Ako ima netko da bi isao sutra u lov na koze , javite se
add
add
add
dalmatinac ko i ja :D
steta, nije na popustu :/
Pa nije Steam sale ni počeo.
Koliko ja vidim (a pogledao sam prije vise od sat vremena), cini mi se da je poceo jer je pun k stvari na 50-60% popusta
Koliko ja vidim (a pogledao sam prije vise od sat vremena), cini mi se da je poceo jer je pun k stvari na 50-60% popusta
Velika večina toga je od prije par dana na popustu.
Prema ovoj stranici, trebao bi početi za 8 sati. E sad kolko je stranica pouzdana, pojma nemam.
Velika večina toga je od prije par dana na popustu.
Prema ovoj stranici, trebao bi početi za 8 sati. E sad kolko je stranica pouzdana, pojma nemam.
Onda se ispricavam i zahvaljujem na ispravku :)
Valjda mi je preostalo samo drzati fige da bude na dovoljnom popustu iako sumnjam posto je ipak alpha
Znam da cu dobiti masu TDova za ovo pitanje ali zanima me.. Moze li se nekako mijenjati Dragon Age II za DayZ?
našo sam skoro cijeli gear za akm a niđe akm-a
Kako je mene i frenda jucer igra okrala u 4 navrata to je bilo bolesno, prvo uzeli smo likove na hc jer su nam ti bili full zgeerani i blizu velikog aera i krenuli smo da nadjemo kalas naravno...
Prvo uletimo na neki server i ja normalno udjem a frendu napise nekaj da ne moze spojiti sa centralnim serverom i da postoji mogucnost gubitka podataka i kaze on ajmo na drugi server i mi odemo a on gol ali gol na istom mjestu di je bio prije full zgeeran !?!? Lud ja trcim do njega da mu dam mosin i fnx da ima za igrat i aj ja mu da on uzme odemo van sa servera jer je vec bio pred restartom i on izadje ranije udje na drugi i pocne pixit reko kaj je veli na plazi sam, ja reko a kom sam mosin onda dao veli ne znam i ode sve !?!?
I nista ja odem potraziti serever sa manje igraca jer sam ostao solo a htio sam kalas i nadjem neki danski sa 10 igraca i ja udjem na server i pokusavam staviti m4 u ruke ali ono nikak kao kad jos ucitava na pocetku pa ne prihvaca i odjednom bez igdjd ista i ikakvog zvuka crni ekran brokenleg i you are dead !?!?!?!?
Ja lud para na usi
Ponivo plaza, frend vec bio na pol puta prema velimom aeru reko odi mi les nadji i polootaj i ja trcim natrag on nemre nac ja dotrcim nakon sat dva vec malo zgeeran i trazim i nema - ko da je u zemlju propao i frend je vec otisao polootat aero veliki u medjuvremenu nasao svasta ( osim kalasa naravno ) i ja vidi smracilo se odem u sumu kod satora reko idem vidjeti koje je vrijeme i vidim 16:50 reko budemo se odlogali pa kad resetira idemo pobrstiti ponovo i tak i napravimo..
Server se restarta 15:02 frend prvi uljece jer sam ja isao na wc :) i cujem ga psuje reko koji kurax - dere se "ocitalo mi i vidim se i nakon 5sec poruka you are dead" reko super kaj da ja radim, da riskiram ili ne ma reko idem pa kud puklo da puklo pricekat cu 10min da vidim vrijeme i probat ti polootat les da ti spasim kaj se da ak i mene opet ne sje - ja udjem nadjem les njegov ali sve kaj pogledam nema nista ni u zorbi ni pancirki u nicem a full je bio pun, nist ja pobacam to na zemlju ptobam oprt nece, reko tu ti je a ja odo na aero pocistiti...
Krenem pocistim satore trcim prema prvoj zgradi sa zatvorom, vrata zatvorena udjem zatvorim vrata natrag odem pazljivo na kat nikog i taman da cu u sobu i cujem.puca neko u blizini reko kaj sad, pucnji iz m4 a ja magnuma imam reko nist dobro da sam vrata zatvorio napravit cu mu skolsku sacekusu na katu, ja se postavim, magnum na ciljanje prebacen, cuhem tipa ulazi, cujem sok otvara, cujem jede, cekam i evo bisera ide ko pionir po stepenicama ne vidi me jer ulazi na stepenice ko noob ja cekam da ne gadjam kroz ogradu i deknem ga u vugla jednom i jos jednom za svaki slucaj - tip onak pocne padati /skljoka se, onak animacija kad ubis nekog i cujem neki zvuk zabjeli mi se ekran ko da me neko pogodio +?!? I odjednom neki glich zvuk kao rafala ali nije ( tip je solo bio ko i ja ) i you are dead !?!?@ ajd nek mi neko pojasni jel sam ja to admina ubio pa me razbojnicki ubio izbacivanjem ili cimli vec ili je neki hacker pa puca poslje kaj je mrtav ili kaj, lik je bio solo, hc server, pogodio sam ga 2 puta skljoko se mrtav i lego !?!? Kak sam umro
Jucer ak nisam odinstalirao igru bome sam na svasta spreman
Dajte mi link nekog jutubera koji ima samo dayz videjena kanalu ili barem večinom dayz, i da ih dosta često postavlja.
Fala.
Dajte mi link nekog jutubera
https://www.youtube.com/channel/UCtBFqR-itrGB4C566GkfrTA
https://www.youtube.com/channel/UCR3TysVn0Xx6XA7L_-tvSYw
https://www.youtube.com/channel/UC9-lCUM8sAa4vbxL8PDkjGQ
Valjda mi je preostalo samo drzati fige da bude na dovoljnom popustu iako sumnjam posto je ipak alpha
Želja ti se ostvarila, DayZ je na popustu. 20€ je, kupi ili prestani spammat.
Jel ovo stavljaju update? Ne mogu se spojit na nijedan server. Prvo čekam 3 minute i onda mi se pojavi lista igrača i svima je ping 0 ms. Tako je i prijateljima tako da sumnjam da je do mene. Prije pola sata je sve radilo
Također, igra nam se dosta crasha od ovog updatea, jesu to ikako spominjali?
Jel ovo stavljaju update? Ne mogu se spojit na nijedan server. Prvo čekam 3 minute i onda mi se pojavi lista igrača i svima je ping 0 ms. Tako je i prijateljima tako da sumnjam da je do mene. Prije pola sata je sve radilo
da, danas su rekli update na experimental servere, stable serveri su u kur*u, tako da igraj kasnije jer sada je neigrivo na svakom serveru
ja sam već izgubio mosin sa long scopom zbog laga
da, danas su rekli update na experimental servere, stable serveri su u kur*u, tako da igraj kasnije jer sada je neigrivo na svakom serveru
ja sam već izgubio mosin sa long scopom zbog laga
Ok, a što je sa crashanjem? Jel se i tebi crasha?
Creshalo nam se par puta svakome dok smo igrali... Na nekim serverima zna bit dobro na par minuta al ono
Evo sad se sve smirilo.
Krenuli smo malo igrat ovaj novi update i ne mogu vjerovat ovome što vidim. Igra radi predobro, 90 fps-a izvan gradova i 50-60 u gradovima. Nikad mi se ovo nije događalo. Kretanje mišom je sad tako fluidno da se samo okrećem oko sebe i divim se prirodi. Možda malo glupo zvuči, ali ja i prijatelj evo pola sata trčimo po brdu i razgledavamo prizore koje smo vidjeli već sto puta. Stavio sam na very high da eksperimentiram kad ono 30-40 fps! Divota!
Evo opalio sam jedan screenshot, evo ga na imgur pošto bug shebe kvalitetu.
http://i.imgur.com/lEeRm8a.jpg
Imam problem kako cu ga rijesit znaci danas sam igro na jednom serw full gear izadem sa serw i poslje dodem opet kad ono ko bambi pomoc molim vas
Evo sad se sve smirilo.
Krenuli smo malo igrat ovaj novi update i ne mogu vjerovat ovome što vidim. Igra radi predobro, 90 fps-a izvan gradova i 50-60 u gradovima. Nikad mi se ovo nije događalo. Kretanje mišom je sad tako fluidno da se samo okrećem oko sebe i divim se prirodi. Možda malo glupo zvuči, ali ja i prijatelj evo pola sata trčimo po brdu i razgledavamo prizore koje smo vidjeli već sto puta. Stavio sam na very high da eksperimentiram kad ono 30-40 fps! Divota!
toliko imas fps-a s ovim pc-om kao sto si napisao na bug pod moj pc?
Evo sad se sve smirilo.
toliko imas fps-a s ovim pc-om kao sto si napisao na bug pod moj pc?
Da. Ne znam kako ali znam da je to od ovog zadnjeg update-a. Mogu čak i snimat 50-60 fps izvan gradova. U gradovima snimam oko 30.
Našli smo mini Stonehenge :D
http://imgur.com/KGurcAh,ghv9ft9#0
(Dvije slike)
Ooooo pa to je divna vijest, steta kaj do nedelje nebum uspio isprobati :( ali ako je tako to je heeeebenoo :)
2 ice - nema ti tu pomoci, da mi je kuna za svaki put kad me tak okrala igra bez ikakvog razloga - skupio bi toliko para da bi Mikulicu odmah igru za poklon kupio :)
Ooooo pa to je divna vijest, steta kaj do nedelje nebum uspio isprobati :( ali ako je tako to je heeeebenoo :)
2 ice - nema ti tu pomoci, da mi je kuna za svaki put kad me tak okrala igra bez ikakvog razloga - skupio bi toliko para da bi Mikulicu odmah igru za poklon kupio :)
Hahahah hvala
Sve razmisljam da napises neki tekuci pa da ti neku akciju napravimo i svaki po 10kn uplatimo da vise si kupis tu igru evo ja cu ti uplatiti ako bude kaj ;)
Sve razmisljam da napises neki tekuci pa da ti neku akciju napravimo i svaki po 10kn uplatimo da vise si kupis tu igru evo ja cu ti uplatiti ako bude kaj ;)
cijenim to ali ipak bi bilo klosarski od mene.. ipak puno hvala
hmmm
http://www.dayztv.com/pic/dayz-leaked-tents-flare-gun-model-dayz-standalone/
+navodno su uklonili zatvore ili camo building zbog gličanja u zidove na novom patchu koji je došao za experimental
Pozdrav svima, dalmoš ovde, igram i ja već odavno dayz, bio napravio pauzu pa evo opet bi igrao. (još dok su bili testni serveri i oni piratski :) :) ) )
Dodajte me na steamu, nick je bevis6.
zz