Evo cisto me zanima,dali je neko probao ovo igrat,mislim na beti,pa da kaze svoja misljenja,jer bas mi se igraju takvi tipovi igrice,sa superjunacima a Coh mi je nekak bzvz.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DC Universe Online je izašao danas.
Da li ga je netko kupio? Kakvi su dojmovi?
Dosta dugo sam halao City of Heroes, brdo sati sam proveo na tome, tako da me ova igra isto privlači zbog slične tematike.
Danas navečer javim dojmove o igri :D.
Kupio sam igru danas preko Steama, skinuo ju, napravio account na SEO stranici, aktivirao serijski broj, pokrenuo game launcher, krenuo igrati kad ono nemogu, zašto? zato što prvo treba napraviti subscription. Odem opet u account da napravim subscription, ubacim sve podatke od jedne Visa kartice koju imam, biram 1 mjesec subscription, ne prihvaća karticu. Odem natrag, ubacim drugu Visa karticu koju imam, opet isto, ne prihvaća karticu. Odem pod support i vidim da neke kartice ne prihvaćaju iznose od 0.00 $ / Eura bilo čega.
U čemu je problem, svi koji kupe igru imaju mjesec dana besplatno ali da bi se krenulo igrati moras napraviti subscription. Oni ti ne mogu odmah naplatiti taj iznos nego tek kad prođe free mjesec dana i zato ti stavljaju da moraš platiti račun od 0.00 $, a sljedeći onda 14.99$. OTP kreditne kartice ne prihvaćaju iznose od 0.00 tako da će neki vjerovatno imati problema sa aktiviranjem i pokretanjem igre.
Druga solucija za aktivirat subscription je preko prepaid kartice, što sam ja morao napraviti, preko dlgamer.com sam za 100 kuna kupio SEO prepaid card od 30 dana da bi mogao napraviti taj hebeni subscription pa da počnem igrati.
Kupio sam igru danas preko Steama, skinuo ju, napravio account na SEO stranici, aktivirao serijski broj, pokrenuo game launcher, krenuo igrati kad ono nemogu, zašto? zato što prvo treba napraviti subscription. Odem opet u account da napravim subscription, ubacim sve podatke od jedne Visa kartice koju imam, biram 1 mjesec subscription, ne prihvaća karticu. Odem natrag, ubacim drugu Visa karticu koju imam, opet isto, ne prihvaća karticu. Odem pod support i vidim da neke kartice ne prihvaćaju iznose od 0.00 $ / Eura bilo čega.
U čemu je problem, svi koji kupe igru imaju mjesec dana besplatno ali da bi se krenulo igrati moras napraviti subscription. Oni ti ne mogu odmah naplatiti taj iznos nego tek kad prođe free mjesec dana i zato ti stavljaju da moraš platiti račun od 0.00 $, a sljedeći onda 14.99$. OTP kreditne kartice ne prihvaćaju iznose od 0.00 tako da će neki vjerovatno imati problema sa aktiviranjem i pokretanjem igre.
Druga solucija za aktivirat subscription je preko prepaid kartice, što sam ja morao napraviti, preko dlgamer.com sam za 100 kuna kupio SEO prepaid card od 30 dana da bi mogao napraviti taj hebeni subscription pa da počnem igrati.
Jeli igra proradila, kakvi su dojmovi? ;))
Ja sam isto blizu kupovine preko steam-a, mislim da bi se klinci oduševili s njom, trenutno igraju Team Fortress 2 bez prestanka.
Zanima me koliko je složeno kreiranje likova i da li bi se klinci snašli sami u tome, iskustva multiplayera, serveri i sl.
Teško je dobiti kvalitetnih informacija iz prve ruke, svi čekaju da prvo netko kupi i odigra , na Youtube su uglavnom plaćeni promo materijali teško je iz toga nešto pametno zaključiti...
Da li se isplati dati 45 EUR + svaki mjesec 15$ za pretplatu?
>> http://store.steampowered.com/app/24200/
Ima već dosta grupa na Steamu, evo nekih:
>> http://steamcommunity.com/groups/DCUniverseOnlineGermany
I kakvi su dojmovi? Neki kratki review?
I kakvi su dojmovi? Neki kratki review?
Ja sam sinoć skinuo Champions Online. Sad je free 2 play. Definitivne preporuke. Kreacija likova je toliko detaljna da može parirati simsima. Questovi su prilično raznovrsni (koliko sam vidio, jer sam tek 7-i level) i nisu tipa "ubij ovoliko mobova" i slično, dakle totalno različiti od WoW-a i WoW-ovih klonova. Igra ima oko 3 gb + 100 mb updatea. Grafika je u strip fazonu što me posebno dojmilo. Ima dosta ljudi da igra i koji su voljni pomoći... Definitivna preporuka...
Meni odbija karticu, i to Visu Electron od PBZ koju još nitko nigdje mi nije odbio, i nemogu prvih mjesec dana đabe.
Užas...sramota.
Meni odbija karticu, i to Visu Electron od PBZ koju još nitko nigdje mi nije odbio, i nemogu prvih mjesec dana đabe.
Užas...sramota.
Evo da napišem ja svoje iskustvo. Kupio sam bratu igru tako da sam sudjelovao :D
Uglavnom, kupnja je prošla super, nisam imao problema sa uplačivanjem 0 dolara tako da imamo jedan mjesec besplatno. Prve reakcije su oduševljenje. Kreacija likova je predetaljna. Bolja nego u neznam, simsima npr :P Ima baš svega. Ako koga zanimaju detalji lako napišem. Zatim sama igra. Vrlo je fluidna, znači glatko ide :P Borba mi je super, osječaj letenja (ako se izabere takav način kretanja) je super kao i jednostavnost istog. Igrača ima mali milijon. Borba je dosta dobro razrađena, ima moći, ima auto lock (dosta korisno), kontrole su isto ok. Raznovrsnost questova mi se čini dobra (nisam prisustvovao na svima pošto moj brat igra :P) a i osječaj kada se borite bok uz bok sa supermanom (ako istog izaberete za mentora) je odlična :D
Eto ako nekoga nešto specifično zanima neka pita ;)
Kojom karticom si platio 0 dolara?
Meni odbija PBZ-ovu.
Kojom karticom si platio 0 dolara?
Meni odbija PBZ-ovu.
Visa Electron od ERSTE banke.
A jel ima tipa nekih instanci? Ili ti se sve svodi manje vise na questanje? Gledo sam malo na youtube-u i svidja mi se dosta, pa sad jos uvijek vagam :)
A jel ima tipa nekih instanci? Ili ti se sve svodi manje vise na questanje? Gledo sam malo na youtube-u i svidja mi se dosta, pa sad jos uvijek vagam :)
Pa probaj free varijantu pa ako ti se sviđa kupi i to je to
haha,ni njima bas ne ide,tesko se sad probit na to trziste