Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.634.406
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala :P 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

moze procjena?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozz ljudi...

Evo i mene prvi put na ovom forumu i prvi put da susrecem neku zajednicu D3-a {#}.

Posto sam novi, postavit cu jedno glupo pitanje {#}.  Dali posti nekakav community ili nekakav D3 cro portal ili mozda nekakav klan mada nevidim smisao klana ???

BTW ja sam Ivan "Split tocnije Kaštela" 29 god.

Pa ako je netko zainteresiran za cooperativ peglanje ili ako nekome treba help ili ako je netko zeljan helpat neka se javi {#}.

sfcDiablo  #2586

http://eu.battle.net/d3/en/profile/sfcDiablo-2586/hero/2613382

pozz

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

sta tvog barbara odrzava u zivotu ?

16 godina
odjavljen
Crweni kaže...

sta tvog barbara odrzava u zivotu ?

?

Troll level: sensei
12 godina
neaktivan
Diablo 3

kako mislis?

Igram mp4 inferno i nije da mi neide {#}

A nema se trenutno golda za bolje iteme.

Doduse spasi me druga sikira +2767 Life after each kil.

Kad naleti ekipa opalim - War cray "Impunity" sta mi digne rez i armor poprilicno dobro,

zatim odma i                  - Rend "Blood Lust" daje 9% of the damage done by rend as life sta mi dosta dize life dok se vrtim ko ludjak "Whirlwind" 

Tako da ne ostajem ja bas bez krvi :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

slab ti je ress ! ovaj belt si kupio na ah ?

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ma da za neke male pare.

Ali belt lovam na ah od immortal king-a ali skup skupo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

samo da je life on hit umjesto life after kill bilo bi odlicno.

steam: ninjeeek // xfire: razorgsx // LoL eune: NinjEEEk

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sfcBarracuda kaže...

Ma da za neke male pare.

Ali belt lovam na ah od immortal king-a ali skup skupo

ja ti dam immortal king gratis !! 95 strengh ress all 77 .... ak zelis ?

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Hvala na ponudi ali imam dva takva na aukci jednog prodajem za 2 milje jednog nesto malo boljeg za 3 milje.

Pod immortal king belt mislim

+220 str

+70++ rez

+14 maximum fury

+2.80 of damage dealt is converted to life      i cim prikupim golda to prvo ide na mene

pa sljedece immortal king "eternal regin" armor

+150 ++ str

+150 ++ vit

+80 rez

+ 200 ++ armor

3 soketa

i sa ta dva set itema idu rez + 60 extra

Kad to probavim onda cu razmisljat o drugim stvarima aliiiiiiiiiii trebat ce vrimena dok golda nabavim uff {#}

0 0 hvala 0
15 godina
sfcBarracuda kaže...

Hvala na ponudi ali imam dva takva na aukci jednog prodajem za 2 milje jednog nesto malo boljeg za 3 milje.

+220 str

+70++ rez

+14 maximum fury

+2.80 of damage dealt is converted to life      i cim prikupim golda to prvo ide na mene

+150 ++ str

+150 ++ vit

+80 rez

+ 200 ++ armor

3 soketa

Kad to probavim onda cu razmisljat o drugim stvarima aliiiiiiiiiii trebat ce vrimena dok golda nabavim uff {#}

Moja preporuka ti je da se okanis chesta za sad jer je cijena dosta visoka, solidne cipelice si mozes nac za desetinu chesta i dobit ces AR. Usput mozes uvijek gledat da uz AR na itemu bude i mozda physical ress jer pomaze podosta barem za ove slavije girane a cijea ne skace drastino gore.

15 godina
sfcBarracuda kaže...

+220 str

+70++ rez

+14 maximum fury

+150 ++ str

+150 ++ vit

+80 rez

+ 200 ++ armor

3 soketa

Zadnji put kad sam gledao, takvi Immortal king beltovi sa oko 190 str su bili oko 3 miliona, tako da nije neka investicija a dobijes fin life steal..

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
12 godina
neaktivan
Diablo 3

jel netko rijesio problem sms verifikacije ?

sta god stavim na rmah kaze da upisem kod kojeg salju sms-om, al nista mi ne dolazi na mob..

vip

otvorio sam ticket, izmjenio par poruka, al na kraju kazu da je to do mobilnog operatera. da se javim vipu ili ?

jel imao netko ovakvih problema ?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

sms radi. bar meni proradio, ja sam na tomatu. To ti dođe na isto.

Uglavnom baš sam peglao malo večeras, uglavnom HC ali na normal sam na MP3 našao vile ward 200stre, 95vit,75 All res, stavio sam za 20M početni bid pa ćemo vidjeti.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li netko možda već zna hoće li se eur-ići koji su sa RMAH umjesto na paypal sjeli u balance moći iskoristiti za SC2 - HOTS?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...

Da li netko možda već zna hoće li se eur-ići koji su sa RMAH umjesto na paypal sjeli u balance moći iskoristiti za SC2 - HOTS?

Trebali bi, s obzirom da ti sve ide na Blizzard Balance, a ne Diablo III balance.

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Trebali bi, s obzirom da ti sve ide na Blizzard Balance, a ne Diablo III balance.

Osim ako su predvidjeli da s tim kupujemo majice i kape ;)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
Diablo 3

Predivno šta mi se sinoć dogodilo -.-''

Onaj moj IK oklop mi je prodan za 5M golda, neka prevelika greška u igrici, iša sam spavat jer sam skoro pao u komu...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Onaj moj IK oklop mi je prodan za 5M golda, neka prevelika greška u igrici, iša sam spavat jer sam skoro pao u komu...

? ? ? ?   Ne kužim

Prodan je ponuđaču s najboljom ponudom  

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Od mogućih 400 mil zaradia si 5 {#}.

Fr4nk_Horrig4n
16 godina
odjavljen
Zura kaže...

Već sada možeš kupiti HotS i upravo tim iznosom.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav evo da se i ja ukljucim,Diablo igram nekih 90 sati tek (nekih 2 tjedna),izabrao sam DH za klasu,mislim da imam solidan gear,samo imam malo problema sa farmanjem kljuceva za infernal masinu :D nikako da poberem jos 2 kljuca.Sve u  svemu da ne duljim ovo je moj lik http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/21656381

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
XSX kaže...

Pozdrav evo da se i ja ukljucim,Diablo igram nekih 90 sati tek (nekih 2 tjedna),izabrao sam DH za klasu,mislim da imam solidan gear,samo imam malo problema sa farmanjem kljuceva za infernal masinu :D nikako da poberem jos 2 kljuca.Sve u  svemu da ne duljim ovo je moj lik http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/21656381

I u 90 sati si nalevelao lika na 60+18 i opremio ga u legendary opremu? Da... lol. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 17:11 (Tonči).
17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Imaš dobar DPS, ali nemaš uopće balans između crit. chance i crit. dmg.. Koliko vidim imaš jako mali crit. chance (13.5%), a dosta si nastakao crit. dmg.(350%), ne kužim zašto.

Možeš dobiti dosta DPS-a da smanjiš crit. dmg. i povećaš crit. chance (barem na 30%, 40% bi bilo dobro).

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Da se pohvalim, skupim 27 ključeva, napravim 9 infernal machines i na mp4 jedva dobijem dijelove za ring (i to u zadnjem fajtu). I onda ring ispadne sranje {#}

ajd barem mu se moj lvl1 barbar veseli

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
markinjoo kaže...

Da se pohvalim, skupim 27 ključeva, napravim 9 infernal machines i na mp4 jedva dobijem dijelove za ring (i to u zadnjem fajtu). I onda ring ispadne sranje {#}

ajd barem mu se moj lvl1 barbar veseli

a mogao si naci nekoga sa foruma da ti pomogne sa vecim mp-om i puno bi bolje prosao. a craftanje je jedna veca lutrija, ja sam do sada 18-19 komada craftao i samo jedan je nelos ispao, a netko je 2 komada i odmah super ispalo.

14 godina
neaktivan
GuitarMaster kaže...

Imaš dobar DPS, ali nemaš uopće balans između crit. chance i crit. dmg.. Koliko vidim imaš jako mali crit. chance (13.5%), a dosta si nastakao crit. dmg.(350%), ne kužim zašto.

Možeš dobiti dosta DPS-a da smanjiš crit. dmg. i povećaš crit. chance (barem na 30%, 40% bi bilo dobro).

DPS mu je napumpan, koristi Sharpshooter passive, isto tako, taj pasivni mu daje dovoljno velike šanse za CHC.

Slažem se sa Tončijem, ali možda je lik imao dovoljno sreće da u kratkom roku dobije mnogo M golda vrijednih itema, ili jedva od dvije stvari koje mi izgledaju uvjerljivije, RMAH ili dobar prijatelj (ako ne i da se nafarmao na nekom prošlom accountu, prodao, ostavio golde i uložio u novi). Zanima me odgovor/savjet @XSX

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
12 godina
neaktivan

Da.Frend mi je dao cainov set pa sam brze skupljo exp,a sta se tice itema kompletna oprema je kostala 50mil golda,a njih sam kupio :D s tim da dalje ne mislim ulagat u igru,btw hvala na savjetima za balans crit damag i chance ipak ne igram dugo i jos nisam sve pohvato kako bi htio.I da odmah da pitam kolko bi mogo dobit za ovaj skorn na aukciji

13 godina
neaktivan

ma znam, ali nisam često ovdje pa se niti nisam dogovarao. A i ovako mi je igra dosadila sa Monkom (plvl26), jedino mi je još cilj bio napraviti ring za barbara sa kojim još nisam igrao.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice