Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 922.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
bugonja kaže...

pa naravno da treba biti ukljucen a i 60 fpsa je i vise nego dovoljno.kad je iskljucen onda slika onda sugavo puca

Ali V-Sync ima i udarac na performanse (ne mislim samo na lock), ako ti igra niti ne prelazi 30-40 FPS-a većinu vremena, onda je bolje imati V-Sync isključen.

3D dizajner
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Samo mali update, patch dolazi u ponedjeljak!

Također, po netu su procurili DX11 fajlovi i teksture visoke rezolucije ali ništa od tih fajlova nije upotrebljivo bez 1.9 patcha tako da ćemo se ipak morati strpiti do ponedjeljka... Koliko sam vidio, sve zajedno oko 10GB težak DL {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 20:59 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Koliko sam vidio, sve zajedno oko 10GB težak DL {#}

To nije patch već nova igra {#}.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

E i da, umalo zaboravih, ako netko želi staviti skidati:

http://www.techpowerup.com/downloads/Games/Patches/

Ja sam stavio, tak da budem spreman za ponedjeljak. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 21:18 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 4
15 godina
Crysis 2

Već vidim benchmark histeriju po forumu i reviziju kupovine DX11 ljubimaca {#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Je počeo tko skidati?

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Znaci trebam skinut oba dva :Crysis 2 High-Res Texture Pack

Crysis 2 DirectX 11 Upgrade Pack  ??

Super, em kasne pola godine pa sad jos stave da Dx11 upgrade pack + texture pack ima ukupno 10Gb .

{#}

Slobodno stisnes Hvala :)
15 godina
protjeran
Brega55 kaže...
Minoza kaže...

Znaci trebam skinut oba dva :Crysis 2 High-Res Texture Pack

Crysis 2 DirectX 11 Upgrade Pack  ??

Super, em kasne pola godine pa sad jos stave da Dx11 upgrade pack + texture pack ima ukupno 10Gb .

{#}

E ja cu to namjerno skinuti da bas vidim !

15 godina
Crysis 2

Koliko ja vidim ovo sa techpower-a ima ukupno 2,2GB.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

5,7 + 4,5 koliko je ?

0 0 hvala 0
15 godina
bugonja kaže...

5,7 + 4,5 koliko je ?

Upravo skinuo DX11 pack - 546 MB.

16 godina

Ajde daj onda neke screense.

HTC Desire Android
15 godina
emerik kaže...

Ajde daj onda neke screense.

Neće ići do ponedjeljka (patch 1.9 ).

15 godina
protjeran
Crysis 2

je u pravu je to nesto nije u redu oni su se sjebali.sad sam stavi skidati.piše da ima 10 GB ima zapravo 2GB

1 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Vjerovatno bude 10GB kad se extract-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

mislis instalira?nema se sta extractat kad je ni nije zapakirano vec je exe file

1 0 hvala 0
15 godina
Jednostavna password protected arhiva koja se extracta u game folder.
14 godina
protjeran
Crysis 2

pa cekaj ako ce izdat novi patch valjda ce ga onda izdat s tim teksturama i svim ostalim, necemo valjda za patch trebat skidat dodatke. i taj patch ce bit objavljen na crysisovoj stranici a ne da sad tu skidate nesto od 10 gb. i po tom vasem nije mi jasno kak pathch moze imat 10 gb ako sama igra na torrentu ima 7.68 gb, nije mi to shvatljivo da teksture i podrska za dx11 imaju vise od igre. po meni taj patch ne bi trebao imat vise od 1 gb

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:06 (minikdo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
minikdo kaže...

pa cekaj ako ce izdat novi patch valjda ce ga onda izdat s tim teksturama i svim ostalim, necemo valjda za patch trebat skidat dodatke. i taj patch ce bit objavljen na crysisovoj stranici a ne da sad tu skidate nesto od 10 gb. i po tom vasem nije mi jasno kak pathch moze imat 10 gb ako sama igra na torrentu ima 7.68 gb, nije mi to shvatljivo da teksture i podrska za dx11 imaju vise od igre. po meni taj patch ne bi trebao imat vise od 1 gb

oće to tako kad uletiš u temu ko tarzan.

čitaj od prošle

15 godina
protjeran
Crysis 2

Ako je to stvarno 10 gb to bi stvarno mogao biti pravi dx11 udarac ;D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
minikdo kaže...

Sami fajlovi u obliku u kojem dolaze su zapravo 2GB. Ne znam zašto na techpowerup-u piše 10...

DX11 update i teksture visoke rezolucije su ostavili kao opcionalne u zasebnom DL-u zato što možda ne žele svi skidati 2GB fajlova koje niti ne namjeravaju koristiti jer nemaju DX11 karticu ili im igra već i sad radi "na knap" pa im teksture visoke rezolucije niti ne trebaju. Ovaj patch donosi poboljšanja i za DX9 tako da ljudi imaju mogućnost po želji skinuti samo patch bez ovih dodataka. Mislim da su to super napravili.

Nešto mi je doduše zapelo za oko...

This package provides higher texture resolution for a wide variety of assets. It supports both the DirectX 11 and DirectX 9 versions of Crysis 2. A 64-bit operating system and a graphics card with at least 768 MB of memory are required.

This update requires Crysis 2 Patch 1.9 which will be released next week.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 9:01 (Minoza).
14 godina

Uu Minjoza hvala ti na vjesti.

Živo me zanima kako će se nositi Fermi sa svime time na max.... U usporedbi sa jednim ATi HD 6950/6950. Dali će se drugačija arhitektura osjetiti u takvim uvjetima.

A i već je poznata činjenica da Crysis 2 u DX9 radi nešto bolje na nVIDIA karticama (što nemora značiti da se neće promjeniti s vremenom kada ATi svaki mjesec pokušava koji fps više izvući).

Iako me je Crysis 2 razočarao (zato i ne sudjelujem u temi, jer bi samo trollao - Zašto bi pljuvao po igri ako se meni osobno nesviđa), idem ga opet instalirati i čekati taj patch.... A i mogli bi na forumu napraviti Crysis 2 DX11 benchmark results temu pa da usporedujemo.

Zivotni Cilj: Upoznati i izvesti Mentalista u grad i napit ga
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja se ne nadam vrhu, jasno mi je da je to vjerovatno rezervirano za 6970/580 i dual GPU ali nadam se barem blizu tome, a da igranje ostane ugodno. Bumo vidli {#}

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Minoza kaže...

Ja se ne nadam vrhu, jasno mi je da je to vjerovatno rezervirano za 6970/580 i dual GPU ali nadam se barem blizu tome, a da igranje ostane ugodno. Bumo vidli {#}

mislim da te ni na full hd-u nece razocarat 5870...nece zahtjevi bit toliki...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
Crysis 2

Neznam baš, jedna 5870 se nije iskazala u teselacijskim testovima. Čak i HD 6870 je prelazi sitno. U DX10 i DX9 aplikacijama je mrcina.

1 0 hvala 0
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Neznam baš, jedna 5870 se nije iskazala u teselacijskim testovima. Čak i HD 6870 je prelazi sitno. U DX10 i DX9 aplikacijama je mrcina.

to je istina...naisa sam negdi na testovima da ju je i 6850 presisala...al mislim da ce ipak bit dovoljno...nije bas toliko razlika izmedu teselatora 5xxx i 6xxx generacije...

14 godina
zoharbizo kaže...
nije bas toliko razlika izmedu teselatora 5xxx i 6xxx generacije...

Vizualno daju iste rezultate, ali rezultati u izvođenju i perfomansama su osjetne. Pogotovo kod 69xx serije.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Mislim da je stvar primjetna kod ekstremnije teselacije, tada 5870 fino popuši i od dosta slabijih kartica novije generacije. Zato ću se zadovoljiti i sa nižim stupnjem teselacije gdje bi se trebala dobro držati (nadam se). Ja ne volim sintetičku usporedbu, tamo napucaju 16 (ili i više?) stupnjeva teselacije, a meni bi 2x ili 4x bilo sasvim dovoljno, 8 u vrh glave...

Uostalom bumo vidli idući tjedan {#} Pržti će se kartice to svakako {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 12:37 (Minoza).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

cayman je osjetno i jaci od 68xx i slabijih tako da nije ni cudno...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Crysis 2 potvrđen!
Znate možda na koliko različitih računala mogu instalirati igru?Mogu s jednim kupljenim BOX izdanjem napraviti novog vojnika?
HTC Desire Android
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice