Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.320
|
čitano: 4.318.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Slazem se sa svime sto si rekao, no ima nas koji razlicito igramo... par frendova mi je sretno na T4 sa svojim buildovima u kojima uzivaju. Tako da sam Horned Reaeru vise dao smjernice o cemu bi mogao razmisljati, nego gotovi build.

Dok cekas furnace, probaj maximusa. Jako nelos, ide GR 30+ bez problema i onaj lanac je stvarno opak.

Sto se tice dosade... u teoriji se slazem s tobom, no... dvije primjedbe:

- T6 je s novim patchom postao dosadan. Vjerojatno ga se uspjesno moze farmati i s Arcane Orbom. Tesko da neki build moze biti super zanimljiv, ako je content puno prelagan.

- Dosada vrlo brzo prodje na GR34/35/36+. Nema vise BH + blizzard i ajmo dalje. Svatko udara ko kamion. Ako im opalis DOT i onda se povuces da ih ubije, neces zavrsiti rift pola sata. Ako ih povuces naprijed obicno upadnes medju jos gore stvari, pa natovaris na ledja 3 elite... a cijelo vrijeme sat kucka. Garantiram da nije dosadno, a ima i dosta taktiziranja i treba donositi odluke u trenu. Po mogucnosti dobre. :)

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 19:05 (Ged).

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Diablo 3
Ged kaže...

Po mogucnosti dobre. :)

Najveći problem D3 haha :P

15 godina
Ged kaže...

Dok cekas furnace, probaj maximusa. Jako nelos, ide GR 30+ bez problema i onaj lanac je stvarno opak.

hehe dobro da si spomenio furnace imam ga u stashu a nisam ni skontao :)))

ima 50 % damage to elites, 1207-1472  fire damage, 1017 inteligence, attack speed 6% i cooldown 8. sa time da cu cooldown rerolati i dodati socket sa ramaldanijem :)

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 8:36 (Horned Reaer).
15 godina
Rhodin kaže...
Horned Reaer kaže...

Evo nakon pc-a uzeo sam si verziju za xbox one, duga je zima pred nama sve moram iz početka no što je tu je. Dojmovi o konzolaskoj verziji igre su ovaki

1. poboljšane teksture i nekako lijepša grafika nego na pcu, radi glatko u 60fps na 1080p

... 

Imas neke screenshotove za usporedit? Tesko mi je ovo vjerovat.

mogu samo sa mobitelom slikati ako ce se tu sta moći vidjeti sumnjam

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
16 godina
Diablo 3

Koliko znam na PS4, na pritisak gumba možeš napraviti screenshoz, pa čak i video (koji radi slično kao Shadowplay) nekoliko minuta unatrag:

https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5053/~/take-and-share-ps4-screenshots

Tako da stvarno ne znam da ne moš napraviti SS, a share-ati se može preko USB-a...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Zna netko kako da znam koliki damage određeni spell radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tigerija kaže...

Zna netko kako da znam koliki damage određeni spell radi?

Nisam siguran na što misliš. U slučaju da ti na opisu skilla ne piše % wep damagea koji skill radi onda moraš pod options uključiti advanced tooltip. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.pohrani.com/f/19/eK/4Yh7hNP1/screenshot002.jpg

riješio sam malo ove guardiane maloprije, fino to sad izgleda a i ona horadrim škrinja nakon pet questova na actu nekad izbaci nešto zanimljivo, jedan prsten solidan mi je dropala.

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Ako mi weapon radi 1000 damage. Spell piše da radi 100% weapon damage. To bi bilo 1000 damage?

Što sa svim onim itemima šta dižu damage? Postoji Skill damage, Postoji (npr) cold damage, postoji weapon damage... Nemam pojma kako se to sve izračuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Horned Reaer kaže...

ima 50 % damage to elites, 1207-1472  fire damage, 1017 inteligence, attack speed 6% i cooldown 8. sa time da cu cooldown rerolati i dodati socket sa ramaldanijem :)

Uf, 50%, divan furnace, pazi da ga ne upropastis :) Za firebird build ti je attack speed i tako nepotreban, stovise, nezeljeni je stat - bilo koji stat ce bit korisniji od IAS-a. Ako ides na neki endagame (35+) build, cooldown ce ti itekako trebati (pa i evocation). Teleport za defense, black hole za def i dmg, meteor za pumpanje dota - sve ovisi o cooldownu.

Naravno, kako Ged rece, ako te ne zanima ganjanje nekih top performansi nego samo igras kako ti pase, slozi si build koji te veseli :)

@ged - nisam rekao da mi je firebird dosadan jer nema izazova, nego sama dot mehanika + kitanje mi nekako ne lezi, ali opet steta je ne iskoristiti trenutni firebird. Prebacio sam se malo na maximusa (+rorg). Problem mi je da sa rorgom ne znam di da ubacim nove gemove - na SoJ ili Rorgu mogu umjesto CHD, sto mi je veliki gubitak, ili na amuletu umjesto int ili 20% fire. Uf.. :) Doduse, fire mi je vec preko 100%, dodatnih 20% bi bio najmanji gubitak.

@Tigerija - http://diablo.blizzpro.com/2014/05/17/basic-theorycrafting-damage-formula/

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 18:37 (mcf).
13 godina
mcf kaže...
Horned Reaer kaže...

Uf, 50%, divan furnace, pazi da ga ne upropastis :) Za firebird build ti je attack speed i tako nepotreban, stovise, nezeljeni je stat - bilo koji stat ce bit korisniji od IAS-a. Ako ides na neki endagame (35+) build, cooldown ce ti itekako trebati (pa i evocation). Teleport za defense, black hole za def i dmg, meteor za pumpanje dota - sve ovisi o cooldownu.

Naravno, kako Ged rece, ako te ne zanima ganjanje nekih top performansi nego samo igras kako ti pase, slozi si build koji te veseli :)

@ged - nisam rekao da mi je firebird dosadan jer nema izazova, nego sama dot mehanika + kitanje mi nekako ne lezi, ali opet steta je ne iskoristiti trenutni firebird. Prebacio sam se malo na maximusa (+rorg). Problem mi je da sa rorgom ne znam di da ubacim nove gemove - na SoJ ili Rorgu mogu umjesto CHD, sto mi je veliki gubitak, ili na amuletu umjesto int ili 20% fire. Uf.. :) Doduse, fire mi je vec preko 100%, dodatnih 20% bi bio najmanji gubitak.

@Tigerija - http://diablo.blizzpro.com/2014/05/17/basic-theorycrafting-damage-formula/

Ne kužim ovaj dio nikako:

This is made out of three subfactors:

Native Skill WD Subfactor: What the skill tells you, 640% for the example above

Specific Skill Subfactor: 100%+Specific Skill %, 112% for the example above.

Elemental Damage Subfactor: 100%+Elemental Damage %, 115% for the example above.

Both the Skill Subfactor and The Elemental Damage Subfactor stack additivelly within itself, if I added a 20% Fire Damage Bracers then my elemental damage would be 100% +15%+20% = 135%.

Odakle ovih 20%?

Tamo piše da damage ispadne 824%. Ne kužin na koju foru. Može netko pls pojasniti? :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 19:40 (tigerija).
13 godina
tigerija kaže...

This is made out of three subfactors:

Native Skill WD Subfactor: What the skill tells you, 640% for the example above

Specific Skill Subfactor: 100%+Specific Skill %, 112% for the example above.

Elemental Damage Subfactor: 100%+Elemental Damage %, 115% for the example above.

Both the Skill Subfactor and The Elemental Damage Subfactor stack additivelly within itself, if I added a 20% Fire Damage Bracers then my elemental damage would be 100% +15%+20% = 135%.

Odakle ovih 20%?

Tamo piše da damage ispadne 824%. Ne kužin na koju foru. Može netko pls pojasniti? :(

Tih 20% je samo primjer ako stavi bracerse sa 20% fire damagea. Skill sam po sebi radi 640%, ali ako imaš bracerse i u ovom primjeru cindercoat koji zajedno daju 35% fire damage, onda taj skill radi preko 800%. U samom tooltipu se ništa ne mijenja, možda to promijene nekim patchem, ali skill radi veći damage zbog tih itema.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
mcf kaže...

Da, mehanika jest malo... na tragu DH-ovih sentrija. Ako to nesto znaci. :)

Nazalost, izgleda da je i jedina mehanika koja dozvoljava vise GR, sudeci po uspjesima barba, crusa i monka. Meni isto nekako vise lezi uloga battlemagea, zato i necu nikad prezaliti moju jedinu ljubav CM wiza... zamisli da smo jos imali i black hole... njam.

I RoRG i SoJ bi 'probusio' bez problema. Uostalom to sam i napravio sa svima (ukljucujuci i Unity). Mislim da su gemovi toliko dobri. Amulet jos nisam dobio takav da bi mogao staviti unutra socket, ali cini se da je i to dobra odluka (obicno onaj poison umjesto fire%). Imao sam srecom unity viska pa sam prvo na njemu probao, vrlo brzo nakon toga sam socketirao sve. Probaj, ne vjerujem da ces zazaliti (na rorgu sam skinuo 50chd za gem).

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
13 godina
Diablo 3

Aha, nisam u textu primjetio te bracere.

Šta je sve najbolje imati na weaponu za spells/ability/skill damage? Što se točno gleda?

Može mi netko ovo izračunati pa budem znao kako radi:

Weapon Damage = 100

Neki Ability damage = 200% weapon damage.

Cold Damage = 50% (jel to elemental damage šta piše u postu tamo?)

Skill Damage = 50%

Jel to sad 300% damage? Znači 300 damage spell radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da 300% radi, ali naravno samo ako je cold dmg skill. Ne trebaš se s tim previše opterećivati. Dovoljno je da znaš da je bolje stackati jedan elemetal damage i koristiti skillove sa runama tog elementa. Zato sad imaš fire buildove, cold buildve itd, nečega što prije nije bilo. To jest nije bilo toliko bitno.

13 godina
Diablo 3

Aha, znači Skills deal 50% more damage ne znači da Spell koji djeli 200% damage djeli 300% damage (jer 50% of tog spella je 100% => 200+100 = 300%). Nego ide +50% Znači?

Jer tamo sa onim primjerom na stranici je bilo čudno.

Sa 640% se diglo na 800 i nešto.

A lik je imao nekih 35% spell damage.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tigerija kaže...

Aha, znači Skills deal 50% more damage ne znači da Spell koji djeli 200% damage djeli 300% damage (jer 50% of tog spella je 100% => 200+100 = 300%). Nego ide +50% Znači?

Jer tamo sa onim primjerom na stranici je bilo čudno.

Sa 640% se diglo na 800 i nešto.

A lik je imao nekih 35% spell damage.

NE, nego ide ono prvo sto si naveo, ako imas 50% more dmg na skill od 200%, on ce onda raditi 300% tvog dps-a.

Samo jedna napomena: Sto vise stackas neki affix za dmg (elemental, skill, vs elite) on postepeno diminisha. Najbolje je imati ravnomjerno rasporedjena ta tri afixa. Tj bolje je imati npr 20% elemental, 20% skill i 20% vs elites dmg nego samo 60% bilo kojeg od njih.

A evo nasao sam svoj stari post u kojem imas formulu za racunanje svega toga:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Uzmimo npr da koristis desintegrate entropy koji radi 649% dmg, da imas 120000 profile dps-a, te bonuse na slijedecim itemima:

amulet 15% to arcane skills

bracer 10% to arcane skills

boots 13% to desintegrate

helm 15% to desintegrate

onda ovako ide racun:

649% * (1+(0,15+0,10)) * (1+(0,13+0,15)) = 

649% * 1,25 * 1,28 = 

649% * 1,6 = 1038% - desintegrate entropy sada radi 1038% base dmg-a.

Ali posto ti je cilj da se vidi kako bi izgledao profile dps ako bi uracunavao te statove, onda cemo istu racunicu primjeniti na njega:

120000 * 1,6 = 192000

Na kraju sam desintegrate entropy ce realno raditi ovoliko:

120000 * 6,49 * 1,6 = 1246080 dps

Edit:

A bez navedenih statova bi radio ovoliko:

120000 * 6,49      =  778800 dps, znaci povecanje 60%"

http://eu.battle.net/d3/en/profile/AFARON-2891/hero/420352
10 godina
neaktivan
Diablo 3

Da li itemima koji su prije patcha imali drugačije afixe  vrijede ti stari  ( npr. ring of  the zodiac  koji  je sad promijenjen )  ili su oni samo slovo na papiru bez  funkcije.... ( pa ih dati kovaču Peri {#} )

0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

koji od ovih kao weapon legendary lvl 70 za crusadera :(

za sad ih imam sve..

Blade of Prophecy

Stalgard's Decimator

The Mortal Drama

Cam's Rebuttal

Arthef's Spark of Life

??

psn id: mNik987
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 14:20 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3

Extreme Gold Farm build, lol:

Šteta što to ne može raditi u greater riftovima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 19:45 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Meni je on zakon. Kada mu nesto dobro padne ili mu neko dobro plati izbaci trbusinu i pocne udarati po njoj i plesati... Aj razumijem njega, napisao je i sam da je dao otkaz na poslu i zivi od ovoga... Sto bi se reklo show man... Meni osobno je prisjelo zlato, ne treba mi zlato, vec prave stvari, a one u zadnje vrijeme sve rjedje padaju...

14 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
TomoR kaže...

Meni je on zakon. Kada mu nesto dobro padne ili mu neko dobro plati izbaci trbusinu i pocne udarati po njoj i plesati... Aj razumijem njega, napisao je i sam da je dao otkaz na poslu i zivi od ovoga... Sto bi se reklo show man... Meni osobno je prisjelo zlato, ne treba mi zlato, vec prave stvari, a one u zadnje vrijeme sve rjedje padaju...

To je prvi radio CRO :) On je radio takve gluposti na streamu :P

16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
TomoR kaže...

Na ovo bih dodao da, ako se stave Custerian Wristguards poprilicno brze se dizu paragoni. Ja sam jucer trazio bolji RoRG, usput farmao golde i sa tim bracersima digao preko dva paragona a inace mi, zavisi koliko igram, za jedan treba i 2-3 dana.

14 godina
Diablo 3

Pitanje, ima li neka posebna "taktika" za RORG jer ne mogu vise da ga ebes!

Od kako je dosao 2.1, dropao mi je jedan RORG i on mi je na crusu...sada trebam jos bar jedan pa da si napokon slozim kako treba Immortal Raekor set.

Sve mi dropa....sve moguce gluposti, ali RORG nema sanse....ni na T1, a ni na T6....sve samo ne RORG i tako ga cekam od 2.1.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
win32 kaže...

Od kako je dosao 2.1, dropao mi je jedan RORG i on mi je na crusu...sada trebam jos bar jedan pa da si napokon slozim kako treba Immortal Raekor set.

Sve mi dropa....sve moguce gluposti, ali RORG nema sanse....ni na T1, a ni na T6....sve samo ne RORG i tako ga cekam od 2.1.

Mi smo farmali jucer bountije u act1 sigurnih 4 sata... (400-tinjak rift fragmenata) na T2 (nekako najbrze je islo, iako radimo T6 inace). Dobio sam 4 RoRG-a (od tog jedan trifecta kojeg sam ostavio)..... tako da nema ti druge nego farmat i farmat.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
13 godina
Diablo 3

Na T6 je 100% legendary drop. Od 10 pokušaja bi morao pasti minimalno jedan.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ja jos uvijek farmam bolji RoRG od onog kojeg imam i nikako nece. Ali na T6 u prosjeku svakih 4-5 Horadrica dropa jedan RoRG.

16 godina
Eld kaže...
Hexfire kaže...

Ja jos uvijek farmam bolji RoRG od onog kojeg imam i nikako nece. Ali na T6 u prosjeku svakih 4-5 Horadrica dropa jedan RoRG.

Meni je u bar 20 T6 Horadrica dropalo samo 2. RNG.

15 godina
odjavljen
win32 kaže...

Meni niti jedan od dolaska 2.1. I jos neke stvari trebam, ali nece. Cak mi ne pada niti  ono sto je prije izlaska 2.1 padalo svako malo. t1-t6. Svejedno. Nista. Nemam srece {#}

14 godina
Diablo 3

Ne morate vjerovati, ali meni kada sam farmao na T4 je pala samo jedna-dvije legende u zadnjih cca mjesec dana, a mozda i vise.

Idem sada na T5 probati pa javim...ili T6....mozda mi se posreci.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice