nidoCRO
Ne mogu nigdje upast. Cak i na prazne servere mi govori da je server full ... WTF
Nick:
PiKi_CRO
Ketvok
OverlordCRO
MaD500
Aexel026
Moj nick je SpyGi
pomoc :( skinut crysis 2 demo sa bugovog site-a, normalno instaliran, registovao sam nick DEJANMNE i bilo koji server da kliknem nakon nekog vremena mi pise unable to connect ili nesto tako :( pomagajtee :D
Ma nema pomoći ... MP je pun bugova.
s3thooligan , izdodajite me da igramo ;)
nick : blackbanana
crobal
nick: maksimumigra
crodavidri
Fre3man69
Hyperion_BUG
Bradonja85
Juky84 dodajte me
BUG_crobal me naguzio ko malu bebu više puta ;)
jasno pričam o igrici hehehe
ma crobal rasutra( jer GA JA IGRAM :D )
nick mi je Matej-KillerBee
slobodno me dodajte
|BuG|Mitch
ja predlazem da stavimo clan tag : |BuG| jer vec ima xf klan sa 110 članova i u svakoj igri imamo tako.
|BuG|Mitch
ja predlazem da stavimo clan tag : |BuG| jer vec ima xf klan sa 110 članova i u svakoj igri imamo tako.
+1
Mogla bi se lista malo uredit,tek toliko da estetski bolje izgleda.
Ne mogu nigdje upast. Cak i na prazne servere mi govori da je server full ... WTF
Nick:
PiKi_CRO
moras paziti da uvijek ulazis u servere koji imaju ping veci od 0 zato sto ovi bez pinga ne rade!!!!
pa to ti je kad svi ljudi se ubacuju u igre di ih je 10/11 pa se brzo napune
|BuG|Mitch
Pa ja sam sam gore i napsio na pocetku teme da predlazem da bude tak kao klan tag BUG i ja tako imam u igri i stavljeno... a listu igraca updejtam redovit svaki dan... pa se vi dodajte samo :)
Friend lista neradi, dodao sam vas par kao frendove no nema ništa pod friend listi. LAME