Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.652.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
neaktivan
Diablo 3

kad na vrbi rodi grožđe {#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Mozda izadje sledece godine u ovo vreme :D

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

@Lovac

hahaha meni tih gemstoneova palo valjda 10 do sad.. ali nisam skupio onaj rainbow.. nije da me briga iskreno lol

svejedno nikakve koristi od te mape

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
nine kaže...

@Lovac

hahaha meni tih gemstoneova palo valjda 10 do sad.. ali nisam skupio onaj rainbow.. nije da me briga iskreno lol

Nisam se potrudio baš gledati gdje što nabaviti, ali sam slučajno skupio plan za staff, taj stone, gljivu ... bell se kupi kod curice u act 2 u hidden campu .... još taj rainbow nešto? gdje to dropa?

13 godina
neaktivan
West kaže...
nine kaže...

@Lovac

Nisam se potrudio baš gledati gdje što nabaviti, ali sam slučajno skupio plan za staff, taj stone, gljivu ... bell se kupi kod curice u act 2 u hidden campu .... još taj rainbow nešto? gdje to dropa?

Dalgur Oasis .. odma desno od portala kad krenes mapu, dole u onoj rupi, pojavi se Alhemist/Merchant i otvori prolaz.

Meni je poni level super, jako dobre predmete daje a i zlato fino pada, najbrzi run i najvise zarade, u sat vremena 3-4 runa i fino se nakupi.

13 godina
neaktivan
West kaže...
nine kaže...

@Lovac

U Act II tjekom questa Betrayer of the Horadrim treba otići u Dahlgur Oasis i pronaći čovjeka na sjeveru mape koji se zove Zaven the Alchemist, on ti ponudi da uđeš u Mysterious Cave i nađeš na prvom levelu Mysterious chest u kojem je liquid rainbow

15 godina
Lord_of_destruction kaže...
West kaže...
nine kaže...

@Lovac

U Act II tjekom questa Betrayer of the Horadrim treba otići u Dahlgur Oasis i pronaći čovjeka na sjeveru mape koji se zove Zaven the Alchemist, on ti ponudi da uđeš u Mysterious Cave i nađeš na prvom levelu Mysterious chest u kojem je liquid rainbow

Zar nije na jugu mape? U onom uskom prolazu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
13 godina
neaktivan
AFARON kaže...
West kaže...
nine kaže...

@Lovac

Zar nije na jugu mape? U onom uskom prolazu.

jao, moja greška...imaš pravo, na jugu je, odma na početku oaze...davno sam riješio secret level pa se ne sječam točno više

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Može se pojavit na oba dva dijela, i gore na sjeveru u tom uskom dijelu ili dolje na jugu

1 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Taj dio je i mene najviše napatio, i valjda 30-ak runova na Izual-a za planove...

Evo guide:

http://soe.hubpages.com/hub/Whimsyshire-The-Secret-Pony-Level-Guide-Diablo-3

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel išao tko u secret level sad nakon svih ovih patch-eva i uvođenja mp-a, jel se isplati otići?  ja sam bio na samom početku kad je izašo d3, dropovi za "ono" vrijeme i nisu bili loši

16 godina

jel išao tko u secret level sad nakon svih ovih patch-eva i uvođenja mp-a, jel se isplati otići?  ja sam bio na samom početku kad je izašo d3, dropovi za "ono" vrijeme i nisu bili loši

Idem ja recimo 1. tjedno nekad padne nekad ne...kao i svuda..

Potpis
15 godina
nine kaže...

@Lovac

Ma ja sam već bia tamo na tom pony levelu sa prijateljima, ali mi stvaraju nered u torbi ti dodaci jer imam 2 shinbona i 2 rainbow a nemam ovo, a svaki dan tamo farmam -.-''

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Pao sinoć shoulders Vile Ward 257strenght, 12%life. Prodajem! Treba nekom?

P.S. Molim procjenu koliko da tražim za njega. Vidim da na EU nema niti jednog na AH. Ima jedan sa 11% life za preko 200mil. Pretpostavljam da je riječ o dosta dobrom itemu...?

Edit: e da, ima 77 all resista, 250 life regen i 37 int :P

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 14:59 (daxor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
daxor kaže...

P.S. Molim procjenu koliko da tražim za njega. Vidim da na EU nema niti jednog na AH. Ima jedan sa 11% life za preko 200mil. Pretpostavljam da je riječ o dosta dobrom itemu...?

Stavi cijenu 200 milijuna, sigurno će se prodati. :)

Troll level: sensei
13 godina
neaktivan

Kul! Fala! :) Premda, probat ću za malo više... ipak je skoro perfect roll, kolko vidim.  Stavio sam sinoć za 1.15 bill, pa ak ne ode do veceras kad se vratim s posla, stavljam za 500-700 milja. Ako nece ni to ici, onda cu spustati prema 200 ;)

Konačno da je i meni jedan dobar item zveknuo! {#}

Udjite u Classified Crew ako imate para za to inace ih bacate vozeci se puni kesa u FIATU a imate za 20 Mercedesa. - (c) Vlada001 Classified 3GB
16 godina
odjavljen
daxor kaže...

Kul! Fala! :) Premda, probat ću za malo više... ipak je skoro perfect roll, kolko vidim.  Stavio sam sinoć za 1.15 bill, pa ak ne ode do veceras kad se vratim s posla, stavljam za 500-700 milja. Ako nece ni to ici, onda cu spustati prema 200 ;)

Probaj s nekih 450 milijuna pa idi svaki dan milijun manje. Negdje otprilike početkom 2014. ćeš doći do realnog iznosa.

Troll level: sensei
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Tonci kralj roll: 

11 alkaizer runa nema legendarija -,-

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/141ut0/that_echoing_fury_from_yesterday_it_sold_for_over/

http://i.imgur.com/vN3rr.png

Shit just got real... Iako kaže lik koji ga je kupio da nije na kraju dao 12500€, nego "samo" 7500€.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
daxor kaže...

moj ima 286 str. tako da nije perfect roll , i trebaš znati da svi koji imaju velike golde več imaju i bolje Vile Ward , ako ga prodaš za 200 milja svaka čast btw. ja sam svojeg platio 42 milje ....

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/141ut0/that_echoing_fury_from_yesterday_it_sold_for_over/

http://i.imgur.com/vN3rr.png

Shit just got real... Iako kaže lik koji ga je kupio da nije na kraju dao 12500€, nego "samo" 7500€.

Bila bi baza otić u banku i tražit kredit od 12k eura da kupiš EF {#}

My global position systems are vocally addressed
13 godina
odjavljen
daxor kaže...

Slažem se sa Sepultribe, ne vjerujem da ćeš tako puno dobit, ali sretno

PS: ja sam ovaj platio manje od 40M

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 20:04 (formula1live).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Strasni novci, 41B golda. 
I onda se zapitam jel igram istu igru, jer ono toliko necu skupit ni da igram svaki dan 12h sljedecih godinu dana.

Ok pitanje za monkove,

Do koje mjere treba pazit na AS oruzja (dual wield) i je li bitno koje je oruzje MH, a koje OH.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/boki-2540/hero/8310491

0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Dobio key za wow :) 

You've proven your valor in the battle for Sanctuary in Diablo® III. Now take your skills to Azeroth with a FREE digital copy of World of Warcraft® Battle Chest®, which includes 30 days of game time*, The Burning Crusade® and Wrath of the Lich King® expansion packs. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

oko 40 milijardi, da se netko ne zabuni..

13 godina

Kolko sam ja igro to cudo i nisam to dobio :D 

15 godina
neaktivan
zila kaže...

Dobio key za wow :) 

You've proven your valor in the battle for Sanctuary in Diablo® III. Now take your skills to Azeroth with a FREE digital copy of World of Warcraft® Battle Chest®, which includes 30 days of game time*, The Burning Crusade® and Wrath of the Lich King® expansion packs. 

dobio i ja na mail.. odmah key proslijedio frendu. davno sam sam sebi rekao da neću više nikada wow igrati {#}

15 godina
Diablo 3

Diablo mi u zadnje vrime samo živce kida!!!

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 1 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Hahahah, evo i ja ga dobio :D Trebo sam prije rec :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3

Dogodilo se i ovo za što sam mislio da je nemoguće da mi se desi. :-))

2 legendary od jednom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 10:27 (MariusEight).

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice