Pa gubiš boju ili ti je bluran ekran kad imaš manje krvi ili kad si jako bolestan.Može ti lagano sivilo isto tako doći i kad previše dugo trčiš, ali ti se vrati nakon par sekudni stanke.
Ako si izgubio krv, a želiš ekran vratiti na staro moraš obnoviti krv, a kako bi to napravio imaš 3 opcije. Da ti netko da infuziju Saline Baga, da ti netko da svoju krv(ali mora biti kompetabilna krva grupa inaće krepaš) ili jednostavno da se najedeš i napiješ do kraja. Za ovo zadnje ti treba vremena, možda ti se boja vrati tek nakon dva sata, uglavom pista će ti pokraj lika regenerating kad ćeš se obnavljati i healthy kad budeš opet pun. E da i prije svega toga bi bilo dobro da si zatvoriš rane(podereš maijcu i napraviš bandaže ako nemaš već) i alkoholom ih očistiš kako nebi došlo do infekcije(ako nemaš alkohol nije nužno ovo napraviti).
Sick možeš postati ako pojedeš trulo voće ili otrovanu hranu, piješ vodu iz nekakve lokve u šumi, popiješ alkohol(medicinski), dezinfekcijski sprej ili pak ti se inficiraju rane, a možda ima još nešto treba provjeriti wiki. Piše ti dolje ljevo poruka pa po tome odrediš što ti se dešava.
Pogledaj poruku pa provjeri wikipediju pod status effects.
Ja san slučajno popia medicinski alkohol, mislin da mi je to izazvalo "sickness", ali san se izlječia, baren mi je pisalo ono zelenin slovima. Kad otvorin inv. ne piše mi ni "Thirsty" niti "Hungry". I btw kako nekog dodan za priku?