Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 904.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Crysis 2 potvrđen!
Living.Dead kaže...

Kako bilo samo neka glavna radnja opet ne bude oko onih vanzemaljskih liganja.Neodlučan

A hebiga morat ćemo se protiv tih govana borit, da bar bude onih velikih liganja koje ne lete nego hodaju. Kao u warheadu kada ideš do tunela kad najedanput ono đubre baci plamteći auto na tebe i samo se preko brda popne i počne šikljat ledene zrake po tebi + dođu ti lignjići iza leđa.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

sta se bunite protiv liganja

da su koreanci letili cijelo vrijeme, onda bi pljuvali po igri kak je dosadna il kaj već ne

samo nek nabiju stovrenja kojekakva i sve bu bilo 5...

crysis je savršen...teško će ga bit nadmašit

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Lignje imaju pre velik AI.Smijeh

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

Lignje imaju pre velik AI.Smijeh

ROFL!
Lignje idu ljevo desno, i nekad ih jedva pogodim i onda mi odu živci i stavim umjesto normalne municije explosivnu municiju i onda ubijem Boga u njima.
Najlakše ih je tako ubit tako da dođu do tebe i samo stisneš F i uhvatiš ju za vrat i baciš sa uključenom snagom. - ISPROBANO I FUNKCIONIRA!
+ brzo i jednostavno ubijanje
   nema trošenja municije
- nekad lignjić se neda uhvatit pa te ubije
  zna potrajat hvatanje...
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Ako imas srece prezivis oni jednu njihovu kuglu. To korejci ne mogu bacati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Jedva cekam to i Assassin's Creed 2.

EDIT: i Modern Warfare 2

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 23:09 (calypso).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

crysis lignje po meni daju potrebnu dinamiku i akciju te su odlicno izvedene (podsjecaju me na one iz rat svjetova) jedan hitac sa gaus rifle(onim malo vecim treba 2)i problem riješen jedino me je mučio glavni boss koji me je konstanto zamrzivao i slao slabije trupe te ono kad trebaš štiti onog crnca koji nekim čudo preživio a sad mu nano dijelo otkaziva (pa treba topli čaj i malo logorske vatrice)naime kod te misije sam izgubio dosta živaca ali sve je to interaktivna zabava Smijeh

A šta se tiče crysis 2 to sam skužio da je prodana duša u konzolama leže miljuni pa je sad pc i izgubio jedinu pravu ekskluzivu tj. crysis franšizu,sve je to politika a pc je lako odhebat kolko ja znam radi piratstva te naravno tad neoptimizirat grafiku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Crytek ce ulozit vise nego sto ce dobit prodavanjem. U to sam uvjeren.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Nek ulazu koliko hoce samo nek pozure s tim sranjem, vec sam se naprelazio sa Nomadom i Psychoom i nemam vise kaj radit...

Sto se konfe tice, nije bed, samo nek naprave to kak spada i kao sto je netko vec napisao ima da bude dug gameplay a ne da bude gotovo u jednom danu.

Zivjeli :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Living.Dead kaže...

Kako bilo samo neka glavna radnja opet ne bude oko onih vanzemaljskih liganja.Neodlučan

A hebiga morat ćemo se protiv tih govana borit, da bar bude onih velikih liganja koje ne lete nego hodaju. Kao u warheadu kada ideš do tunela kad najedanput ono đubre baci plamteći auto na tebe i samo se preko brda popne i počne šikljat ledene zrake po tebi + dođu ti lignjići iza leđa.
 Ja bi u novom Crysisu volio biti lignja.. za promjenu
16 godina
neaktivan
 Ja bi u novom Crysisu volio biti lignja.. za promjenu
 hahahaha
17 godina
neaktivan
mRvac kaže...

crysis lignje(...) (podsjecaju me na one iz rat svjetova)

To sam i ja mislio :)
"If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it."
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Volio bih isprovati onu aliensku pusku iz prvoga dijela na korejcima.

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Ste vidili onaj mod sa atomskom bombom na yubi tubi?

E to neka stave u neki tenk ili pljucu pa da gledamo kak atomska razara drveće i ligniće tj. sve pred sobom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hyperion kaže...

E to neka stave u neki tenk ili pljucu pa da gledamo kak atomska razara drveće i ligniće tj. sve pred sobom.

i sta onda puske u kukuruz

Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
16 godina
intel freak kaže...
Hyperion kaže...

i sta onda puske u kukuruz

Igrao sam ja neku coustom mapu u kojoj ima zolja koja derne atomsku, preludo izgleda, ali morao sam stavit sve na najniže da se igra ne sruši kad dođe veliki bljesak.

16 godina
neaktivan

Mogu rec da ovaj demo cry engine novog ne izgleda uopce loše, naprotiv, predobro. Jedva cekam

15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Mogu rec da ovaj demo cry engine novog ne izgleda uopce loše, naprotiv, predobro. Jedva cekam

da malo bolje pogledas skoro pa i nema razlike izemdu ce2 i cr3, ali ipak treba pocekat igru te zatim vidjeti sta su napravili, 

a ovo sta se tice da igra izlazi na konzolama to je cisto sranje, zasto evo zasto, jer ce igru slagat prema sugavom ps3 koja je slabija 3 puta od najace pc a ta igra bilo kako bila ne optimizirana boli me briga i ako igru moze vrtijeit samo komp od 20k kn neka barem tko ce imati takav komp uzivat ce u potpunosti,,,

drugim rijecima pc gamer ce opet vrijedati sve zivo u vezi crysis 3 jer ce biti skoro pa i kao s warehedom a dok se ps3 i xbox 360 gamer nabacivat drkicu,,

CRYSIS JE MORAO OSTATI PC EXKLUZIVACool

!!!!

Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 15:57 (intel freak).
15 godina
neaktivan
intel freak kaže...
mislav_01 kaže...

da malo bolje pogledas skoro pa i nema razlike izemdu ce2 i cr3, ali ipak treba pocekat igru te zatim vidjeti sta su napravili, 

a ovo sta se tice da igra izlazi na konzolama to je cisto sranje, zasto evo zasto, jer ce igru slagat prema sugavom ps3 koja je slabija 3 puta od najace pc a ta igra bilo kako bila ne optimizirana boli me briga i ako igru moze vrtijeit samo komp od 20k kn neka barem tko ce imati takav komp uzivat ce u potpunosti,,,

drugim rijecima pc gamer ce opet vrijedati sve zivo u vezi crysis 3 jer ce biti skoro pa i kao s warehedom a dok se ps3 i xbox 360 gamer nabacivat drkicu,,

!!!!

slažem se

EDIT:OBAVEZNO pogledati video sa linkom na usklicnicima pa ce te vidjet da pc je premoćan stroj da se za njega mora konzolaška grafika konveretirat tj. cry engine 3 je još čak možda slabiji od cry engina 2 te ce se on vrtit na pc a ne nova revolucionarna grafika kao što je to bio cry engine 2 sve su to pare u pitanju koje se muzu iz konzola

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 12:57 (mRvac).
17 godina
neaktivan
mRvac kaže...
intel freak kaže...
mislav_01 kaže...

!!!!

slažem se

EDIT:OBAVEZNO pogledati video sa linkom na usklicnicima pa ce te vidjet da pc je premoćan stroj da se za njega mora konzolaška grafika konveretirat tj. cry engine 3 je još čak možda slabiji od cry engina 2 te ce se on vrtit na pc a ne nova revolucionarna grafika kao što je to bio cry engine 2 sve su to pare u pitanju koje se muzu iz konzola

Da, makar je Crytek izjavio da ce na PC-u i konzoli bit grafika sto bolja moze, ali da ce konzolaska grafika biti mnogo inferiornija PC-evoj.

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
16 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Bilo bi awsome da naprave far cry s takvom grafikom.

0 0 hvala 0
16 godina
calypso kaže...
Da, makar je Crytek izjavio da ce na PC-u i konzoli bit grafika sto bolja moze, ali da ce konzolaska grafika biti mnogo inferiornija PC-evoj

Rekli su da će za PC biti cutting edge grafika ili na hrvatski najbolja što je PC ikad vidio, i isto tako za konzole znači i tamo će biti to najbolja grafika koje su konzole ikad vidile, ali će ona za konzole kao što si rekao biti inferiornija onoj grafici za PC zato jer su konzole hardwareski slabije potkovane.

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
calypso kaže...
Da, makar je Crytek izjavio da ce na PC-u i konzoli bit grafika sto bolja moze, ali da ce konzolaska grafika biti mnogo inferiornija PC-evoj

Rekli su da će za PC biti cutting edge grafika ili na hrvatski najbolja što je PC ikad vidio, i isto tako za konzole znači i tamo će biti to najbolja grafika koje su konzole ikad vidile, ali će ona za konzole kao što si rekao biti inferiornija onoj grafici za PC zato jer su konzole hardwareski slabije potkovane.

Tako je. Ja sam se nespretno izrazio.

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
16 godina
Crysis 2 potvrđen!

Za one koji nisu počitali sa crysisove služebene stranice(www.mycrysis.com)još prije su izjavili u vezi CE3 i grafike između pc-a i konzola pa evo teksta:

Crysis 2 is being built on the company's new CryEngine 3 technology, which it showcased at the Game Developers Conference in San Francisco earlier this year. Yerli explained that the CryEngine 3 was a significant breakthrough for the company. He said that it's capable of scaling performance considerably, so he maintains that the PC version of Crysis 2 will look far better than the Xbox 360 and PlayStation 3 versions. At the same time, the console games will be as state-of-the-art as possible for those platforms.

"We don't need to dumb down the game; the technology provides all the horsepower we need to make a kick-ass 360 game, a kick-ass PS3 game, a
nd push the PC gaming forward still," Yerli said.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Za one koji nisu počitali sa crysisove služebene stranice(www.mycrysis.com)još prije su izjavili u vezi CE3 i grafike između pc-a i konzola pa evo teksta:

Crysis 2 is being built on the company's new CryEngine 3 technology, which it showcased at the Game Developers Conference in San Francisco earlier this year. Yerli explained that the CryEngine 3 was a significant breakthrough for the company. He said that it's capable of scaling performance considerably, so he maintains that the PC version of Crysis 2 will look far better than the Xbox 360 and PlayStation 3 versions. At the same time, the console games will be as state-of-the-art as possible for those platforms.

"We don't need to dumb down the game; the technology provides all the horsepower we need to make a kick-ass 360 game, a kick-ass PS3 game, a

Ili kraće "State of art for all platforms"Smijeh

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Stoja kaže...

Ili kraće "State of art for all platforms"Smijeh

Ili kraće "Neće bit pc-a u hrvatskoj koji će to moć pokrenit"Smijeh

15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

evo vam prava istina o crysisu 2

OBAVEZNO POGLEDATI!!!

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

Hahah odlican video, trebao bi biti i slican takav vezan za gta IV, al ga ne mogu naci. Smijeh

edit: evo i taj video, sry na offtopic ali lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2009 11:56 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2 potvrđen!

ale luja da če izač novi dio crysisa jel sam za njim lud pre dobra igrica

Mato_Lukic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2 potvrđen!

Trebat će minimalno jedan Intel Dual core bolji 3.0 [ako je quad još bolje] i super dobra grafička da to ide sve na high, Zavisi kako bude Crysis 1 je se samo na visti mogao igrati na very high.

0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice