Zanimljivo razmisljanje sto se tice new yorka. Ali sto ako se popnemo na neboder?
Nadam se da razvojni tim nije toliko poblesavio da unistava grafiku i slobodu kretanja, skupa s time i kontrole samo da bi se igra mogla vrtiti na konzolama.
A što ako se nemožemo popeti na neboder, ili dozvole da se popnemo samo na niže nebodere pa će opet biti viših koji skrivaju pogled.
A što se tiče slobode kretanja i tu ima isto dosta polemika jer se govori da bi mogao biti dosta linearan. Iako je i C1 bio linearan u smislu izvršavanja zadataka mi smo imali slobodu koristiti zaobilazne puteve i dići protivniku iza leđa/sa boka, što su već i u warheadu podosta istrijebili(više se fokusirali na ackiju kako kažu, odnosno omogućili nam jedan do dva načina pristupa zadatku) A sad kad bude urbano područje možda ga budu još više osakatili kako bi bio jednostavnije za konzolaše(opet bacite oko na kampanje mw2/bc2) jer ipak oni pucaju na konzole ne da se dokažu da mogu imat lijepu grafiku(iako je možda i to jedan mali razlog) ali glavni razlog je da izvuču love iz konzola jer na pc-u će sigurno biti među top 5 ili 10 piratiziranih igri godine, te su im konzole jedina šansa da malo zarade pa ne smiju previše eksperimentirati da ne bi izgubili potencijalne kupce.
To su moja razmišljanja, inače se iskreno nadam da su ovo ipak samo glasine i dezinformacije te da će C2 ipak biti po nečem poseban. Već sad sam izdvojio novce sa strane koji su rezervirani za kupnju C2
Ne da će biti među top 5 ili 10 nego će biti na samom vrhu sto posto. Meni je ok da ju rade konzole, ipak moraju do para doć, samo me brine da ne unište PC verziju i da system requirements ne bude prevelik jer želim igru igrati na max....
Jedva čekam