Ma da... Nitko osim Australaca i Amerikanaca.
Bar je F.E.A.R. tu jos za nas.
I ostat ce.
Cuvam ga ko zlato.
Ova igra je skroz bez veze.
Ako je samo za povlaštene onda neka im njihova igra.
I ostat ce.
Cuvam ga ko zlato.
Ova igra je skroz bez veze.
Ako je samo za povlaštene onda neka im njihova igra.
Mogu si je zabit znate gdje..
Ja sam kod registracije accounta ostavio one kvacice za newsletter, haj reko bice solidna igra, pa da dobijam vijesti...
AAAAAAAAAA sad ce to smece dolaziti stalno, moracu vidjeti mogu li otkazati...
EDIT: Uradio sam withdraw, dzaba im igra, cobani...
Prema onome sto sam vidio na sluzbenoj stranici ....
If you created your account at ......, you should be using the Official MapleStory client. Also, we license out MapleStory to licensees in Europe, South Korea, China, Taiwan, Japan, Singapore, Malaysia, and Thailand.
Because we must protect our licensees' interests, we must block users from those licensed regions from playing on MapleGlobal servers. If you are trying to play MapleStory with a game client from an area mentioned above, you won't be able to play MapleStory Global.
ne mozes iz HR....
ali postoje free proxy koji ti daju IP neke druge drzave... npr USA....
samo za ideju...
sretno
Ako se ne varam, izgleda da Combat Arms Europe radi. Jel probao netko igrati ovo? Kakva su iskustva ?
Ako se ne varam, izgleda da Combat Arms Europe radi. Jel probao netko igrati ovo? Kakva su iskustva ?
ja igram ,igra je ok
malo premalo mapa,a i mape su premale za moj ukus
ali igra je ok
posebno je dobro sto se moze napraviti svoj "server" i odrediti pravila na njemu,mozes staviti i password tako da igrate samo sa prijateljima,to je ok :)
Drnasty koji ti je nick u igri da te dodam u prijatelje pa da igramo zajedno
ajmo se svi okupiti u igri mi sa foruma i igrati u jednoj sobi,nazovemo je BUG FORUM i opleti :)
Meni su mape dobre, ima i vecih i manjih.
Svidja mi se customization i veliki izbor oruzja i opreme.
Kao CS2 :)
EDIT: @crozoki: Nick je kao ovdje, DrNasty, dodaj me da opletemo :)
Jucer smo ja i drnasty igrali combat arms europe i bas je predobro..onako podsjeca me na ut malo...neka mjesavina CS-a i UT-a :)
a super stvar je sto ima i buddy lista kao u bf-u pa kad se logiras vidis ko ti je od prijatelja online i gdje igra, pa mu se mozes pridruziti.. Vec smo nasli dvojicu hercegovaca jucer pa smo igrali zajedno. meni je nick u igri zlaja pa eto ko instalira neka me stavi u listu pa da se malo nisanimo :)
e ljudi ja je trenutacno downloadujem igra mi se cini dobra za tih 600mb sto ima
malo bi njih dalo truda napravit ovaku online fps besplatno mislim meni je super a i bolja je od nekih igara koje se moraju placat
ajmo ako se moze napravit neku sobu ili server da igramo samo ovi s bug foruma i vasi prijatelji itd pa stavimo sifru i eto malo sipamo cahure
Ljudi, ovajonaj i ja smo online u 17h (DrNasty i zlaja su nickovi). Dodajte nas ako zelite i nadjemo se na nekom serveru.
Probacemo i sobu napraviti, osim ako ne treba neki rank (za napraviti clan trebas biti lieutenant il nesto).
Ma igra se 8vs8, bitno je da nas vecina bude, nema veze ako neko sa strane dodje da popuni ekipe.
ma sve ok samo mi nedostaje virtualno ubijanje na internetu uh bit ce super
i nadam se da mi nece bit nekih problema sa instalacijom i kad pokrenem igru jer vidio sam zahtjeve treba 256mb rama za minimum zato nadam se da ce sve bit ok
evo zaigro sam i prvi put kad sam igro bio sam treci u one man army
sve je super samo mi malo smeta to sto su male mape pa cim se respawnas odma te kokne al sve u svemu odlicno je preporucujem je svakom ko voli fps
e sad nam treba jedan bug forum server i derat po njemu
Evo odigrao sam i ja 3 put jednu te istu mapu. Nije loše za besplatan shooter, samo što malo previše "mazi" kampere s snajperom. Prvu partiju "izgoriš" neslavno pokušavajući nešto napraviti u jurišu, onda skužiš da ima i shop, nabaviš svoj prvi snajper, i ostalo je povijest.
Mene igra dosta baca na SoF 2 samo je Sof bolji, nekako mi mislio san da ce se bar moc kontrolirat kao u Codu ali ni slicno, ali s obzirom da je free onda je dobro.
Glupo mi je nemogu nikoga naciljat nego nosiš i pucaš.
Ja sam uvijek za.
Ak me žena pusti i klinac spava :)
Xfire imate pa se lako dogovori i zaigra.
Ovo jbt kopija CS:S
Evo odigrao sam i ja 3 put jednu te istu mapu. Nije loše za besplatan shooter, samo što malo previše "mazi" kampere s snajperom. Prvu partiju "izgoriš" neslavno pokušavajući nešto napraviti u jurišu, onda skužiš da ima i shop, nabaviš svoj prvi snajper, i ostalo je povijest.
ma evo ja sretan ko nova godina danas sam poceo igrat i maloprije sam izborio svoje prvo mjesto sa 45 ubojstava i 28 sam puta umro
de napisite svi svoje nickove u igri,moj je cro-zoki pa se medjusobno dodamo za prijatelje i cak mozemo osnovati svoj klan da se zove bug forum klan ili tako nesto
a mozemo se sastati u nekoj sobi i grati
sto kazete
Ima li igre veceras?
eo ja dwnloadam sad, za nekih pol sata sam online pa da vidimo...zadnji puta sam igrao neki fps online prije godinu dana, ima da ginem ko pravi
lol skinio sam krivu verziju, poludit cu, eo sad skidam eu verziju...mislim lol
Ako iko poželi igrat ja sam cikajova u igri, pa dodajte me u kontakte. Trebali bi napravit klan
Cro-zoki i ja smo sinoc igrali, mene su naprasili jer sam bio pospan i sad mi je opao K/D ratio :(
Takodjer me nerviraju ona djeca, ako zaredas killove pocnu govoriti immortal, hacker, baljezgati gluposti, a najgore je sto im ne mogu opsovati, samo *** prikaze :)
Mene je dodalo dosta ljudi, dajte ovdje napisite koje nickove imate u igri, da se zna ko je ko :)
lol snimite mi vas gameplay na 512 geforce 9 series da vidim da li da igram
nemojte sad skidat ide mi full sporo