Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.326.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
XSX kaže...

Evo za trolove koji tvrde da njima nista ne dropa...ovo nam je sve kroz sat vremena palo...opremite likove za t6 a ne kukajte tu.

Apsolutno se slažem. U tjedan dana svatko može opremiti lika za t4-t5 ako igra dnevno 2-3 sata max Može i za t6 u mrvicu sreće

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
XSX kaže...

Evo za trolove koji tvrde da njima nista ne dropa...ovo nam je sve kroz sat vremena palo...opremite likove za t6 a ne kukajte tu.

Bravo bokte, uspoređuješ T6 sa ekipom super gearanih ljudi sa solo igranjem na T1-T2. Smiješno.

Jel ti znas od kad ovaj lik nas trola s glupim pitanjima???Jos od kad je Diablo iziso na trziste...I da moguce je za tjedan dana opremit lika da igra t6,zapravo moguce ga je punoo prije opremit za to samo sta ovaj glumi nesto i nece igrat u partyu nego tjera neke svoje musice vec mjesecima i onda tu dolazi kukat.Evo ti tu ljudi pa se raspitaj ako ne vjerujes.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XsX-2902/hero/44882593
16 godina
Hexfire kaže...
XSX kaže...

Bravo bokte, uspoređuješ T6 sa ekipom super gearanih ljudi sa solo igranjem na T1-T2. Smiješno.

To više govori o tome da li ti ljudi stvarno se žele nagearat brzo ili ne.

Igrao sam sezonu, gdje počinješ od nule, u početku uglavnom sam. U tjedan dana sam igrao T6 (manje više sve od shardova koje trošiš kod Kadale). Neki su igrali T6 od prvog dana, naravno...

Uglavnom, isplati se pogledati koji je build "in" za klasu koju igraš i trošit shardove na opremu za taj set/build (na oružja/amulete/prstenje u početku ne). Čak i da igraš u prosjeku 1-2 sata dnevno to je dovoljno da skompletiraš jednog lika za T6 u tjedan, maksimalno dva.

Također, ako je netko minimalno P150 vjerojatno je već dobio sve recepte za legendarne iteme/setove. Od njih se može iskraftat kombinacija da u miru igraš T1/T2 i ganjaš shardove u riftovima. I, nekako sam uvjeren da ima u stashu bar 30-40 legendarnih predmeta koje može pretvoriti u Forgotten soulove za kraftanje/rolanje kod Mysthic - jer igra je "darežljiva" sa legendarnim predmetima čak i ako igraš na normal.

Ne kažem da je zabavno hodati okolo kao kopija ostalih "high end" igrača, ali ako želiš dobar zalet za još više mogućih kombinacija dobro je biti "sposoban" igrati T6, pa onda slobodno kombiniraj do mile volje.

Naravno, igranje u grupi povećava drop i XP gain, pogotovo što ti netko može dati opremu koja njemu padne kao višak a tebi je u fazi "slaganja lika" sasvim dobra.

No, kako god igrali igru, sretno svima, sa dropom, lootom i Conduitima {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 15:42 (TomoR).
16 godina
Diablo 3

TomoR ako ti meni barbu opremiš u tjedan dana casual igranja za t6 ja ti poklonim što god si poželiš.

Pa ja imam s njim 400+ sati igranja i t4 je vrh...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
amd freak kaže...

TomoR ako ti meni barbu opremiš u tjedan dana casual igranja za t6 ja ti poklonim što god si poželiš.

Evo moj trenutni barb - očito je da ne igram s njim:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/MadTom-2218/hero/16883110

Problem je, da se odlučim da ga idem opremit ne bih igrao "casual" već bih investirao sve snage da ga opremim. Skupljao bih shardove sa "jačim" likom i vrtio opremu kod Kadale - iako nemam pretjeranu rezervu, imam i dovoljno Forgotten soulova te ostale opreme za craftanje/rerollanje, tako da bih ga vjerojatno dovoljno brzo opremio za T6.

Vjerojatno bih išao složiti nešto ovako:

16 godina
Diablo 3

Itemi su ti smeće. Ovo je moj trenutni, izuzev gema za gold, jer farmam trenutno gold. Ovo je jedva za t4...Da ne pričam koliko igram i još nemam kompletni reakors set ili immortals set ili daj bože the furnance kao najjači mace za barbara.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DrFreak-2331/hero/35307373

Nije toliko lako kao što misliš jer je barba trenutno najslabiji u d3.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 17:17 (amd freak).
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
amd freak kaže...

Itemi su ti smeće. Ovo je moj trenutni, izuzev gema za gold, jer farmam trenutno gold. Ovo je jedva za t4...Da ne pričam koliko igram i još nemam kompletni reakors set ili immortals set ili daj bože the furnance kao najjači mace za barbara.

Hvala za TD...

Da, moji itemi su smeće, tj. praktički ih nemam na barbu. Dobro jutro.

Evo, složit ću barba za T6 do petka, može?

13 godina
Diablo 3

Lol koje preseravanje. Nekome je zabavnije igrati solo i to što je lakše nagearati se u grupi ne znači ništa. Zašto da se netko sili igrati onako kako mu ne paše. I drugo, nema svatko sreće. Igra je ogroman RNG. Meni je s Crusom u cca 30ak sati igranja nakon dolaska do 70 palo sve moguće potrebno za moguće buildove. S druge strane DH je trebao 300h da skupi Maruader i preko 400 da mu padnu prve T&T. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 17:42 (Hexfire).
Moj PC  
3 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Eto kolko party tu pomaze,ja imam cijeli reakor set u stashu sa dobrim rolovima al ne igram barba,pola seta mi je dropalo pola drugima nije trebalo,a druga je stvar ako netko zeli najsporije moguce opremat lika makar to ne shvacam,i onda se tu dolazi zalit kako mu nista ne pada pa naravno da ne pada nista na t2 pa ne opremaju ljudi bezveze za t6 tamo je sve najbolje...

16 godina
amd freak kaže...

Apsolutno. Samo je privid da je, po solo rankingsima, najdalje dosao u griftovima, a cujem da je prelos i u 4man partiju - samo tier 52-53.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 19:33 (Ged).
13 godina
Hexfire kaže...

Lol koje preseravanje. Nekome je zabavnije igrati solo i to što je lakše nagearati se u grupi ne znači ništa. Zašto da se netko sili igrati onako kako mu ne paše. I drugo, nema svatko sreće. Igra je ogroman RNG. Meni je s Crusom u cca 30ak sati igranja nakon dolaska do 70 palo sve moguće potrebno za moguće buildove. S druge strane DH je trebao 300h da skupi Maruader i preko 400 da mu padnu prve T&T. 

Kak može biti zabavnije igrat solo?

Igram inače Barba i WD-a... pošto je DH dobar u zadnje vrijeme, prije tri tjedna sam jednu večer iskompletirao cijeli DH Murader set...

U sljedečih 5 dana Kadala je dala 3 komada T&T zadnjer su 680/6/50/9,5 (0,49pet)... poslije više nisam tražio.

Jučer reko onako iz fore idem nabaviti set za Wizza jer vidim da dosta ekipe iz klana lagano čisti .... za 4 sata igranja(ali igranja)pao je cije Firebird SET + Maximus 3,750 dps-a(rerolan 10+ dmg)i amulet 740/77/10/socket(rerolan).

Na slabijim tormentima se nemre nagurat daleko. ali na T6 najviše daju Shardi... Mislim da nema seta da se nemre dropat u 10 h riftova u partiju.... da te resto tima šlepa. ZATO JE KLAN I EKIPA..... Nagirat se solo baš nije tak lako.

Prošli tjedan sam nagirao Klinca(sina) u subotu i nedjelju DH Murader + T&T(bez CHD-a), za par sati....

Što oču reči nije to preseravanje. Ako neko igra 4 sata dnevno aktivno(FARMANJE) normalo da če se ''NAGIRATI''...

16 godina
Diablo 3

Evo ti, barb sa leg gemovima ispod lvl 30, 3 komada Immortal King seta, ostatak nakraftan na brzinu i pokoji Blackthorne komad.

Prvi puta sam igrao ovaj build, 7 minuta za T6 rift solo:

Moj PC  
2 2 hvala 2
13 godina
Diablo 3

Solo igra je puno zabavnija kad imaš lika koji ždere T6. Barem imam osjećaj da i nešto igram. Pod hitno treba povećati visinu tormenta ili ubaciti konkretni end game sadržaj jer ova GR glupost koju su ubacili reda radi je živa dosada. Novi setovi, jače verzije legendarya i slične budalaštine neće ništa pomoći kad nemaš šta raditi u igri. Novi modovi, nove mape, novi monsteri, novi bossovi. Nešto, bilo šta da vrati svježine u igru jer trenutno stanje je žalosno. Iskreno, nije mi jasno zašto bi itko igrao ovo 4 sata u komadu. 

@TomoR

Siguran sam da 530 paragona i legendary gemovi nisu nikako utjecali da sa tim gearom možeš igrati T6 jer se i to nabavi u tjedan dana. Stvarno si pokazao čovjeku, nema šta.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 21:50 (Hexfire).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Solo igra je puno zabavnija kad imaš lika koji ždere T6. Barem imam osjećaj da i nešto igram. Pod hitno treba povećati visinu tormenta ili ubaciti konkretni end game sadržaj jer ova GR glupost koju su ubacili reda radi je živa dosada. Novi setovi, jače verzije legendarya i slične budalaštine neće ništa pomoći kad nemaš šta raditi u igri. Novi modovi, nove mape, novi monsteri, novi bossovi. Nešto, bilo šta da vrati svježine u igru jer trenutno stanje je žalosno. Iskreno, nije mi jasno zašto bi itko igrao ovo 4 sata u komadu. 

Igraju ljudi i po 10 sati,ovo je grind igra znaci ako nemas volje sjest i igrat barem 2 sata dnevno nemas sta ocekivat,bolje da si novce potrosio na neku drugu igru.Kad se sjetim diabla prije ekspanzije ovo je sad mila majka kak se veli.Super gearani likovi rijese rift za 5 min prosjek solo isto tolko izade i u dobrom partyu i sad ti meni reci jel bolje igrat solo ili u partyu di ti je veca sanssa za upgrade,ako ti nesto treba samo kazes a ne bauljat solo i 5 godina opremat lika za t6.

16 godina
TomoR kaže...

Evo ti, barb sa leg gemovima ispod lvl 30, 3 komada Immortal King seta, ostatak nakraftan na brzinu i pokoji Blackthorne komad.

Prvi puta sam igrao ovaj build, 7 minuta za T6 rift solo:

Čast na videu...ali...meni fali još jedan dio immortalsa da bi imao 4-set što je dosta bitno, weapon ti je bolestan sa 26% većim dmg-om na fizičke skilove + 10% dmg...paragon si 500+ što također doprinosi, imaš maksane gemove i naravno da ide t6 s obzirom da sada ja radim t4.

16 godina

Slažem se, paragoni i gemovi (koji su daleko od max, ni jedan nije na lvl 30, u sezoni su mi gemovi na lvl 40 što je isto onak, ajde neloše - tj. puno sam igrao sezonu u zadnje vrijeme).

Cilj je samo bio pokazati da se i sa "prosječnom opremom", osim ajde weapona može komotno odigrati T6. Da sam igrao bez gemova i recimo Zweihaenderom, trebalo bi mi 10 minuta da riješim rift, a ne 7 kao u mom slučaju (bio je speed i shield pylon, BTW).

S obzirom da imaš hrpu Raekor opreme, čak i sa mojim kratkim iskustvom (najviše što sam gledao YT i čitao/slušao šta drugi kažu) mogu ti reći da build jednostavno igraš krivo. Vjerujem da netko od iskusnijih barbova ovdje da ti "uđe u stash" bi složio odmah T6 lika od opreme koju imaš - ali morao bi promijeniti način igranja.

Nadam se da ćeš ovo shvatiti u pozitivnom smislu i malo se informirati ili čak i doći nekome od nas u grupu pa da ti pomognemo sa gearom/shardovima.

A ako želiš solirati, moj savjet je da radiš greater riftove od lvl 1 (pokreneš trial i izađeš van, dobit ćeš lvl 1 ključ) i polako se dižeš po levelima (ako završiš sa manje od 4:30 do kraja novi ključ dobiješ za jedan lvl+) jer GR guardiani u pravilu bacaju bar po jedan leg (no desi se da ne daju leg ni na GR35+), a moguće da još nisi ni skupio sve legendarne gemove. To ponavljaš dok ne završiš na vrijeme i up-aš gemove - polako ćeš postajati sve jači, skupljati shardove za Kadalu pa i kod nje nešto ukebati. Sretno.

14 godina
Diablo 3

jbg neki ljudi brzo ulove đir, slože jedan build koji dobro funkcionira i s njime opreme sve ostale klase..

od kada su leg gemovi u opticaju, t6 je postao smiješan i može ga se sa svakakvim buildovima igrati.

nitko nije počeo kao pro na t6, ali mene fascinira ekipa koja nakon hrpetine postova, truda drugih forumaša da im objasne stvari, postanih buildova i sl. i dalje nisu nigdje.. pogotovo ako za svoju nesposobnost još i krive igru, blizzard, servere i štatijaznam.. {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Treba poslušati ljude, ako treba oprema i forgotten soulsi samo treba pronaći ekipu i igrati timski riftove, definitivno najbrži i najjednostavniji način da se dobije željeni gear. Poželjno bi bilo da si sa ekipom koja igra istu klasu kao ti i legendi će biti ko blata i za meltanje i za opremanje lika.

Pohvalio bih ekipu Pijani - Sepultribe, nens i bio je još jedan ali se ne mogu sjetiti imena. Odigrali smo 2 rifta i dropali mi ljudi preko 20-tak legendi i set opreme koje su dobili u riftu.

Ekipa sa paragonima 500+ to čisti ko od šale, ne stignem ih upratiti heheheh.

Za solo igru ti treba barem 10+tak riftova da bi dobio tu količinu legendi, ovisno o rng. 

Sada doslovno imam 100% pun stash legendi i inventory za wizza, nemam više mjesta pa ću danas malo neke stvari meltati i opremati.

Btw kadala mi dala zadnji dio firebird seta pa ću i to morati probati da vidim kako je igranje sa firebird wizardom, do sada sam bio lightning. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Treba poslušati ljude, ako treba oprema i forgotten soulsi samo treba pronaći ekipu i igrati timski riftove, definitivno najbrži i najjednostavniji način da se dobije željeni gear. Poželjno bi bilo da si sa ekipom koja igra istu klasu kao ti i legendi će biti ko blata i za meltanje i za opremanje lika.

Pohvalio bih ekipu Pijani - Sepultribe, nens i bio je još jedan ali se ne mogu sjetiti imena. Odigrali smo 2 rifta i dropali mi ljudi preko 20-tak legendi i set opreme koje su dobili u riftu.

Ekipa sa paragonima 500+ to čisti ko od šale, ne stignem ih upratiti heheheh.

Za solo igru ti treba barem 10+tak riftova da bi dobio tu količinu legendi, ovisno o rng. 

Sada doslovno imam 100% pun stash legendi i inventory za wizza, nemam više mjesta pa ću danas malo neke stvari meltati i opremati.

Btw kadala mi dala zadnji dio firebird seta pa ću i to morati probati da vidim kako je igranje sa firebird wizardom, do sada sam bio lightning. 

Bio ti je još Rokokiller u party-u. 

Ja sam čekao "svoj red" da uđem u party.

Sretno s Firebird wizzom - pamti, uvijek se moraš kretati!

16 godina
neaktivan

Znaci vi smatrate odigran i zavrsen rift kada sredite guardiana? Hm. Ja sam sa DH-om ganjao Calamity i u nekih 420 riftova mi je dropalo cca 1500 legenda. I vecina toga, po mom misljenju bar 2/3 je dropalo poslije guardiana. Za mene je rift rijesen kada dodjem do izlaznog stupa. Ne moram bas svaki cosak obici i sve klikniti ali do izlaza, to da. Usput, uspio sam dobiti 1 (jedan) Calamity i to tako tesko s.anje da sam osupnuto blenio u njega :)

1 1
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Koje nebulzoe znaju neki tu trabunjati, nema što. Jedino što ste dobro napisali je da ćeš se prije opremiti ako igraš u partyiu i da oni koji misle igrati solo (kao ja) ne trebaju dolaziti na forume i cmizdriti kako to ide sporo. Svaki tko igra solo bi trebao znati da će duže trajati opremanje lika, mislim, bar ja znam i to mi ne smeta. Ove nebuloze da s 1-2 sata igranja možeš za tjedan dana opremiti lika za visoke griftove i t6 su gluposti. Kao da ste tek sad upalili igru i ne znate da jako veliku ulogu igra RNG (solo igranje). Zato je počelo ovo nepotrebno prepucavanje, drugi put napišite da to vrijedi za grupno igranje, da neki ne bi krivo shvatili i pisali postove kako su to gluposti. Kod dobre grupe ti možeš opremiti lika za t6 za par sati(uz malo sreće i prije), ako je netko s istom klasom u grupi.

Isto tako govoriti nekome kako opremati lika je malo, kaj ja znam. Ja igram s buildom koji mi je zabavni i ne zamaram se ako s tim buildom neću moći igrati velike riftove. Onaj tko traži savjete bi trebao napisati kakav build želi, zabavan ili onaj koji može najdalje dogurati u Griftovima, jer, opet, je i oko toga nastalo nepotrebno prepucavanje jer je netko krivo nešto shvatio, a poslje nije htio to priznati.

I da, nekome smetaju novi itemi i da nema neki endgame... hmmm... Pa ako se ja ne varam bit Diabla je da farmaš nove iteme koji će ti nakon nekoliko ili nekoliko desetaka sati ojačati lika za 0.1%. Zato se i uvode novi itemi, da ljudi farmaju te nove stvari. Onaj tko je očekivao nešto drugo od Diabla si je sam kriv, jer to je Diablo.

Malo glupost je napravio i Blizzard puštanjem sezone s hrpom ekspoita i bugove. I to ne bi bilo toliki problem da svi ti isti bugovi nisu bili prisutni i na PTR-u i da za njih Blizzard nije znao. Da su to napravili kak spada, bilo bi manje žaljenja na sezonu i općenito na sve ostalo.

0 1 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Inače radim do kraja, zavirim i prevrnem sve i legende često padaju nakon bossa. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Cesto srecem takve tvrdnje i nisam siguran na cemu se temelje. Daleko od toga da zelim reci da to nije tako (bas jucer mi je pao prvi lvl 70 Witching i to naravno poslije RG-a), ali mislim da je to ipak stvar RNG-a.

Prosjecan rift (do RG-a) mi traje 3-5min. Za full clear bi mi sigurno trebalo jos 6-10min, ovisi o kolicini/vrsti nivoa. Naravno da ce mi onda 2/3 legova padati iza guardiana jer toliko i vremenski provodim vise iza njega. No ono sto se takvim pristupom gubi su shardovi.

Nekako mi se cini logicnijim odigrati 15 riftova i skupiti 1500 shardova, nego odigrati 5 rifta i skupiti 500 shardova. Broj legendi bi, u prosjeku, morao biti isti - naravno, kad je Blizz u pitanju, svasta je moguce.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

1 0 hvala 0
16 godina
formula1live kaže...

Koje nebulzoe znaju neki tu trabunjati, nema što. Jedino što ste dobro napisali je da ćeš se prije opremiti ako igraš u partyiu i da oni koji misle igrati solo (kao ja) ne trebaju dolaziti na forume i cmizdriti kako to ide sporo. Svaki tko igra solo bi trebao znati da će duže trajati opremanje lika, mislim, bar ja znam i to mi ne smeta. Ove nebuloze da s 1-2 sata igranja možeš za tjedan dana opremiti lika za visoke griftove i t6 su gluposti. Kao da ste tek sad upalili igru i ne znate da jako veliku ulogu igra RNG (solo igranje). Zato je počelo ovo nepotrebno prepucavanje, drugi put napišite da to vrijedi za grupno igranje, da neki ne bi krivo shvatili i pisali postove kako su to gluposti. Kod dobre grupe ti možeš opremiti lika za t6 za par sati(uz malo sreće i prije), ako je netko s istom klasom u grupi.

Isto tako govoriti nekome kako opremati lika je malo, kaj ja znam. Ja igram s buildom koji mi je zabavni i ne zamaram se ako s tim buildom neću moći igrati velike riftove. Onaj tko traži savjete bi trebao napisati kakav build želi, zabavan ili onaj koji može najdalje dogurati u Griftovima, jer, opet, je i oko toga nastalo nepotrebno prepucavanje jer je netko krivo nešto shvatio, a poslje nije htio to priznati.

I da, nekome smetaju novi itemi i da nema neki endgame... hmmm... Pa ako se ja ne varam bit Diabla je da farmaš nove iteme koji će ti nakon nekoliko ili nekoliko desetaka sati ojačati lika za 0.1%. Zato se i uvode novi itemi, da ljudi farmaju te nove stvari. Onaj tko je očekivao nešto drugo od Diabla si je sam kriv, jer to je Diablo.

Malo glupost je napravio i Blizzard puštanjem sezone s hrpom ekspoita i bugove. I to ne bi bilo toliki problem da svi ti isti bugovi nisu bili prisutni i na PTR-u i da za njih Blizzard nije znao. Da su to napravili kak spada, bilo bi manje žaljenja na sezonu i općenito na sve ostalo.

Upravo to tjedan dana za full dobar gear za t6 bez dobrih grupa no way.

Također dobro zboriš oko buildova. Leap build ili run build za barbu mi je toliko dosadan da boli, ali su za t6.

I kako može biti fun uzet build od nekog s youtuba i kopirat rotaciju??

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 10:45 (amd freak).
16 godina
Eld kaže...

Znaci vi smatrate odigran i zavrsen rift kada sredite guardiana? Hm. Ja sam sa DH-om ganjao Calamity i u nekih 420 riftova mi je dropalo cca 1500 legenda. I vecina toga, po mom misljenju bar 2/3 je dropalo poslije guardiana. Za mene je rift rijesen kada dodjem do izlaznog stupa. Ne moram bas svaki cosak obici i sve klikniti ali do izlaza, to da. Usput, uspio sam dobiti 1 (jedan) Calamity i to tako tesko s.anje da sam osupnuto blenio u njega :)

Ako se referenciraš na moj video gore, ovisi.

Ako ganjam shardove, a nema nikog online za igrati idem na Public T6 grupu, gdje se uglavnom zatvara nakon RG-a.

Solo, a i u grupi sa "poznatima" uglavnom se čisti do kraja. Realno, meni osobno više legova je kapnulo iz chestova, leševa na podu i slično nego od monstera samih...

16 godina
neaktivan
Ged kaže...

Cesto srecem takve tvrdnje i nisam siguran na cemu se temelje. Daleko od toga da zelim reci da to nije tako (bas jucer mi je pao prvi lvl 70 Witching i to naravno poslije RG-a), ali mislim da je to ipak stvar RNG-a.

Prosjecan rift (do RG-a) mi traje 3-5min. Za full clear bi mi sigurno trebalo jos 6-10min, ovisi o kolicini/vrsti nivoa. Naravno da ce mi onda 2/3 legova padati iza guardiana jer toliko i vremenski provodim vise iza njega. No ono sto se takvim pristupom gubi su shardovi.

Nekako mi se cini logicnijim odigrati 15 riftova i skupiti 1500 shardova, nego odigrati 5 rifta i skupiti 500 shardova. Broj legendi bi, u prosjeku, morao biti isti - naravno, kad je Blizz u pitanju, svasta je moguce.

Ah, u biti stvar ukusa. Meni je zanimljivije igrati, farmati rift do kraja nego kod Kadale ispucati shardove za 5 sekundi u par klikova. A da je sve RNG to je istina. Znalo mi se dogoditi kod Kadale po 2-3 puta za redom nista a onda i 7-8 legenda sa 500 shardova.

12 godina
neaktivan
Diablo 3

Kadala je dala {#}  

HC sezona

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Pa i meni osobno je više legendary itema palo nakon što sam ubio RG i nastavio čistit rift nego od samog RG.

Ne želim ulaziti u rasprave oko mogućeg dropa i isplativosti nastavljanja čišćenja rifta,samo iznosim svoje iskustvo,pozz svima :)

Tigar Krezumica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Pa i meni osobno je više legendary itema palo nakon što sam ubio RG i nastavio čistit rift nego od samog RG.

Ne želim ulaziti u rasprave oko mogućeg dropa i isplativosti nastavljanja čišćenja rifta,samo iznosim svoje iskustvo,pozz svima :)

Vi niste shvatili bit price,rasprava je o tome kako najbrze gearati lika za t6 a najbrze je tako da sta brze pocistis rift i pokupis shardse pa onda gemblat kod kadale,kad opremis lika onda cistis do kraja ako hoces,ti kod kadale mozes gemblat odredeni dio i prije ce ti ga dat ona nego ces docekat da ti padne u igri.

12 godina
neaktivan
XSX kaže...
Hexfire kaže...
XSX kaže...

Jel ti znas od kad ovaj lik nas trola s glupim pitanjima???Jos od kad je Diablo iziso na trziste...I da moguce je za tjedan dana opremit lika da igra t6,zapravo moguce ga je punoo prije opremit za to samo sta ovaj glumi nesto i nece igrat u partyu nego tjera neke svoje musice vec mjesecima i onda tu dolazi kukat.Evo ti tu ljudi pa se raspitaj ako ne vjerujes.

XSX je u pravu.. lik igra diabla od kada je izašao i od onda trolla po temi kao ne spašen i nikada mu ništa nije odgovaralo.. koliko god smo mu pokušavali pomoći on jednostavno nije kužio da igra očito nije za njega..

A kad smo mu rekli da igra nije za njega (što se  i vidi na njegovom profilu) onda nas je izvrjeđao kao male majmune i popio ban.. 

amd freak kaže...

ako ti je za 400+ sati igranja vrh T4 onda nešto krivo radiš ili STVARNO nemaš sreće.. ali prije je ovo prvo..

PS

U tjedan dana se uz dobru taktiku može se bilo koji lik gearat za T5-T6.. 

Smrt u penziji
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2014 12:38 (geothia).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice