Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
MariusEight kaže...

Dogodilo se i ovo za što sam mislio da je nemoguće da mi se desi. :-))

2 legendary od jednom.

I još istog tipa xD. Evo da pogađam koje 2 legende su to bile: Fire Walkers i Zunimassa's Trail ( il kako se već zove ).

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
Blizek kaže...
MariusEight kaže...

2 legendary od jednom.

I još istog tipa xD. Evo da pogađam koje 2 legende su to bile: Fire Walkers i Zunimassa's Trail ( il kako se već zove ).

Skoro pogodio! :)

I da, na prodaju su! ;-)

16 godina
odjavljen
MariusEight kaže...

2 legendary od jednom.

Paragon 50? Koji Inferno MP?

Troll level: sensei
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 11:58 (Tonči).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Dat smoldering armor rack

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MariusEight kaže...

2 legendary od jednom.

vidim da igras bez MP... kolki ti je MF?

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 13:51 (shimeface).
15 godina
MariusEight kaže...

2 legendary od jednom.

I meni se 2 puta to desilo, super osjecaj, skoro kao u d2 :)

1 1
2 2
http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
12 godina
protjeran
Diablo 3

Šta je ovo, ja i frend/susjed/školski kupili isti dan Diabla 3 isto igrali praktički stalno coop derali on jučer dobio ovo u emailu od Blizzarda

"You've proven your valor in the battle for Sanctuary in Diablo III. Now take your skills to Azeroth with a FREE digital copy of World of Warcraft® Battle Chest"

a ja dobio kitu

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 15:24 (CaptainBunnyKIller).

0 0 hvala 0
15 godina
CaptainBunnyKIller kaže...

Šta je ovo, ja i frend/susjed/školski kupili isti dan Diabla 3 isto igrali praktički stalno coop derali on jučer dobio ovo u emailu od Blizzarda

"You've proven your valor in the battle for Sanctuary in Diablo III. Now take your skills to Azeroth with a FREE digital copy of World of Warcraft® Battle Chest"

E dajte za ovaj key koji su svi dobili, treba li se već imat neki nastavak WOW-a ili se može igrat samo ovo?

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
17 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
CaptainBunnyKIller kaže...

E dajte za ovaj key koji su svi dobili, treba li se već imat neki nastavak WOW-a ili se može igrat samo ovo?

Dobio si ovo:

• WORLD OF WARCRAFT COMPLETE GAME
  • THE BURNING CRUSADE EXPANSION SET
  • THE WRATH OF THE LICH KING EXPANSION SET

13 godina
odjavljen

Izbrisano, nisam dobro pročitao postove iznad.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 19:01 (formula1live).
12 godina
protjeran
Diablo 3
Hmmm jel ima tko kakvu ideju zašto ja nisam isto dobio key?

0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
MariusEight kaže...

2 legendary od jednom.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaestroS-2745/hero/4064209

MP0 - MF mislim da je oko 296.

Alkaizer's route - samo još plus cijeli bridge počistim, onu špliju na Fields of Slaughter, te plus Deeps Level 3.

Po runu mi treba oko 20 min, većinom bude 1 legendary, nekad i dva, tri po runu.

13 godina
neaktivan
MariusEight kaže...
Tonči kaže...
MariusEight kaže...

2 legendary od jednom.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MaestroS-2745/hero/4064209

MP0 - MF mislim da je oko 296.

Alkaizer's route - samo još plus cijeli bridge počistim, onu špliju na Fields of Slaughter, te plus Deeps Level 3.

Po runu mi treba oko 20 min, većinom bude 1 legendary, nekad i dva, tri po runu.

sad mi opet nije jasno, kako ti padne item sa takvim (relativno) dobrim statsima a MF ti je malo manje od 300... meni padne jako slican item sa MF 420, o cemu onda ovisi kolko su dobri statsi na itemu? jel bi mi mogo neko objasnit foru s MF-om ili mi stavit neki link di je to objasnjeno plz?

onaj koji jesam
15 godina
Diablo 3

Sreca, sjecam se kad sam poceo svog wiza, dingo sam ga na 60 opremio gearom i uso sa frendovima u act3 mp1 i u keepsima 2 na 1 stack valora mi padne immortal helm koji sam prodo za 90 miljona. Sad sam 60 paragon pa mi se do desi mozda jednom u 7 dana da takav item padne ostalo su neke srotine po 2-3 miljona... 

Naravno sto veci mf sana za item ti je puno veca ali sto ce on rolat nema veze sa time, to ovisi o sreci po meni. desavalo se svasta da mi frendu u 150 sati igre barbom ne padne nsita, znaci posudivali smo mu golde i onda u 10 dana mu popadaju itemi za jedno 400-injak miljona i tako, svega ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Sreca, sjecam se kad sam poceo svog wiza, dingo sam ga na 60 opremio gearom i uso sa frendovima u act3 mp1 i u keepsima 2 na 1 stack valora mi padne immortal helm koji sam prodo za 90 miljona. Sad sam 60 paragon pa mi se do desi mozda jednom u 7 dana da takav item padne ostalo su neke srotine po 2-3 miljona... 

Naravno sto veci mf sana za item ti je puno veca ali sto ce on rolat nema veze sa time, to ovisi o sreci po meni. desavalo se svasta da mi frendu u 150 sati igre barbom ne padne nsita, znaci posudivali smo mu golde i onda u 10 dana mu popadaju itemi za jedno 400-injak miljona i tako, svega ima.

kolko sam ja skuzio svaki put kada udes u igru vec je odredeno koji item ce od koga pasti, znaci koliko god MFa imao legendary ce pasti(ako ga ima) ali razina MFa odreduje koliko ce taj item imati dobre statse... ali ocito nije tako (ili je djelomicno tocno) pa bi htio ziher znati... jer mi onda nema smisla igrati MP ako je drop totalno random...

EDIT: srotine od 2-3M nebi bile srotine kad bi bio ziher da ce se prodat :D

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 0:15 (shimeface).
14 godina
shimeface kaže...

kolko sam ja skuzio svaki put kada udes u igru vec je odredeno koji item ce od koga pasti, znaci koliko god MFa imao legendary ce pasti(ako ga ima) ali razina MFa odreduje koliko ce taj item imati dobre statse... ali ocito nije tako (ili je djelomicno tocno) pa bi htio ziher znati... jer mi onda nema smisla igrati MP ako je drop totalno random...

Odakle vadite ovakve informacije? :)

Imas na blizz forumu, sluzbeno, i sto puta requtano, drop tutorial.  Drop statsi su definirani kod dropa (zaboravi nebuloze o drop serverima i slicno) i rolaju se po skali 1-6 affixa/leg/set. Na infernu, na visi stupanj na drop skali utjece MF i MP bonus chance (za koju se ne zna tocno kako je definirana; pred dvije ili tri strane postova, jedan forumas mi je dao dobar link o mp bonus chance pa potrazi).

U praksi, mp0 ti daje 300MF (ako imas max mf na gearu/parag). mp5 ti daje 525MF (uz max mf na gearu/parag) + 50% bonus. Na zalost, opet u praksi, to znaci da ti je ukupna sansa za leg drop na mp5 u odnosu na mp0 dupla ili malo visa (recimo 150%). No, posto mp0 farmas (recimo) tri puta brze nego mp5, opet ti je (na zalost) bolja sansa za leg drop na mp0. Zasto na zalost (o tome sam nedavno diskutirao sa Sepultribe forumasem, kojem cestitam na parag 100:) ) - na zalost zato sto visi mp leveli nisu valorizirani kako spada. Ako nisi godly ww/fury barb, na malo duze staze mp0-mp1 jednostavno imaju vecu drop sansu. Kao sto je netko napisao u par postova iznad mene o mp0, ja i frendovi sa kojima igram, mp0-1 aklazirer odradimo za 7 min. U sat vremena, 8-10 runova uz 2-3 leg. Na mp7  odradimo 2-3 runa u sat vremena uz max 1-1.5 leg u prosjeku.

13 godina
neaktivan
mcf kaže...
shimeface kaže...

.......

ok hvala, samo jos jedna stvar... to sto meni padne 50 legenda ne znaci nista ako ih mogu prodat vendorima jer imaju lose statse, kako se odreduje koliko ce statsi biti visoki na dropu, random ili ima veze MF?

EDIT: i da, sta mislite pod alkaizer run? :D o.O

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 1:36 (shimeface).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Mjenjam WoW MoP acc sa 2x 90 (priest & druid) i 4x85 -> hunter,paladin,rogue,rogue za D3 acc! 

0 0 hvala 0
14 godina
shimeface kaže...

.......

ok hvala, samo jos jedna stvar... to sto meni padne 50 legenda ne znaci nista ako ih mogu prodat vendorima jer imaju lose statse, kako se odreduje koliko ce statsi biti visoki na dropu, random ili ima veze MF?

Sluzbeno random, nesluzbeno random povezan sa trenutnim stanjem ah/rmah ekonomije :)

Alkazier - google, ruta kroz act 3 koja ima najvise monstera = najveci xp po satu.

13 godina
Diablo 3

Bas gledma kako ljudi dizu lovu na tom AH.u i dalje mi nije jasno. Kako ja u 2 mjeseca igranja nisam dobio jedna posteni legendary item, niti nsita posebno. I kako da igram. Naravno da cu prodat to smece sto prije moguce. Nego da samo farmam, farmam i farmam. Komplekse teze nabija ova igra :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
shimeface kaže...
mcf kaže...
shimeface kaže...

.......

http://lmgtfy.com/?q=alkaizer+run&l=1,

I usput, na MP5 nije bonus drop 50% kao sto govore. Ovdje su postoci http://lmgtfy.com/?q=diablo3+monster+power&l=1

MF utice na sansu da item bude blue/rare/legendary, ali i na statove. S tim da i sa MF 0 imas sansu da dobijes najbolji moguci roll na itemu, samo manju nego sa MF 500. Nesjecam se tacno odakle ovo znam, valjda udje u glavu nakon brdo foruma, blue postova i slicno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 3:23 (AFARON).
14 godina
AFARON kaže...

I usput, na MP5 nije bonus drop 50% kao sto govore. Ovdje su postoci http://lmgtfy.com/?q=diablo3+monster+power&l=1

MF utice na sansu da item bude blue/rare/legendary, ali i na statove. S tim da i sa MF 0 imas sansu da dobijes najbolji moguci roll na itemu, samo manju nego sa MF 500. Nesjecam se tacno odakle ovo znam, valjda udje u glavu nakon brdo foruma, blue postova i slicno.

U pravu si, 36% je za mp5, mada nikad nije specificirano na sto se odnosi taj bonus :)

Sto se tice veceg mf na vecem mp, kako god okrenes - bilo da utjece na drop rate ili na affix rate - tri puta brzi farming speed (300%) = tri puta veca sansa za drop = tri puta veca sansa za bolje afixe > 75% sansa (primjerice) radi veceg mf na vecem mp :)

15 godina
mcf kaže...
AFARON kaže...

U pravu si, 36% je za mp5, mada nikad nije specificirano na sto se odnosi taj bonus :)

Sto se tice veceg mf na vecem mp, kako god okrenes - bilo da utjece na drop rate ili na affix rate - tri puta brzi farming speed (300%) = tri puta veca sansa za drop = tri puta veca sansa za bolje afixe > 75% sansa (primjerice) radi veceg mf na vecem mp :)

Tako je, ali to opet zavisi i od dps-a. Ako imas dps 200k, onda se vise isplati npr MP3 nego MP0 jer priblizno istom brzinom umiru mobovi, a na MP3 imas vece bonuse.

17 godina
neaktivan
Pričate gluposti

Reminder on Key Drop Rates
As other players have noted, the drop rate of keys and the plans is 5% on MP0, 10% on MP1, and 20% on MP2, all the way up through a 100% drop rate on MP10.

A tih 36% na mp5 vam je šansa da vam padne još jedan dodatni item kad npr ubijete pack
15 godina
AlterEgo kaže...
Pričate gluposti

Reminder on Key Drop Rates
As other players have noted, the drop rate of keys and the plans is 5% on MP0, 10% on MP1, and 20% on MP2, all the way up through a 100% drop rate on MP10.

A tih 36% na mp5 vam je šansa da vam padne još jedan dodatni item kad npr ubijete pack

Pa da, nismo ni spominjali key drop

17 godina
neaktivan
Isprika onda, ja sam zaključio da pričate o ključevima..
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Bas gledma kako ljudi dizu lovu na tom AH.u i dalje mi nije jasno. Kako ja u 2 mjeseca igranja nisam dobio jedna posteni legendary item, niti nsita posebno. I kako da igram. Naravno da cu prodat to smece sto prije moguce. Nego da samo farmam, farmam i farmam. Komplekse teze nabija ova igra :) 

Al ti ljudi i dosta igraju. Koliko ti dnevno igraš ?

Naravno da je sve farmanje ,farmanje i farmanje al nekak moraš stići do 100tog paragona.

Moj buraz i ja igramo s istog acc. On igra svaki dan cijelo prijepodne ziher 4-5 sati a ja uletim navečer jedno 2-3 sata.

Igramo bez ikakve MF opreme na mp 2-3 sa ukupnim MF 320 (uračunato i mf of NV5 ) Padaju sranja ali padaju i zanimljive stvarčice  :)  

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
14 godina
Diablo 3

MF odlučuje o kvaliteti itema:

Legendary

Set

Rare 6

Rare 5

Rare 4

Što viši MF to veća šansa da dobijete VIŠE različitih propertisa na itemu.

A monster power vam povisuje MF i povisuje šansu za dropanjem dodatnih itema. Što puno zanemaruju, a primjeti se dosta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AFARON kaže...

Tako je, ali to opet zavisi i od dps-a. Ako imas dps 200k, onda se vise isplati npr MP3 nego MP0 jer priblizno istom brzinom umiru mobovi, a na MP3 imas vece bonuse.

Da, no to vec ovisi i o klasi, gearu i buildu. Ja primjerice farmam 0-2 sa dh, oko 180k dps unbuffed + 30% vs elites (dakle debelo preko 200k dps protiv elite). Primjera radi, Core (level prije Azmo) sa dva spawnana elitea preletim na mp0 ispod 10 sec (85% speed, oneshootam sve u trku bez zaustavljanja (vault, tactical,multishoot)). Mp3 nema sanse da prodjem ispod 30 sec :(

AlterEgo kaže...
Pričate gluposti

Nismo pricali o key dropu. A sto se tice bonus sanse, nije bas tako jednostavno - po toj teoriji bi na mp10 uvijek padala minimalno 2 itema (100%). A meni se desilo da padne samo jedan. Uostalom, baci pogled na blizz forume oko toga, napisano je vec i puno previse o tome.. :)

tigerija kaže...

MF odlučuje o kvaliteti itema:

Legendary

Set

Rare 6

Rare 5

Rare 4

Što viši MF to veća šansa da dobijete VIŠE različitih propertisa na itemu.

Da te netko ne bi shvatio krivo, vise razlicitih propertisa se odnosi samo na rare iteme. MF ne utjece na leg/set kvalitetu :)

17 godina
Diablo 3

U par minuta 2 komada... jel to cemu ili vendor stuff?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice