CRACK za gta 4 zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 2.386
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: CRACK za gta 4

kupi igru...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CRACK za gta 4

Kao prvo o tim verzijama tj. o verzijama koje nisu kupljene se nebi smjelo pricati, a pod drugo ne kuzim sta zelis reci sa svojim postom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kad dode mod dobit ce crack zute,crvene ili crne boje! Procitaj pravila foruma
Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
14 godina
neaktivan
CRACK za gta 4

Želim crack koji radi.!..probao sam smanjit sve na low i dalje mi je stekalo,,znaci onda je do cracka

lol

0 4 hvala 0
16 godina

samo se još dublje uvaljuješ...

odustani od spominjanja cracka dok nisi dobio trajni progon...

moja definicija svemira: Svemir je ko dobro dupe, ima dva brijega i dolinu u sredini, u sredini te doline se nalazi crna rupa , a na 'donjem' kraju doline se nalazi tunel koji vodi u drugu dimenziju.
14 godina
neaktivan
CRACK za gta 4

kako obrisat temu?

lol

0 0 hvala 0
16 godina

nikako...pričekaj da mod dođe pa će ti objasnit kako :)

15 godina
CRACK za gta 4

Na to si se prekasno sjetio. Ne mozes obrisat temu, samo mod moze. Na kraju cijele ove price tema ce biti obrisana, a ti ces dobit katon.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice