Counter strike problem

poruka: 34
|
čitano: 12.053
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Counter strike problem
Matatata krele od zanata kaže...

zasto imam osjecaj da je igra piratska?  Nevinašce

svaki CS je piratski, osim onog preko steama, non-steam je piratski, ali je i legalan, jer je ipak - non-steam

P.S nijedan CS nema crack...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
protjeran
RE: Counter strike problem

Pošto su me prebacili na ovu temu, nešto bi da pitam ako nije problem. Kada god uđem da igram cs preko famorits morami biti ukljucen net ali pri tome mi iskace internet exsplorer i pokazuje neke stranice o google kako to da iskljucim a kada hocu da udjem natrag u igricu samo mi je sve crno pred ekranom a cujem ostalo sve pa moramizaci na ctrl+alt+delite pa end task molim vas pomozite mi oko ovog problema kako da iskljucim ovo oko internet exsplorera ????

16 godina
neaktivan
Counter strike problem

Za informaciju u Internet Club sam primijetio da su 64bit Windowsi 7  i to piratski a i igra je piratska i gle čuda sve radi super.

Pitao sam vlasnika ali neželi odati tajnu. Pirati ko pirati..

Ja mislim da je to do drivera. Pošto se često desi da te 64 bitne verzije imaju mušica.

Opet je na tebi probaj naći nove na internetu...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Counter strike problem

Moze meni netko pomoci ? Ovako imam win 7 professional 64x , CS sam  instalirao i naravno pokrecem u kopaktibiliti mode kao win xp service pack 2, ude mi normalno u igru, citava je slika cujem pozadinsku glazbu, vidim sliku ali ne vidim menu. tj tamo gdje bi trebao biti, kada rpelazim mise, cujem ona skoljacanja, dakle menu je tu, ali ga jednostavno ne vidim, u cemu je problem ? 

Tko hoce nade nacin, tko nece nade opravdanje.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice