Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.977
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2

Vsync matches your monitors refresh rate/frequency, with a 3D applications frame rate.

In other words, It doesn't let your frame rate go above your monitirs refresh rate.

85 Hz. = 85 FPS
100 Hz. = 100 FPS
and so on.

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
16 godina
neaktivan
Crysis 2
Vi koji imate problema sabrisanjem nanita maknite 1.1 patch.Ja sam odigrao prvi puta bez patcha i nije bilo problema sa nanitima, sada igram drugi puta sa tim patchom i naniti mi se brisu prilikom svakog izlaska iz igre.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Čujem da veliko dnevno igranje uzrokuje vrtoglavicu od puste grafike :D

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
joze kaže...

Pa i meni je jednom 16-satno igranje Quakea 2 izazvalo povraćanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 14:53 (naxeem).
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
joze kaže...

Pa i meni je jednom 16-satno igranje Quakea 2 izazvalo povraćanje.

A ja sam nakon pola sata Shrek-a 2 bio na rubu -.- Uglavnom, sviđa mi se Crysis 2 multiplayer i nije mi žao što sam ga kupio. Još nisam singleplayer pošteno zaigrao, ali ono što sam vidio mi se svidjelo :)

http://dizanje-ratia.info
14 godina
neaktivan
Crysis 2

http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/29/crysis-2-technical-analysis/

procitajte si to, izvor od mini vijesti na bol-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Crysis 2

dobro fala kaj si mi reko da sam idiot i kreten

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Nisam. Sorry ako si tako shvatio. Reformulirao sam. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 15:33 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Dali mi netko može reći neki trainer za dizanje onih nanita? Bio ih skupio 15 tisuća(treba mi 16 za onaj cloak tracker) i sada kada sam upalio igru vraćen sam na nulu{#} 

Možda s CheatEngine? Mene obično služi.

Evo nakon nekoliko sati igre već više puta sam naišao na ovakvu (ili sličnu) situaciju.

Skočim kraj nekog vojnika uhvatim ga rukom i ubijem ga. Sve to gleda 5 njegovih suboraca koji naravno počnu pucat po meni. Ja nabacim cloak i pobjegnem. I sad očekujem opću uzbunu, strah i potjeru za mnom jer su upravo vidjeli nekoga dovoljno snažnoga da komotno igra rukomet s njihovim frendom i najgore od sveg taj netko je upravo postao nevidljiv pred njihovim očima.

Ali umjesto toga AI nakon kratkog vremena odluči da nema više opasnosti pa vojnici nastave šetati okolo razdvajajući se i hodajući puževim korakom kao da se ništa nije dogodilo. Makar im mrtav suborac još uvijek leži nasred ceste.

Ma molim te, ajde da bar ne igram na najtežim postavkama -.-

Uglavnom ponašanje protivnika je jednostavno (pre)veliki fail u mojim očima. Još kad dodam da skoro nema destrukcije, a to mi je bilo među boljim stvarima iz jedinice, moram reći da igram meni samo prosječnu igru.

Pfff... a očekivao sam toliko više.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
14 godina
neaktivan
naxeem kaže...
xyan kaže...

ali daj mi objasni kaj onda u tekstu nije ispravno, tj. preko cega si skuzio da je tekst patka, jer znam da se u to razumijes

15 godina
neaktivan
Crysis 2

A istina, al tak je slično bilo i u Crysis 1, znači imaš onaj mjerač alarma, i kad bi napravio tako nešto onda bi se svi uzbunili, ali bi se nakon nekog vremena smirili. Ne vidim to kao tako velik problem. Nekada možeš čuti njihov komentar "I guess he's gone" i dojavu radiom "Everything is clear here" il tak neš, tako da ako misle da si otišao naravno da će se malo opustiti... A uočio sam da su dosta dugo na oprezu i da te zapravo dosta dugo traže nakon takvih situacija.

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 15:49 (Minoza).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Stoja kaže...

Dali mi netko može reći neki trainer za dizanje onih nanita? Bio ih skupio 15 tisuća(treba mi 16 za onaj cloak tracker) i sada kada sam upalio igru vraćen sam na nulu{#} 

Možda s CheatEngine? Mene obično služi.

Evo nakon nekoliko sati igre već više puta sam naišao na ovakvu (ili sličnu) situaciju.

Skočim kraj nekog vojnika uhvatim ga rukom i ubijem ga. Sve to gleda 5 njegovih suboraca koji naravno počnu pucat po meni. Ja nabacim cloak i pobjegnem. I sad očekujem opću uzbunu, strah i potjeru za mnom jer su upravo vidjeli nekoga dovoljno snažnoga da komotno igra rukomet s njihovim frendom i najgore od sveg taj netko je upravo postao nevidljiv pred njihovim očima.

Ali umjesto toga AI nakon kratkog vremena odluči da nema više opasnosti pa vojnici nastave šetati okolo razdvajajući se i hodajući puževim korakom kao da se ništa nije dogodilo. Makar im mrtav suborac još uvijek leži nasred ceste.

Ma molim te, ajde da bar ne igram na najtežim postavkama -.-

Da, skroz je glupo što ne zovu medice, previju ga ili mrtvozornika da odnese tijelo, napravi obdukciju u poljskoj bolnici i sl. A najgluplje je što ne tuguju, nemaju PTSP - k'o kompjuteri su bezosjećajni.

Šalu na stranu, inače na mojoj težini (hard) šalju signalne rakete i onda dođe još cijeli bataljun i traže me. Posebno su gadni alieni, jer surađuju, stjeraju me u kut,  kruže, glume mamce i sl.

17 godina
neaktivan
xyan kaže...
naxeem kaže...
xyan kaže...

ali daj mi objasni kaj onda u tekstu nije ispravno, tj. preko cega si skuzio da je tekst patka, jer znam da se u to razumijes

Zato što je cijeli članak teško pretjerivanje, a "analiza" je čisti idiotizam (očiti), pa kad još dodaš one nepostojeće termine i debilane od onih postotaka i ocjena i sranja koja nemaju veze s mozgom i ničim, pretjerano je očito. Mogli su to čak malo suptilnije.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

kaj se nebre nepraviti igra za pc onda, pa ju portati na konzole sa smanjenom grafikom?

ne znam dal su neistine i nepostojeći termini, jer to nije moj fah. ali nisam slijep pa da ne vidim razliku i ocjenim koja je bolja (doduse, to je moje misljenje onda,a svatko ima pravo na svoje...). iz jedinice mi je najbolji onaj dio first sunset il kak se zove i ona misija kad ponoci se spustaju marinci prema luci. predivna scena, ali i dosta zahtjevna, padne mi fps na 30 sa max postavkama. al zar tebi ne ostaje dojam da je c2 mogao biti bolji?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:09 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Crysis 2

Sprema mama 4h rucak da bi saznala da se ne svidja balavcu kome je spremala "Mama mama meni je ovo ruzno ocu ja pizzu".

Nadam se da znate u cemu je poanta.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Crysis, onaj bolji, screenovi. Suvisno je uopce usporedjivat ovakve slike sa ovim novim konzolaskim portom. Poz {#}

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Sprema mama 4h rucak da bi saznala da se ne svidja balavcu kome je spremala "Mama mama meni je ovo ruzno ocu ja pizzu".

Nadam se da znate u cemu je poanta.

pa da. poanta je u tome da te mama nije naučila da se tak nesmes prema njoj ponasati.

druga stvar je da ti je susjed pero rekao da ce ti za 400kn dati original IBM-ovu M-model tipkovnicu, a podvalio ti je na kraju chicony, i onda reko, šta se imas buniti

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...

Crysis, onaj bolji, screenovi. Suvisno je uopce usporedjivat ovakve slike sa ovim novim konzolaskim portom. Poz {#}

na tom crysisu priroda izgleda predivno, a oružje i ruka koda su ga iz wolfensteina vadili...mislim da je C2 rađen u prašumi da bi i on lijepo izgledo, ovako u gradu nemaš šta impresionirat kad je sve vec viđeno:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Da..to je stvar koju mnogi preskacu..suvislo je i bez mozga usporedivat crysis 1 i 2.. zasto ?

tim iz cryteka je svo svoje znanje i mogucnosti temeljio na izgledu prirode ( tla, trave, drveca itd ) u Crysis 1, a na Crysis 2 toga nema i sada svi cudom gledate kud je to nestalo ??

pa halo, cijeli prostor je smjesten u gradu, ako je tu i tamo koja scena sa prirodom .. a usporedite zgrade na Crysis 1 i Crysis 2 .. ocigledno je i slijepom kako su zgrade u C2 duplo bolje izradene nego u C1 ..

tako da ova prepucavanja oko grafike zapravo ni nemaju smisla :/

2 5 hvala 1
14 godina
neaktivan
Crysis 2

hahahaha, prebrutalan je ovaj komentar, kako su zgrade izgrađene{#} pa u originalnom crysisu nema zgrada, ipak su ne nekom sugavom otoku u pacifickom oceanu XD samo brvnare su tamo XD ja jedine zamjerke na c1 imam na aliene, ne toliko na ove male, koliko na alien warship. izgleda ko da je iz ut-a 1999 izasao 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

hahahaha, prebrutalan je ovaj komentar, kako su zgrade izgrađene{#} pa u originalnom crysisu nema zgrada, ipak su ne nekom sugavom otoku u pacifickom oceanu XD samo brvnare su tamo XD ja jedine zamjerke na c1 imam na aliene, ne toliko na ove male, koliko na alien warship. izgleda ko da je iz ut-a 1999 izasao 

ja usporedujem te dvije igre.. a sto onda zelis rec da C2 puca od prirode ko C1 kad si vec isao na tu shemu ? daj mi argument za to :/

daj molim te citaj sta pisem, a ne trollaj bzvz ..

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:58 (fakEEE).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

btw priča u igri je glupa i nezanimljiva

i opet usporedno sa jedinicom, isto to samo još više

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 16:58 (J0hnny).

0 7 hvala 0
16 godina
Tallahasee kaže...

Ove slike su inače iz moderske zajednice i tako dobra grafika nije bula u C1.

HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

kaj se nebre nepraviti igra za pc onda, pa ju portati na konzole sa smanjenom grafikom?

ne znam dal su neistine i nepostojeći termini, jer to nije moj fah. ali nisam slijep pa da ne vidim razliku i ocjenim koja je bolja (doduse, to je moje misljenje onda,a svatko ima pravo na svoje...). iz jedinice mi je najbolji onaj dio first sunset il kak se zove i ona misija kad ponoci se spustaju marinci prema luci. predivna scena, ali i dosta zahtjevna, padne mi fps na 30 sa max postavkama. al zar tebi ne ostaje dojam da je c2 mogao biti bolji?

Bolji u čemu? CE3 jest bolji u svakom pogledu. Da, teksture su niže rezolucije, nema POM-a, ali svakako je općenito bolje. GDR itd. osvijetljenje je vrhunsko.

Mogao biti bolji? U čemu? Za hardver koji ne postoji? Pa da se onda opet nađe vojska onih sa socijalnim mašinama i cmizdri kako im ne radi ULTRA UBER MEGA EXTREME INSANE postavka?

Ja prvi igram na HIGH (najžniže) jer za ugodno igranje želim 60FPS, a razliku jedva primijetim.

Da, primijetim je kad stojim i buljim u zid dotičući ga nosom, kad stojim i pucam u vodu i testiram valove... al' to nije poanta igre.

Tallahasee kaže...

Prvo: ove slike su iz ekstremnog moda za C1 s nabrijanim teksturama i ne vrte se u više od 30FPS na ničemu danas. Drugo: priroda je UVIJEK ljepša od urbanog okruženja.

fakEEE kaže...

Da..to je stvar koju mnogi preskacu..suvislo je i bez mozga usporedivat crysis 1 i 2.. zasto ?

tim iz cryteka je svo svoje znanje i mogucnosti temeljio na izgledu prirode ( tla, trave, drveca itd ) u Crysis 1, a na Crysis 2 toga nema i sada svi cudom gledate kud je to nestalo ??

pa halo, cijeli prostor je smjesten u gradu, ako je tu i tamo koja scena sa prirodom .. a usporedite zgrade na Crysis 1 i Crysis 2 .. ocigledno je i slijepom kako su zgrade u C2 duplo bolje izradene nego u C1 ..

tako da ova prepucavanja oko grafike zapravo ni nemaju smisla :/

Skoro pa točno tako.

Živo me zanima tko ovdje ima zapravo GTX580 ili 6970? Ili jače? Ja i tko još? Microman? I?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 17:07 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo jedan "Dokument" o grafici i rendiranju CryEngine-a 3 i samog Crysis-a 2...

http://crytek.com/sites/default/files/Crysis%202%20Key%20Rendering%20Features.pdf

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2
Dosta više sa tom grafikom, cmizdrenje nece ništa promjeniti. Da je moglo bolje, moglo je, al šta je tu je. Bitno je da je Gameplay fenomenalan, a što se grafike tiče ionako je bolja od 99,8% gra na PC tržištu, a usput se vrti brže nego bilo koja igra na tržištu. Baš sam danas odvrtio Crysis Warhed benchmark sa DX9 API-om i nemogu ga navući preko 40FPS-a, dok mi ovaj leti preko 50FPS-a u prosjeku. EDIT: I usporedbe sa prvim Crysisom nemaju smisla. Kao prvo Crysis 2 se odvija u gradu i normalno da će kontenjer pun smeca izgledat ružnije nego koja krošnja drveca, a oni djelovi sa raslinjem isto izgledaju prekrasno, iako je ipak u Crysisu bolje.
I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.3.2011 17:17 (microman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slike gore NISU iz Crysisa 1.

15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Da, primijetim je kad stojim i buljim u zid dotičući ga nosom, kad stojim i pucam u vodu i testiram valove... al' to nije poanta igre.

Tallahasee kaže...

Prvo: ove slike su iz ekstremnog moda za C1 s nabrijanim teksturama i ne vrte se u više od 30FPS na ničemu danas. Drugo: priroda je UVIJEK ljepša od urbanog okruženja.

Tocno i netocno. Mod se zvao Natural Mod nije nikakav extremni mod. Slika br 5. je screen sa mog kompa kad sam to igrao, koristio sam taj mod i on je u stvari poboljsao broj frameova i igra se vrtila u to vrijeme na kompu koji sam imao odlicno. Vise ni ne znam koja je grafulja bila, ali nije bila najskuplji high - end to znam sigurno. Natural Mod je jos poboljsavao grafiku u igri ali i frameove, znam da zvuci nevjerojatno, ali tako je. Imas Crysis pa probaj.

A bumo vidli kad ce Natural Mod za Crysis 2.

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, skroz je glupo što ne zovu medice, previju ga ili mrtvozornika da odnese tijelo, napravi obdukciju u poljskoj bolnici i sl. A najgluplje je što ne tuguju, nemaju PTSP - k'o kompjuteri su bezosjećajni.

Šalu na stranu, inače na mojoj težini (hard) šalju signalne rakete i onda dođe još cijeli bataljun i traže me. Posebno su gadni alieni, jer surađuju, stjeraju me u kut,  kruže, glume mamce i sl.

Reci ti što hoćeš ali dal zbilja misliš da igra ne bi bila bolja da se protivnici ne ponašaju kao roboti. Kad vidim da frajer prolazi kraj mrtvog tjela kao pored hrpe lišća meni to pokvari dojam svega što sam odigrao u zadnjih sat vremena. Ma da su ispalili i 100 raketa u zrak prije toga.

Na kraju meni konačni dojam ovisi o detaljima. Svi mogu napraviti prosječni FPS kakve danas viđamo. Ali oni koji to rade odlično paze na svaki detalj. Kad je sve napravljeno kako treba ne ću se ni sjećati nekih pojedinosti jer ću igru odigrati u jednom dahu, samo ću znati na kraju da je igra odlična.

Ali čim svako malo vidim neka sr***a koja mi se ne sviđaju to više nije to. U sjećanju mi uvijek više ostane ono što nije bilo dobro. Da je baš završni boss playboyeva zečica s hipnotizirajućim pogledom i tri sise.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice