Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 905.003
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

Prema onom teaseru, izgleda da ce biti vise borbe u gradu, dakle manjim prostoima, sto mozda moze znaciti i bolje perfomanse.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Crysis 2 potvrđen!
M_dipl. kaže...

Ma sigurno će hardwareski zahtjevi ostati isti, do dana današnjeg nije moguće složiti konfiguraciju koja će Crysis vrtiti na apsoluntom maximumu, pa u bugu su složili xpc pa nisu uspjeli dići sve na max (morali su bez aa), doduše radili su to na 30'' monitoru, ali svejedno...

ja sam siguran da ce crytek u crysisu 2 napravit odredeni kompomis u engine kako bi dobili na perfonmansama.

kakve im vajde od titule najnaprednij engine ikada?

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Evo video cry engina 3 na pc-u, grafika je stvarno impresivna.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

2 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Meni se priča ful sviđa i međuscene su mi 5 pita bolje od bilo koje igre jer nisu napravljene zasebno ko u drugim igrama di izgledaju kao film sa super grafikom a igra neam niš od toga.U crysisu i kad igraš i kad gledaš međuscene je grafika identična i to (bar meni)daje neki poseban gušt+većinu scena je napravljeno is prvog lica(u prvom crysisu,u warheadu so zbilja voljeli stalno prikazivat pschyo-a  iz 3. licaBelji se)

Kada igraš krizu kao da si u filmu. Kada ti možeš otić na plažu , sjest ispod palme i uhvatit raka i bacit ga u more,a kada ti palma dosadi samo je izrešetaš mecima i ona se prelomi na tom mjestu gdje si je gađao, to je onda igra.

Nikad neću zaboravit ona 2 koreanca sa početka igre, što leže na plaži ispod palme i piju vodu. Kako sam im došao iza leđa da me nisu primjetili i pumpericom ih ubio.

Ajme koja grafika u ovom linku iznad...Nevinašce

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:13 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Što duža to boljaOsmijeh Više koreanaca za ubijati i neka budu malo agresivniji. Sve u svemu igrica će biti na top 10 2009/2010

0 0 hvala 0
16 godina
Cro-gamer kaže...

Što duža to boljaOsmijeh Više koreanaca za ubijati i neka budu malo agresivniji. Sve u svemu igrica će biti na top 10 2009/2010

Prije ćeš se udružit s koreancima, čovječe pa zašto bi protiv njih ratovao kada alieni žele cijeli svijet uništiti?

16 godina
Hyperion kaže...
Cro-gamer kaže...

Prije ćeš se udružit s koreancima, čovječe pa zašto bi protiv njih ratovao kada alieni žele cijeli svijet uništiti?

tako je! sve čemo vas uništiti Smijeh

15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

evo možda sam ciničan i dobit ču "thumbs down" ali u onom videu sam jedino vidio kako su konzole opet p******e pc u šupak i kako je cry engine 2 još uvijek naljepši i najači engine jer konzole su šrot a pc je mrcina od grafike i jednostavno se nemože konzolaški engine mjeriti sa enginom koji je totalno za pc (cryengine 3 nije bolji od  cryengina 2 na pc-u)

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
mRvac kaže...

evo možda sam ciničan i dobit ču "thumbs down" ali u onom videu sam jedino vidio kako su konzole opet p******e pc u šupak i kako je cry engine 2 još uvijek naljepši i najači engine jer konzole su šrot a pc je mrcina od grafike i jednostavno se nemože konzolaški engine mjeriti sa enginom koji je totalno za pc (cryengine 3 nije bolji od  cryengina 2 na pc-u)

Gle za konzole će engine biti oslabljen zbog njihove nemoći, za pc će biti u punom sjaju.

15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

EVO GAAA!!!

novi video koji prikazuje svu moć cryengina 3

http://www.gametrailers.com/video/beauty-speed-cryengine-3/57638

http://www.youtube.com/watch?v=h8NhrzqxEhc&feature=channel_page/
Moj PC  
7 0 hvala 5
16 godina
TopForumaš kaže...

EVO GAAA!!!

lijepo,lijepo nadam se da će moja klokana 9800gt moć vuć barem blizu high postavkiCoolak ne,a niš čekat da se skupi lova za bolju grafuPlač

17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

E ovo je već kul :D

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Pa rekao sam ja da neće cryengine3 bit okljaštren zbog podrške za konzole...one će imat grafiku na razini CE2 a mi ćemo dobit nešto što će 5870x2 i gtx395 jako dobro zagrijatiNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 22:15 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

EVO GAAA!!!

Nevjerovatno!!!

oko za oko,pasta za zube
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

sad sve tvrdnje da ce bit losiji od 2(kao zbog konzola) padaju u vodu ovo je prekrasno radi toga se isplati novi hardver uzetNamigiva

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Obratite pozornost na 1:12 -1:16

PREHEBENO!!!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!
Umjesto na Megan Fox,komotno mo's **kat na tu grafiku kol'ko je dobraaaa!
My guns are bigger than the baby's arm / http://www.youtube.com/watch?v=qD7xqBPhVn0&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
TopForumaš kaže...

EVO GAAA!!!

lijepo,lijepo nadam se da će moja klokana 9800gt moć vuć barem blizu high postavkiCoolak ne,a niš čekat da se skupi lova za bolju grafuPlač

Oce k****.

Ak ce moja GTX260 bar blizu high biti ja sam sretan.

Ovo ce vjerojatno biti za GTX300 i 5800 seriju grafickih.

Ionak cu vjerojatno kupit GTX360 ili 5870 dok izadje Crysis 2, ovisi kakve ce performanse i cijene bit...

- Psiho246
16 godina
Psiho246 kaže...
Stoja kaže...
TopForumaš kaže...

EVO GAAA!!!

Oce k****.

Ak ce moja GTX260 bar blizu high biti ja sam sretan.

Ovo ce vjerojatno biti za GTX300 i 5800 seriju grafickih.

Ionak cu vjerojatno kupit GTX360 ili 5870 dok izadje Crysis 2, ovisi kakve ce performanse i cijene bit...

Pa i ova ti je dobra nisi je pravo ni koristio, čekaj si rađe hd6 i gt400...

Neće crysis 2 nikud pobjeći, ni ovaj prvi crysis nemožemo popravo vrtit kak ćemo tek drugiSmijeh

16 godina
neaktivan
mRvac kaže...

Cryengine 3 je napredniji od dvojike.A ako misliš da če grafika na PC-u biti žrtvovana radi kompaktibilnosti novog enginea za konzole onda se grdo varaš.

Naime kod Crysisa nije slučaj da se igra prebaciva sa konzole na PC.Več je obrnuto.Tako da če engine namijenjen za konzole biti posebno prilagođen za njihov hardware.

Isto tako neki se nadaju da če Crysis 2 donjeti podršku za DX11.No ne treba se previše nadati pošto je Crytek prilikom predstavljanja Cryenginea 3 jasno dao do znanja da se radi o engineu optimiziranom za PS3,Xbox i PC/DX9 i DX10.Dok za DX11 nema niti natuknice.

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 8:26 (microman).
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support - šta je ispod AvP 3?

Svi spominju dx11 za crysis, a to se obavi pomoću običnog patch-a pa nema sumnje da neće stavit dx11.

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support - šta je ispod AvP 3?

Svi spominju dx11 za crysis, a to se obavi pomoću običnog patch-a pa nema sumnje da neće stavit dx11.

Još bolje ako bude.

Samo jeda čekam da izađe.

Istina je oko nas,a laž još više.
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

Da se mene pita ovaj bi Cyrsis imao 10 fps na tri GeForceice 285, na rezoluciji od 2560x1600.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Na crynetsystems.com čitao sam o Nanosuitu 2(N2) i evo jednog dijela koji me se dojmio: Znači oni govore o tome kako ce N2 biti moćan itd. i onda nakon toga pise ovo:

"And what fuels this unmatched combination of power and protection? Virtually anything. While the N2's primary coupling is compatible with any BVN-series hydrogen cell, the suit also aquires and stores energy automatically from a wide range of ambient sources: kinetic motion, passive solar/thermal and atmospheric microwave to name but a few. The standard-issue universal adaptor allows recharging from virtually any hardline electrical source, domestic or military - and with Crynet's optional Necro-Organic Metabolites plug-in(NOM), the N2 can even extract usable energy from battlefield carrion."

Zvuci jako zanimljivo Osmijeh

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

A cekaj kakve ce tocno biti razlike između NS 1 i 2?

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

http://www.pcplay.hr/modules.php?r=23&id=915

Interview sa Carlom Jonesom u vezi CryENGINE® 3.

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

ja mislim da cu opet bit razocaran s crysisom jer jako uzivsuju taj cryengine 3 a kad cu zaigrat cu vidjet da nije bas nesto .

sad na ovom intervievu sam procitao da je reko da se sve skoro moze unistit a to su rekli i za crysis 1 pa nisam mogo ni sva drveca unistit :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ma, što se mene tiče, bilo bi sasvim u redu kad bi grafika i fizika ostale kao u Crysis 1, uz dodatnu optimizaciju. A, ako će oni poboljšavati, nema problema, ako ne pretjeraju :D.

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xnight_hunterx kaže...

ja mislim da cu opet bit razocaran s crysisom jer jako uzivsuju taj cryengine 3 a kad cu zaigrat cu vidjet da nije bas nesto .

sad na ovom intervievu sam procitao da je reko da se sve skoro moze unistit a to su rekli i za crysis 1 pa nisam mogo ni sva drveca unistit :(

Krivo si shvatio, on kaže kako je engine sposoban bilo koj objekt učinit uništivim al to ne znači da će developeri to sve iskoristit u svom naslovu, jer to dosta utječe na performanse.Znači ovdje ne piše da ćeš sve moć uništit u crysis-u 2 već da je engine sposoban to uradit, a sad što će crysis 2 imat,to ćemo vidjet za 10 mjeseci kad igra izađeSmijeh

15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

ja se nadam mnogo tomu

najviše da cryengine 3 nebude grafički lošiji od cryengine 2 samo zato radi konzola

nadam se bolju grafici na pc-u nego na konzolama te boljoj optimizaciji

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice