Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 904.903
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Izgleda da će i ovaj Crysis nekim služit kao benchmark {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 23:15 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Crysis 2
Jabulani kaže...

Dok će se ostali zabavljati... {#}

3D Designer
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Jabulani kaže...

Pa ova igra tak i tak na najnižim postavkama izgleda savršeno.

15 godina
Jabulani kaže...
Minoza kaže...
Jabulani kaže...

Pa ova igra tak i tak na najnižim postavkama izgleda savršeno.

Mislim (moja nagađanja na temelju dosadašnjeg iskustva) da će zahtjevi rasti eksponencijalno u odnosu na vizualni doprinos. Npr. Low -> Medium će donjeti dosta poboljšanja vizualno, ali će i tražiti nešto jači hardware dok će High -> Ultra High donjeti malo vizualnih poboljšanja, a zahtijevati će poprilično jaču konfiguraciju. Naravno, možda sam u krivu, tako je doduše bilo sa Crysis 1 i večinom drugih igara (Metro, bla bla...)

Treba samo pronaći dobar balans, a kao što i sam kažeš, ova igra na gotovo svim postavkama izgleda dobro.

3D Designer
15 godina
neaktivan

no shit sherlock

16 godina
Crysis 2

Ja nerazumijem moderatore vezano uz ovu temu!? Zasto nije zakljucana do izlaska Crysis 2. Negdje u nekoj temi spomenes nesto sto ima doticaja sa piratstvom kao Steve Jobs sa socijalistickim sustavom i odmah dobijes zuti karton ili tema bude zakjlucana,dok ovdje svi razglabaju o igri koja(kakva je dok ju igraju) jos nije niti izasla sto ju ocigledno cini piratlukam.

3 9 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo prešao većinu kampanje bete i igra je zakon!!!
Igram na soldier Al mi je dosta lako... Jedva čekam punu igru, pa na dx11 na PCu... ^^

Jeste probali Zdrobiti robotice aliene autom? ;)
A tek one velike... :D
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ja neznam zasto igrate tu betu?!I onda cekate full verziju.Sta ce vam biti zanimljivo opet igrat?!

Radije zelim sacekati full verziju pa onda lijepo uzivati!!

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Perkan777 kaže...

Ja neznam zasto igrate tu betu?!I onda cekate full verziju.Sta ce vam biti zanimljivo opet igrat?!

Radije zelim sacekati full verziju pa onda lijepo uzivati!!

Pusti njubare da se vesele ;)

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!
16 godina
neaktivan
Zašto ne? Pitaj hyperiona koliko je puta prešao prva 2 dijela... ;)
16 godina
Crysis 2

Evo ljudi još 9 dana, a onda ćemo se službeno vidjeti preko nišana u multiplayer demou {#}Vidjeti ćemo koliko će vam ta beta pomoći protiv veterana crysisa{#} Evo i jedna slika mog custom crysis case-a{#}

Maximum kućište :D Maximum kućište :D
Stoja
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 13:39 (Stoja).
Moj PC  
23 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Evo ljudi još 9 dana, a onda ćemo se službeno vidjeti preko nišana u multiplayer demou {#}Vidjeti ćemo koliko će vam ta beta pomoći protiv veterana crysisa{#} Evo i jedna slika mog custom crysis case-a{#}

stari ti razgulio ;)

16 godina
Crysis 2

A morati ću nabaviti novu naljepnicu od crysisa 2, treba ćekati kada crytek neki turnir nabaci pa ga opet rasturiti kao i zadnji put(ok nisam baš rasturio ali dovoljno da dobijem utješnu nagradu, ovaj sticker i t-shirt{#})

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 13:55 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
maggotmaster kaže...

Pusti njubare da se vesele ;)

noob ti znači početnik... a fala bogu masa foruma  je igrala crysis 1, i neznam čemu takav stav prema svima. nemoj generalizirat...

15 godina
protjeran
Crysis 2

Greska.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 17:18 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2

Je li se može uopće uništit onaj gunship što te napada kad uništiš neke podatke od Gould-ina u onom ''laboratoriju''?

How many MC's must get dissed, before somebody whispers don't fuck with Bis, My survival skills surpass Kris (KRS-One), watch this...
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 18:25 (epic).

0 3 hvala 0
15 godina
epic kaže...

Je li se može uopće uništit onaj gunship što te napada kad uništiš neke podatke od Gould-ina u onom ''laboratoriju''?

Jel tako teško staviti spoiler?! {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 18:24 (Minoza).
17 godina
Stoja kaže...

A morati ću nabaviti novu naljepnicu od crysisa 2, treba ćekati kada crytek neki turnir nabaci pa ga opet rasturiti kao i zadnji put(ok nisam baš rasturio ali dovoljno da dobijem utješnu nagradu, ovaj sticker i t-shirt{#})

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=11792

:)

Uposli nekog artista da ti ovo napravi. Vidim da si fanboy, skoro ko ja za Alan Wakea. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina

Probaj naći na base.com, znam da tmao ima takvih stvari.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
Crysis 2

Auuu lijepo je to, ali prvo brat bi mi nebi dao da "unakazim" cijelo kućište zbog toga, bilo je problema i sa naljepnicom xD. A opet kućište je kao što vidiš na slici na podu i nije uopće vidljivo tako da takav trud bi bio prkatički nezapažen ako ne ugasim komp, neištekam ga i izvadim na svjetlo dana{#} A treba to i platiti...

Ali jednog dana, tko zna, možda ga uredim u stilu crysisa 3 ili šta već onda bude aktualno{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Euforija je tu {#}

Sad baš prelazim Crysis 1 malo da se ponovi štivo prije novog crysisa. Warhead sam prije koji dan prešao, a sada legendarni prvi dio.

Baš je zakon kada mijenjaš strength, armor, cloack pa ti veli onaj cool glas "Maximum Strength, Maximum Armor, Maximum Game".

Igram u predator/assassin načinu tj. malo šuljanja, snajpanja pobijem ih prije nego me uoče tj. neuspiju pozvat pojačanje. Dosta više vremena se potroši na to no to je u biti i dobro ne? Duže se igra, zabavnije je, realnije je i uočite neke nove stvari.

Ovaj put sam uočio gljive koje dosad nisam ni vidio, te sam po prvi puta ubio 2 koreanca sa onim komadima drveta na početku.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina

Šuljanje mi je daleko zabavnije u Crysisu, cloak je jednostavno vrhunski. Onako kad uletiš kao Rambo podsjeća na obični fps samo sa pojačanom snagom.

Mislim da je i u tome bit, biti predator. U samom uvodnom videu Nomad bude u cloaku, izleti iz grmlja i poubija jadne koreance.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
15 godina
Crysis 2

E a što je s vozilima? Crysis je imao 2 tipa tenkova, heliće, VTOL, oklopnjake, džipove, AA... Na CGP-u sam pročitao da nema niti first person view-a unutar vozila (ne znam kojeg).

Vozila su bila velik dio Crysis-a, pogotovo u MP-u.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 12:32 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Minoza kaže...

E a što je s vozilima? Crysis je imao 2 tipa tenkova, heliće, VTOL, oklopnjake, džipove, AA... Na CGP-u sam pročitao da nema niti first person view-a unutar vozila (ne znam kojeg).

ima vozila i ovdje,ja sam vozio džip ubrzo nakon početka igre

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 12:36 (M4X).
16 godina
moderator
Minoza kaže...

U SP je bio neki "autić"(video 3m 40s) koji si mogao uzet,a u MP kolko sam skužio nema ni jednog vozila..

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 12:39 (pirat).
15 godina
pirat kaže...

U SP je bio neki "autić"(video 3m 40s) koji si mogao uzet,a u MP kolko sam skužio nema ni jednog vozila..

Eh, third person view... grrr... Sve se meni čini da ću se ja držati portova i modova XD

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 12:48 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Opet sam instalirao Warhead, čisto da smirim nestrpljenje u išćekivanju dvojke, i nije mi bilo teško zapaziti jednu stvar. A to je koliko se grafika poboljšala. Igrao sam Warhead dx10 na gamer postavkama, i ono, super izgleda (premda mi lagano trza), ali onda sam zaigrao Crysis 2 i doista se osjeti razlika. Ovo je beta, i tu su maksimalne postavke zapravo medium, i to samo na dx9. A već i tako bolje izgleda nego max na prethodniku. Tako da me je čisto 'strah' vidjeti Crysis 2 na maksimalnim postavkama, dx11 {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Ne znam da li su ostali primijetili ali ovdje kao da nema fizike kao sto je bilo sa Crysisom 1-icom.

Niti se lišće vijori na laganom povjetarcu,niti je okolina destruktibilna kao u prethodniku,mislim kao da COD igram sto se tice FIZIKE.

Jedino eto automobile mozes unistiti i gdje koju barikadu.

Znam,to je samo DX9 ali ne daj Bože da je osakate u DX11 na podrucju fizike,jer je u jedinici bila fantasticna.

I da li tko govori o redizajnu mapa iz jedinice mozda i cak kampanja na CryEngine-u 3? (vec mi slina na usta ide ...{#})

:D
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

Ne znam da li su ostali primijetili ali ovdje kao da nema fizike kao sto je bilo sa Crysisom 1-icom.

Niti se lišće vijori na laganom povjetarcu,niti je okolina destruktibilna kao u prethodniku,mislim kao da COD igram sto se tice FIZIKE.

Znam,to je samo DX9 ali ne daj Bože da je osakate u DX11 na podrucju fizike,jer je u jedinici bila fantasticna.

I da li tko govori o redizajnu mapa iz jedinice mozda i cak kampanja na CryEngine-u 3? (vec mi slina na usta ide ...{#})

Svejedno nedostajat će mi đungla i kvit to neće biti više takva igra, bit će odlična ali nije to to

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Istina...Prilikom igranja (premda se ovo na beti tako ne može nazvati, jer se često ruši i sl) primjetio sam da nema toliko mogućnosti interakcije s objektima kao što je bilo moguće u jedinici. Jedino što sam uspio je interakcija s kopirkom, monitorom (on/off) i odgurivanje automobila...Drveća i nisam vidio previše, tako da ne mogu komentirati. Da se mene pita, bilo bi odlično da se prvi dio igre odvija u New Yorku, i onda u drugom, glavni lik odleti na npr. Havaje ili neko slično otočje, s palmama, pijeskom i sve to izvedeno u CryEngine-u 3 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 16:13 (Riker).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice