Crysis ili COD4

poruka: 9
|
čitano: 1.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Crysis ili COD4

COD 4 mi je bolji a pogotovo multiplayer i bolje price u kampanji iako ni Crysis nije za bacit, ali kada dodu oni vanzemaljci postane mi dosadan a pogotovo onaj svemirski brod.....borning

AMD Athlon 64 X2 4800+ // 4 GB DDR2 800 MHz KINGSTONE // Gainward BLISS 9600 GT GS
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Crysis ili COD4

definitivno COD4, kad crysisu makneš grafiku jednostavno je prosječna igra, ništ posebno, a cod 4 ima dobru radnju, odlične misije, niti grafika nije loša, štoviše odlična, jedino kaj je igra pre kratka... ali uskoro dolazi cod 5 Namigiva

AMD Athlon x2 6400+ @ 3,2 HD 3870 OC 2 GB DDR2 OCZ 800 Mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
mstaracm kaže...

definitivno COD4, kad crysisu makneš grafiku jednostavno je prosječna igra, ništ posebno, a cod 4 ima dobru radnju, odlične misije, niti grafika nije loša, štoviše odlična, jedino kaj je igra pre kratka... ali uskoro dolazi cod 5 Namigiva

Kad tocno je to uskoro ? :)
18 godina
neaktivan
Junky kaže...
mstaracm kaže...

Kad tocno je to uskoro ? :)
 Krajem godine ili početkom sljedeće.
17 godina
neaktivan
Crysis ili COD4

Crysis je duži i više otvoren za opcije igrača, a COD4 kraći, ali je bolji osjećaj nakon pređene igre, usto tu je i multiplayer koji vrijedi za oboje igre, te je iznadprosječno iskustvo.

Usto Crysis nije omogućen svim igračima zbog zahtjevnosti konfiguracije, a COD4 i na low izgleda odlično.

Ozbiljno...
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2008 14:59 (SOS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Crysis ili COD4

a već ima mislim ovakva slična tema... svatko voli nešto, teško je uspoređivati koja je bolja. meni je COD4 super igrica, pogotovo multyplayer, al opet možda je i Crysis bolji da ga mogu igrati hehe! Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis ili COD4

Jel zna netko odakle da skinem COD4 (s koje web stranice) jer sam ga pozelio igrat. Hvala unaprijed i ako mozete stavite link.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
BAD_BOY01 kaže...

Jel zna netko odakle da skinem COD4 (s koje web stranice) jer sam ga pozelio igrat. Hvala unaprijed i ako mozete stavite link.

piratluk je zabranjen na ovom forumu

xDDD
16 godina
BAD_BOY01 kaže...

Slika se odnosi na pitanje,vrijeme zadnjeg posta u temi i tvog vremena na forumu...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice