Css problem

poruka: 5
|
čitano: 1.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Css problem

Imam problem oko Counter Strike: Source igre

Stavim detalje na max. rez 1280x1024 (vise mi nejde) te ukljucim Vsync i color correction i igra trza... wtf ?

Stavim detalje na srednje / high bez vsynca i bez color correction i opet trza.

samo je sra*** sto mi nekaj ne valja jer me mogu povuci vise od 45 fpsa na svakoj ovoj postavki napisanoj.

detalji kompa: ga-ma770ds3 rev.20 , phenom ii x4 955, 4 gb ram, gtx 275,

ima tko kakav prijedlog ?

Btw. takoder sve na najvecim detaljima COD5 nista ne trza , uvijek laganih 75 fps u vsyncu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Css problem
Postal Dude CRO kaže...

Imam problem oko Counter Strike: Source igre

Stavim detalje na max. rez 1280x1024 (vise mi nejde) te ukljucim Vsync i color correction i igra trza... wtf ?

Stavim detalje na srednje / high bez vsynca i bez color correction i opet trza.

samo je sra*** sto mi nekaj ne valja jer me mogu povuci vise od 45 fpsa na svakoj ovoj postavki napisanoj.

detalji kompa: ga-ma770ds3 rev.20 , phenom ii x4 955, 4 gb ram, gtx 275,

ima tko kakav prijedlog ?

Btw. takoder sve na najvecim detaljima COD5 nista ne trza , uvijek laganih 75 fps u vsyncu

stavi sve sa onom zvjezdicom i amen!

Tko rano rani,dvije lopte ragbi..
16 godina
neaktivan

Omg, jel ti igra trza na serverima ili kad igras s botovima? ako je na serverima onda je naravno do neta, ako je offline onda si nesto pokvario (najvjerovatnije si kuco nesto po konzoli - tada ti je najjednostavnije da reinstall igru) inace da komentiram da je cs:s sto puta gluplji od cs 1.6 te svi pravi igraci igraju 1.6 Smijeh

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
17 godina
neaktivan
Css problem

samo dok igram s igracima..

ovisi o serveru, odem na hr. server i trza. a potom odem recimo na neki bolji njemacki i sve glatko ide.

btw , css igram tak bezveze, iskreno (molim da se nitko ne uvredi) boli me briga koji je CS bolji, po meni su oni nerealni i nekak shite.  (molim da se nitko ne uvredi )

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Postal Dude CRO kaže...

samo dok igram s igracima..

ovisi o serveru, odem na hr. server i trza. a potom odem recimo na neki bolji njemacki i sve glatko ide.

btw , css igram tak bezveze, iskreno (molim da se nitko ne uvredi) boli me briga koji je CS bolji, po meni su oni nerealni i nekak shite.  (molim da se nitko ne uvredi )

To ti je do pinga, ne do grafičkih postavki, igraj na serverima s manjim pingom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice