DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: DayZ (standalone)

Ja imam memory probleme od zadnjeg peča,nakon nekog vremena igra jednotavno crasha. Onda udjem,igram neko vrijeme i opet krešam. (cca sat i po 2 igranja)

Opcenito nije mi stabilan peč.

I FPS na otvorenom je veći nego prije,u gradovima mozda i slabiji za 5.

Also,frend je imao problem da mu je graficka radila 10% samo,morao je iskljuciti launch options u steamu koje je imao podešene. Ja nisam to jos probao al ocito je da od zadnjeg peča nešto ne štima.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Auu jarane koliko lagga posle ovog update-a :S fps drop ubi u pojam.. Pa sestre mi, toliko dropa da mi šteka kad otvaram tunu da bih prehranio svoje vanbračno dijete iz šestog braka :/ šukurac devovi!

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

probajte da izbrišete sve launch options

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/221332-054-issues/

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 1:54 (vigor_hr).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma to ziher oni komarci kaj stalno zuje oko ušiju nam pojeli FPS-ove 

meni je switch "-winxp" u launch optionsima malko digao FPS.. memory error imam kada mijenjam kvalitetu HDR-a, no držim ga na very low i ovak i onak.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
nine kaže...

ma to ziher oni komarci kaj stalno zuje oko ušiju nam pojeli FPS-ove 

meni je switch "-winxp" u launch optionsima malko digao FPS.. memory error imam kada mijenjam kvalitetu HDR-a, no držim ga na very low i ovak i onak.

meni je takodjer na proslom 0.53 winxp digao za oko 7-10 fps. ali zbog toga nisam mogao alt tabbat jer bi mi igra krešala.

bez ikakvih launch opcija jos nisam probao,budem danas.

15 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

ako si u takvoj situaciji dovljono je da netko zapuca svako 3-5 minuta i nećeš moći nikad izaći jer kad netko zapuca ti si u kombatu i sat ti tada uopće ne odbrojava pritisneš esc da pobjegneš a piše ti da nemožeš jer si u kombatu i nemaš opciju za pritisnut exit...stvar je genijalna!....a ovo je čisto smeće trenutno....a zašto je trenutno smeće pa zato što kad nije neki kombat ja se idem izlogirat jer moram ići i baš u tom momentu dok nemam kontrolu nad likom netko me upuca pa to je glupost žešća!...

Iskreno meni se u iljadu i nešto sati to dogodilo možda 2 puta, možda!

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Ipe77 kaže...

ako si u takvoj situaciji dovljono je da netko zapuca svako 3-5 minuta i nećeš moći nikad izaći jer kad netko zapuca ti si u kombatu i sat ti tada uopće ne odbrojava pritisneš esc da pobjegneš a piše ti da nemožeš jer si u kombatu i nemaš opciju za pritisnut exit...stvar je genijalna!....a ovo je čisto smeće trenutno....a zašto je trenutno smeće pa zato što kad nije neki kombat ja se idem izlogirat jer moram ići i baš u tom momentu dok nemam kontrolu nad likom netko me upuca pa to je glupost žešća!...

Iskreno meni se u iljadu i nešto sati to dogodilo možda 2 puta, možda!

a mislim zašto bi se to dogodilo i ta 2 puta ako ne mora...meni se u cca 200h dogodilo možda 3 puta,a to je možda stvar sreće..

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 18:21 (Ipe77).
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Poslije patcha ako neko ima problem sa dropanjem FPSa na 2-3 po sekundi. Jednostavan FIX, izbrisite sve Launch Parameters sto ste prije stavili i radi sve ko ziherica.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...

Poslije patcha ako neko ima problem sa dropanjem FPSa na 2-3 po sekundi. Jednostavan FIX, izbrisite sve Launch Parameters sto ste prije stavili i radi sve ko ziherica.

ne popravlja FPS, nego kršenje..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina

Ja sam mako sve launch parametre,i dalje se dešavaju random memory leakovi da igra jednostavno crasha na dekstop.
Imao / neimao launch parametre.

Jedini parametar koji pomaze oko fps je -winxp u mom slucaju, doda 5-9 fpsa na svim lokacijama,testirao sam jucer...

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ma neka idu u 3pm i oni i njihova igra.

battlelog: BucoKTM
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

Jucer... 40/40 server. Od grisinha do chernogorskog niti jedan hebeni covjek... trazimo shranje i ne mozemo ga nac :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jucer... 40/40 server. Od grisinha do chernogorskog niti jedan hebeni covjek... trazimo shranje i ne mozemo ga nac :D

elektro, berezino i novi otok

tu ti je pvp

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
13 godina

ma pvp je svuda. neki dan 3 covjeka na igracu,ja i frend i spoji se jos jedan.

I koje su proklete šanse da naletim na tog trećeg lika negdje u PM ,gradic koji skoro nije ni na mapi...Zapuco prema meni ja se usro (jos je mrak bio) i brze bolje otrcko cik cak u sumu,srce tuče ko mutavo al ajde,imao sam ghillie suit,dosta sam neuocljiv bio.

I proslo minuta dvije ja lezim i lik pomoli glavu van iz kuce i stane pored drveta,nije imo blage da lezim u grmu nevidljiv, dobio je mosin metak u vrat. Loot je dobar bio.

Al eto,40 ljudi na serveru nevidimo nijednog a predjemo doslovce pol mape kroz gradove,doslovce trazimo nevolju,a opet prazan server pa naletim na njega. Marfijev zakon

13 godina
vigor_hr kaže...
SimeKZ kaže...

tu ti je pvp

Znam gdje je PvP, nije u tome problem. Nego kako smo prosli pola mape a nigdje nikog. 

13 godina
SimeKZ kaže...
vigor_hr kaže...
SimeKZ kaže...

tu ti je pvp

Znam gdje je PvP, nije u tome problem. Nego kako smo prosli pola mape a nigdje nikog. 

A dobro nije baš niko.Vidio sam ja onog ''bambija'' u narancastoj vesti tamo kod one bare ako se sjecas. AL štaću pucat kad je ocito da nema ni pušku

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ako vas je više u timu velika vjerojatnost da vas ekipa i izbjegava. Nas zna bit po 6-7 i isto tako rijetko susrećemo koga, osim ako ih je sličan ili isti broj  onda nas napadaju i pobiju :D

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2015 13:41 (Hedrick).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Neznam baš, meni je obično puno draže ić na veće grupe. Jest da loše završi za mene uglavnom al 

zna se dogodit da naiđemo na 5-6 ljudi i da ih rješimo nas dvojca bez beda

0 0 hvala 0
13 godina
UOG-Atlas kaže...

Neznam baš, meni je obično puno draže ić na veće grupe. Jest da loše završi za mene uglavnom al 

zna se dogodit da naiđemo na 5-6 ljudi i da ih rješimo nas dvojca bez beda

Ovisi sve,jel ste vi njih dočekali il oni vas,jel oni znaju otkuda su napadnuti,jel ste vi na otvorenom/šumi ili je cqb di ste se opremili sa kalašima/sačmaricama...

Puno varijabli ima... :)

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Nije u tome bit, bit je da ugl ljudi ovo igraju radi zabave, tj radi pvp-a.

Jer ovo survival igra nije da ga jebeš, a pvp je dobar jer ima tu komponentu gubljenja svega ako napraviš

neku glupost te se igra puno pažljivije.

4 0 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Kako god...Ako se uskoro ne pocnu baviti sa optimiziacijom,onaj H1Z1 ce ih zgaziti.A mozda i tako treba biti,posto ih boli uvo za igrace koji su im pljunuli 24 eura.A jos kakve li drskosti,dizu cijenu igre za smece...

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
Endymon kaže...

Kako god...Ako se uskoro ne pocnu baviti sa optimiziacijom,onaj H1Z1 ce ih zgaziti.A mozda i tako treba biti,posto ih boli uvo za igrace koji su im pljunuli 24 eura.A jos kakve li drskosti,dizu cijenu igre za smece...

Optimizacijaom se pocinju bavit kad udu u betu, a to je sljedece godine... 

Onaj H1Z1 se se ugasitp rije nego sta je poceo, ovo sve je hype... od one igre sa onakvom mehanikom i grafikom nema meda.

13 godina

Mislim da se dayz nemora bojati h1z1. Trenutno ništa nemoze svrgnuti dayz. Mada,ako i nakon 4-5 mjeseci jos bude u alfi a ne u beti...onda bi mogao biti problem

17 godina
H1Z1 izgleda ko retardirani bratic od DayZ.
Grafika, fizika, kretanje likova i feal je zesce ruzno govno na koje su zaljepili kraftanje.

Ko voli nek izvoli ali nek ne trola po temi koja je DayZ.
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Grafika, fizika, kretanje likova i feal je zesce ruzno govno na koje su zaljepili kraftanje.

I meni je dayz bolji od H1Z1, nemam nikako feeling da je H1Z1 "igra za odrasle", ružna grafika, šta ja znam jednostavno mi nije to to.

Naravno, ovo je samo moje lično mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 16:29 (Emirthestroj).
17 godina
Emirthestroj kaže...
NEW_MAN kaže...

I meni je dayz bolji od H1Z1, nemam nikako feeling da je H1Z1 "igra za odrasle", ružna grafika, šta ja znam jednostavno mi nije to to.

Naravno, ovo je samo moje lično mišljenje.

Takodjer mislim da je Day Z daleko kvalitetnija igra. H1Z1 mapica je daleko manja od Chernarusa ima dva "grada" ostalo su trailor park trash naselja. Okolis je copy/paste jednolican i neupecatljiv.
Friendly ne postoji ni u povojima. ., u 25 sati igranja sam sreo dvije osobe koje su pokusale neki vid komunikacije sve ostalo je kill on sight. . . Daje mi osjecaj kao arkadni caunter strike na malo vecoj mapi sto nebi trebalo biti jedna suvivor igra.
Crafting sistem je priznajem bio u pocetku interesantan i to je jedina i realna prednost H1Z1 u ovom momentu nad Day Z. Ali i on je limitiran. . , zato sto je mapa minijaturna gdje god se spawnate ili okrenete naletit cete na kolibice i sojenice neka nakaradna naselja po jezerima. Trenutno ne postoji dovoljno raznolikosti u elementima za izgradnju pa je sve to jednolicno.
I sto je najvaznije atmosfera je NULA, igra jednostavno ne pruza onaj osjecaj "straha i tjeskobe" u borbi kao sto se desi u Day Z, cesto vidite bunny hop kretene kako skakucu u krug dok se pokusavaju pogoditi strijelama. ., arkadno i smjesno.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Su FPS ikaj popravili u gradovima? ili i dalje na 20 pada sve na low? nisam igro od prošle godine 10mj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

...

slažem se sa većinom napisanog.. mislim da je najveći problem u tome što ljudi uopće uspoređuju te 2 igre 

h1z1 na koncu i nije tako loš, brzo se razvija, već sada puno stvari funkcionira itd.. ima potencijala da pojede rust i sl., ali sa dayz čak i u trenutnom (broken) stanju nije uopće u konkurenciji, niti će ikada biti..

@Nvidia

bit će ti vjerojatno gore nego tada 

BTW, baš sam jučer snimio taj genijalni novi animal AI.. divlja svinja na sred livade juri u krug  snimili smo ju iz daleka, i nije uopće bježala, dala se sjekirom ubiti 

15 godina
nine kaže...
D3ViL kaže...

...

slažem se sa većinom napisanog.. mislim da je najveći problem u tome što ljudi uopće uspoređuju te 2 igre 

h1z1 na koncu i nije tako loš, brzo se razvija, već sada puno stvari funkcionira itd.. ima potencijala da pojede rust i sl., ali sa dayz čak i u trenutnom (broken) stanju nije uopće u konkurenciji, niti će ikada biti..

@Nvidia

bit će ti vjerojatno gore nego tada 

BTW, baš sam jučer snimio taj genijalni novi animal AI.. divlja svinja na sred livade juri u krug  snimili smo ju iz daleka, i nije uopće bježala, dala se sjekirom ubiti 

I ja sam danas naišao na tu ludu svinju. Krepao sam od smjeha.

Došao sam do nje, izvadio sjekiru, mučio se minutu da ju klepim po glavi i onda se samo čuo zadnji rok rok 

SVEMOGUĆI
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Su FPS ikaj popravili u gradovima? ili i dalje na 20 pada sve na low? nisam igro od prošle godine 10mj

Jedan patch je bolje, dva patcha je losije lol.

Ta igra ne bude imala dobar framerate dok ne prebace na neki drugi DirectX ili engine. Sve ide prek procesora a graficka je ukras. Ono igra se vrti na DX9 ili tak neka sirotinja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice