Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Crysis 2
microman kaže...
Horned Reaer kaže...

Ljudi evo ja igram ...prva misija počinje u nekoj podmorcnici..izlazis na površinu i onda scena kraća u kojoj se nešto tužno desilo al neću reć šta..i šta da vam kažem grafika i igra a pogotovo mjuza je da se naježiš...a zahtjevnost igre na mom stroju 40 fps u prosjeku na medium specs i 1920*1200 rezi..mislim da će full igra biti optimiziranija...uglavnom već sad vidim da igra postavlja nove standarde u svemu pogotovo grafici

Moram priznati da na takvoj konfi sa i7 i GTX295 nije bas pohvalno 40FPS-a u prosijeku sa medium postavkama. Sta će onda biti sa DX11 modom?

i na mojoj slicnoj konfi su takve rezultati.... a igram na 1600*900

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
microman kaže...
Horned Reaer kaže...

Ljudi evo ja igram ...prva misija počinje u nekoj podmorcnici..izlazis na površinu i onda scena kraća u kojoj se nešto tužno desilo al neću reć šta..i šta da vam kažem grafika i igra a pogotovo mjuza je da se naježiš...a zahtjevnost igre na mom stroju 40 fps u prosjeku na medium specs i 1920*1200 rezi..mislim da će full igra biti optimiziranija...uglavnom već sad vidim da igra postavlja nove standarde u svemu pogotovo grafici

Moram priznati da na takvoj konfi sa i7 i GTX295 nije bas pohvalno 40FPS-a u prosijeku sa medium postavkama. Sta će onda biti sa DX11 modom?

Sli neradi s tom igrom još. Netko je već naveo da mu neradi GTX460 sli.

A jedna GTX275 je danas u rangu GTX460 768MB ak se nevaram.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 22:44 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Evo Radi meni i na laptopu... (p8400,hd3650,4gb ram...) i ok je... Koliko vidim drveca se mogu unistavat kao i komadi toga... ;)
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo malo multiplayera nije nešto ali eto, malo upoznajem mape {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
CANABIS kaže...

Sa slovencima,je li? {#}

16 godina
protjeran
CANABIS kaže...

Evo malo multiplayera nije nešto ali eto,  malo upoznajem mape  {#}

mozda bi se lan dao slozit preko konzole :D

animehr.com
16 godina
neaktivan
xCode kaže...
CANABIS kaže...

Sa slovencima,je li? {#}

ne treba ništa skidati već ako si već skinuo treba par  stvari pokrenuti  pokrenuti i to je to 

16 godina
Crysis 2

Hah vama će do izlaska igre crysis 2 dosaditi i maknuti ćete ga xD Već prošli SP, polako ćete osposobiti MP dok ja dobijem igru vi ćete već biti na 50 levelu sa svim otključanim, đaba onda meni limited edition i odmah start sa petog levela{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
CANABIS kaže...

Evo malo multiplayera nije nešto ali eto,  malo upoznajem mape {#}

mozda bi se lan dao slozit preko konzole :D

pa možd bi se nešto dalo srediti sa ip adresama??????????{#}

hm.. sad sam nešto našao ali neznam dali smijem tu staviti izgleda da se može lan  složiti 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2011 23:31 (CANABIS).
16 godina
Crysis 2

Evo danas malo igrao betu Crysis2.

Igrao dosta kratko jer je ipak previse pive u meni.

Svejedno, na konfi pod Moj PC (sve default) igra radi bolesno glatko, sve radi bez i najmanjeg trzaja i konstantno iznad 60 FPS, bar tako pokazuje onaj FPS meter u beti.

Budem sutra malo vise probao, pa javim kako to radi, ali za sada (kratka iskustva onako na prvu) cini se da nije neku "uboica hardwarea" kao sto je originalni Crysis bio.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Ovo je epic fail

upravo sam igrao multiplayer protiv nekih likova

oko 110 ljudi vec igra,a bit ce puno puno vise

mp radi bez greske zasad i nije nikakav problem slozit da radi

animehr.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Sve se više bojim da nećemo dočekat sljedeću krizu na PC-u {#}

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
protjeran
Crysis 2

evo da nebi bilo

(sramota je video :D )

animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 0:14 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Crysis 2

ima li tko zainteresiran da odigramo koji meč multyplayera glupo mi je samome 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Nisu oni glupi, trebali bi objavit vijest da nema crysisa za pc-e ako se ne ugasi "beta", jer bi im ovako bio prevelik gubitak, kad EA općenito zarađuje na PC platformi više nego na PS3/Xbox 360

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Nisu oni glupi, trebali bi objavit vijest da nema crysisa za pc-e ako se ne ugasi "beta", jer bi im ovako bio prevelik gubitak, kad EA općenito zarađuje na PC platformi više nego na PS3/Xbox 360

a kako ce se ugasit? to radi kompletno offline sve nemaju oni sta gasit

sta je procurilo je procurilo,a ocekivat od nekog da ne igra igru ako ju vec ima je glupo

ovo je jako lose

animehr.com
16 godina
Mitch kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

sta je procurilo je procurilo,a ocekivat od nekog da ne igra igru ako ju vec ima je glupo

ovo je jako lose

multiplayer će ugasit, SP je sranj* jer kome se da prelazit nakon 2-3 puta ?

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
16 godina
protjeran
Mitch kaže...
Mitch kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

ovo je jako lose

multiplayer će ugasit, SP je sranj* jer kome se da prelazit nakon 2-3 puta ?

mutiplayer je isto offline nemoze se ugasit jer se nit ne spaja na ea servere igra se preko virtualnog lana

gotovo je do kraja zivota ces moc igrat crysis 2 multiplayer besplatno
al samo na ovoj verziji

nije da ja sad tu nesto za pirate,al to je tak

animehr.com
15 godina
neaktivan
Crysis 2
Mislim da bi mi igranje tog pre-beta multija brzo dosadilo... Ne vidim to kao ništa dobro za pirate... Niti grafike, niti podrške, bogova koliko hoćeš... Eventualno ok za ubiti dosadu dok ne izađe cijela igra...
3D Designer
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2
Bugova ne bogova... Sorry za double, s moba pišem...
3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...
Bugova ne bogova... Sorry za double, s moba pišem...

hahahahha bogova ,^^

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
protjeran
Minoza kaže...
Mislim da bi mi igranje tog pre-beta multija brzo dosadilo... Ne vidim to kao ništa dobro za pirate... Niti grafike, niti podrške, bogova koliko hoćeš... Eventualno ok za ubiti dosadu dok ne izađe cijela igra...

u mutiplayeru nisam primjetio niti jedan bug niti jedan....

ima sve mape ima dosta ekipe

ne vidim razliku od onog pravog koji se moze vidjet na xboxu

animehr.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 1:24 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Preuvelicavate do neba. Posljedice nece biti tako velike kao sto prognozirate i zar stvarno mislite da se, nakon sluzbenog izlaska, igra ne bi svejedno piratizirala (kako SP tako i MP)?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

Preuvelicavate do neba. Posljedice nece biti tako velike kao sto prognozirate i zar stvarno mislite da se, nakon sluzbenog izlaska, igra ne bi svejedno piratizirala (kako SP tako i MP)?

Na tavko piratiranje su develepori naviknuli ali ovo je nesto vise -.-

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 2:24 (markomarko).
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...
AA-d00d kaže...

Na prodajne rezultate se nece nista drugacije odrazit nego inace. Bljak Ops i MW2 su rusili sve rekorde u prodaju a istovremeno su najvise piratizirane igre.

15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
markomarko kaže...
AA-d00d kaže...

Na prodajne rezultate se nece nista drugacije odrazit nego inace. Bljak Ops i MW2 su rusili sve rekorde u prodaju a istovremeno su najvise piratizirane igre.

Pa kad si najbolji u FPS zanru onda si najbolji svugdje. U piratiziranju i prodaji ;D

17 godina
neaktivan
markomarko kaže...
Pa kad si najbolji u FPS zanru onda si najbolji svugdje. U piratiziranju i prodaji ;D

LOL :D

To sto su toliko prodali ne znaci da su najbolji u FPS-u, štovise loši su. Prok*rvali su taj CoD to besvjesti.

17 godina
Crysis 2

Kako ste vi uspjeli sredit Multiplayer meni nikako nece napravit acc stalno mi kaze da probam kasnije :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
markomarko kaže...

LOL :D

To sto su toliko prodali ne znaci da su najbolji u FPS-u, štovise loši su. Prok*rvali su taj CoD to besvjesti.

znam to i sam za 3 godine ga necu ni igrati(niti pirat)

Nego oni su u marketningu najbolji imaju dugu povijest sto ce im vise  :D ljudi kupuju(tojest djeca iz USA)

15 godina
neaktivan
Crysis 2

a sta triba napravit za igrat multiplayer ??

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice