jučer je bio update na experimentalu ,a sutra dolazi patch na stable.
pa se čujemo nakon dugo vremena
jučer je bio update na experimentalu ,a sutra dolazi patch na stable.
pa se čujemo nakon dugo vremena
Veceras nekakvo haklanje ili?
https://twitter.com/Hicks_206/status/478918668567732224
0.45.124426 will be pushed to stable tomorrow morning, assuming nothing catches fire tonight.
Later that day, we intend to update exp.
Samo što su u exp, jučer, kad su riješili rubberbanding maknuli i gotovo sve ostale novosti: pecanje, lov, sječu, neku novu odjeću, mislim i baklje. Sad, najava je da će to ubrzo (već danas-sutra?) vratiti. Tako da ako ovo ode na stable baš i neće biti puno novosti. A opet, možda nas iznenade...
Samo što su u exp, jučer, kad su riješili rubberbanding maknuli i gotovo sve ostale novosti: pecanje, lov, sječu, neku novu odjeću, mislim i baklje. Sad, najava je da će to ubrzo (već danas-sutra?) vratiti. Tako da ako ovo ode na stable baš i neće biti puno novosti. A opet, možda nas iznenade...
akm su vratili za ostalo neznam
Izašao patch, a na onom nogometnom igralištu u pustoši napravili da danas igraju Kamerun i Hrvatska.
jeli izsao patch da se skine
Pozdrav ljudi igram sa frendom DayZ 2 tjedna, tek se ufuravamo pa me zanima u vezi ovog patcha 0.45, jel ga trebam rucno updejtat ili ne, jel mi je igra i dalje 0.44 a nemogu naci nijedan server trenutno.
Pozdrav ljudi igram sa frendom DayZ 2 tjedna, tek se ufuravamo pa me zanima u vezi ovog patcha 0.45, jel ga trebam rucno updejtat ili ne, jel mi je igra i dalje 0.44 a nemogu naci nijedan server trenutno.
Mozes vidjeti koja je verzija servera na koji se spajas.
Mozes vidjeti koja je verzija servera na koji se spajas.
? Moje je pitanje ako je izasao vec 0.45 kako ga updejtat ,tj zasto trenutno na 0.44 verziji u igri mi ne izlista niti jedan server-nemogu igrat.
Kad bude novi patch update će ti pokrenuti automatski kad se logiraš na steam, a to što ti trenutno ne prikazuje servere nije ništa novo - znači da nešto drk... po njima. Možda vezano za patch, možda ne. Pošto si relativno "nov" morat ćeš se naviknuti na ovakve stvari.
Thx na odgovoru, to sam i mislio. Ma navikao sam na sve sa ovom igrom, od nevidljivih zombija do padanja sa zgrade kroz zid
Znam da je trenutno u alpha razvoju ali uz sve bugove za ubit vrijeme meni jako dobar žanr.
Thx na odgovoru, to sam i mislio. Ma navikao sam na sve sa ovom igrom, od nevidljivih zombija do padanja sa zgrade kroz zid
Znam da je trenutno u alpha razvoju ali uz sve bugove za ubit vrijeme meni jako dobar žanr.
server su nerade jer stavljau stable 0.45 vec 6 sati ja cekam :8
Evo skida update. El se gdje može pogledat patch notes?
Evo skida update. El se gdje može pogledat patch notes?
ajde na dayz.tv tamo ti ima
Evo sada sam malo igrao i imam nevidljive zombije
Ja sad otlrio bug ili neznam sta je ako ima te u ruci pusku brze trcite i ja vadim municiju iz amo box i stavljam u sanzer i ona nestane
Ja sad otlrio bug ili neznam sta je ako ima te u ruci pusku brze trcite i ja vadim municiju iz amo box i stavljam u sanzer i ona nestane
Ovo za trčanje nije bug, a i mislim da sam negdje čitao da zapravo ne trčiš brže nego je valjda animacija malo izmjenjena.
Jel dodan loot kod heli crasha?
Jel zna kako nac zivotinje
Bože pomozi, kakvo pitanje
Pa na nekim livadama, šumama i takvim mjestima, logično valjda.
Zapravo uopce nije glupo pitanje, ja sam na experimentalu par puta presao mapu uzduz i poprijeko i naisao na jednu kozu, jednog vepra i jednog jelena i to je to. Valjda su rare zivotinje.
do sada sam vidio samo jednog zeca...
Mislim da nece jer je sluzbeno igra nije izasla.
Ako ima netko da bi isao sutra u lov na koze , javite se