Nemojmo opet, molim vas.
čekaj što vama smeta u forumskoj raspravi pa za to forum i služi....nisu vam ovo ratni dnevnici pa da mi svi pišete kako ste proeveli dan u dayz-u itd. nesmeta ni to,ali vama najviše smetaju kritike i neznam čemu to...
Nemojmo opet, molim vas.
čekaj što vama smeta u forumskoj raspravi pa za to forum i služi....nisu vam ovo ratni dnevnici pa da mi svi pišete kako ste proeveli dan u dayz-u itd. nesmeta ni to,ali vama najviše smetaju kritike i neznam čemu to...
Smeta me jer smo ovo provrtili vec 10 puta, a ne vodi nicemu.
Tema je malo zamrla pa je ok da trolamo malo :)
Od kad igramo na private hive whitelistanom serveru jos nisam vidio cheatera. Mislim da je vrijeme da zaigramo na public i vidimo ako je cist zrak.
Btw kakva su iskustva vas koji ste jos uvijek na public? Ima cheatera tipa letenja po zraku, aimbot i ostalih sranja? Jesu uspjeli popravit ili kita?
Tema je malo zamrla pa je ok da trolamo malo :)
Od kad igramo na private hive whitelistanom serveru jos nisam vidio cheatera. Mislim da je vrijeme da zaigramo na public i vidimo ako je cist zrak.
Btw kakva su iskustva vas koji ste jos uvijek na public? Ima cheatera tipa letenja po zraku, aimbot i ostalih sranja? Jesu uspjeli popravit ili kita?
Hm mi igramo na nekom serveru koji je public i nisam primjetio u ovih par dana igranja nikakvo cheatanje.
Ako nekog zanimaju prijave za Survivor GameZ
sa njihovog twitera, "Want to be in our next qualifier event? Think you've got what it takes to survive till the end? APPLY HERE: http://survivor-gamez.com/forum/index.php?/topic/1471-survivor-gamez-qualifier-form-and-info/ RT PLS <3"
Danas je krvavo bilo. Sa frendom idem od Pavlovo - zelenogrosk i iza zidica izleti igrac,on iznenadjen,iznenadjeni mi. Mi 2 mosina imamo sa scopeom on m4a1...
Isprasio je kolegu,u isto vrieme smo svi poceli pucat,njega je ubio a mene 2 metka u nogu i unistio mi hlace i raskrvario me al moro je reloadat,ja sam ga prvim hicem iz point blank fulo s mosinom,adrenalin mi radi,cujem bolt on kako zadnji metak boltam ,dignem scope ,lik legne i dobije metak u kicmu. Unistio sam mu backpack i hlace al umro je...
Nisam ni bandage imo jer mi je unistio hlace a tamo drzim rags i bandage,nabrzinu sam se snaso pa s njegovog tjela uzeo rags al svi su unisteni bili (i vest i back i hlace sam mu zroko jednim hicem,valjda sam ga posred kicme pogodio xD)
Uspio sam nac 1 bandage kod sebe u vesti,srce tuče neznam jel ih ima jos,nestignem bas lootat frajera,imo je ballistic helmet pristine,tact vest (ruined :( ) i jos par stvari,nisam imo mjesta za m4,ostavio sam ga tamo al sam mu 2 okvira uzeo i brze bolje vratio nazad u sumu kod pavlova da se saberem.
Dayz nema puno akcije,al kad ima...drž nedaj covjece
par stvari koje ja radim s zavojima..uvijek nosim na tri mjesta.. hlaće i/ili jakna, ruksak i med torba.. dobra fora ti je i bočica alkohola, popravlja i ruined ragse.. ruksak se uništava od gore prema dole, tako ako ti je ne nešto dole manje su šanse da će biti uništene.. a u biti najbolja fora je marama na glavi ili preko lica.. pošto će se uništit jedino s headshotom koji ne možeš preživjet, a ako si preživio uvijek je možeš skinut, potrgat i zakrpat se... tak da na taj način uvijek imaš jedan zavoj spreman
par stvari koje ja radim s zavojima..uvijek nosim na tri mjesta.. hlaće i/ili jakna, ruksak i med torba.. dobra fora ti je i bočica alkohola, popravlja i ruined ragse.. ruksak se uništava od gore prema dole, tako ako ti je ne nešto dole manje su šanse da će biti uništene.. a u biti najbolja fora je marama na glavi ili preko lica.. pošto će se uništit jedino s headshotom koji ne možeš preživjet, a ako si preživio uvijek je možeš skinut, potrgat i zakrpat se... tak da na taj način uvijek imaš jedan zavoj spreman
Kul. Nisam znao ovo za maramu :)
Imam alkohol kod sebe,tek sam poslije skuzio da se s njime ragovi mogu ''popravljati'' :)
Nema veze sve je dobro što se dobro svrši. S ekipom sam poslije toga se randezvous-ao i poharali smo onu bazu lijevo od Miškina,al smo se opreme ubrali... :D :D
meni i frendu se jučer restartao server dok smo lootali neko selo. kada smo ulazili unutra, zombiji su nas počeli rokati dok smo još bili u loadingu..
mene je pošteno izrokao, uništio mi backpack, raincoat i vestu.. sva sreća nije uništio i sve u backpacku. ahh i btw nestala mi sawn off čmasa iz backpacka usput
meni i frendu se jučer restartao server dok smo lootali neko selo. kada smo ulazili unutra, zombiji su nas počeli rokati dok smo još bili u loadingu..
mene je pošteno izrokao, uništio mi backpack, raincoat i vestu.. sva sreća nije uništio i sve u backpacku. ahh i btw nestala mi sawn off čmasa iz backpacka usput
Heh znam.
Najveći protivnik u igri mi nije drugi igrač nego login i logout. xD
slazem se. tako bi trebalo bit.
stisnes logout al vidis sve oko sebe. ako hoces prekines jer ti ne paše i pokrenes opet.
ovako si jednostavno bez ikakve zastite 30 sekundi...koma
Veliki je problem otrcat u sumu i odlogirat se u nekom grmu.
heh da.. meni je veći problem login inače se zbuksam negdje u borove prije logout-a, ali jbg ako se server restarta bez najave onda završiš na glupom mjestu..
heh da.. meni je veći problem login inače se zbuksam negdje u borove prije logout-a, ali jbg ako se server restarta bez najave onda završiš na glupom mjestu..
o da. server sam izgubi konekciju,ti nasred ceste.
Pa se ti logiraj...
jesi pročitao post malo više gore? ulogirah se sa frendom par min. nakon restarta i obojica smo dobili batina od zombija prije nego smo se mogli početi micati..
uništen bakcpack, assault vest i raincoat.. uključujući sve u raincoatu i vesti.. u backpacku je hvala bogu samo par nebitnih stvari bilo uništeno.
danas dolazi stable branch update
serveri dolaze u 17:00h
HYPE
Pa upravo takav način ti i odobrava da se odlogaš. Recimo sad se ti nađeš u nekoj banani, dvojica te opkolje i ti stisneš logout i čekaš da oni naprave potez. Ako te ne napadaju ti si izvuka živu glavu i pribaciš ne na neki prazniji server ili čekaš da se neko tvoj logina, a na ovaj način koji je sad jednostavno riskiraš i nemoš se odlogirat u borbi nikako. Meni je ovaj način odličan i nebi ga nikako minja.
danas dolazi stable branch update
serveri dolaze u 17:00h
HYPE
Cuo sam da danas dolazi novi render?
Kako sam nestrpljiv u iščekivanju ovog novog updata, daamn :D
Jedva čekam da napravim improvizirani silencer za svoj mosin pa postanem tiha smrt :D
Nazvacu se Tihomir
Kad ce biti moguce skinit update po nasem vremenu?
Kad ce biti moguce skinit update po nasem vremenu?
Ako sam dobro skuzio u 18:00 pocinje maintenance/update
Pa upravo takav način ti i odobrava da se odlogaš. Recimo sad se ti nađeš u nekoj banani, dvojica te opkolje i ti stisneš logout i čekaš da oni naprave potez. Ako te ne napadaju ti si izvuka živu glavu i pribaciš ne na neki prazniji server ili čekaš da se neko tvoj logina, a na ovaj način koji je sad jednostavno riskiraš i nemoš se odlogirat u borbi nikako. Meni je ovaj način odličan i nebi ga nikako minja.
ako si u takvoj situaciji dovljono je da netko zapuca svako 3-5 minuta i nećeš moći nikad izaći jer kad netko zapuca ti si u kombatu i sat ti tada uopće ne odbrojava pritisneš esc da pobjegneš a piše ti da nemožeš jer si u kombatu i nemaš opciju za pritisnut exit...stvar je genijalna!....a ovo je čisto smeće trenutno....a zašto je trenutno smeće pa zato što kad nije neki kombat ja se idem izlogirat jer moram ići i baš u tom momentu dok nemam kontrolu nad likom netko me upuca pa to je glupost žešća!...
jeli vam pao FPS sa updateom? i meni i frendu je..
jeli vam pao FPS sa updateom? i meni i frendu je..
da , sad skoro u svim gradovima, na otvorenom između gradova je ok
al tamo di mi je nekd igra išla ok sad trza