Diablo 3 - Guest Key

poruka: 304
|
čitano: 54.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Diablo 3 - Guest Key

Evo još jedan guest pass, tko uzme neka napiše ispod da je iskorišten.

YFE9EC - EE2B - PJVC42 - 4GY9 - GRCER7

2 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3 - Guest Key

Pozdrav svima:) Ako može još jedan Guest key za frenda.Vojni penzić s malom mirovinom je u pitanju.

Inače veliki fan cijelog serijala.

Eto,ako ima koja dobra duša,nek spusti ključ u moj inbox,ja šaljem frendu potom.

Inače,imam ja Starter Edition,i nisam ni siguran da li se može on logirati

preko mojeg accounta?

Upravo sam mu instalirao igru na njegovo računalo,ali opet onaj

nesretni erorr 37 iskače pa ne znam.

Ako tko znade,nek napiše PP

Unaprijed zahvaljujem:)

Old Insomniac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3 - Guest Key

Uzeo key... hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Ako tko ima viska neka udijeli, hvala unaprijed!

Za uzvrat:

http://cl.jroo.me/z3/O/E/I/d/a.aaa-Cute-Cat-3.jpg

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 14:32 (bistri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Molim vas ako ko ima visak quest pass neka mi posalje unaprijed zahvaljujem LP {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Evo se ponavljam, moj zivot ovisi o guest keyu jer ne zelim potrosit 400kn naslijepo. :(

Molim dobre duse da udjele jedan.

MSN - mr.mister32@hotmail.com

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

dobar dan, eo i ja takodjer dosao u ovu sekciju jer sam u potrazi za keyem, pa bih molio ako bi mi netko mogao poslati jedan ispravan guest pass na PM ili Email: amdcro@gmail.com , zahvaljujem unaprijed :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

toliko ljudi se javilo za key a vidim da ih nije puno dobilo ili nisu napisali da su dobili ali eto...pitati ne škodi...ja bi jedan ako nije bed...dok kupim ču ja podijeliti svoja dva... ;)

hvala

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Volio bih i ja da dobijem key, ko ima ako nije problem, Hvala unaprijed
Pozdrav iz Bosne ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Pozdrav svima, moze li mi ko poslati jedan guest key na pm, bio bih mu puno zahvalan. Editovati cu post i napisati od kog sam dobio guest key... Pozdrav...

One shot, one kill !

0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3 - Guest Key

Evo ovako isprovociran nekorektnim ponašanjam člana foruma XFX ( http://www.bug.hr/forum/user/xfx/13312.aspx ), da vas upozorim na prevaranta, trebao je dogovorom poslat guest pass za D3 u zamjenu za kod igre Orc must die, i to još u petak, a nije poslao, uredno je primio kod za igru, vodeći se za tim da će bit korektan kad se ponudio da ima guest pass, unaprijed sam mu poslao kod i otad se ne javlja, pripazite na ovog lika, jebeš šugavi kod kad te to košta da vidiš kakvih likova sve ima....

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Re: Diablo 3 - Guest Key
XFX kaže...

imam jedan diablo 3 guest key viska , mijenjao bih za dotu:D

upravo sam vidio ovaj post pa da znate kakav je lik, kod je trebao poslat meni u zamjenu za kod orc must die, koji je primio još u petak, a sad ga mijenja za dotu, UPOZORENJE PREVARANT!!!

Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Diablo 3 - Guest Key

Pozdrav svima molio bi jedan key da malo isprobam igricu ako mi se svidi kupujem i vracam pass

1 0 hvala 0
16 godina
Diablo 3 - Guest Key

Prijavi ga moderatorima.

I key bih molio ak nije problem,hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 22:05 (Promatrač).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3 - Guest Key

Molio bih jedan key. Unaprijed zahvaljujem! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
molio bih jedan guest kry ,
hvala unaprjed :)
15 godina
Diablo 3 - Guest Key

Dakle ovak, dobio sam ovaj guest key od frenda jer me pitao dal mi treba a ja ono vidim na bugu svaka stranica diablo 3 pa zasto ne...e sada, ja sam taj diablo 3 probao malo i igra je dobra stvarno, samo ja nisam igrao ni 1 ni 2 pa uopce nit ne kuzim sta treba :D 

aktivirano je jucer, znaci jos 29 dana imate...mjenjao bih za neku igricu, po mogucnosti da je neki LoL account

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3 - Guest Key

Ne trebas igrat 1 i 2 da bi kuzio sta je 3. Diablo sep onovno vratio, opet mu moras pokazat ko je gazda. Samo je ovaj put MP ukljucen i aukcijska kuca za real money i to je to :D 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
FiCoO kaže...

aktivirano je jucer, znaci jos 29 dana imate...mjenjao bih za neku igricu, po mogucnosti da je neki LoL account

Koliko znam aktivirani kljuć veže se s imenom i nitko drugi ga nakon toga ne može koristiti/probati.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
16 godina
191x7 kaže...
FiCoO kaže...

Koliko znam aktivirani kljuć veže se s imenom i nitko drugi ga nakon toga ne može koristiti/probati.

Tak je, mora mu cijeli acc dati, a niti to nebi trebao predstavljati problem ako ce mu Diablo 3 Guest Pass odsnsno Starter edition biti prva igra na battle.net-u.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 22:56 (lovac82).
17 godina

Ako netko ima key viška, bio bih zahvalan da mi pošalje

unaprijed hvala :)

Bok, ja sam sharyn
15 godina
Diablo 3 - Guest Key

Da, to mi je jedino sto imam na tom accountu

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mickname kaže...

Evo ovako isprovociran nekorektnim ponašanjam člana foruma XFX ( http://www.bug.hr/forum/user/xfx/13312.aspx ), da vas upozorim na prevaranta, trebao je dogovorom poslat guest pass za D3 u zamjenu za kod igre Orc must die, i to još u petak, a nije poslao, uredno je primio kod za igru, vodeći se za tim da će bit korektan kad se ponudio da ima guest pass, unaprijed sam mu poslao kod i otad se ne javlja, pripazite na ovog lika, jebeš šugavi kod kad te to košta da vidiš kakvih likova sve ima....

ekipo gledajte  nisam ja prevarant ,on je  meni odmah posalo orcs must die , a nismo se niti ništa dogovorili kako ćemo obaviti ,ja njegov key nisam koristio. mickname ako ti je toliko do keya da mi neplačeš dam ti svoj acc da igraš.

nemoraš odma otvarati teme da sam prevarant , šta će mi pišljivi key s kojim mogu igrati samo do 13 lvl, eto to bi bilo sve od mene, a ti mickmane javi se na pp jer vidio sam danas da si jučer slao pp  bio sam se prijavljivao ali preko mobitela , ustvari nemam se ja tebi za što pravdati , jer mi tu narušavaš reputaciju... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 8:36 (XFX).
14 godina
Diablo 3 - Guest Key

ma slušaj dečko..... ako sam ti poslao kod odmah, a ti si u poruci napisao da šalješ kod u petak navečer, šta ja tebi trebam poslat službenu molbu da se udostojiš poslat hebeni kod, ne daješ mi for free nego usluga za uslugu, hebote kod ne treba mi ništa, sad si reagirao kad sam te ogadio na forumu a jeli trebalo doć do toga, toliko od mene o ovoj temi........ne šalji mi nikakve pp......

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 9:42 (mickname).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
XFX kaže...
mickname kaže...

Vaša muljavina valjda još jedino nije bila na Dnevniku u 7 i pol.

Trolate po svakoj temi i tužakate se. Evo vam hlađenje pa se dogovorite kad smirite strasti.

World Championships: 7, GP started: 293, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
14 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Ja sam upravo instaliro Diablo 2 i pomalo se priprema za provu Diabla 3 15.06. kad će svi moć zaigrat kao guest.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Diablo 3 - Guest Key

Za razliku od ovih gore neugodnih situacija, ja moram pohvaliti svog jarana D3ViL, jer mi je čak samoinicijativno  nabavio quest key, pa mu u to ime za(h)valjujem.{#}

Dobit će piće. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 12:10 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fromcelltohell kaže...

Pozdrav svima:) 

Inače,imam ja Starter Edition,i nisam ni siguran da li se može on logirati

preko mojeg accounta?

Jest,može koristiti moj account:) Igramo naizmjenično sad

.To jest,pošto sam ja nabildao sve karaktere na level 13.

...sad on igra,ja se zabavljam na druge načine.

Ako ima tko ipak još jedan ključ,ja bih ga poslao njemu,

kreirao sam mu account na Battle.net-u pa da probamo i coop mode skupa,

to bi nas posebice veselilo da možemo skupa zaigrati bar taj Starter.

I bacili smo se u skupljanje love,kupit ćemo za početak

prvo jednu igru/ključ pa s vremenom na isti način još jednu:)

Old Insomniac
17 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Evo nudim uslugu da nekome kupim key za 30 kuna...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3 - Guest Key

Nakon dosta refresha na puno foruma nabavio GK na ovom forumu . http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?829158-Diablo-3-Guest-Pass/page34&highlight=GUEST+KEY od korisnika XxEnigmaxX .

jmravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice