Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Crysis 2

kako me crysis teško razočarao kako bugovima,teške misije i i onaj VTOL kojega je nemoguće kontrolirat odlučio sam da nema šanse da igram crysis 2 pa makar da dobije ocjenu 100/100

u to vrijeme će valjda izać max payne,hitman,mafia...koje će bit zanimljivje i nadam se lakše za igrat od fucking crysisa gdje se boriš protiv jedno te istih aliena i vojnika(i dvojka će bit sigurno ista ko jedinica,samo su nakeljili malo drugačije aliene i grad NY)

Moj PC  
1 9 hvala 1
17 godina
RE: Crysis 2
M4X kaže...

kako me crysis teško razočarao kako bugovima,teške misije i i onaj VTOL kojega je nemoguće kontrolirat odlučio sam da nema šanse da igram crysis 2 pa makar da dobije ocjenu 100/100

Bugova nema, misije su prelagane inače koristim cheatove i tako sam je prešao 2 puta no onda sam pokušao bez njih i prešao sam je bez problema pa i na delta težini. VTOL je lagan za kontrolirat.

Iz svega se da zaključit da si noob i da imaš loš cra*k i nećeš dobro proći u život čim si ovo rekao : "odlučio sam da nema šanse da igram crysis 2 pa makar da dobije ocjenu 100/100"

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
M4X kaže...

Bugova nema, misije su prelagane inače koristim cheatove i tako sam je prešao 2 puta no onda sam pokušao bez njih i prešao sam je bez problema pa i na delta težini. VTOL je lagan za kontrolirat.

Iz svega se da zaključit da si noob i da imaš loš cra*k i nećeš dobro proći u život čim si ovo rekao : "odlučio sam da nema šanse da igram crysis 2 pa makar da dobije ocjenu 100/100"

ma ima neke bugove ali nista sto quickload ne  rjesava. bas jucer sam ga dovrsio. bugovi, tocnije bug je jedino, bar s kojim sam se ja susreo, je da kad sam izvrsio jedan dio misije da mi nije zadalo sljedecu ali.... quickload i proradilo...

a sto se tice vtola pa mislim da lakse upravljanje ne mozes pozelit...

hyperion, boldano WTF!! koji quratz ce ti cheatovi.... ne samo u krizi nego i inace... ajoj joj joj...

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Baš mi pala na pamet jedna ideja, doduše ne znam koliko bi to bilo zanimljivo/učinkovito. Ako se sjećate "End-War" gdje se jedinicama naređuje glasom meni bi se osobno svidjelo da možeš tako i sa nano-suit - davati odijelu glasovne naredbe koji mod da koristi. Možda ovo u praksi i ne bi bilo zanimljivo, ne znam, ovako "palo" mi na pamet. Smijeh

Mislim da bi čak možda bilo i brže od standardne metode ako se dobro izvede.

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 13:02 (Minoza).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Ideja je dobra ali bi bilo presporo za mjenjanje modova. Pravu moć bi imao tek kad biš za svaki mod stavio tipku, kao što možeš u multiplayeru, tek onda vidite puni potencijal kad u jednoj sekundi mozete 4 puta promijeniti mod. Iako to u dvojci vjerojatno će past u drugi plan jer je nanosuit drukčije koncipiran, ali opet treba se držat priče a u igri nismo vidjeli nomada i ekipu da se deru koji mod žele, već su to drukčije radili(vjerojatno mislima bi rekao)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Baš mi pala na pamet jedna ideja, doduše ne znam koliko bi to bilo zanimljivo/učinkovito. Ako se sjećate "End-War" gdje se jedinicama naređuje glasom meni bi se osobno svidjelo da možeš tako i sa nano-suit - davati odijelu glasovne naredbe koji mod da koristi. Možda ovo u praksi i ne bi bilo zanimljivo, ne znam, ovako "palo" mi na pamet. Smijeh

Mislim da bi čak možda bilo i brže od standardne metode ako se dobro izvede.

Da, ali AKO.

Ja sam probao glasovne naredbe u HAWX-u i shvatio da sam brži s tipkovnicom.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Znam da možda dosađujem sa scanovima, ali sad sam nabavio nove i to odlične!

Valjda su objasnili modove NS 2.

Evo samo jedna sličica koju sam uzeo iz scanova.

Opet, ako želite da vam pošaljem (6 strana), e - mail adresu na PP.

EDIT: Pročitao scanove. Odlični su, mnogo toga je objašnjeno.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 17:15 (calypso).
Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
RE: Crysis 2 potvrđen!

Crysis 2 je smeče poput njegove grafike...........

16 godina
neaktivan

uživili ste se u tu igru a postoji puno boljih poput

Medal Of Honor Alied Assoult

15 godina
neaktivan
marino12345 kaže...

Crysis 2 je smeče poput njegove grafike...........

marino12345 kaže...

uživili ste se u tu igru a postoji puno boljih poput

Medal Of Honor Alied Assoult

Zašto imam feeling da nisi niti igrao igru? hm-hm pitam se pitam... Neodlučan

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
16 godina
neaktivan

Igra san je i proša puno puta i pokuša je zavoliti ali  je igra toliko glupa da je ne mogu smisliti pa san čak stavija sliku crysis 1 na profil.

16 godina
neaktivan
marino12345 kaže...

Igra san je i proša puno puta i pokuša je zavoliti ali  je igra toliko glupa da je ne mogu smisliti pa san čak stavija sliku crysis 1 na profil.

Igral si crysis 2 puno puta ili... ? Belji se

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
Minoza kaže...

Zašto imam feeling da nisi niti igrao igru? hm-hm pitam se pitam... Neodlučan

Zašt ja imam feeling da je igra na low postavkama? Pentium 4, GF 7600GS, 1.5GB ram-a...

Normalno da tako i govori. Teško za reći,ali crysis mi baš i nije cool na postavkama ispod high.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 17:45 (Hyperion).
16 godina
Crysis 2
U multiplayeru je i medium dosta, samo da ne trza hehe. Dok u singleplayeru je ipak velik gušt samo se šetat i uživat u ljepoti, i usput eliminirat pokojeg koreanca :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Cudno ali ja sa svojom konfom igram na high postavkama sa pristojnim fps-om. OK tu i tamo mi par puta zabloka nakratko u borbi ali nista ozbiljno ili sto bi moglo ugrozit gameplay.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Cudno ali ja sa svojom konfom igram na high postavkama sa pristojnim fps-om. OK tu i tamo mi par puta zabloka nakratko u borbi ali nista ozbiljno ili sto bi moglo ugrozit gameplay.

A rezolucija.. ?

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
Crysis 2
A vjerojatno 1280x1024 na njoj i moja 9800gt dere na high crysis i igrivo je hehe. Nema moram za dvojku uzeti novu grafu i monitor već mi je pun koš ovog crt-a što imam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni na ovu konfu čist solidno vrti na 1600x900 stim da je sve na high osim onog Post Proccesing (medium) Shadows (medium) i još neš na medium, sve drugo na high, 0xAA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Teško za reći,ali crysis mi baš i nije cool na postavkama ispod high.

Ne slažem se, meni je gameplay crysisa zakon, grafika mi je zbog nejakog kompa na mediumu i svejedno uživam. :)

U Crysisu je medium dosta dobar :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2
Gameplay crysis-a je odličan samo ga treba znat iskoristit,a oni koji vole neprestano i bezvezno napucavanje imaju dobri stari COD.
Nemojte mislit da imam nešto protiv COD-a,dapače MW i COD2 su mi jedni od najboljih FPS-ova,al za razliku od crysisa nema nikakvog taktiziranja,slobode kretanja i ubijanja na vise načina sto meni osobno duže drži zanimanje za igru.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ovdje možete glasovati i pogledati rezultate za najočekivaniju igru godine među kojima je trenutno Crysis 2 na vodećoj poziciji.

Čime si Chuck Norris briše guzicu? - wc papirom!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
M4X kaže...

u to vrijeme će valjda izać max payne,hitman,mafia...koje će bit zanimljivje i nadam se lakše za igrat od fucking crysisa gdje se boriš protiv jedno te istih aliena i vojnika(i dvojka će bit sigurno ista ko jedinica,samo su nakeljili malo drugačije aliene i grad NY)

Zaboravi da će Max Payne biti zanimljiv, igra nema veze s prvim dijelovima, za*rali su sve.

Zaključak: to neće biti Max Payne.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.5.2010 20:47 (epic).
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
Living.Dead kaže...

A rezolucija.. ?

1400x900

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
17 godina
Crysis 2

Da dobra je kriza na medium,ali opet nije kao high i very high,a low je stvarno užasan.

Sa hd4850 i moraš moći igrati na high bez problema pa i na 1680x1050, ako uzmemo u obzir da sa HD4870 se može miješano high/very high ili kompletno na very high igrat.

Gameplay, gameplay nisam ja mislio ništa loše,ali recite zar nije veći gušt igrati na very high nego na medium.

Prešao sam je na low/medium/high postavkama na 8500gt i 1024x768, jednom sam pokušao very high sam da vidim kak je to i dobio sam čak 5 fps-a kada sam sve uber clocko.

Sada crysis dela na 30fps-a i very high + koji AA, to je ono što sam sanjao prije 3 godine, nemogu ni pomislit na ništa manje od tog više.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Meni na ovu konfu čist solidno vrti na 1600x900 stim da je sve na high osim onog Post Proccesing (medium) Shadows (medium) i još neš na medium, sve drugo na high, 0xAA

Ovo 0xAA ti je presudno. Ono što zakolje i najjaču grafu je AA i to onaj zadnji 4x. Ja sam imao igrivi FPS od 25-30 na 1900x1200 sa svim najjačim efektima i 2xAA, ali kad sam prebacio na 4xAA to je bio kraj. 10-12 FPS-a.

17 godina
odjavljen
Tvrdy kaže...
Looka kaže...

Ovo 0xAA ti je presudno. Ono što zakolje i najjaču grafu je AA i to onaj zadnji 4x. Ja sam imao igrivi FPS od 25-30 na 1900x1200 sa svim najjačim efektima i 2xAA, ali kad sam prebacio na 4xAA to je bio kraj. 10-12 FPS-a.

nije 4XAA zadnji,ima i 8XAA a mislim i 16XAA

ovdje ima nešto objašnjeno

16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ako Igra podržava Nvidijin CSAA (coverage sample) onda se brojike penju  i do 32x(samo na Fermi arhitekturi) dok za starije čipove je čini mi se 16x ili 24x(nisam točno siguran). No to je ponovno još jedno najobičnije Nvidijino mazanje očiju njenih korisnika tim brojikama.Naime svi govore o tim brojikama ,al je zanimljivo da nitko ne napomene da MSAA daje isti drek na 8x AA kao što bi CSAA davao na 16x, a da ne govorimo i o SSAA. A CSAA na 16x ima jednak utijecaj na preformanse kao MSAA na 8x. To je naprosto Nvidijina fora da može napuhavati brojike i mazati oći neupučenim korisnicima kako njihove grafe rade i sa 32x AA.

Uglavnom fore za malu dijecu. I realno gledajuči sve iznad 4x MSAA se gotovo ni neprimjeti razlika,a ako pak igrin engine nezna pošteno radit sa AA onda ti ne pomaže ni 100x AA.Recimo ja na German truck simulatoru stavim MSAA na 16x,al preformanse i rubovi ostaju isti kao da je AA isključen. Dok pak recimo na Crysisu i Metrou gotovo ni nema potrebe za korištenjem AA,ajde reda radi stavim na 4x.

I'll be back
Moj PC  
6 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
M4X kaže...
Tvrdy kaže...
Looka kaže...

nije 4XAA zadnji,ima i 8XAA a mislim i 16XAA

ovdje ima nešto objašnjeno

Točno. U Crysisu je zadnji 8xAA i taj je na 1920x1200 smrt za moju konfu. Na 4xAA još kako tako ali mi je optimalno 2x. Sve postavke su na Very High.

16 godina
Crysis 2
A kolika je razlika na tolikim rezama, što nije ono što veća reza to manja potreba za aa. Ja znam da je na 1280x1024 razlika nebo i zemlja izmedu 0 i 8xaa u crysisu, baš sam tp kod frenda testirao kad je uzeo novu konfu sa hd5850 grafom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
A kolika je razlika na tolikim rezama, što nije ono što veća reza to manja potreba za aa. Ja znam da je na 1280x1024 razlika nebo i zemlja izmedu 0 i 8xaa u crysisu, baš sam tp kod frenda testirao kad je uzeo novu konfu sa hd5850 grafom

ROFL!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice