Neznam jel to neki bug ili sta,ali nemogu uopce lika mjenjat?
Uvijek je crnkinja zenska..?!
jesi crko?
ako jesi onda si se spawnao sa likom koji ti je bio već pod create character, i sad kad odeš napravit novog lika moraš sa tim starim poginut(u tvom slučaju ženska) da bi krenuo sa frajerom.
btw ja vas čekam kod airfielda :)
već sat vremena nema pasa, osim jednog lika koji je bauljao po hangarima i ja ga vidim na nekih cca 200-200 metara i nema boga da ga pogodim ,
mosin je dobar ali je nevjerovatno da faila u stranu.
metak ima drop ali šta mi to vrijedi kad je pitanje hoće li metak ić lijevo ili desno ,a to nikad neznaš.
i nakon kaj sam ispalio jedno tri-četiri metka tip je samo alt f4 i nestao.
znači zgiran sam do bola i sutra malo za promjenu glumim ala snipera.
ako kojim slučajem vidim nekog da je zgiran taj dobiva metak u čelo-instant.
nema friendlya dok su zgirani ljudi (jedino ako ste na ts-u i nikako drugačije), ok je dok naletiš na tipa koji ti nije neka opasnost-a ni ti njemu ,pa si možete pomoći (danas sam imao takav primjer-on meni davao cugu,
ja njemu otvarao konzerve sa sjekirom, dao čovjeku kompas viška, nekaj stvarčica,bauljali zajedno...)
ali ovako kad on ima pušku-ja imam pušku-sineki to je biti ili nebiti , a on može plakat kolko želi na voice ili još bolje uvaljivat spike o friendly spikama nekom drugom jer meni ziher neće.
dvaput sam se opekao i rekao sam više nikad.
pucam prvi pa nek si on misli.
malo sam za promjenu bacio m4 i uzeo mosin-scope i sutra lovim bambije i bilo koga tko god se približi airfieldu, kempam u sjeni :)
ugl airfiled držim na nišanu skempan tj taktički stopljen s prirodom :))
bah, kamper...
Imho, još mi je "opravdano" shoot-first-ask-later ukoliko naletiš na nekoga ,
ali mrzim one koji se namjerno buksaju i snajpaju na jednom mjestu ,umjesto da idu dalje ,takvi najčešće (kad zagusti ) prvi govore :dont shoot,friendly pa te roknu...
bah, kamper...
ali mrzim one koji se namjerno buksaju i snajpaju na jednom mjestu ,umjesto da idu dalje ,takvi najčešće (kad zagusti ) prvi govore :dont shoot,friendly pa te roknu...
lol
igram igru tjedan dana i prošao sam mapu uzduž popreko više puta nego ti, a i da si bolje čitao shvatio bi malu zezanciju u mom postu.
sve u svemu , ne kampam i nisam nimalo tip igrača kakav si me opisao.
u biti samo dođi na airfield nwa da ti dam friendlyća
nema stari moj ovo je takva igra i kad tad ćeš se opeć kad naletiš na nekog "friendly" i ovaj ti nakon par minuta spraši metak u zatiljak.
dvaput ćeš reć ok ,ali triput , i dont think so.
jedino možeš biti friendly sa nekim "na vezi" sve ostalo pucaj ili budi upucan.(naravno ne pričam o bambijima nego full zgearanim osobama)
bah, kamper...
lol
igram igru tjedan dana i prošao sam mapu uzduž popreko više puta nego ti, a i da si bolje čitao shvatio bi malu zezanciju u mom postu.
sve u svemu , ne kampam i nisam nimalo tip igrača kakav si me opisao.
u biti samo dođi na airfield nwa da ti dam friendlyća
nema stari moj ovo je takva igra i kad tad ćeš se opeć kad naletiš na nekog "friendly" i ovaj ti nakon par minuta spraši metak u zatiljak.
dvaput ćeš reć ok ,ali triput , i dont think so.
jedino možeš biti friendly sa nekim "na vezi" sve ostalo pucaj ili budi upucan.(naravno ne pričam o bambijima nego full zgearanim osobama)
ahem kolega, igram dayz odavno,skoro pa nema situacije koju nisam doživio...što jogurt verziju što original (govorimo o modu naravno).
jer još ne kupujem SA, čekam da izađe full.
kvragu,vjerojatno sam mehanikom moda upoznat bolje nego 80-90% igrača tu na forumu,
imao sam skoro godinu dana "dignut" vlastiti server prosječno barem 10+,mjesecima ubacivao i podešavao skripte i module ,a za prelazak mape uzduž i popreko no comment.
ok,isprika, možda nisam "uhvatio" tvoju zajebanciju , al večina takvih radi upravo to, zgira se i kamping... a u prvom close fajtu :nopliz,frendly.... :/
edit: moj zaheb, nisam ni skužio da pišem u standalone threadu
iako nebitno, ljudi se opet tako ponašaju, bilo u modu, bilo u SA.
Ovi moji kampaju u baloti stalno a meni dosadilo pa sam iso probat nesto drukcije.
Trcao sam po obali sve do berezina sa full gearom i pomagao svima koga sam naso :D
Bilo je desetak likova, uglavnom sa sjekirama, backpackovima i bez oruzja. Siguran sam da kad bi naletio na tipa sa oruzjem neko od nas bi poginuo.
Sve u svemu, super iskustvo, dobio sam dosta komplimenata tipa "you're very nice", "oh you're a good guy" i sl.
Najbolje mi je kad im pridem i na voice chat kazem "Hello!" a oni se svi uspanice i pocnu se derat please dont kill me .
Jedan je automatski ALT+F4 kad sam ga pozdravio s ledja.
Disconnectao sam se u Berezinu, sad cu vjerojatno ic izlootat Berezino jer su mi ostale jos samo cetri konzerve, pa ako ima neko blizu Berezina (gear nije bitan) nek mi se javi pa mozemo skupa ic do NE il nesto.
nema friendlya dok su zgirani ljudi (jedino ako ste na ts-u i nikako drugačije), ok je dok naletiš na tipa koji ti nije neka opasnost-a ni ti njemu ,pa si možete pomoći (danas sam imao takav primjer-on meni davao cugu,
ja njemu otvarao konzerve sa sjekirom, dao čovjeku kompas viška, nekaj stvarčica,bauljali zajedno...)
ali ovako kad on ima pušku-ja imam pušku-sineki to je biti ili nebiti , a on može plakat kolko želi na voice ili još bolje uvaljivat spike o friendly spikama nekom drugom jer meni ziher neće.
malo sam za promjenu bacio m4 i uzeo mosin-scope i sutra lovim bambije i bilo koga tko god se približi airfieldu, kempam u sjeni :)
bah, kamper...
Da nema takvih ne bi bilo zanimljivo igrat jer bi mogo samo trcat ko idiot po airfieldima i gradovima bez straha da te neko rokne sa brda.
Meni je igra, kao i ljudi koji igraju sasvim ok. Ima friendly igraca, ima bandita, ima kampera, onih koji su stalno u pokretu... Ima svakakvih igraca, i to radi bas onaj balans u igri i cini je zabavnom. Da su svi friendly bilo bi dosadno.
Ja jednom otiso pocistit sniper hill povise balote, nemos virovat koliko likova tamo kampa... u 5 minuta sam ubio dvojicu sa emicom.. oboje full gear i pristine long range scope.
Ponio sam jednu mosinicu, steta sta ne mogu nosit vise pusaka :/ (samo dvije)
pa što će ti više od dvi puške??....kad još više pušaka dođe u torbu strpaš neki automat u ruci sniper i što ti više treba....
pa što će ti više od dvi puške??....kad još više pušaka dođe u torbu strpaš neki automat u ruci sniper i što ti više treba....
Inace nosim samo jednu pusku, al htio sam pokupit da dam ekipi.
Ako si mislio da stavis pusku u ruksak to se ne moze, mozes samo jednu na leda i jednu u ruke al onda ne mozes nista drugo radit sa rukama nego moras bacit pusku prvo.
Ako si mislio da stavis pusku u ruksak to se ne moze, mozes samo jednu na leda i jednu u ruke al onda ne mozes nista drugo radit sa rukama nego moras bacit pusku prvo.
znam ja dobro šta mislim al to se treba promijenit....i ako ti ekipi treba puška duplaš se i ne da imaju pušku nego cijeli tvoj gear tako da nema potrebe za takvim stvarima još uvijek......
znam ja dobro šta mislim al to se treba promijenit....i ako ti ekipi treba puška duplaš se i ne da imaju pušku nego cijeli tvoj gear tako da nema potrebe za takvim stvarima još uvijek......
Cek, STA????
Vec su otkrili bug za dupanje?!"?!?
Jel ja mogu doci na neki prazan server, svratit do military baze i airfielda i nagirat se ko konj, i onda se pristekat na pun server? Kako funkcionira to?
Možeš!
To je malo glupasto, znaci pola ljudi koje vidim da me ubijaju sa full gearom su ga vjerojatno dobili preko praznih servera, jer nema boga da prodjes preko airfielda na 40/40 serveru.
To je malo glupasto, znaci pola ljudi koje vidim da me ubijaju sa full gearom su ga vjerojatno dobili preko praznih servera, jer nema boga da prodjes preko airfielda na 40/40 serveru.
U ponedjeljak dolazi update i bit ce moguci privatni hiveovi pa toga vise nece bit
Meni nije jasno zašto mora biti shoot first, ask questions later. Naravno da treba biti na oprezu, ali radije ću uvijek pomoći nekome neko mu nauditi. Danas sam ubio dvojicu jer su me napala, ali sam obojicu prvo upozorio i zamolio da se smire prije nego što su dobili sjekiru po čelu. Bio me još jedan napao dok sam lootao lika koji me pokušao ubiti, ali sam ga čuo dok mi dolazi s leđa pa sam se okrenuo i izmaknuo kad je zamahnuo pa krenuo na njega. Tip se počeo ispričavati i moliti da ga ne ubijem pa sam ga pustio. I još sam ga pitao da li mu treba nešto. Jednostavno mi je bezveze nekoga ubiti kad znam kolika je muka počinjati isponova. Ako imam slobodnog mjesta u torbi uvijek nosim nešto opreme za nekoga kome treba. Tako se danas pored mene blizu Berezina spawnao bambi i ja krenuo prema njemu, a on počeo bježati jer je mislio da ga želim ubiti, a samo sam mu htio dati sjekiru koju sam imao viška
Meni nije jasno zašto mora biti shoot first, ask questions later. Naravno da treba biti na oprezu, ali radije ću uvijek pomoći nekome neko mu nauditi. Danas sam ubio dvojicu jer su me napala, ali sam obojicu prvo upozorio i zamolio da se smire prije nego što su dobili sjekiru po čelu. Bio me još jedan napao dok sam lootao lika koji me pokušao ubiti, ali sam ga čuo dok mi dolazi s leđa pa sam se okrenuo i izmaknuo kad je zamahnuo pa krenuo na njega. Tip se počeo ispričavati i moliti da ga ne ubijem pa sam ga pustio. I još sam ga pitao da li mu treba nešto. Jednostavno mi je bezveze nekoga ubiti kad znam kolika je muka počinjati isponova. Ako imam slobodnog mjesta u torbi uvijek nosim nešto opreme za nekoga kome treba. Tako se danas pored mene blizu Berezina spawnao bambi i ja krenuo prema njemu, a on počeo bježati jer je mislio da ga želim ubiti, a samo sam mu htio dati sjekiru koju sam imao viška
To rade svi koji su novi u igri, onda shvatis da od toga nema nista. Tako sam i ja bambiu dao Pistolj i odmah dobio metak u glavu, dao jednom sjekiru, cim sam se okrenuo dum u glavu... e reko vise necete, TS je majka, ostalo je gamad...
Bambia ne ubijam osim ako me nije vidio, ako me je vidio odmah gazim ( Jer 90% da niti on nije sam, nego je mozda sa gearnom ekipom na TS:u i kaze im kuda sam krenuo, nadu me u gotovo )
To rade svi koji su novi u igri, onda shvatis da od toga nema nista. Tako sam i ja bambiu dao Pistolj i odmah dobio metak u glavu, dao jednom sjekiru, cim sam se okrenuo dum u glavu... e reko vise necete, TS je majka, ostalo je gamad...
Bambia ne ubijam osim ako me nije vidio, ako me je vidio odmah gazim ( Jer 90% da niti on nije sam, nego je mozda sa gearnom ekipom na TS:u i kaze im kuda sam krenuo, nadu me u gotovo )
Pulling percentages out of my ass
igra je sandbox,radi sto te je volja ,
naravno da ne moras prvo pucati pa pitati , ali vecina igraca su igraci shooter-a i brzi su na okidacu ;ubij sve sto vidis,to daje osjecaj paranoje koji odlicno ide uz bilo koju apokalipsu
Tako de me nimalo ne cudi KOS,s vremenom naucimo biti oprezni ali smijesno mi je kad uzvratim nekome tko me je prvi napao i on log off! Jer je zaista lako krenuti od pocetka i nabaviti opremu.(ne kosta nista a i zabavno je,jedino tada se igramo prezivljavanja...kasnije smo face dok nedobijemo black screen , zar ne?)
Jao, prvi put se nagiram u svom zivotu, vidim lika i pucam po njemu (ja prvi poceo pucat) i lik ode u firestation i sakrije se. Cekam 2 min, dojadilo cekat, rekoh imam automat ne moze mi nista, udjem u firestation, nisam ni usao vidim njega i zatuce me lik sjekirom. Karma is bitch.
Pulling percentages out of my ass
Ti si stvarno posebna sorta...
Cek, STA????
Vec su otkrili bug za dupanje?!"?!?
pa pre alpha je ljudi jbte to mi trenutno ni ne smeta što se može duplat poslje toga neće biti!!!!!!....i onako ima trenutno puno većih problema za rješit kao što je npr. M4 koja je smeće trenutno ili dok trčiš pa te vrati natrag par kilometara pa moraš rušit igru i popovno trčat isti put ili da te jednostavno spawna mrtvog na obali !!!!...i neznam čemu toliki dislajkovi kao da je to neki hax to je normalna stvar dok je igra u alphi tako je bilo i u modu u početku dok to ne popravi ali OPET kažem trenutno ima većih problema od duplanja koje je čista glupost u usporedbi sa stvarima koje sam gore naveo!
Mene je jucer igra dva puta usrecila do boli. Odem off zgiran do jaja, ono pet IV kitova, puška, pištac, onak sve. Dojdem online i spawna me na plaži s kitom u ruci! Juče sam tri puta trčal na NWA iz Berezina. Jednom jer sam poginul, upucal me lik kojeg su dečki kaznili a dva puta jer se zbugalo i stavilo me na plažu a off sam otišel spimpan do jaja.
Na vecer smo se skupili nas pet i vrebali na NWA. Imali smo gunfight sa drugom skupinom igraca. Nakon bitke smo hopnuli na drugi server gdi smo nabasali na kampera koji nam je ubil dvojicu! Astra je mirne ruke kaznil kampera s udaljenosti od pola kilometra :)
Morali bi se skupit na vecer pa napravit sacekusu ili dvije na NWA pa ako se kome ide mozemo na turneju. Mozemo do plaze pa patrolirat i pomagat bambije ili ne (citaj lovit bambije :)) Bas sam neki nabrijani na igru i jedva cekam kaj s posla dojdem da zaigramo.
Isplatio se Battlefield kako god okrenes
Mene je jucer igra dva puta usrecila do boli. Odem off zgiran do jaja, ono pet IV kitova, puška, pištac, onak sve. Dojdem online i spawna me na plaži s kitom u ruci! Juče sam tri puta trčal na NWA iz Berezina. Jednom jer sam poginul, upucal me lik kojeg su dečki kaznili a dva puta jer se zbugalo i stavilo me na plažu a off sam otišel spimpan do jaja.
Na vecer smo se skupili nas pet i vrebali na NWA. Imali smo gunfight sa drugom skupinom igraca. Nakon bitke smo hopnuli na drugi server gdi smo nabasali na kampera koji nam je ubil dvojicu! Astra je mirne ruke kaznil kampera s udaljenosti od pola kilometra :)
Morali bi se skupit na vecer pa napravit sacekusu ili dvije na NWA pa ako se kome ide mozemo na turneju. Mozemo do plaze pa patrolirat i pomagat bambije ili ne (citaj lovit bambije :)) Bas sam neki nabrijani na igru i jedva cekam kaj s posla dojdem da zaigramo.
Mi smo isto jucer imali koljacinu al u berezinu.
Ono gradiliste sa zutim kranom di se spawna puno backpackova je koljacnica teska... Ako neko oce akcije nek ide tamo. (naravno na puni server)
Ako vam se dogodi da se spownate bez ičega na obali, probajte odmah izaći iz igre, pričekajte minutu i onda ponovno uđite. Meni je vratilo sav gear
Meni je isto resetiralo sav gear jucer, bacilo me na obalu.