A moj je zaključak da vidim zake je jadnom Minozi trebalo 10-ak sati. Ajde LP, CSS FTW!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A moj je zaključak da vidim zake je jadnom Minozi trebalo 10-ak sati. Ajde LP, CSS FTW!
Trebalo nam je 10 sati da sve osmislimo i napravimo. A to što vrjedaš - Pokazuje kakva si ti osoba i koliko si nisko pao, pa je stoga moja rasprava završena.
Sorry, ne hranim trollove. Idi na forum.hr, možda pronađeš boljeg hranitelja.
P.S. Ranko, ja trollčina a ti mi na svaki post stavljaš TD.
Zato što se ne slažem. Kada se slažem stavim TU, a kada ne, TD. Nema veze uopće o tome što ti misliš, i to nije trollanje vec je najnormalnija uporaba forumskih mogućnosti.
Moj zaključak kojeg sam izveo iz ovog i na temelju prošlih tvojih postova da ti nisi ništa igrao više od COD-a i onda tvrdiš potpuno pogrešno što je taktika. Evo, ja i Minoza sa foruma smo 10-ak sati na papiru radili taktiku za jedan FPS MP meč.
Zar nisi rekao da ti igre igraš iz zabave, i da se ne natječeš, pa kog ti je vraga trebala taktika? I to 10 h ju smišljat
ajde djeco samo trolajte cod ovo cod ono, cs ovo cs ono, ko hoće igrat cs i ima nešto reć za cs nek piše ovdje, ko ima nešto reć za cod nek nađe temu cod najbolja igra u mojoj sobi
ovo nema smisla flejmate se zbog toga kome se koja igra više sviđa
CoD ima inteligentije igrače nego bilo koji CS. Tu nema rasprave.
a ti si živi primjer jednog CoD playera, ne?
CS je itekako teža i kvalitetnija igra od bilokojeg COD-a. Tu nema rasprave.
Da znaš čitati i imaš dovoljno mozga da zaključiš bi skužil sarkazam
Dovedi igrača koji nisu nikad igrali ni CoD ni CS.
Daj mu dva sata na CoDu, vidit češ kako već lako ubija.
Daj mu dva sata na CSu. Neće ubit nikoga dok ne skuži kako recoil radi.
Iskreno - baš i ne. Igram COD2 aktivno oko 2 godine, prije toga sam oko godinu dana igrao 1.6 i nije mi se činio teškim. Od početka ljeta sam počeo opet 1.6 na LAN-u u igraoni, prosječno 2 sata dnevno i brzo sam se priviknuo, sad možda i konkuriram svojim prijateljima koji aktivno igraju cca godinu dana.
Dovedi igrača koji nisu nikad igrali ni CoD ni CS.
Daj mu dva sata na CoDu, vidit češ kako već lako ubija.
Daj mu dva sata na CSu. Neće ubit nikoga dok ne skuži kako recoil radi.
Iskreno - baš i ne. Igram COD2 aktivno oko 2 godine, prije toga sam oko godinu dana igrao 1.6 i nije mi se činio teškim. Od početka ljeta sam počeo opet 1.6 na LAN-u u igraoni, prosječno 2 sata dnevno i brzo sam se priviknuo, sad možda i konkuriram svojim prijateljima koji aktivno igraju cca godinu dana.
Ali si ga prije igrao. Ja nisam upalio 1.6 od 3. miseca, i jučer kod frenda na kompu, vidim CS ima, ajd da ga upalim i odigram i 14:0 score. Nije pro server ali eto, počeli odma vikat da wh iman. 5 mjeseci taknut nije bio, i to kod frenda stol s minimalnim ergonomskim uvjetima i sensitivity 2x veći od onog na kojem igram, a i miš premali za moj ukus.
Zar nisi rekao da ti igre igraš iz zabave, i da se ne natječeš, pa kog ti je vraga trebala taktika? I to 10 h ju smišljat
Da, to je meni zabava. I to daleko najbolja u ijednoj igri. Još ti preporučam simulacije aviona, tamo isto imaš više taktike nego u COD-u (nevjerovatno).
Koji si ti pacijent.
Da, to je meni zabava. I to daleko najbolja u ijednoj igri. Još ti preporučam simulacije aviona, tamo isto imaš više taktike nego u COD-u (nevjerovatno).
Ma skuzio sam ja da tebi refleksi nisu jaca strana, zato pljujes po COD-u i izvlacis se na taktiku.
Ma skuzio sam ja da tebi refleksi nisu jaca strana, zato pljujes po COD-u i izvlacis se na taktiku.
BAHAHA
Glavno da si ti za dom spreman, ostalo je sve nebitno.
Koji si ti pacijent.
Jako dobri argumenti, zastao sam...
i koja bi bolja igra , CS ili CS:S ? ... -.-
kako ste smijesni sa tim raspravama ... na kraju krajeva ovo je tema za novi CS koji izlazi ... covjek dodje da vidi novi cs , kad ima sta vidjeti .......
i koja bi bolja igra , CS ili CS:S ? ... -.-
....
CS:S.
Or not?
U b trippin'!
I meni se isto sviđa što se izaći novi counter strike.Ja volim ponekad igrati na css non steamu,a nekad čak i na 1.6 non steamu
I šta kažu CS-aši na novi trailer? Meni se čini da je ovo ipak previše malo odmaklo od originalnog CS-a. Posebno mi se nesviđa onaj scroll kod kupovine oružja. Živo me zanima kakav će biti zvuk u igri.
po traileru mi ne izgleda nista posebno ,no to je CS i netreba izgledat nest posebno
vidjet ce se kakav je tek kad se zaigra ,prije toga nebi sudio igru
Scroll nije baš dobar,ali za konzole je puni pogodak
Trailer je solidan,ali ne sudi po traileru igru!
Ne smeta mi scroll. Na takve se izmjene lako priviknuti, samo da igra ne izgubi šarm.
Tebi je taktika dogovor izmađu 4-5 čovjeka tko bude na kojem od tri prolaza kempao s kojim oružjem, bacio nade ili smoke. I ti bi to uspoređivao s igrom u kojoj je to možda 1% svega što treba uzeti u obzir. Mislim ozbiljno , STFU
OnT:
Mislim da nije bilo
Ja ovo jedva čekam.
Betlfild će lako pasti u zaborav uz ovu igru, jednostavno CS je ono što se nosi u srcu :D
po traileru mi ne izgleda nista posebno ,no to je CS i netreba izgledat nest posebno
vidjet ce se kakav je tek kad se zaigra ,prije toga nebi sudio igru
Upravo tako, to je CS, igra kojoj se ne gleda grafika i sl. nego gameplay.
Tu jednostavnost a opet složenost niti jedna druga igra ne stiže.
Sviša mi se igra na prikazanom videju od IGN-a. Mislim da ću odraditi preorder. :)
Plasi me cinjenica da se nije spomenuo office na ovom zadnjem videu...