COD 4 mi je bolji a pogotovo multiplayer i bolje price u kampanji iako ni Crysis nije za bacit, ali kada dodu oni vanzemaljci postane mi dosadan a pogotovo onaj svemirski brod.....borning
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
definitivno COD4, kad crysisu makneš grafiku jednostavno je prosječna igra, ništ posebno, a cod 4 ima dobru radnju, odlične misije, niti grafika nije loša, štoviše odlična, jedino kaj je igra pre kratka... ali uskoro dolazi cod 5 
definitivno COD4, kad crysisu makneš grafiku jednostavno je prosječna igra, ništ posebno, a cod 4 ima dobru radnju, odlične misije, niti grafika nije loša, štoviše odlična, jedino kaj je igra pre kratka... ali uskoro dolazi cod 5 
Crysis je duži i više otvoren za opcije igrača, a COD4 kraći, ali je bolji osjećaj nakon pređene igre, usto tu je i multiplayer koji vrijedi za oboje igre, te je iznadprosječno iskustvo.
Usto Crysis nije omogućen svim igračima zbog zahtjevnosti konfiguracije, a COD4 i na low izgleda odlično.
a već ima mislim ovakva slična tema... svatko voli nešto, teško je uspoređivati koja je bolja. meni je COD4 super igrica, pogotovo multyplayer, al opet možda je i Crysis bolji da ga mogu igrati hehe! 
Jel zna netko odakle da skinem COD4 (s koje web stranice) jer sam ga pozelio igrat. Hvala unaprijed i ako mozete stavite link.
Jel zna netko odakle da skinem COD4 (s koje web stranice) jer sam ga pozelio igrat. Hvala unaprijed i ako mozete stavite link.
piratluk je zabranjen na ovom forumu