combat arms je dobra igra ali je malo nerealna stamise ne svida inace igrica je odlicna.....
moja je preporuka da se proba.
combat arms je dobra igra ali je malo nerealna stamise ne svida inace igrica je odlicna.....
moja je preporuka da se proba.
Odjednom mi je pocela igra crashati na desktop..blah, ne kuzim u cemu je problem..jel se ikome to dogadja?
meni na 4870 i prijatelju na 4850 nakon duzeg igranja malo teksture poblesave... mozda je nesto do drivera... a kod tebe eto skroz na desktop izbaci... mozda bude neki fix za nju... uglavnom meni za sada ide super osim sto eto nakon 2 sata malo teksture polude ali kontam da mi se mozda graficka pregrije...
Odjednom mi je pocela igra crashati na desktop..blah, ne kuzim u cemu je problem..jel se ikome to dogadja?
ja isto igram vec par dana, nisam ni primjetio odgovre na ovu temu. igra mi je sasvim ok. besplatna je, zabavna, ne trazi neku prejaku konfiguraciju pa je svi mogu igrati i ima dosta zanimljivih opcija za igranje. jedino fali jos koja mapa al valjda ce biti uskoro i to...najdraza mi je Two Towers.
moj nick je kooba - dodajte me.
moj nick je ofc Jebasu pa ajmo neki klan ili server dignit sa sifrom pa da igramo svi zajedno
uh kaki su to novi smajlići hah
Ja cu danas ponovno dwnloadati i instalirati igru jer me stalno izbacuje na desktop - jedva se ulogiram i vec se srusi..uglavnom moj nick je ''Baklava'' of kors (lol ajme novi smajliji s cudnim tenom)
ja se nemogu odljepit od igre sad sam izaso znaci Baklava dobro dodat cu te i sve koji stave nick i koji su stavili(nadam se da se neljutite)
(a i ovi novi smajlici ko da su bili na floridi i pocrnjeli hh)
Ma sta niko nevice da je samo za xp a za vistu nije kompatibilna.....ili se varam
ja sam igrao sa DrNastyjem :) bilo je dobro
iako mape nisu bile po mojem ukusu,ali ok
vidio sam par nickova na forumu pa cu ih dodati u friend listu pa mozemo zaigrati u svojoj sobi
a nebi bilo lose da napravim neki klan npr.bug forum clan ili tako nesto
da se zna da smo se skupili sa ovog foruma
Hoce li mi neko pojasnit odakle da ga skinem.
Sa europskog ili americkog sajta
I ja igram tu igru; igra je zakon, a moji je nic Nitrium
Ajde da se napravi clan (neka se zove) Bug!
Hoce li mi neko pojasnit odakle da ga skinem.
Sa europskog ili americkog sajta
jel zna netko gdje ga mogu skinit a da nije combat arms europe client. zato sto mi se komp restartira kada skidam sa tim clientom. uspio sam nekako skinit ali nemogu intsalirat error ima neki.
znate sta me nervira? to sto kad ja ubijam zlaju dodje neki manijak i skine me s leđa sala mala
e sad moram kupovat nova oruzja istekla mi ova
Evo ovako, ja sam dodao/dodali su me:
zlaja
cro-zoki
jebasu
baklava
cikajova
kooba
nitrium
Ima li igre veceras? Ja ode sad, kooba je online. Nek me doda onaj koga sam preskocio :)
ja cu igrati danas ali tek oko pol 10,pa tko hoce nek se pridruzi,a ako nas bude dovoljno mozemo u svoju sobu :) i tko koga stigne :)))
eo ja sam na 80%(skoro 700KB/s lol), nadam se da ce radit ovaj download(lol ovaj izgleda ko da brkove ima)
znate sta me nervira? to sto kad ja ubijam zlaju dodje neki manijak i skine me s leđa sala mala
e sad moram kupovat nova oruzja istekla mi ova
jel zna netko gdje ga mogu skinit a da nije combat arms europe client. zato sto mi se komp restartira kada skidam sa tim clientom. uspio sam nekako skinit ali nemogu intsalirat error ima neki.
Ne razumijem kako M4 carbine moze biti jaca od M16A3 (po specifikacijama u shopu i u igri)? Carbine klasa, pati od dosta nedostataka i sam po sebi nije u klasi rifles.
Svasta.
Jucer nosim obe puske, M16 kao primary, igrao junkyard i one man army, ne stignem ni promijeniti na M4, vec me neko doceka (mijenjanje u meniju je dosta sugavo napravljeno, jedva sam zamijenio mjesta puskama).
Ipak je G36 osjetno bolja od obe, nakon hecklera se M16 doima slabasno.
Ma igra je odlična s obzirom da je besplatna Spreman sam progledati joj kroz prste za takve sitnice.
Da ne otvaram novu temu, jučer sam probao Cross Fire. To je valjda trebalo biti slično samo je još u open Beti i neradi. Anyway, izgleda gore, ponaša se gore, i resetiralo mi je komp 2 puta prije nego sam odustao (i pokušalo ugasit sve procese, ne ih samo poslat u idle ). Back to the drawing board za programerski tim ....
ja sam poludio s ovom igrom, ne znam jel problem u meni ili sta, al nakon sto sam odigrao par rundi kad sam prvi puta instalirao, izbacila me igra i od tad me izbaci na desktop svaki put kad ju pokrenem..vec sam ju 3 puta nanovo dwnloadao, osjecam se ko debil..ne daje mi nikakav error message ni nista, i cini mi se da me svaki put izbaci nakon otprilike tocno 20 sekundi otkako ju pokrenem..
Ma budi sretan da ti ne radi jer je užas, da cheatere ne spominjem.
Ako misliš igrati prvo nabawi aimbot, wallhack i ostale djidje midje.
evo kakva konfa treba za igra:
OS Windows 2000 Windows XP or better
CPU Pentium 3 - 1GHz+
MEMORY 256Mb RAM
VIDEO CARD GeForce 2 MX
DIRECT X Version 9.0C or later
HARD DISK SPACE 2.0 Gb
INTERNET CONNECTION Cable/DSL
zanima me bi li mogao igrati sa konfiguracijom iz potpisa ovu igru??
Ma budi sretan da ti ne radi jer je užas, da cheatere ne spominjem.
Ako misliš igrati prvo nabawi aimbot, wallhack i ostale djidje midje.
nije da nema cheatera,do sad sam vidio samo na jednoj mapi da su dva kretena varali.zato kazem da napravimo svoju sobu i lijepo se nadjemo i igramo.barem znamo da nitko ne cheat-a
Trebali bi. Dajte da se organiziramo i da odigramo jednu zajedno.
ja nisam primjetio te chitere osim jednog sto je snajperom ubijao dok izvirim i to kroz travu.... konto sam da lik ima neki ir scope pa me vidi i po mraku :)
medjutim nema takvog nisana tako da je sigurno bio cheater...
de ajde moramo dignit neki server nervijraju me ovi cheateri pa jbte ja ga rokam sacmaricom 3 puta nis on se okrene i headshot i kad kazem npr ime od tog lika cheater onda mi seru nesto pa mi se neda to slusat a ni igrat s prevarantim pa izgasim igru i odem na bug forum(lol) i trazim da se napravi server samo za nas bugovce jer mi je dosta tih cheatera! Hvala