Otkad to? Ja sam negdje procito do 4 mjeseca ko sto je neko spomenuo.
nisi nigdje procitao do 4. mjeseca nego valjda si pobrkao datume, kad ameri stavljaju prvo mjesec pa onda dan a mi obratno
Otkad to? Ja sam negdje procito do 4 mjeseca ko sto je neko spomenuo.
nisi nigdje procitao do 4. mjeseca nego valjda si pobrkao datume, kad ameri stavljaju prvo mjesec pa onda dan a mi obratno
jel vas ima koji ste mg1,2,elite rank da biste htijeli igrati?
ako da dodajte me na steam:hordas87
Shoxie je zvijer, ja mislim da bih u MMu za onaj zadnji shot pokupio ban od 99% Overwatcha za aim bot
Koje je ovaj matchmaking govno.
Rank sam Gold Nova Master i odem igrat meč,dobijem noob team,ovi se gube po mapi,meni na kraju skor 30:17,jedini nes radim u teamu,izgubili smo 16:14,kod njih svi master guardian osim jednog koji je gold nova 2,kod nas osim mene svi gold nova 3.
I jos mi na kraju meca padne rank na gold nova 3.
Šteta slabi dropovi, ništa od Asiimova, vidio sam ga čini mi se 2 puta odmah na početku :D
unlucky
ni stattrak-a nema...
loši dropovi...
počet ću fakat vjerovat da što si niži rank da su ti to bolji dropovi u casevima, jer sam se nagledao i previše videa na youtubu koji to samo potvrđuju
Mislim da ću morati odustati od igranja CS:GO. Nemožeš nigdje na miru odigrat da nema bar bar cheater ili dva.
Mislim da ću morati odustati od igranja CS:GO. Nemožeš nigdje na miru odigrat da nema bar bar cheater ili dva.
Nemoj me jebat da si jedan od onih koji reportaju svakog koji ih kill :/
Evo,samo danas sam dobio 3 prozivke i prijetnje za report...
Ala ovoga šta se frajeriše :D Pojest ću te ajde.
Istina, nezgodno je. Ima manje ćitera na nižem nivou, uživam trenutno na kalaš levelu nakon što sam dropan dvije lige.
Ala ovoga šta se frajeriše :D Pojest ću te ajde.
Istina, nezgodno je. Ima manje ćitera na nižem nivou, uživam trenutno na kalaš levelu nakon što sam dropan dvije lige.
Ako me ubije frajer 4 puta preko pola mape sa mp9 što reći? Koju posluku porati?
A čitera ima svugdje ali tamo poslje MG manje. A meni dropo rating baš zbog čiterske stoke.
operation phoenix je 75 centi, -65% popust
Ako me ubije frajer 4 puta preko pola mape sa mp9 što reći? Koju posluku porati?
A čitera ima svugdje ali tamo poslje MG manje. A meni dropo rating baš zbog čiterske stoke.
Napravit će Volvo nešto I BELIEVE!
operation phoenix je 75 centi, -65% popust
Samo jedna kutija se dobije i vec se skoro duplo isplati.
hebiga, pala cijena od jucer. Ali opet dobije se .35 centi
Tko je sve siromašan i nema za otvarat kljuceve, a želi ispobat svoju sreću, evo ovdje je Case Simulator
ps. zasad sam vec dobio jedan awp asiimov, ali nož nikako
Danas sam otvorio jedno 15 winter offensive caseova i par esport, pao je redline, electric hive, m4a1-s guardian i par glupih stattraka, al sam sve prodao i dalje otvarao :D
Pictures or it didn't happen
Nema poante, zavrsio sam na PP Bizonu, ne otvaram zbog skinova, inače bih ih kupio s $$$
Samo denz teamspeak, nista drugo.
Koliko bi došao najmanje key za GO?
Jučer igram competitive i lik u protivničkoj ekipi ono 15 killeva, drugi 5 killeva, ali ovaj prvi wallhacka. I skužili ga mi u 2,3 rundi kako lik prefire radi gdje god stigne, i ajde počela moja ekipa flaim i pljucaj pljucaj po njemu da mu stvorimo pritisak i tako cilu igru. I cilo vrime ono on ostaje zadnji od protivnika i ti točno moraš znat di je on i u glavi imat da hacka, tj. trebaš sebe pretvorit koda gledaš kroz zidove :D kad ono ostanemo nas 2,3 vs njega.
Na kraju smo dobili looool... 16:13 ne negdi ostalo.
key za igricu ili key za weapon boxove?
igru
igru
po 3 keya(dota2/tf2/csgo) možeš kupiti na steamtrades. To ti izađe ~5.5€