Diablo 4

poruka: 2.356
|
čitano: 675.398
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Diablo 4

jel mi isplati kupiti za 45 eura igru sa expanzijom a da prođem samo single player?on line uopce nigram

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Diablo 4
GSP kaže...

jel mi isplati kupiti za 45 eura igru sa expanzijom a da prođem samo single player?on line uopce nigram

Sumnjam , radije provjeri jel ima na PC Game Pass .

Éire
12 godina
Diablo 4

usao u taj prvi grad neki kyoshad, i kliknem na neki rozi kurac i najednom lvl 50 wtf

plus viđam ostale igrače na mapi

hocu igrati SP,da nikog nevidm, story only jel to moguce

0 0 hvala 0
16 godina
GSP kaže...

usao u taj prvi grad neki kyoshad, i kliknem na neki rozi kurac i najednom lvl 50 wtf

plus viđam ostale igrače na mapi

hocu igrati SP,da nikog nevidm, story only jel to moguce

Nije moguće. Čak i kad igraš story, tj. kampanju, viđat ćeš povremeno druge igrače na mapi.

12 godina
Diablo 4

a jel moguce vratit se na lvl 5

0 0 hvala 0
15 godina
Levelao sam do 60 na ptr barbariana, dojmovi su sljedeci da sezona podsjeca na onu staru sa vampirskim mocima.
Zabavne su witch powers, kao sto je reciko zaba koja te prati i jezikom mlatara okolo, pa vatreni sismisi, razne aure, piranado :) itd
Slicno je i u biti nista se nije previse promjenilo osim sto su buffali druge klase da mogu biti izjednacene sa spiritborn. Opet je playstile isti dakle skupljas one bodove pa sa time podizes rewards dok ne dobijes spark, grindanje na najjace i tak to zna se vec kak ide dok ti ne dopizdi pa predjes na drugu klasu.
Dodali su armory sto mi se svidja
Eto to je to ukratko
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GSP kaže...

Pokreni novog lika... Ako imaš neku opremu koja ti se sviđa, stavi je u Stash, pa onda istu možeš koristiti na novom liku (kad dođe do lvla dok može istu nosit)

No, sa tim jednim klikom si otključao sve Altare of Lilith, to više ne možeš maknuti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2024 8:58 (TomoR).
12 godina
TomoR kaže...
GSP kaže...

Pokreni novog lika... Ako imaš neku opremu koja ti se sviđa, stavi je u Stash, pa onda istu možeš koristiti na novom liku (kad dođe do lvla dok može istu nosit)

No, sa tim jednim klikom si otključao sve Altare of Lilith, to više ne možeš maknuti.

kakva gluparija nemogu vjv, ni upozorenje ni nista...prave MMO od diabla, nesviđa mi se to

15 godina
Danas je za mene umro Diablo 4! Rip
Intel 80286
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
Horned Reaer kaže...

Blago tebi, a blago i meni jer zbog ovakvog komentara sam isao vidjeti jel itko napisao nesto "pametno".

Koga briga jel d4 umro za tebe ili nije. Doduse, donekle se i slazem sa tobom, ali i dalje je cinjenica da tvoj komentar nema smisla na ovoj temi, osim, ako si malo popio.

15 godina
A sta je sad to tebe toliko uzrujalo? Samo zelim reci koliko je path of exile 2 puno bolja igra i kakav sam u biti ocekivao od d4 da ce biti.
Popio nisam al sad si mi dao ideju idem si otvoriti jedno pivce 🍺 zivio
Intel 80286
6 godina
Diablo 4

Cuj ti si igrao sat-dva vremena i odmah si dobio prosvjetljene koliko je bolja igrica. Generalno koga briga... Posebno na ovoj temi.

Igram je i ja malo i d4 ovakav nije mogao ni biti, jer se radi o suprotnim konceptima. Uostalom, kao da si otkrio toplu vodu. I PoE je bio bolji od Diabla 3, tko ga je mogao prozvakati.

Ali to zapravo vodi u neku sasvim drugu krajnost, a to je ona da naprave od d4 nesto bolje, ali za tebe je ionako d4 RIP tako da...

1 1 hvala 0
16 godina
SamoPitam3 kaže...
Horned Reaer kaže...

Blago tebi, a blago i meni jer zbog ovakvog komentara sam isao vidjeti jel itko napisao nesto "pametno".

Koga briga jel d4 umro za tebe ili nije. Doduse, donekle se i slazem sa tobom, ali i dalje je cinjenica da tvoj komentar nema smisla na ovoj temi, osim, ako si malo popio.

Što se mene tiče D4 je deinstaliran odnedavno. I od mene više neće dobit novce.

Nadam se da te neće to jako uznemiriti kad otvoriš.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2024 22:36 (Bitanga).
16 godina

d4 je i kod mene odletio sa ssd-a zbog nekih drugih razloga, nevezano za poe2. realno sam ga mogao maknuti 2 tjedna nakon izlaska ekspanzije jer se u igri nema sta radit, niti ima nekog izazova. nije to vezano samo za ovu sezonu, to je theme song vec od prve sezone.

It is not who you are, it is who you know.
16 godina
Diablo 4

ta je pjesma bila u i d3, pogotovo u zadnjim sezonama kad si sa bilo kojim karakterom mogao dignuti gr150.

igra jednostavno tako funckionira, igraš svaka 3 mj po 2 tjedna i odeš na nešto drugo.

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 9:02 (blackdevil).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
blackdevil kaže...

ta je pjesma bila u i d3, pogotovo u zadnjim sezonama kad si sa bilo kojim karakterom mogao dignuti gr150.

igra jednostavno tako funckionira, igraš svaka 3 mj po 2 tjedna i odeš na nešto drugo.

problem je sto u d4 nisu uzeli stvari koje su radile u d3 i onda samo nadogradili ili stavili nesto novo

primjera radi, zasto GR nije odmah bio dostupan kad je igra izasla nego se cekalo prvo sa abbatoire of zir pa onda kasnije pit? to trebas bit imbecil epskih razmjera da ne preneses dobar sistem iz prijasnje igre. nadalje, zasto loadouts nisu bili odma dostupni nego se ceka season 7? zasto su nightmare dungeons underutilized? cijeli taj sistem nema neku koristi. je, probali su to odradit u season 6 ali bez uspjeha. zatim famozni raid gdje su sami rekli da im 85% igraca igra solo, ali bez brige, evo raid gdje moras to odradit sa bar jos jednim covjekom. da ne kazem da je raid smijurija po pitanju nagrada. otvoris taj famozni weekly cache, dobijes malo i nista.

onako, igra egzistira samo zbog imena. da ne stoji diablo 4 nitko je ne bi niti pogledao. i to je ono sta me super rastuzuje jer samo kad pogledam poe i sta tamo rade, pa jebemu mater da nemogu uzet nesto iz te igre i implementirati. ne bi nitko nista rekao, svi bi bili zadovoljni.

It is not who you are, it is who you know.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.12.2024 14:22 (Obi Wan).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice