Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.326.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Eee moze, hvala ti SilentSword#22832

16 godina
mcf kaže...
TomoR kaže...

Već vidim hrpu Wizzova sa craftanim Devastatorima koji idu preko 3000DPS {#}

Bas sam kraftao par ancient devastatora, 2.643   2.750 mi je max (sa +10% dmg). Nadam se da moze i bolje to :)

http://smg.photobucket.com/user/Braskas_Revenge/media/ScreenShot2014-11-18at75800PM_zps7011b00b.png.html

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
12 godina
neaktivan

Evo ja sam kupio prek stranice G2A za 22$, a sad koliko vidim da cu riskirat jos 20$ i kupit i ros...

9 godina
LeftY_CRO kaže...

postoji mogucnost da ce povodom black fridaya biti popust, al to nije 100% sigurno tak da ak se moze strpiti par dana nek priceka...

a ako ne onda ovak kupiti prek neke stranice key (oko 45e max sa expanzijom dojde)

Hvala na savjetu,pricekati cu par dana prije kupovine pune verzije igre,igrao sam od Slavkeca igru par dana i malo mi je sve bilo nejasno,treba to otpocetka lagano,nevrijedi zuriti odmah na lvl 70,a nasao sam na G2PLAY dvije verzije igre, EU i WorldWide,mislim da nema veze koja se kupi?Obje su EN verzije i za EU servere koliko sam mogao pronaci na google.A i razlika u cijeni je oko 4-5 eura samo.

A i ja napravio na forumu profil,dosada sam samo www.Bug pratio,trenutno StarterEdition igram (FrostyDog#22639),pa me slobodno dodajte ako zelite,u drustvu je bolje(naravno, tek kad kupim punu verziju igre).Jos to treba sve dobro prouciti, ali mi se cini da zabave nece nedostajati.

Zasada mi je Barbar nekako najdrazi za igrati od isprobanih 5 klasa, Crusadera mi neda,pise da moram na Reaper of Souls upgrejdati.

U Starter verziji se nemoze ni Seasons ni Hardcore igrati koliko vidim,ali likovi ostaju kad se kupi full igra koliko sam uspio shvatiti.Barem mislim.

13 godina
FrostyDog kaže...

Hvala na savjetu,pricekati cu par dana prije kupovine pune verzije igre,igrao sam od Slavkeca igru par dana i malo mi je sve bilo nejasno,treba to otpocetka lagano,nevrijedi zuriti odmah na lvl 70,a nasao sam na G2PLAY dvije verzije igre, EU i WorldWide,mislim da nema veze koja se kupi?Obje su EN verzije i za EU servere koliko sam mogao pronaci na google.A i razlika u cijeni je oko 4-5 eura samo.

A i ja napravio na forumu profil,dosada sam samo www.Bug pratio,trenutno StarterEdition igram (FrostyDog#22639),pa me slobodno dodajte ako zelite,u drustvu je bolje(naravno, tek kad kupim punu verziju igre).Jos to treba sve dobro prouciti, ali mi se cini da zabave nece nedostajati.

Zasada mi je Barbar nekako najdrazi za igrati od isprobanih 5 klasa, Crusadera mi neda,pise da moram na Reaper of Souls upgrejdati.

U Starter verziji se nemoze ni Seasons ni Hardcore igrati koliko vidim,ali likovi ostaju kad se kupi full igra koliko sam uspio shvatiti.Barem mislim.

Sa Worldwide pretpostavljam da možeš igrati i na US i Asia serverima, ako baš hoćeš. Reaper of Souls bi ti bilo pametno nabaviti odmah kad kupiš i vanilla verziju. Bez toga je igra baš siromašna sadržajem. Vjerojatno likovi ostaju, ali nije ni to neki problem ako ne. Ionako je lvl cap u starteru nizak, negdje lvl 15 ak ne i manje koliko se sjećam.

Poslao sam ti friend request pa ak me slučajno vidiš u igri možeš pitati što god ti treba.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
FrostyDog kaže...
LeftY_CRO kaže...

postoji mogucnost da ce povodom black fridaya biti popust, al to nije 100% sigurno tak da ak se moze strpiti par dana nek priceka...

a ako ne onda ovak kupiti prek neke stranice key (oko 45e max sa expanzijom dojde)

kupi americku verziju, i aktiviraj na EU serveru. tak sam ja napravil i doslo me jeftinije 50ak kuna :)

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo malo za nevjerne tome i one koji misle da je DH gotov

,
. Bome ak ovak ostane bit će turbo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

jeli itko probao swk monka na kaj to sad liči? ikakvih drugih novosti o monku?

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tom kaže...

Evo malo za nevjerne tome i one koji misle da je DH gotov

,
. Bome ak ovak ostane bit će turbo.

Set je OP ali sad sam bas doso s ptra i 2 grifta puna anarcha i winged assasina sam dobio samljeli su me ko nikad,a problem je sta sad jos moras stat i pucat na njih i tu te uniste istog momenta,izgleda da ce to ostat boljka pa ce i dalje bit izlazenja iz rifta jer se jednostavno ne isplati.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
13 godina
Diablo 3

DH je dobio buff za niže Griftove, ali upitno je kako će biti za najveće dosege. Na polju surviveability se ništa dogodilo. Možda novi gemovi donesu napredak.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3
da je meni žezlo čudesno
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
toshak kaže...

Viđu ga što je lijep!

12 godina
neaktivan
toshak kaže...

Užas! {#}

Ali priznaj, bilo bi ti dosadno da ne moraš sada ispočetka.. {#}

Smrt u penziji
16 godina
neaktivan
nine kaže...

jeli itko probao swk monka na kaj to sad liči? ikakvih drugih novosti o monku?

Isprobao sam jucer novi SWK set na PTRu i zabavno je...  probao sam  Bellwuko build ali nazalost fali mi jos CDR-a i najbitnije - Incense Torch za potpunu iskoristivost WoL CDRa (2H i dalje daje veci dmg pa cak i bez 20% set bonusa)...

Prema ekipi s US foruma, novi postotci SWK seta su multiplikativni (sad i dokazano), i dmg je veci barem 10-15% a neki cak tvrde do 35% u odnosu na max Genwuko iz 2.1.0 (opet ovisis o gearu)... PTR GRiftovi idu do 45 levela kaj nije nuzno poboljsanje jer su navodno i sami Grfitovi nerfani... prezivljavanje je problem i bude se moralo popraviti novim gemovima

Uglavnom je puno manje spamanja mantre i prsti se osjecaju puno odmorniji...

Od ostalih buildova, ekipa isprobava i LTK i EP based buildove...

9 godina
LeftY_CRO kaže...

kupi americku verziju, i aktiviraj na EU serveru. tak sam ja napravil i doslo me jeftinije 50ak kuna :)

Javio mi se prodavac s njuskala, 340kn trazi za obje igre, po meni je to ok cijena. Samo neznam koliko je sigurna kupovina. Nije da mi se baca toliko kuna bas. Ali cekam sutra, mozda bude kakva akcija od strane Blizzarda za vikend.

A eto danas sam i s drugim barbarom(zenskim) dosao do Skeleton Kinga. Starter Edition. Sve u svemu igra mi prekrasno izgleda i jedva cekam vidjeti/proci cijelu pricu.

I da, igra nudi u Starter Edition samo Normal nivo tezine, ali se moze unutar igre dici na Hard, samo sto to nepamti pa pri svakom pokretanju opet nivo tezine moram dizati. Ali i Hard mi je nekako prelagan (a da se moze dici nivo tezine sam skuzio tek danas, 5 likova igrao do Skeleton Kinga jucer i jos mi nije bilo jasno kako sve tako polagano ide a ja monstere mlatim bez problema, a jesam smotan).

I dodao sam te za frenda, ako mi zatreba kakav savjet, ocekuj da cu ti dosadjivati {#}

Zanima me da li ima razlike u prici kad se igra s razlicitim klasama? Koliko sam vidio do Skeleton Kinga, sve je jako slicno. Osim sto svaka klasa/spol prica drugim glasom.

A i 100.000 golda pokupljeno s poda. Sretan kao malo dijete sam.

100 000 golda pokupljeno 100 000 golda pokupljeno
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 17:42 (FrostyDog).
13 godina
FrostyDog kaže...

Javio mi se prodavac s njuskala, 340kn trazi za obje igre, po meni je to ok cijena. Samo neznam koliko je sigurna kupovina. Nije da mi se baca toliko kuna bas. Ali cekam sutra, mozda bude kakva akcija od strane Blizzarda za vikend.

I dodao sam te za frenda, ako mi zatreba kakav savjet, ocekuj da cu ti dosadjivati {#}

Zanima me da li ima razlike u prici kad se igra s razlicitim klasama? Koliko sam vidio do Skeleton Kinga, sve je jako slicno. Osim sto svaka klasa/spol prica drugim glasom.

Na G2A i sličnim stranicama je paket nekih 37 eura, nešto ispod 300 kuna. Ako je ovo s njuškala već igran account onda se možda isplati, ali rizik je sigurno veći.

Nemaš brige, samo pitaj što treba. Nije baš da sam često online btw.

Drastičnije razlike u priči nema. Praktički se story mode jednom prođe reda radi da si otključaš adventure mode (to ima samo u RoS-u) i onda po tome dereš sa ostalim likovima.

13 godina
odjavljen
FrostyDog kaže...

Kako ti je Hexfire rekao, ako ti nisu bitni itemi od prije onda se nemoj zezati s tim. Jer onaj tko ti proda igru može u bilo kojem trenutku tražiti od Blizzarda resetiranje accounta i onda nemaš ništa. Čak da ti i da sve podatke o sebi ne vjerujem da ćeš ići dizati privatnu tužbu zbog 340 kuna. Isto tako preprodavanje accounta je protivno Blizzardovoj politici pa ti se može i banati account. Ako želiš nastaviti gdje si sad stao, onda kupi ključ i miran si.

13 godina
FrostyDog kaže...

Javio mi se prodavac s njuskala, 340kn trazi za obje igre, ...Nije da mi se baca toliko kuna bas.

...jedva cekam vidjeti/proci cijelu pricu.

...Zanima me da li ima razlike u prici kad se igra s razlicitim klasama?

Za pocetak, Diablo igre su farm/grind igre. Story universe koji okruzuje igre iz fransize je zanimljiv (za ljubitelje fantasya), ali on je tu samo kao lagani background za farmanje.

U prijevodu - igru ces zavrsiti (tj. doci do kraja price) za dan, dva, tri. Nakon toga price prestanu, sve sto ti ostaje od igre je ubijanje jednih te istih zivina u beskonacnost nadajuci se da ce ti dropat neki bolji komad opreme da bi jos brze ubijao te iste zivine.  :)

Govorim ti to zato cisto da se ne razocaras u igri. Po meni, ako nisi pri parama, 340kn se ne isplati samo da vidis kratku pricu. Ako si ljubitelj farminga, kao mi ostali bolesnici tu na temi, 340kn je nista s obzirom koliko ces uzivati u igri.

edit - i da, nemoj kupovati preko njuskala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 20:01 (mcf).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

666 stranica {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mislav_01 kaže...

666 stranica {#}

Tome u čast odoh malo išutati guzicu Prime Evilu...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
odjavljen
Diablo 3

666ta stranica {#} . Nisam igrao neko vrijeme, ali zar postoji build koji vise iritira druge od onog barba sa Raekor setom sa furnace ?!?! Sada mi jedan digao tlak na MP... Jos igra obican rift, a kao da igra GF. Pa samo elite lovi. Samo leti i sve zivo ostavlja za sobom. To treba zakonom zabraniti u MP {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se sa tobom XSX da će bit riftova di će bit muke , ali evo lik solo ubio guarda na GR 48 i još ostalo vremena

.

I nerfali su set nema više 40% za svaki Sentry.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 9:01 (tom).
16 godina
tom kaže...

Slažem se sa tobom XSX da će bit riftova di će bit muke , ali evo lik solo ubio guarda na GR 48 i još ostalo vremena

.

Je, Kridershot će sad biti best in slot.  Jer njega možeš kombinirati sa Bombadier rucksackom.

Meni, a i hrpi drugih kojima nije pao Kridershot (nije mi pao ni Furnace, jedino sam dobio Starmetal Kukri i nekoliko TnT od rijetkih stvari, eto jučer se upisao i u top 600 na leaderboardu {#} - GR37 sa pet buildom ako koga zanima), morat ćemo ići na Chakram build (zbog quivera), automatski moramo uzeti Custom Engineering da dobijemo bar 3 sentry charge-a (kad bolje razmislim Custom Engineering je obavezan za sentry build - zbog toga jer daje 3 charge-a i diže limit sentry-a na 3.

Sad, da li craftati bow dok ne dobiješ Ancient bow, ili čak loviti Ancient Helltrapper (dok ne padne Krider). Za Cold build možda i Etrayu može biti OK (imam ga samo u sezoni, van sezone nosim craftani bow...)

EDIT:

Na PTR-u je počela sezona 2, sa velikim XP i MF buff-om. Ako netko želi probati:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15353845269#1

Evo, adaptiraju M6 set bonus na PTR-u (ako ništa drugo, još lakše će ga sad biti kombinirati sa Natalyom, pa čak i Shadow setom):

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/15269779057?page=5#90

• 2 Piece Bonus
    • Companion calls all companions to your side.
  • 4 Piece Bonus
    • Sentries cast your Hatred spender when you do.
  • 6 Piece Bonus
    • Your generators, Elemental Arrow, Chakram, Impale, Multishot, and Cluster Arrow deal 100% increased damage for every active Sentry.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 10:14 (TomoR).
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Upalio PTR... strašno

sad je leg drop 100%!!

Znači svaka elita baca leg.. minimalno jedan..

u jednom riftu na T6 sam skupio 3 puna invertorya legendi {#}

Smrt u penziji

1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

2000% je magic buff trenutno na cijelom ptr, ne samo season 2.

.. jedino sta nema sanse da udjem, na queue sam vec 2 sata :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 13:42 (mcf).

0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Lol, uspio sam odraditi jedan rift na ptr, preko 30 leg, morao sam istovarit legendarye u grad prije kraja rifta. Zabavno za promjenu, ali bi dosadilo brzo.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Kaj ste tek sad upalili PTR. Normalno je da je drop veliki tako da ljudi mogu isprobati sve nove iteme i kombinacije, pa da se igra može optimizirati. Kak bi isprobali sve živo, ako bi se za neki item trebalo farmati mjesec dana.

0 1 hvala 0
16 godina
formula1live kaže...

Kaj ste tek sad upalili PTR. Normalno je da je drop veliki tako da ljudi mogu isprobati sve nove iteme i kombinacije, pa da se igra može optimizirati. Kak bi isprobali sve živo, ako bi se za neki item trebalo farmati mjesec dana.

Ja se ne sjećam da je i prije bio buff 2000% na legove, uglavnom gledao malo stream od deadseta, svaka elita na T1 (krenuo je u sezonu 2 na PTR-u) je dala jedan ili dva lega.

13 godina
odjavljen
Diablo 3

Dobro, možda nije tako puno, ali je uvijek bilo lako doći do bilo koje opreme na PTR-u. Nadam se da će ovaj put Blizzard malo stati na loptu i neće puštati drugu sezonu live s expoitima i bugovima, samo da nešto naprave.

0 0 hvala 0
9 godina
Diablo 3

Joj, nisam znao da je Diablo 3 toliko zahtjevna igra,sinoc je pokrenem (Starter, jos nisam key/igru kupio) 1280*1024 rezolucija, sve na High, Gainward GTX560, AMD Phenom II B50 i 4GB rama imam, i samo mi zabrljao ekran, riknula memorija na grafickoj izgleda,gledao sam i googlao danas ali koliko vidim ljeka nema osim kupovine nove/polovne.E sad jel to zbog igre ili vise sile. Ili mi netko odozgora(ili odozdola) salje poruku da se manem Diabla.

Kod paljenja pucaju teksture sve je puno raznih piksela po ekranu,probao i na prijateljevom kompu,ista stvar kao i kod mene,pa posudio VGA (7300GS, mala zujalica, na momente blinka ali makar sliku imam) i sve radi normalno (manje/vise). Pokrenuti Diablo mogu zaboraviti. Ne prolazi pocetni ekran, preslaba VGA.

Posto sam VGA kupio preko oglasnika,garancije naravno nemam pa me zanima koja bi sad bila optimalna VGA za Diablo 3 za moj PC. Mislim nesto tipa 5770 ili 7770max polovno naravno.

nvidia gtx560 nvidia gtx560

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice