Deus Ex: Human Revolution

poruka: 571
|
čitano: 198.759
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Deus Ex: Human Revolution

Eto završih i ja,mogu reći da sam jako zadovoljan igrom (po pitanju performansi i po pitanju gameplaya).Priča mi se sviđa,grafiku mi igra opičila na high iako je moja raga malo slabija(ali opet vukla 60-80 stabilnih fps-a).Odličan combat system,hackiranje mi se jako sviđa,upgradanje agumentacija isto je super stvar(nisam ih sve ni otključao do kraja igre).Jedino što me smetaju nekad irritantni boss fightovi ali ajde ubije mi popodne samo tako. Sve u svemu ja mislim da je ova igra pravo osvježenje ovog ljeta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Jel itko igrao :

http://www.g2play.net/store/Deus-Ex-DLC-Explosive-Mission-Pack-Steam-Key.html

valja li to šta, u iskušenju sam {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 16:15 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

prošao sam igru prvi put. šuljanje i silent takedown itd. a sad drugi put idem kao mad max, ubijam sve koga mogu hehe. da vidim kako će sad ići

Proud member of Lore Breakers

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

How to deal with Barrett in Deus Ex:Human Revolution

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
M_dipl. kaže...
AA-d00d kaže...

Igra mi je ludnica ali te borbe sa šefovima, dobro ja sam tek do Barreta došao ali ne mogu ga nikako pobijediti =(

Sjeo mi je ko šamar lik, cijelo vrijeme igram ko ninja, uopće ne uzimam sa sobom tešku artiljeriju od oružja pa čak mi ni one droge za zdravlje nisu bile potrebne I SAD OVA "UTVRDA", katastrofa{#}

Desno tebi (njemu s lijeva) je sobica sa ammo chacheom i oružjima. Cloakaj se, uzmi oružja (granate i sve) i deri. Kad zagusti, cloak i na drugu stranu prostorije, on te neće moći naći...

Naravno, možeš i samo stunt gun + neko heavy oružje kombinacijom... :D

One bacve s eksplozivom  rade barretu dosta dmg -a  jednostavno stavis na ulaz u tu sobicu uzme mine stavis i kad dode " asta la vista :D "

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

berreta sredish jepeno opako jednostavnom forom

: sa onim stunt teazerom ga fejzash dok ne padne :) svaki puta kada ga fejznash on se zblesira :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nemam cloack :'(

EDIT: ma ugl, ovo mi je bio kao "demo", tek tolko da probam, neću dalje ni igrati više prije nego kupim original, onda ću već malo bolje znati šta, gdje i kada raditi.

Fuck you NATO!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:31 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa kako igras stealth bez cloaka? {#}

Mozda ako kazes sta imas od oruzja i opreme mozemo nesto smislit. Ako ti se ne da smugni odmah desno u onu prostoriju, skupi granate, mine i machine pistol. Onda ga samo izgranatiras i bacis mu bacvu u glavu. Nakon toga bi malo machine pistola trebalo bit dosta.

Vi veri veniversum vivus vici
17 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Pa kako igras stealth bez cloaka? {#}

Mozda ako kazes sta imas od oruzja i opreme mozemo nesto smislit. Ako ti se ne da smugni odmah desno u onu prostoriju, skupi granate, mine i machine pistol. Onda ga samo izgranatiras i bacis mu bacvu u glavu. Nakon toga bi malo machine pistola trebalo bit dosta.

Ma šuljam se i skrivam se uglavnom. Cloack sam gledao da li da uzmem ili ne, reko' uzet ću ga dok skupim dovoljno proxia za kupnju i nadogradnju jer sam mislio da mi par sekudni cloacka neće ništa značiti kad sam ovako ionako na hard težini uspijevao sve prolazit.

Fuck you NATO!
14 godina
neaktivan

Poprilicno znaci {#}

17 godina
neaktivan

Da, očito bi mi sad puno značilo protiv Barreta{#}

Fuck you NATO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam također jako kasno uzeo cloak. I mogu reći da mi je nikad nije baš trebao jer sam uspio stisnuti KO skoro svakom protivniku na kojeg sam naišao.

Čak mi je izazovnije i zabavnije igrati bez njega. Baš sam isprobavao na jednom dijelu na kojem ima 5 neprijatelja na okupu. S cloakom se lagano zavučem protivnicima iza leđa i onda ih jednog po jednog skinem (djelomično zahvaljujuči blistavom AIu). Ali bez cloaka samo morao malo mućnuti glavom. Na kraju sam uspio s kombinacijom traq gun u glavu jednom protivniku, plinska granata dvojici pod noge, ošamutim jednog protivnika skokom s krova, još jednog brzo oderem s Stun gunom i onda se vratim onom ošamućenom i dokrajčim ga s non-lethal takedownom. I onda smiješak od uha do uha nakon takvog uspješnog comboa. :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 22:03 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jeste vidjeli ovu lijepu vijest:

http://www.bug.hr/master/vijesti/najavljen-dlc-de-human-revolution/110721.aspx

P.S.

Zalosno je sto cemo opet morat godinama cekat na neku dobru cyberpunk igru.

Imam feeling da cu i ovaj Deus preci ni sam ne znam koliko puta i na sve moguce nacine.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

mene interesira u drugom gradu (hengsha) u Alice Gardens sta se desi sa onim hakerom Van Bruggenom.

ako niste znali nakon razgovora sa njim upadnu i taj kompleks placenici i on trazi oruzje da bi se obranio. sad mene zanima da li on prezivi ako mu dam oruzje ili ne. u biti sta se sa njim dogodi nakon toga

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

mene interesira u drugom gradu (hengsha) u Alice Gardens sta se desi sa onim hakerom Van Bruggenom.

ako niste znali nakon razgovora sa njim upadnu i taj kompleks placenici i on trazi oruzje da bi se obranio. sad mene zanima da li on prezivi ako mu dam oruzje ili ne. u biti sta se sa njim dogodi nakon toga

To ti se razrješi u jednoj od ostalih misija, ovisno o tome jesi mu dao oružje kad te pitao ili nisi.

Usput, one gas granate su bogovske, dio igre kad vas Zhao Yu Run zahebe pa upadnu njeni plaćenici sve sam ih skinuo jednom ( mislim da ih je 7, 8 ), bogovska stvar.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
14 godina
neaktivan

Meni je drago da je prezivio ali sunce mu njegovo, dao sam mu potpuno modani 10mm sa laserom, damage upgradeom, prosirenim magazinom i fast reload modom. Do kraja igre nisam uspio skupit sve ponovno za na pistolj {#}

14 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

Meni je drago da je prezivio ali sunce mu njegovo, dao sam mu potpuno modani 10mm sa laserom, damage upgradeom, prosirenim magazinom i fast reload modom. Do kraja igre nisam uspio skupit sve ponovno za na pistolj {#}

To je i mene shebalo, budući da sam imao samo rifle koji tuniram od početka, ali sam opalio load i našao nekakav 10mm u jednom od podova, njemu dosta, meni dobro.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

dobro on prezivi... jel se moze popricati poslije sa njim i di se nalazi? ne zanima me sta ste mu dali

14 godina
neaktivan

Ne, i pomogne ti samo preko radio linka jednom. Btw ne spoilaj ovo da prezivi

16 godina
neaktivan

Igra je u globalu odlična :) baš sam ju završio! Nije ko prvi Deus Ex, ali je ok nastavak....

Koma mi je to, što ti svi kvazi-odabiri tokom igre, nemaju nikakvih utjecaja na kraj! Na kraju je izbor (4 opcije) koje su uvjek iste, bez obzira što radio,

to mi je malo vodeno, tj. oduzima od RPG elementa igre....i malo je previše šuljanja unaokolo ;)

Sama špreha prad kraj mi je odlična, komp sa master-slave ljudima xD

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Evo sad sam se sjetio još jednog velikog plusa igre, u 20 sati kampanje koliko mi je trebalo da završim igru nisam doživio niti jedan bug, k tome, igra se vrti odlično i na slabijim konfiguracijama. To se rijetko doživljava danas.

Uff, ja jesam, propadanje leševa kroz podove, 3 smrzavanja (sve u zadnja dva lvl-a, valjda su žurili), ragdoll efekt je takav da nerjetko možeš leš na pola u zid turnut xD....nije puno, al ipak ih ima, sve u svemu, jako podnošljivo ;)

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

samo sto nije nastavak nego prequel

16 godina
M_dipl. kaže...

Evo sad sam se sjetio još jednog velikog plusa igre, u 20 sati kampanje koliko mi je trebalo da završim igru nisam doživio niti jedan bug, k tome, igra se vrti odlično i na slabijim konfiguracijama. To se rijetko doživljava danas.

Vidi se da si developer...

Poblesavljeni AI do bola nije bug, već feature.

Inače, onaj klasičan bug imaš kada se nađeš na području gdje ne bi smio biti pa lebdiš u zraku... Tipa recimo popneš se na neku zgradu nakon manijakalnog skupljanja boca... Ovaj sanduka po levelu i onda imaš pogled na unutrašnjost zgrade (kad si u samoj zgradi ona vidiš fini betonski strop). 

I po meni, bug je kada aktiviraš neku scenu (typhoon, lethal/non-lethal melee, Icarius landing što već) i onda može i bog i vrag po tebi tući, ti nećeš izgubiti ni jedan jedini HP.

E, da.. Ponekad igra krivo registrira stanje protivnika - tipa ti ga kresneš s non-lethalom, a ona ga registrira kao mrtvog (kada mu priđeš i pokaže se loot / drag kućica umjesto Zzzz ikome stoji lubanja i obratno).

No sve u svemu, s te strane, dosta ispolirano (naspram u kojem stanju inače stižu igre na tržište danas).

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 17:05 (Bukva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni su udovi onesviještenih neprijatelja znali propasti kroz pod ili kroz zid pa ih nisam mogao vući okolo dok ih nisam uhvatio baš za taj ud koji je zapeo. Također možda dva tri puta mi se dogodilo da su neprijatelji nakon quick loada bili ALERTED makar nisu trebali biti. A i kod takedowna, pogotovo dvostrukih, mi se znalo dogoditi da igra teleportira likove u zid i onda izvede animaciju.

I možda nije bug ali malo mi je glupo što se svijet oko tebe zamrzne kad izvodiš takedown.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo danas sam citav dan bio bez ikakvih obaveza tako da sam skoro u komadu presao 70 % main missiona koji su mi ostali nakon prvog pokretenja igre i u komadu sam i zavrsio igru.. Sta da kazem na kraju, ljudi mnogo pljuju po igri, ruku na srce nije spektakularna koliko se najavljivalo ali je popravila ovu ljetnu susu. Grafika je u skladu sa danasnjim standardima i igra je u biti veoma dobro optimizovana. Sto se tice same price, prilicno je uvrnuta i komplikovana, 1000 imena i tih cyber sranja malo isperu mozak covjeku ali eto.. Kombinacija FPS i TPS je dobro odradjena tako da sam stilove kombinovao mada sam imao vise FPS pristup, dakle dvojicu "uspavam" ostale potamanim u nekom ninja styleu. Vidim da se spominje AI, sto se mene tice na nivou je, kome je nedoradjen nek igra na najtezem difficultyu pa da vidimo onda.. Bugove nisam susretao. Jedina stvar koja mi se ne svidja je monotonija u main missionima. Dakle, otidji tu, dodji do odredjenog pointa, hackiraj komp ili nesto slicno, otidji do drugog pointa, onda neki mini preokret u vidu ambusha i to je to, u iducoj misiji se to samo malo prekombinuje. Iritantno. Da previse ne laprdam, igra je sasvim fina materija za ispunit slobodno vrijeme, nije neko remek - djelo a nije ni tek neki prosjecan naslov kakve u posljednje vrijeme cesto dobijemo. 8/10

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 3:21 (anabolicaa).
15 godina
neaktivan

evo ja počeo igrat igru i malo mi trza premda neznam zašto jer mi je komp dovoljno jak.

No problam napravit antialiasing mode na FXAA  medium i odma mi izbaci eror i neda mi .

moze pomoc ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel tko naganjao pacifistu? Krenuo danas da probam to uloviti, nakon 2 sata, poludio i ko mutav izrešetao sve pred sobom... -.-

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
tepih kaže...

evo ja počeo igrat igru i malo mi trza premda neznam zašto jer mi je komp dovoljno jak.

No problam napravit antialiasing mode na FXAA  medium i odma mi izbaci eror i neda mi .

moze pomoc ?

I ja imam problema s trzanjem -.- a  imam 60 fps .

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 15:58 (hari85).
15 godina
neaktivan

dal  se u igri moze provjerit kolko je tretnuno fps-a.

ako da kako?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice