Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.137
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

ono na njemackom sad je power modus speed i strenght u jednom a kad je armor ti pravis upe u asfaltu od jacine i postoji kao nekakav scan mode

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

kad ce pljunut neki pravi trailer

informacije daju na kapaljku

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis 2 potvrđen!
TopForumaš kaže...

Valjda ne žele nahypeati igru. Ali stvarno bi trebao neki video sa malo gameplaya.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
15 godina
neaktivan
calypso kaže...
TopForumaš kaže...

Valjda ne žele nahypeati igru. Ali stvarno bi trebao neki video sa malo gameplaya.

pa da gameplay video to bi bilo zakon

da se vidi taj novi famozni nanosuit i grafika naravno

ili barem nek neki story trailer daju ne same teasere sto su do sad pljunuli

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

a igra izlazi za 8 mjeseci, strpite se malo noBelji se Polako ali sigurno "cure" podaci o novom crysisu. Sve će mo saznati kad za to bude bilo vrijeme. Do tad igrajte stari crysis ili crysis wars da uđete u đirSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Meni je u Crysis u sustini samo lijepa grafika. U pocetku je zanimljiva igra, ali kasnije pretjerase sa onim alien-ima. Nikakva posebna ocekivanja sto se tice igre kao igre. A vjerujem da ce opet biti igra sa njaboljom grafikom, kao Crysis i Far Cry u svoje vrijeme. Far Cry mi je nekako ostao zanimljiviji od Crysisa.

Moj PC  
4 4 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

Eh igra tek izlazi za oko 10mj- 1god., kakvi traileri daleko smo od njih.

Odi gledat trailer za cryengine 3 najnoviji zvan kraće "BEAUTY" imaš nekih isječaka iz krize izgleda IznenađenIznenađenIznenađen

Ma kakav battlefield : bad company 2. Crysis 2 je prava stvar.

Iron Man kaže...

Meni je u Crysis u sustini samo lijepa grafika. U pocetku je zanimljiva igra, ali kasnije pretjerase sa onim alien-ima. Nikakva posebna ocekivanja sto se tice igre kao igre. A vjerujem da ce opet biti igra sa njaboljom grafikom, kao Crysis i Far Cry u svoje vrijeme. Far Cry mi je nekako ostao zanimljiviji od Crysisa.

Meni je crysis 10x bolji od FC2,ali ti misliš na FC1 to nisam igrao znam da dolovce izgleda kao crysis na low. Priča mi je u redu neznam zašto je tako kritizirana jest da je malo isfurano ,ali šta ćeš i avatar-ova priča je isfurana pa opet srušio sve žive i nežive rekorde i zaradio (upravo) $2.070.000.000 i od toga 70 posto ide 20 century fox-u te je ubio jednog čovjeka.

Crysis star 3 god pa se još o njemu tu i tamo priča i drže ga skoro sve stranice pod ergelom testova i govori se o njegovoj grafici.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Sve je to stvar ukusa. Drago je i meni viditi lijepu grafiku, kada vidim tako igru poput Crysisa to mi je poput umjetnickog dijela. Samo sto volim dobru radnju u igri, ona je ta koja me zalozi i ne da mi da se odvojim od racunara. Vjerovatno da se nekima i svidila radnja igre, ali meni je ostavila nekakav blag dojam. Medjutim kako sam rekao to je sve stvar ukusa. To ce tako uvijek i biti po pitanju ukusa, da nije tako zivot bi bio dosadan. Namigiva

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Nije ja mislim problem do priče koja je ok, već same igre, i način prolaženja. U crysisu nemaš određeni put kuda da ideš nego jednu veliku mapu i samo objective di trebaš doć, ali ne i kako. To ljude očito buni i ne daje im gušt igrat, jer recimo 5 minuta pješače po cesti bez ikakve akcije(i pritom ne save-a)i onda uleti u neku bazu na putu i ube ga, i ako nije bilo checkpointa ovaj mora sve isponova te igrač poludi. Dok recimo u codu, vi od recimo 6 sati koliko igrate igru, 5 sati i 50 minuta ptrošite u čistoj akciji pucajuči protivnike a ovih 10-ak minuta je kad se šetaš između dijelova  mape, dok je ovdje puno manja količina akcije i to izgleda većini ne pašeNeodlučan Al što se tiče priče u prvom crysisu mi je bila žestoka jer sve si gledao iz prvog lica, tojest iz lica Nomada, pa zbilja imao dojam da si ti dio svega, pa čak i kad je samo filmić. Dok u codu toga baš i nema, već samo imamo briefing dok se učitava mapa i to uvijek preskočim jer mi je dosadno...a u igri nema jer je 95% igre sama akcija pa nema toliko mjesta za priču. Al u crysis warheadu su to malo pokvarili pošto smo stalno Pscyhoa gledali iz 3. lica pa je izgubilo meni taj gušt

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=847

Puno informacija :D

Najzanimljivije mi je ovo za Tactical mode u NS 2:

"Tactical mode, finally, is about collecting information. People can mark persons or positions, where a rocket launcher or a machine gun nest is, to find it quicker later. Plus, you can scan items or find out who is the leader of a group of enemies. Maybe it will help in the later course of the game, to eliminate this leader first. Some plans work, some don't."

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
calypso kaže...

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=847

Puno informacija :D

Najzanimljivije mi je ovo za Tactical mode u NS 2:

"Tactical mode, finally, is about collecting information. People can mark persons or positions, where a rocket launcher or a machine gun nest is, to find it quicker later. Plus, you can scan items or find out who is the leader of a group of enemies. Maybe it will help in the later course of the game, to eliminate this leader first. Some plans work, some don't."

wow

ovo je zakon intervju puno toga otkriva o igri

ali najslađe bi bio jedan trailer ;)

15 godina
neaktivan

ma nece...nece bit tolko zahtjevno,vjerojatno ce srediti posto nemaju svi pare za dvije 295-ice,a valjda ce uzeti u obzir da je kriza..;)

15 godina
neaktivan

odigro sam obadvoje preko 20 puta..Smijeh

15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ocekujem puno od ovog crysisa i jedva cekam da ga odigram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni bi pasalo,za promjenu, malo crnogoricne sume, nek se zasada ostave palmica i papiga.

Točno to! Svaka čast! Smijeh Dosta nam je palma, kokosa i papiga...XD

16 godina
neaktivan
Riker kaže...
skank666 kaže...

meni bi pasalo,za promjenu, malo crnogoricne sume, nek se zasada ostave palmica i papiga.

Točno to! Svaka čast! Smijeh Dosta nam je palma, kokosa i papiga...XD

Hm...kolko god sam to igral nisam nijednu papigu vidil Smijeh

Taj sam... :D
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

A bome ni kokosa nije biloBelji se Al je zato bilo rakova, kokoši, kornjača...jao koji je to smjeh bio ubiti koreanca sa kornjačom(kornjača+strenght mode čini čuda)Cool Ali ako odemo u grad, više neće biti bjelih psina da možemo odigrat

na crysisu Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Tratatata, novosti!Smijeh

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=848&Itemid=1

Na dnu pišu informacije iz časopisa Edge, koji je valjda vidio demo na XBOX-u.

Samo par najzanimljivijih stvari:

- Crynet Systems Infantry are after you and the aliens.

- Tactical Mode creates a new HUD which gives you readouts and markers "telling you who you are looking at, how they died and what it'll take to kill them".

- Every discarded weapon can be analysed from a distance, also civilian bodies.

- The size of New York is comparable to the island in Crysis 1.

- There's a cover system, where you snap to objects and use lean to pop out and shoot in first person.
- Another section of the white board lists enemy types: "Stalkers, Grunts, Shadows, Screamers, Spotters, Changelings and Heavy Ticks".

- Tactical mode allows you to hear the finest sounds (gravel underneath your feet) and distant conversations from the enemy.

- Suit modifiers include directional bullet trails, X-Ray vision and bullet deflection. (X-RAY!)

Moj PC  
5 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
calypso kaže...

Tratatata, novosti!Smijeh

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=848&Itemid=1

Na dnu pišu informacije iz časopisa Edge, koji je valjda vidio demo na XBOX-u.

Samo par najzanimljivijih stvari:

- Crynet Systems Infantry are after you and the aliens.

- Tactical Mode creates a new HUD which gives you readouts and markers "telling you who you are looking at, how they died and what it'll take to kill them".

- Every discarded weapon can be analysed from a distance, also civilian bodies.

- The size of New York is comparable to the island in Crysis 1.

- There's a cover system, where you snap to objects and use lean to pop out and shoot in first person.
- Another section of the white board lists enemy types: "Stalkers, Grunts, Shadows, Screamers, Spotters, Changelings and Heavy Ticks".

- Tactical mode allows you to hear the finest sounds (gravel underneath your feet) and distant conversations from the enemy.

- Suit modifiers include directional bullet trails, X-Ray vision and bullet deflection. (X-RAY!)

To me najviše zanima...

Taj sam... :D
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

mene interesira taj cover sistem
toga nema u FPS-u osim u call of juarez ak se ne varam

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2010 17:22 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Ima Brothers in Arms: Hell's Highway.

15 godina
neaktivan
calypso kaže...
TopForumaš kaže...

Ima Brothers in Arms: Hell's Highway.

da ali se onda pogled mijenja u trece lice

ne ostaje u prvom licu

pitam se dali ce sa krajsisom biti tako ili ce biti kao u CoH-u

17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Novi video vezan za Real-Time Indirect Illumination u CryEngine-u 3. 

Moj PC  
2 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Malo teksta, neke slike:

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=851&Itemid=1

Na ove dvije slike(link ispod) ovi koji pucaju po liku u NS 2 su najvjerojatnije taj Crynet Systems infantry što su rekli da će bit protiv glavnog lika. 

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_wip_screens_gamesradar_03.jpg

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_wip_screens_gamesradar_04.jpg

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
calypso kaže...

Malo teksta, neke slike:

http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=851&Itemid=1

Na ove dvije slike(link ispod) ovi koji pucaju po liku u NS 2 su najvjerojatnije taj Crynet Systems infantry što su rekli da će bit protiv glavnog lika. 

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_wip_screens_gamesradar_03.jpg

http://www6.incrysis.com/screenshots/crysis2_wip_screens_gamesradar_04.jpg

to su slike sa konzola

http://www.thesixthaxis.com/2010/03/03/crysis-2-ps3-xbox-shots/

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Video u kojem je kompilacija svih screenshotova koji su dostupni i u većoj kvaliteti(link u descriptionu). Super je mjuza u videu. Na kraju piše "Coming to PC and consoles/ Q4 2010".

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Super! Prophet u NS 2! W00T! :D

"We cannot fight new wars with old weapons. Let him who desires peace prepare for war." -Awesome! 

I to sve prikazano je na konzolama - kad će dat nešto s PC-a.

16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Računaj da će na pc-u biti isto ovo samo još boljeSmijeh Ali ovo je prvi ajmo reć polu-trailer, jer smo vidjeli dosta toga iz igre, kao što je grad i sl. Ali također smo vidjeli i one protivnike,  tako da se nećemo samo protiv onih lignjića boriti. A prophet izgleda premoćno, malo mi čak izgleda kao da je ostario(što bi itrebalo biti jer se radnja nekih 5-6 godina kasnije odvija ako se ne varam) Uglavnom, prvo nešto konkretno da smo vidjeli, i samo potvrđuje da ću nastavit podržavat crytek kupnjom C2Poljubac

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
calypso kaže...

Super! Prophet u NS 2! W00T! :D

"We cannot fight new wars with old weapons. Let him who desires peace prepare for war." -Awesome! 

I to sve prikazano je na konzolama - kad će dat nešto s PC-a.

hehe nece dat da ljudi ne vide da je cryengine 3 na pc-u losiji od cryenginea 2

salim se naravno al ipak ni ta opcija nije za odbacit

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 10:35 (TopForumaš).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice