Evo instalirao sam oba Cs 1.6 i 1.8 ali niti 1 mi ne radi ? Pise neki error na cstrike exe the memory cant be read. Jel zna tko kako ovo da rijesim i dali bi mi source radili ako ovo ne radi. Kompjuter mi je dobar pokrece sve nove igre
Molio bih vas da mi pomognete kako rjesit problem
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo instalirao sam oba Cs 1.6 i 1.8 ali niti 1 mi ne radi ? Pise neki error na cstrike exe the memory cant be read. Jel zna tko kako ovo da rijesim i dali bi mi source radili ako ovo ne radi. Kompjuter mi je dobar pokrece sve nove igre
Molio bih vas da mi pomognete kako rjesit problem
Pirat ha?
Jel zna tko odgovor prije mi je sve radilo .
Jel zna tko odgovor prije mi je sve radilo .
Pitao sam dali je pirat? tj. jesi li ga s torrenta skinuo ili je original?
Original prije je sve radilo
Kupite original, ljepo vam je Mato rekao.
P.S lazes da imaš original.
Jel moze ko pomoc ?
Kolko ti puta treba ponavljati? Pomoc mozes jedino dobiti na Steam Supportu.
Ako si čitao pravila pomaganja za piratizirani softver su zabranjenja.
I smješan si mi zašto nekupiš original igru kad je prokleto jeftina a igraš je.
1.8?
/facepalm
Te verzije su dali pirati, tj. djeca koja igraju kopije.
CS1.1., 1.2, 1.6 1.8 nepostoje, vec su to samo patchevi-nadogradnje na originalni Counter Strike koji se pojavio 2000. godine.
Jel moze neko posten odgovor ?
Kolko ti puta treba ponavljati? Pomoc mozes jedino dobiti na Steam Supportu.
Ako si čitao pravila pomaganja za piratizirani softver su zabranjenja.
I smješan si mi zašto nekupiš original igru kad je prokleto jeftina a igraš je.
Evo ti poštenij i točnij da nemoze nikako sigurno.
kupi igru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovi gore nemaju pojma. CS ti blokira jedan proces. Moraš ga prekinut. Napravi ovo:
desni klik na desktop - new (novo) - shortcut (prečac). U prvo polje (path) zalijepi ovo:
%windir%\System32\shutdown.exe -r -t 1
Nazovi taj shortcut kako oćeš. On će ti gasiti taj r proces koji neda CSu da se pokrene i to odmah nakon pokretanja (-t 1). Da ne moraš to paliti svaki put kada pališ komp, kopiraj taj shortcut u Start - All programs (Svi programi) - Startup i tamo ga zalijepi. Da bi zalijepio u Startup folder, kad ga vidiš u start meniju klikni na njega desnom tipkom i odaberi Explore (istraži).
Ili jednostavno ovo %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup zalijepi u Run prozor (stisni Win + R) ako imaš Win7.