@win32 ne znam da li se ovaj referat o macroima tice mene, ako da, ne znam zasto to meni govoris? Ja nisam rekao da macro naredbe nisu korisne, nego da su protiv blizzardovog TOS za diablo. Ja nisam smisljao njihova pravila, nego sam samo ih samo prenio.
"The use of a macro is fine so long as it only accomplishes a single action. The use of automation, where a single keystroke will accomplish multiple actions, may be considered a form of botting and could result in account action."
http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/1772567980#10
Bilo je jos blue postova na tu temu, ako ti se da guglaj, ako ne - nemoj. Samo citiram sluzbena stajalista, meni je svejedno ako koristis macroe ili ne. Sto se ostalog tice, slazem se, i sam sam prebolio neke bolesti poput upale tetiva u laktu ili ramenu radi prirode posla, i da, stolica za 10k je apsolutno dobra investicija ako provodis radno vrijeme za kompom. I sam upravo kupujem jednu u tom rangu, problem je sto kod nas nije neki izbor (ako i je, prelaze 15k) a narudzba takvih stvari iz vana je malo kabasta i dosta skupa za shiping&handling, ali tu smo vec offtopic.

naravno katastrofa roll.

. Dok ti pucaš gleda se tvoja udaljenost, dok puca pet gleda se njegova. Da nije tako onda bi ga svaki DH koristio umjesto Bane of the Powerfull.