… bolje da vrate bocice iz Diabla 2 cak je i to bilo zanimljivije da ih nosim na beltu

Ali da u igri nema Belt uopce ne postoji pa sta ja pricam kuda da onda stavim potions

I ovaj shit sa itemima na koje se dodaju legendary aspects mi se ni malo ne svidja takodjer! To je tek smislio neki blizzard mastermind
Jbt led dobijem 30 yellow itema po jednom dungeonu i sta sad ja svakog moram gledati sta ima na sebi i onda 5 minuta gubim na to

I da svi itemi izgledaju isto bok te nedo svaki armor, pants, boots su isti slicice su im katastrofa. Da ne kazem da zauzimaju isto mjesta u stashu ring i jedna sjekiretina!!! (Ali dobro to je ustupak napravljen zbog konzolitisa, kao i preveliki zoom itd)

Eto pitam vas znate li ime nekog itema iz igre a da nije unique?
Kak ces rec frendu na kavi/pivu dobio sam neki ring nesto yellow pic.. mat pa sam stavio affiks legendar neki na njega…al ne znam kak se zove nesto je

Prije se to govorilo frende dropao mi je stone of jordan .Al dobro ja sam star mene je vrijeme pregazilo pa zivim od nostalgije

Sad mi cak i Diablo 3 izgleda kao remek djelo kad usporedim sa ovim polusmecem kojeg je prodala samo usminkana grafika i odlican artwork i naravno ime Diablo!!!

Ps: igra se zove Diablo on je glavni negativac prime evil ali nema ga nigdje u igri. Pa barem su mogli staviti neki dungeon gdje se pojavljuje

Ps: neka oproste svi kojima se igra svidja
Intel 80286
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Ljudi, dajte mi nešto razjasnite. Ako kupim Diablo za cca dva tjedna, mogu li napraviti Season charactera? Ili moram napraviti običnog, sa njim gubiti vrijeme do level 35-40 da riješim kampanju i tek onda mogu napraviti Season charactera? Pretpostavio sam da mogu krenuti odmah Season, ali tek nakon što riješim kampanju mogu raditi ona malignanat hearts i sve što je baš u sezoni. Ali pošto je to Blizzard sad si mislim da je ovo prvo 

Izgleda da ne moraš imati završenu kampanju da bi mogao kreirati seasonal lika:

https://news.blizzard.com/en-gb/diablo4/23967322/malignance-runs-rampant-in-the-first-season-of-diablo-iv?utm_source=d4-season-1-playable-trailer-2-3-20230711&utm_medium=email&utm_campaign=marketing-gb-3&utm_content=button-link-learn-more#Characters

You do not need to purchase a Battle Pass or any add-ons to play the Seasonal content, but you must have completed the campaign on either the Eternal or Seasonal Realm with at least one character.

Izgleda da je samo limitiran seasonal content prije nego odigraš kampanju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2023 11:08 (Bitanga).
14 godina
Da, tome sam se nadao.
2 godine
neaktivan
Horned Reaer kaže...
Kad maknu monster level scalling mozda se vratim igri, loot je ne zanimljiv da kazem dosadan kao i affiksi na itemima (damage to slowed, injured, voulrnable, close, distant, bleeding, stunned enemies jbt ko je to smisljao mora da je nobelovac) !!

Naprimjer to ovako u blizzardu sada rade: Ako vjetar puhne snagon 15 posto, padne kisa tocno u podne, neprijatelj na udaljenosti do 5m prima 25-50 % vise dmga i imas 3 posto sanse to restore primary resource. In addition you get 10% chance to cast one of your skills for free

a i unique itemi srednja zalost beskorisno. Imam ih pun stash ni jedan mi ne stima za moj hota barb!!
Znaci nikad dosadniji loot u igri nisam vidio a cak su makli i ono sto sam najvise volio desni klik na item pa identify.

Potion sistem je isto u k… bolje da vrate bocice iz Diabla 2 cak je i to bilo zanimljivije da ih nosim na beltu

Ali da u igri nema Belt uopce ne postoji pa sta ja pricam kuda da onda stavim potions

I ovaj shit sa itemima na koje se dodaju legendary aspects mi se ni malo ne svidja takodjer! To je tek smislio neki blizzard mastermind
Jbt led dobijem 30 yellow itema po jednom dungeonu i sta sad ja svakog moram gledati sta ima na sebi i onda 5 minuta gubim na to

I da svi itemi izgledaju isto bok te nedo svaki armor, pants, boots su isti slicice su im katastrofa. Da ne kazem da zauzimaju isto mjesta u stashu ring i jedna sjekiretina!!! (Ali dobro to je ustupak napravljen zbog konzolitisa, kao i preveliki zoom itd)

Eto pitam vas znate li ime nekog itema iz igre a da nije unique?
Kak ces rec frendu na kavi/pivu dobio sam neki ring nesto yellow pic.. mat pa sam stavio affiks legendar neki na njega…al ne znam kak se zove nesto je

Prije se to govorilo frende dropao mi je stone of jordan .Al dobro ja sam star mene je vrijeme pregazilo pa zivim od nostalgije

Sad mi cak i Diablo 3 izgleda kao remek djelo kad usporedim sa ovim polusmecem kojeg je prodala samo usminkana grafika i odlican artwork i naravno ime Diablo!!!

Ps: igra se zove Diablo on je glavni negativac prime evil ali nema ga nigdje u igri. Pa barem su mogli staviti neki dungeon gdje se pojavljuje

Ps: neka oproste svi kojima se igra svidja

prijatelju, kakav konzolitis te spopao!! pa diablo 1 na psx je imao tetris inventory, nema to veze s konzolama!!

2 godine
protjeran
Diablo 4

Ja znam zašto njemu smeta inventorij. Prevelik je.

(I da, hejtam Diablo 2 iz dna duše, odmah da se zna)

U Diablu 2 je inventorij toliko ograničen da ako staviš 5 longbowa imaš mjesta za par town portala i to je to. Cijela mudrost. Eventualno kad pokušiš onaj cube u njega možeš staviti 3 one handed mača i to je to. Imam više prostora u old school Resident Evilu. Čovjeku se neda čitati opis predmeta i skillova koji su na opremi. Komentar o tome kako svi predmeti zauzimaju isto mjesta, te kako je Diablo 3 remek djelo u usporedbi s ovime (zapravo je Diablo 3 najbolja Diablo igra, ali o tome drugi put) mi samo govori da čovjek nikad nije igrao Diablo 3 jer da je znao bi da je u toj igri inventorij sređen na postuno isti način. Imaš 60 item slotova, jedna sjekiretina zauzima 1 slot, jedan gem zauzoma 1 slot. Ista stvar. Jedina je razlika što u Diablu 3 možete nositi više predmeta nego u četvorci.

Diablo 2 je igra u kojoj rare dobiješ svake prijestupne godine. Diablo 3 je igra u kojoj ih ima kao da lupaš po piñati, a četvorka je slična trojci. Ne znam kako to ljudi ne mogu shvatiti.

Onak', pokupi sve što ti se baca, dismantle svih plavih i žutih predmeta kod blacksmitha, i ostavi legendary iteme i gledaj koje aspekte imaju. Cijela mudrost. Gameplay Diabla je ionako spamanje 2-3 ista pokreta, pa ako aspect boosta nešto od tih pokreta - Super! Ili je to prekompleksna mehanika?

0 1 hvala 0
14 godina
Koliko pamtim baš i ne. U D3 armori i oružja zauzimaju po 2 slota, a jewlery i gemovi po 1. Barem na PC-u.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.7.2023 13:28 (Hexfire).
2 godine
protjeran
Hexfire kaže...
Koliko pamtim baš i ne. U D3 armori i oružja zauzimaju po 2 slota, a jewlery i gemovi po 1. Barem na PC-u.

E jebat ga onda, my bad. Ovako ne izgleda inventory na PCu?

https://blzmedia-a.akamaihd.net/d3/media/screenshots/guide/en-us/inventory/console-inventory.jpg

14 godina
Nope. Barem nije dok sam ja igrao :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice