Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 924.428
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Crysis 2 potvrđen!
Stoja kaže...
Lion King kaže...

Zanimljivo razmisljanje sto se tice new yorka. Ali sto ako se popnemo na neboder?Namigiva

Nadam se da razvojni tim nije toliko poblesavio da unistava grafiku i slobodu kretanja, skupa s time i kontrole samo da bi se igra mogla vrtiti na konzolama.Nevinašce

A što ako se nemožemo popeti na neboder, ili dozvole da se popnemo samo na niže nebodere pa će opet biti viših koji skrivaju pogled.

A što se tiče slobode kretanja i tu ima isto dosta polemika jer se govori da bi mogao biti dosta linearan. Iako je i C1 bio linearan u smislu izvršavanja zadataka mi smo imali slobodu koristiti zaobilazne puteve i dići protivniku iza leđa/sa boka, što su već i u warheadu podosta istrijebili(više se fokusirali na ackiju kako kažu, odnosno omogućili nam jedan do dva načina pristupa zadatku) A sad kad bude urbano područje možda ga budu još više osakatili kako bi bio jednostavnije za konzolaše(opet bacite oko na kampanje mw2/bc2) jer ipak oni pucaju na konzole ne da se dokažu da mogu imat lijepu grafiku(iako je možda i to jedan mali razlog) ali glavni razlog je da izvuču love iz konzola jer na pc-u će sigurno biti među top 5 ili 10 piratiziranih igri godine, te su im konzole jedina šansa da malo zarade pa ne smiju previše eksperimentirati da ne bi izgubili potencijalne kupce.

To su moja razmišljanja, inače se iskreno nadam da su ovo ipak samo glasine i dezinformacije te da će C2 ipak biti po nečem poseban. Već sad sam izdvojio novce sa strane koji su rezervirani za kupnju C2Bogataš

Ne da će biti među top 5 ili 10 nego će biti na samom vrhu sto posto. Meni je ok da ju rade konzole, ipak moraju do para doć, samo me brine da ne unište PC verziju i da system requirements ne bude prevelik jer želim igru igrati na max....

Jedva čekam Cool

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Mozda nas ugodno iznenade i PC verzija ostane superiorna kao i C1 naspram konzolaske C2 verzije.Cool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

3 0 hvala 0
16 godina
Lion King kaže...

Mozda nas ugodno iznenade i PC verzija ostane superiorna kao i C1 naspram konzolaske C2 verzije.Cool

Sve svoje nade polažem u to da će biti tako, bilo bi najbolje kad bi C2 za pc radili potpuno neovisno o konzolama ali da ga naprave u punom sjaju. Čekao bi još godinu dana ako treba jer bi znao da bi dobio naslov koji bi bio prava pc eksluziva koja bi bila prava stvar. Samo eto, zašto da tako rade kad znaju de neće biti kruha od toga...Plač 

15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ja sam gledo trailer-e na YouTube-u i kako se cini izgleda da ce bit predobro grafa je za 5+.

Igro sam i crysis 1,crysis warhead i crysis wars i u svim tim igrama sam uživo ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 17:20 (Skizzy).

5 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Heh mogo si bar par linkova dat da se može pogledat trailere... nmvz Ja sam gledo na gametrailers zadnje od 9/04/2010 i dobri su mi oba novaCool Sad idem na Youtube pregledat Crysis 2. I da ja nis igro Wars jer ne volim MP i online gaming, ali sam istog stava ko ti za prva dva dijela sve 5 grafa sve 5+!

EDIT malo sam gledo... Ha, ha. Meni svi ti teaser, gameplay, unofficial, official izgledaju fotomontaža. YouTube i Jubitu... Pa zar se radnja ne treba odvijati u NY city-ju...? Kao prvo. I da kao drugo mis da su oni gore od gametrailers sigurno official:S

sticky boredom with a book:S
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 18:38 (stoncin3).
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Interview sa senior animatorom

Ima zanimljivih stvari, pogotovo stealth reload.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

da ne otvaram novu temu

jer imao tko problem sa menuom u jedinci, miš mi u menu krivo ide i ne mogu odabrati load game, a tipkovnicom ne mogu doči do te tipke

to mi je bilo prvi put nakon što sam dva puta sejvao igru, onda sam je reinstalirao, igrao i nakon što sam izašao iz igre opet isto, ne mogu loudati sejvano...

menu ne šteka, več mi miš ne stiže sve tipke u njemu a tipkovnicom ne mogu doči do tipke load kad odaberem zadnji save game

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.4.2010 8:43 (mindstorm).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Meni se to isto dešavalo, mislim jedno tri-četiri puta. Ja sam onda nekako napipao tipku "quit" izašao iz igre i ponovo pokrenuo igru. Radilo je, ja mislim da se to dešava ako mijenjaš rezoluciju u Options.Namigiva

16 godina
odjavljen
Crysis 2 potvrđen!

ma imao i ja to na originalu i piratu i sad opet na orginalu (nasao u algoritmu za 100 kn), i nakon patcha i rjesenje je ,kao sto ti je, M.dipl rekao samo izmijeni taj window-full screen mode ili samo izadji i ponovno udji

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

ma evo sad radi, dva dana mi nije radilo, sad je ok... nadam se da če ostati tako

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

Evo gamereportove  vjesti

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
protjeran

Cool!!! Ovo je dovedeno na krajnje fotorealistični grafički prikaz. I uz to lijepo na novom DX11... Samo se nadam da gameplay neće štucati kao na prvom dijelu i na high-end konfama 2007. Ja se toplo nadam da ću je moći pokrenuti na ugodnim detaljimaSmijeh

17 godina
stoncin3 kaže...

Cool!!! Ovo je dovedeno na krajnje fotorealistični grafički prikaz. I uz to lijepo na novom DX11... Samo se nadam da gameplay neće štucati kao na prvom dijelu i na high-end konfama 2007. Ja se toplo nadam da ću je moći pokrenuti na ugodnim detaljimaSmijeh

Joj bojim se da neće ići na very high, ma samo da mi da 25fps-a ja happy,ali da bude very high inače neću igrat.

Fala bogu da imam asa u rukavu -> overclock grafičke na 1GHz hahahahahh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 17:52 (Hyperion).
17 godina
protjeran

Pa meni Crysis sa ovom GPU OC-anom ide na Very High i to na 22 inča sa filterima ON! I dobijem oko 28-32 konstantnih. lol Valjda su štogod razradili tu igru CryEngine 3 bi trebao biti optimiziraniji od prvog? Šta se priča da će system requirements bit manji ili?

17 godina
stoncin3 kaže...

Pa meni Crysis sa ovom GPU OC-anom ide na Very High i to na 22 inča sa filterima ON! I dobijem oko 28-32 konstantnih. lol Valjda su štogod razradili tu igru CryEngine 3 bi trebao biti optimiziraniji od prvog? Šta se priča da će system requirements bit manji ili?

A kak će zahtjevi biti manji kada je sve od kvalitete grafike, fizike, animacije, sjena otišlo gore? That doesn't make any sense to me...

A ja kao da negonim prvi crysis na very high i 30-35fps-a, ali to nije više to kada sam ga već prešao par puta i više ga nemogu pogledat koliko sam ga se naigrao.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 18:13 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ako ce crysis 2 bit manje zahtijevniji od predhodnika onda nebi trebao imat problema, samo se nadam da ce iz dobro uz dx9c.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

A kak će zahtjevi biti manji kada je sve od kvalitete grafike, fizike, animacije, sjena otišlo gore? That doesn't make any sense to me...

A ja kao da negonim prvi crysis na very high i 30-35fps-a, ali to nije više to kada sam ga već prešao par puta i više ga nemogu pogledat koliko sam ga se naigrao.

Vjerojatno misli na to da će biti optimiziraniji, a rekli su da hoće.

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
16 godina
odjavljen
Crysis 2 potvrđen!

pa da, crytek rekao da ce biti manji hardverski zahtjevi od 1.... ili nije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

rekli su da zahtjevi kao neće rasti...ali to vjerojatno za minimum misle, dok za recommended odnosno ako ćemo sve na high, letvica se sigurno diže. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Nekuzim ako su new york unistili i opkolili alieni zasto su uopce korejci tamo.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stoja kaže...

rekli su da zahtjevi kao neće rasti...ali to vjerojatno za minimum misle, dok za recommended odnosno ako ćemo sve na high, letvica se sigurno diže. 

e sad ga ye81, to moze puno toga znacit! nadam se kao i vi da nece

16 godina
protjeran
Living.Dead kaže...

Kakvi Korejci?

Diabolic, I’ll supply the higher wattage via fibre optic wire, Until you acquire some kinda knowledge.
17 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Evo gamereportove  vjesti

Ja sam već pomislio kako je to stvarno Crysis 2 gameplay video, a to samo Crysis 1.

Možda ovi na Gamereportu nisu ni skužiliŠutimBelji se

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
17 godina
protjeran

Možda je CryEngine 3 i DX11 na Crysisu (1)?Šutim

17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Možda je CryEngine 3 i DX11 na Crysisu (1)?Šutim

"As believable as Fred being straight."   Belji se

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
stoncin3 kaže...

ali da bude very highinače neću igrat.

Jbt nemoj više opet češ me zarazit..Sramim se

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

"Crytek have also claimed that the game will have lower system requirements than the original game."

Living.Dead kaže...

Osim aliena protivnici će biti i plaćenici iz 'Crynet Security-ja'

- dakle nema korejanaca više (očito su se opametili)

- izvor

Čime si Chuck Norris briše guzicu? - wc papirom!
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.5.2010 0:39 (Ficho Bicho).
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

Na ovome profilu imate ponešto o crysisu https://www.youtube.com/user/incrysiscom

Ja se samo nadam da neće imati preveliku harversku glad Neodlučan

U ratu bez ikakvih interesa :D http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kad bi trebala izaći? Septembar-Oktobar..?Neodlučan

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Kad bi trebala izaći? Septembar-Oktobar..?Neodlučan

Expected release dates

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice