DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.068.441
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Na tom brodu san poginia, penja san se po skalama i slučajno pa :D

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Hedrick kaže...

Na tom brodu san poginia, penja san se po skalama i slučajno pa :D

ee tog sam se najviše bojao pošto sam već poginuo na stepkama neke kuće {#}

i cijelo vrijeme dok sam išao po stepenicama držim hodanje da nebi bilo i reko ma idem se popest po skalama i kad sam se spuštao tip mi padne i reko neeeee crknuo sam i samo nastavim hodat kao da ništa nije bilo {#}

već sam se zbedirao , a živ, zdrav i zgiran sam ima već dva dana. {#}

ma nema mi gore smrti od te.

i skužio sam da po mapi ima hrpa patrona, a nigdje sačme {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Mi smo jucer trcali do NWA i reko imam IV kit da vidimo ako radi i radi lol. Izljecil sam kolegu a posto sam imal dva onda je on mene. Vec mjesec dana igram da mi je sve bijele boje i reko to je tak vrijeme neko ruzno a kad ono sve u boji i zeleno LOL
Nabavil sam novi IV i to mi je sad "zivotna misija" :) skupljanje IV kitova.
Kad i ako slozimo kakvu ekipu onda budem ja medic.
Btw mogli bi se polako organizirat i slozit neku ekipu jer nas ima sigurno dvadesetak sa buga koji igramo.
Trebali budemo snipera, gunnera, medica ili vise njih, inzinjera ili dva, trebali budemo mule ili dva koji budu nosili dijelove, trebali budemo kuhara ili dva, itd.
Budem kasnije pokrenul novu temu DayZ Team ili tak nekaj gdi se svi skupimo sa svojim steam nickovima i ko misli igrat koju klasu. Kad izbace kuhanje, vozila i sve ostalo da budemo spremni jer trebalo bude brdo alata i koje kakve stvari potrebne za kuhanje. Isto tako mozemo pronaci lokacije za izgradnju baze ili baza.
Isto tak sam skuzil da igramo na jedno pet razlicitih TS-ova. Mogli bi popisat iste ili se odlucit za jedan gdi bi se skupljali, ono kad igras sa svoja dva tri frenda onda si na svome a kad idemo nas desetak onda svi na jedan.

zovi samo zovi......mogli bi nešto iskombinirat ljudi javite  se pa da igramo zajedno tko je zainteresiran neka se javi na PP dobije teamspeak pa da igramo {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Nije. Da se mogu otvarati ormari u kojima ces naci odjecu, kutije prve pomoci sa medicinom, kuhinjski elementi sa hranom... bilo bi puno bolje. Ovako kad vidim stalu znam da je prazna ili da je u njoj kaciga (??)

Znaci u 20 stala kaciga a u nijednoj automehanicarskoj radionici ili benzinskoj.

Uglavnom, igra mi je za sad "onako", sa velikim potencijalom.

tko nije igrao DayZ mod nemora značit da će mu se ova igra svidit....i tko nije fan moda velika je vjerovatnost da ce mo se igra na prvu loptu činit bezvezna a zapravo je zabavna kao ni jedna druga {#}

Team32Ipe77
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

par slika današnjeg dana di sam napravio lagani krug do broda na kraju mape di sam pokupio par finih stvarčica: IV kit ,žuti raincoat te naišao na pištolj koji već imam.

pun sam hrane, pića ,municije i oružja i sad samo tražim žrtvu/e ;)

Moga bi malo proslijediti mucnicije :P

Ja na 10 metaka magnuma ostao, drugi pistolj dao kolegi s bug-a foruma sa 13 metaka, tak da smo oboje siromasni haha

13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nasao sam nedavno igru okja je jos uvijek u proizvodnji, a koja dobro pokazuje kakav DayZ zelim.

The Forest

Pogledajte ovaj drugi trailer, htio bih ovakav sistem sijece drva i gradnji koliba, te da zombiji budu agresivniji poput ovih mutanata. (Atmosfera u traileru je nevjerojatna)

Ova igra bi bila fantasticna sa multiplayer modom poput dayZ-a ali da neznas koliko igraca ima na tvome serveru, kada umres odes na drugi random server (nadam se da ce slicno tako biti)

I vezano jos uz DayZ, neznam dali ste vidjeli ali neki lik je nasao modele koji jos nisu u igri.

Source: Reddit

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 0:18 (Marcuskac).

2 2 hvala 0
13 godina
Marcuskac kaže...

Nasao sam nedavno igru okja je jos uvijek u proizvodnji, a koja dobro pokazuje kakav DayZ zelim.

The Forest

Pogledajte ovaj drugi trailer, htio bih ovakav sistem sijece drva i gradnji koliba, te da zombiji budu agresivniji poput ovih mutanata. (Atmosfera u traileru je nevjerojatna)

Ova igra bi bila fantasticna sa multiplayer modom poput dayZ-a ali da neznas koliko igraca ima na tvome serveru, kada umres odes na drugi random server (nadam se da ce slicno tako biti)

I vezano jos uz DayZ, neznam dali ste vidjeli ali neki lik je nasao modele koji jos nisu u igri.

Source: Reddit

Malo previse stvari trazite od ARMA engine, kad bi takve stvari nabaco unutra, nebi imali 5fps.a... Jer ti inace i u DayZ.u mozes sjeci drvo da dobijes drvo pa da zapalis logorsku vatru ako nemas plamenik, ili u buducnosti da gradis kolibu...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igra mi izgleda odlično, nisam prije čuo za ovo hvala, ali ne znam, nekako mi ne paše za DayZa... Ne bih volio da takva bude.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LukaM kaže...

Moga bi malo proslijediti mucnicije :P

Ja na 10 metaka magnuma ostao, drugi pistolj dao kolegi s bug-a foruma sa 13 metaka, tak da smo oboje siromasni haha

Ahahah znači ti si taj sa nickom "Guza" {#} Hvala od srca na gunu, ali mi je nekako nestao ili propao u pod kad sam išao podignuti jabuku sa poda tako pa sam opet na nuli {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
11 godina
protjeran

Može netko linkati gdje mogu naći mosin?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 1:44 (GTXGamer).
13 godina
DayZ (standalone)

Postoji li možda način da konzervu otvorim bez can openera?

Kakvim nožem ili ne znam, da ju zamlatim sjekirom :)

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ovu izgradnju kao u traileru gore imaš već u Epochu, gradiš bazu  uz pomoć modularnih dijelova. većina ekipe samo pregradi postojeće dvorce, kuće i sl. Pretpostavljam da će nešto slično napraviti i ovdje. Ono što bi bilo mrcinski je kad bi dodali potrebu za velikom i malom nuždom. Aj zamisli, fino kempaš u černu na nekom krovu i onda moraš ić No.2 {#} pa te neko stepe dok to radiš. I onda ostanu "dokazi" tvoje radnje, koje drugi igrač može pronać i vidjet jel vruće il hladno i procijenit kad je netko tu bio.  

EDIT: da ne radim double post. Možeš otvorit s nožem, šrafcigerom, sjekirom čak i bajunetom ako se ne varam. Samo drag i drop iznad limenke, al ćeš onda kao prosut nešto hrane.

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 9:28 (CptJackDaniels).
Moj PC  
1 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

možeš i nožem i sjekirom ali onda ti iz konzerve ispadne nešto hrane :)

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Ukulele kaže...

Ha! FIRST! {#} al da nije offtopic, evo zadnja frenkijeva epizoda 

. Pred kraj se može vidjeti kakve sve baze možeš u epcohu raditi. On je konvertirao kafanu u čeru, dok je ekipa radila snajperske tornjeve. 

He who dares, wins
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Obzirom da mi je jučerašnji loot bio palica i osamstotisuća košulja, sve nade da nađem otvarač su mi pale u vodu tak da je ovo super vijest :) 

Tenks momci!

Origin: Tetka_HR - Steam: MaliPero - Raptr: Ukulele - XBL: Mala Perica
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 9:34 (Ukulele).
15 godina
CptJackDaniels kaže...

Ono što bi bilo mrcinski je kad bi dodali potrebu za velikom i malom nuždom.

To će biti!! Tako sam pročitao, stavio sam modela svari koje jos nisu u igru i tamo je g*vno.

Ukulele kaže...

jedino http://dayz.gamepedia.com/Canned_Tuna

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
12 godina
neaktivan
null kaže...
CptJackDaniels kaže...

Ono što bi bilo mrcinski je kad bi dodali potrebu za velikom i malom nuždom.

To će biti!! Tako sam pročitao, stavio sam modela svari koje jos nisu u igru i tamo je g*vno

jedino http://dayz.gamepedia.com/Canned_Tuna

Gle stvarno, piše sh*t ground! a što je ovo ispod njega odmah flying? U stvari, ne želim ni pomišljat...  

He who dares, wins
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 9:45 (CptJackDaniels).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

par puta sam popio vodu iz potoka i nisam se razbolio , a koliko čitam po forumu vidim ekipa se zna razbolit.

do čega je to?jel se to random pojavi ili baš trebaš tražit čisti potok da se ne razboliš?

i jel moguće natočiti vodu u onu malu čuturicu?

i kako natočiti vodu iz pumpe? u bocu mogu natočiti jedino iz potoka, stavim je u ruke , nagnem se i to je to, ali sa čuturom nikako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

par puta sam popio vodu iz potoka i nisam se razbolio , a koliko čitam po forumu vidim ekipa se zna razbolit.

do čega je to?jel se to random pojavi ili baš trebaš tražit čisti potok da se ne razboliš?

i kako natočiti vodu iz pumpe? u bocu mogu natočiti jedino iz potoka, stavim je u ruke , nagnem se i to je to, ali sa čuturom nikako.

I na pumpi možeš napuniti čuturu.

Kad dođeš do pumpe stavi čuturu u ruke i malo vrti kotačić na mišu.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Dok dodes do pumpe, cuturu u ruke, scroll na pumpu fill with water.

Kad dodes do jezera, udi u jezero pogledaj u pod i isto tako scroll i fill with water.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

pa ja sam sve pokušavao i nemogu i nemogu i još gledam wtf

dok malo bolje razmislim mislim da scroll nisam nikad nizašto koristio.

čemu služi ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa ja sam sve pokušavao i nemogu i nemogu i još gledam wtf

dok malo bolje razmislim mislim da scroll nisam nikad nizašto koristio.

čemu služi ??

Scroll ti sluzi za trigeranje jedne akcije kada ih imas vise na istom mjestu.

For example na mrtvom tijelu, mozes otvoriti backpack, mozes otvoriti gear, mozes study body, mozes hide body etc, to sve biras sa scrollom.

Sto se tocenja tice, probaj se malo muvati okolo, treba se bas namjestiti. I probaj fokus raditi sa desnim klikom, to nekada pomogne.

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

For example na mrtvom tijelu, mozes otvoriti backpack, mozes otvoriti gear, mozes study body, mozes hide body etc, to sve biras sa scrollom.

vidiš ovo nisam znao! hvala baš ću danas isprobat!

još jedno pitanje, kad npr idem čenđat backpack , moram izvadit sve stvari iz starog i premjestit jednu po jednu u novi ili postoji drugi način?

i ako vam se desi kao ovom dečku iznad da je izgubio pištolj jer mu je nestao, ne nije nestao, to se i meni znalo dešavat ,

samo ostanite na tom mjestu di ste stavili tu stvar na pod i ona će se naknadno pojaviti nakon nekih 20 sekundi, samo treba čekat, valjda se to dešava jer je još igra u alphi, nema kaj drugo bit.

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
OriginalEXE kaže...

još jedno pitanje, kad npr idem čenđat backpack , moram izvadit sve stvari iz starog i premjestit jednu po jednu u novi ili postoji drugi način?

i ako vam se desi kao ovom dečku iznad da je izgubio pištolj jer mu je nestao, ne nije nestao, to se i meni znalo dešavat ,

samo ostanite na tom mjestu di ste stavili tu stvar na pod i ona će se naknadno pojaviti nakon nekih 20 sekundi, samo treba čekat, valjda se to dešava jer je još igra u alphi, nema kaj drugo bit.

Da, cucnes do novog backpacka, povuces sve stvari iz starog u novi koji je na podu, i onda ga uzmes s poda.

WordPress ❤
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

oprostite ak postavljam noob pitanja ali tek neki dan sam počeo igrat i ovo mi je prvi dodir sa dayz-om tak da još "upijam".

pročitao sam sve sa dayz wiki i još mi dosta toga nije jasno.

{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

oprostite ak postavljam noob pitanja ali tek neki dan sam počeo igrat i ovo mi je prvi dodir sa dayz-om tak da još "upijam".

pročitao sam sve sa dayz wiki i još mi dosta toga nije jasno.

{#}

Skuzit ces kroz igru sve, tako sam i ja, poceo sam u petak :P 

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pozdrav svima,

jucer sam kupio igru preko Steam-a i proveo prvih par sati u igri.{#}

Nazalost se je u toku veceri resetirao box preko kojega mi je ukljucen internet, TV i telefon. Poslije vise nisam mogao uci na igru (nece je vise ni otvoriti? nistaaa!?) Pokusam uci na Steam i prijaviti se kad ono nece ni to. Napise mi da sam promjenio komp ili IP adresu i da su mi poslali preko e-mail poruku za pristup. Na mailu je bio pass sa kojim sam se opet uspio prijavit na Steam ali mi igru i dalje nece ucitat. Kada odem preko Steam-a na DayZ standalone pise mi da igru vec posjedujem i kada je tamo pokusam otvoriti, otvori se prozorcic gdje me pita sa kojim programom zelim otvoriti tu poveznicu?

Nisam bas tehnicki potkovona ba bi Vas molio ako mi mozete pomoci? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
OriginalEXE kaže...

da to s pištoljom ne bi trebalo bit tako i nije to samo s pištoljom nego sa svim itemima ali nije problem sačekat 15-20sec nekad i manje da se item ponovno pojavi na tlu {#}

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
NEW_MAN kaže...

Ne vjerujem da nas bude u jednom trenu dvadeset online ali ako i bude onda se podjelimo po kanalima. Bitno je da smo svi na istom TS da se lakse skoci na kanal i pita ako je team 1 ili 2 u gradu ili nije da ne bude friendly fire. Kad nas je troje je guzva pogotovo jer se svi bojimo svoje sjene pa je drama kad se razdvojimo, jedan ode van kuce a ova dvojica kad izadu odma bi ga upucali od straha.
Svakak bi bilo od koristi da ljudi odaberu klasu jer do sad sam naisel na odvijac, cekic, papagajke, kljesta i male papagajke. Znaci ako neces nosit onu reklamnu tablu od 35 slotova na ledima onda je najbolje da se odlucis kaj budes radil i da se toga drzis. Ja bi glumil medica jer imam manje vise sve kaj postoji u igri a ima veze sa zdravljem. Netko nek fura bocu za kuhanje, onaj mali camping plamenik, zdjelu za kuhanje, vodu za kuhanje(makar je ima na svakom uglu) i sibice :) Mule moze nosit kotace, dijelove motora i ko zna kaj budu sve implementirali u igru. Netko mora biti vozac ili pilot i to ne moze biti netko ko igra na 5 frejmova jer ne bi bilo prvi put da nas osam pogine od jednom. Isto tak nemre ko god upravljat helikopterom jer vise put smo poginuli zbog loseg pilota nego on metka.

Ma koja vam je to shema da pola servera bude domaca ekipa ? Sta imas od toga ? 

kako 7-8 ljudi može bit pola servera hajde objasni???!!!!!

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Znam da se itemi pojave tek nakon par sekundi, ali ovaj pištolj nije. Kolega Luka i ja smo stajali još par minuta na tom istom mjestu i nije se pojavio.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice