dayz me je razočarao sa 0.53 patchom koji je trenutno na experimentalu, ništa zanimljivog nisu stavili tako da cu kupit h1z1
dayz je sve više i više dosadniji jer nema nista novog
dayz me je razočarao sa 0.53 patchom koji je trenutno na experimentalu, ništa zanimljivog nisu stavili tako da cu kupit h1z1
ps. sve novo što dodaju je placeholder kao aug, v3s itd.
Dosta mi je ovog prepucavanja, ako ti se igra sviđa igraj, ako ti se ne sviđa nemoj i gotovo. Developeri su odavno rekli da će oružje biti u airdropu, onda je dev nesto rekao i večina je pomislila kako oružje neće biti u airdropu i od tada je napad na njih. Lik je lijepo rekao kome se ne sviđa uradite refund i gotovo i imao je pravo.
ps: prestani davati svima thumb down samo zato jer nemaš isto mišljenje kao oni.
H1Z1 je vani tjedan dana cca i vec je imao toliko kriticnih updatea. I ja se nadam da ce Bohemia se uhvatit posla sad jer ovo vise nema smisla...
Unlike all you want :D
H1Z1 je radio bolje prije nego je igra pustena u prodaju nego sad. Kad su otvorili servere sve im se pokvarilo i sad malo po malo to popravljaju. Znaci nisu oni u tjedan dana napravili cijeli zombie AI nego popravljaju nesto sto je radilo prije releasea ali zbog prevelike guzve na serverima je prestalo radit. Loot se i dalje ne spawna, zombiji malo rade malo ne, znaci nist nisu popravili jos.
Ovi kaj pricaju da je DayZ dosadan, nemajte pojma kaj vas ceka u H1Z1. Jedina zabava koju igra nudi je pucanje zombija i playera u glavu sa lukom i strijelom. DayZ mod koji je miljama ispred H1Z1 ili Standalone je dojadio, kak onda nebi i ovi polu proizvodi dojadili.
Dosta mi je ovog prepucavanja, ako ti se igra sviđa igraj, ako ti se ne sviđa nemoj i gotovo. Developeri su odavno rekli da će oružje biti u airdropu, onda je dev nesto rekao i večina je pomislila kako oružje neće biti u airdropu i od tada je napad na njih. Lik je lijepo rekao kome se ne sviđa uradite refund i gotovo i imao je pravo.
ps: prestani davati svima thumb down samo zato jer nemaš isto mišljenje kao oni.
Nije istina! Developeri su na dan izlaska rekli da ce airdropovi sadrzavati oruzje i opremu, do tada skoro godinu dana po casopisima, redditu i livestreamovima vise developera je izjavljivalo kako nece ni u kom slucaju prodavati oruzja, kako bi to narusilo balans igre i da je to glupo (ne jedan developer) kao sto mozes vidjet na slici. Kao sto sam prethodno rekao da nisu zasrali nebi bilo cower up kampanje, ponude refunda van Steam servisa etc, etc.
Ja nisam poceo s offtopicom i brljanjem gluposti u pogresnoj temi, vec ti i nekolicina fanboyica. I bolje ti je da se ne "prepucajes", jer vec par postova ispucavas samo corke i gluposti!
P.S.: Thumb Down je tu da izrazis ne slaganje sa necijim misljenjem. Posto se ja ne slazem s tvojim glupostima koristim ga.
netko je tu prije rekao pa da vam ponovim ODITE SVI NA H1Z1 samo prestanite sr*t s uspoređivanjima te dvije igre!!!....igrajte što želite i svaka igra ima svoju temu na ovom forumu!!!!!!...dobro prvih dan ili dva ali ovo što sad radite je postalo jako glupo i neznam kako to svi skupa ne vidite!!!
IGRAJTE ŠTO ŽELITE SAMO NAS POŠTEDITE SVOJIH PRESE*AVANJA O JEDNOJ I O DRUGOJ IGRI PREŠLO JE SVAKU GRANICU BILO KAKVOG NORMALNOG RAZGOVORA!!! ŠTO MISLITE STVARNO DA MI NE VIDIMO ŠTO SE DOGAĐA S OBJE IGRE BEZ DA NAM VI TO IZ DANA U DAN NABIJATE NA NOS??!!!
Ja samo mogu nadodat da taj njihov airdrop "event" ne treba bit placen da bi bio event. Mogu oni njega i random stavit. Tak da im ta spika o eventima ne drzi bas vodu lol..peace
Čestitke Dayz ekipi na prodanih 3 milijuna primjerka :) Nije loše za indie studio. Nadam se da će malo ubrzati stvari kroz ovu godinu.
Čestitke Dayz ekipi na prodanih 3 milijuna primjerka :) Nije loše za indie studio. Nadam se da će malo ubrzati stvari kroz ovu godinu.
Ne znam baš da li su Indie, pa pod Bohemiom su.
Kakav Indie studio, Bohemia Interactive je publisher
Ne zelim biti troll, ali 3 milijuna...
Jedan primjerak je 25€, to je oko 75 milijuna €
Oni su svoje odradili, sada igru ako zavrse zavrse, ako ne opet im je dobro.
Sa tolikom zaradom oni nisu postigli nikakav napredak u razmaku više od godine dana.
Zacrtali su si toliko velike ciljeve (sjećam se da su prije 2 godine govorili o hordama zombija koje migriraju po mapi i takve sheme), a u današnjoj verziji igre zombiji praktički niti ne postoje.
Trebali su se držati one prve ideje da mod pretvore u SA igru i izabace sve nepotrebne elemente iz Arme 2. Takva verzija igre bi koštala 5-10$ i svi bi uživali kao što su to radili u modu. Ovim tempom neznam kada možemo očekivati gotovu igru koja će imati sve elemente koje su developeri nabrojali. Još će izaći Arma 4 i DayZ mod u toj igri će biti bolji nego ovaj SA.
Igru sam uzeo tjedan dana nakon sto se pojavila na steamu i puno toga se uradilo do sada, ja neznam sta vi igrate. Da stvarno pratite razvoj igre znali bi da se tek nedavno oformio malo vec broj ljudi koji radi na igri, a sve donedavno je to bilo na par ljudi, tako da tek sada treba ocekivati velike promjene na kojima ekipa uveliko radi. I stvarno vas .eblo tih 20 i nesto ura koje ste dali na igru i vase kukanje...
Igru sam uzeo tjedan dana nakon sto se pojavila na steamu i puno toga se uradilo do sada, ja neznam sta vi igrate. Da stvarno pratite razvoj igre znali bi da se tek nedavno oformio malo vec broj ljudi koji radi na igri, a sve donedavno je to bilo na par ljudi, tako da tek sada treba ocekivati velike promjene na kojima ekipa uveliko radi. I stvarno vas .eblo tih 20 i nesto ura koje ste dali na igru i vase kukanje...
70 milijuna eura!!!!
o cemu pricas, jos tuznije ako je samo par ljudi bilo, svaki je dobio po 10 milja.
70 milijuna kuna... ja bi otisao na godisnji....
a sta se tocno promjenilo? dodana vozila i par novih konzervi i pusaka... wow
70 milijuna eura!!!!
o cemu pricas, jos tuznije ako je samo par ljudi bilo, svaki je dobio po 10 milja.
70 milijuna kuna... ja bi otisao na godisnji....
a sta se tocno promjenilo? dodana vozila i par novih konzervi i pusaka... wow
Da si ubio nekoga, probao otvoriti konzervu nozem, probao kraftati nesto znao bih o cemu govorim...
Da si ubio nekoga, probao otvoriti konzervu nozem, probao kraftati nesto znao bih o cemu govorim...
Ubio sam mnogo ljudi, otvorio stotine konzervi ne samo noževima nego čak i sjekirama, a craftanje mi je lvl 78 pa i dalje nemam pojma i čemu govoriš.
Ubio sam mnogo ljudi, otvorio stotine konzervi ne samo noževima nego čak i sjekirama, a craftanje mi je lvl 78 pa i dalje nemam pojma i čemu govoriš.
Da si ubio nekoga kada je igra izasla znao bih da je tada les nestajao i da ga nisi mogao loot, konzerve se nisu mogle otvoriti nozem, a i masu stvari koje se sada mogu craftati, obojiti itd... se tada nije moglo...
Da si ubio nekoga kada je igra izasla znao bih da je tada les nestajao i da ga nisi mogao loot, konzerve se nisu mogle otvoriti nozem, a i masu stvari koje se sada mogu craftati, obojiti itd... se tada nije moglo...
Bojim se da sam počeo igrati par mjeseci prije tebe pa slobodno odi prodavati maglu nekom drugom.
Bojim se da sam počeo igrati par mjeseci prije tebe pa slobodno odi prodavati maglu nekom drugom.
Mozda...
Znaci trebali bi biti zahvalni sto su popravili game breaking bugove koje je igra imala kada je izasla?
Znaci trebali bi biti zahvalni sto su popravili game breaking bugove koje je igra imala kada je izasla?
Vecina toga nije niti bila tada u igri da bi to bili bugovi, to su dodani featuri.
Ovaj Hicks je prava ljudina.
Nadam se da će stvarno bit povezan Steam Workshop sa DayZ-om, npr. custom mape, dm arene, hunger games i ostali zabavni modovi
Nadam se da će stvarno bit povezan Steam Workshop sa DayZ-om, npr. custom mape, dm arene, hunger games i ostali zabavni modovi
Nek srede prvo broj i AI zombija na trenutnoj mapi. Šta im vrijede nove mape i modovi ako nema zombija na mapi.
Nek srede prvo broj i AI zombija na trenutnoj mapi. Šta im vrijede nove mape i modovi ako nema zombija na mapi.
Workshop će vjerojatno zadnje ubacit, rekao bih kasna beta
Za sada su stručnjaci uspjeli napraviti Zombie surv. igru bez Zombija. U većim gradovima ih je 4-5,a po manjim mjestima 1 ili nijedan. Mislio sam da je to samo na ovih par servera na kojima ja igram,a po vašim komentarima vidim da je situacija s Zombijima svuda ista. Igra je još uvijek neoptimizirana, ždere procesor, lagga, FPS koma. Fan sam DayZ-a koji je igru kupio netom nakon što je izašla,a od tadašnjeg početnog oduševljenja kako mene, tako i mnogih kolega s ovog foruma kada su još stranice s komentarimabile dvocifrene pa do danas malo je toga ostalo. Bojim se da će ogroman potencijal ove igre (zbog njezine neoptimiziranosti po svim parametrima i spooooorosti tima koji ju radi) ostati zauvijek neiskorišten.
Zelim kupit jos jedan dayz acc,ima netko viska za prodati jeftinije ako ne,gdje je najjeftinije za kupiti sada,moze link :)