Combat Arms - novi besplatni FPS

poruka: 116
|
čitano: 29.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ma da... Nitko osim Australaca i Amerikanaca.

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bar je F.E.A.R. tu jos za nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ostat ce.

Cuvam ga ko zlato.

Ova igra je skroz bez veze.

Ako je samo za povlaštene onda neka im njihova igra.

C2D E8400ES,Gigabyte GA-P31-DS3L,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Combat Arms - novi besplatni FPS
LUXX kaže...

I ostat ce.

Cuvam ga ko zlato.

Ova igra je skroz bez veze.

Ako je samo za povlaštene onda neka im njihova igra.

Tocno to, neka im je. =)
17 godina
neaktivan

Mogu si je zabit znate gdje..

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ja sam kod registracije accounta ostavio one kvacice za newsletter, haj reko bice solidna igra, pa da dobijam vijesti...

AAAAAAAAAA sad ce to smece dolaziti stalno, moracu vidjeti mogu li otkazati...Viče

EDIT: Uradio sam withdraw, dzaba im igra, cobani...

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2008 14:30 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prema onome sto sam vidio na sluzbenoj stranici ....

If you created your account at ......, you should be using the Official MapleStory client. Also, we license out MapleStory to licensees in Europe, South Korea, China, Taiwan, Japan, Singapore, Malaysia, and Thailand.

Because we must protect our licensees' interests, we must block users from those licensed regions from playing on MapleGlobal servers. If you are trying to play MapleStory with a game client from an area mentioned above, you won't be able to play MapleStory Global.

ne mozes iz HR....

ali postoje free proxy koji ti daju IP neke druge drzave... npr USA....

samo za ideju...

sretno

17 godina
neaktivan

Ako se ne varam, izgleda da Combat Arms Europe radi.  Jel probao netko igrati ovo? Kakva su iskustva ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
kooboora kaže...

Ako se ne varam, izgleda da Combat Arms Europe radi.  Jel probao netko igrati ovo? Kakva su iskustva ?

Ljudi ja sam se navukao na ovo. Registrujte se i probajte, meni je super.
Malo da odmorim od bf-a.
Ajde ako nas bude vise, da bacimo partiju na nekom od servera.

I'm fat, you're ugly! I can diet.
17 godina

ja igram ,igra je ok

malo premalo mapa,a i mape su premale za moj ukus

ali igra je ok

posebno je dobro sto se moze napraviti svoj "server" i odrediti pravila na njemu,mozes staviti i password tako da igrate samo sa prijateljima,to je ok :)

Drnasty koji ti je nick u igri da te dodam u prijatelje pa da igramo zajedno

ajmo se svi okupiti u igri mi sa foruma i igrati u jednoj sobi,nazovemo je BUG FORUM i opleti :)Cool

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2009 23:12 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Meni su mape dobre, ima i vecih i manjih.

Svidja mi se customization i veliki izbor oruzja i opreme.

Kao CS2 :)

EDIT: @crozoki: Nick je kao ovdje, DrNasty, dodaj me da opletemo :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 8:06 (DrNasty).
17 godina

Jucer smo ja i drnasty igrali combat arms europe i bas je predobro..onako podsjeca me na ut malo...neka mjesavina CS-a i UT-a :)

a super stvar je sto ima i buddy lista kao u bf-u pa kad se logiras vidis ko ti je od prijatelja online i gdje igra, pa mu se mozes pridruziti.. Vec smo nasli dvojicu hercegovaca jucer pa smo igrali zajedno. meni je nick u igri zlaja pa eto ko instalira neka me stavi u listu pa da se malo nisanimo :)

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e ljudi ja je trenutacno downloadujem igra mi se cini dobra za tih 600mb sto ima

malo bi njih dalo truda napravit ovaku online fps besplatno mislim meni je super a i bolja je od nekih igara koje se moraju placat

ajmo ako se moze napravit neku sobu ili server da igramo samo ovi s bug foruma i vasi prijatelji itd pa stavimo sifru i eto malo sipamo cahure

Moja konfa: :Amd 3x 2.10GHz :2 gb ram :HD4650
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 14:28 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ljudi, ovajonaj i ja smo online u 17h (DrNasty i zlaja su nickovi). Dodajte nas ako zelite i nadjemo se na nekom serveru.

Probacemo i sobu napraviti, osim ako ne treba neki rank (za napraviti clan trebas biti lieutenant il nesto).

Ma igra se 8vs8, bitno je da nas vecina bude, nema veze ako neko sa strane dodje da popuni ekipe.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja upravo skidam igru (malo sporije ide al...) ako mi se svidi eto mene ....imam jos jedno desetak igraca sa drugogo domaceg foruma pa se mozda dogovorimo da odigramo neku domacu tekmu :)
K'eni pa te vat' ;)
16 godina
neaktivan

ma sve ok samo mi nedostaje virtualno ubijanje na internetu uh bit ce super

i nadam se da mi nece bit nekih problema sa instalacijom i kad pokrenem igru jer vidio sam zahtjeve treba 256mb rama za minimum zato nadam se da ce sve bit okNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo zaigro sam i prvi put kad sam igro bio sam treci u one man armyNamigiva

sve je super samo mi malo smeta to sto su male mape pa cim se respawnas odma te kokne al sve u svemu odlicno je preporucujem je svakom ko voli fps

e sad nam treba jedan bug forum server i derat po njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo odigrao sam i ja 3 put jednu te istu mapu. Nije loše za besplatan shooter, samo što malo previše "mazi" kampere s snajperom. Prvu partiju "izgoriš" neslavno pokušavajući nešto napraviti u jurišu, onda skužiš da ima i shop, nabaviš svoj prvi snajper, i ostalo je povijest.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina

Mene igra dosta baca na SoF 2 samo je Sof bolji, nekako mi mislio san da ce se bar moc kontrolirat kao u Codu ali ni slicno, ali s obzirom da je free onda je dobro.
Glupo mi je nemogu nikoga naciljat nego nosiš i pucaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Ja sam uvijek za.

Ak me žena pusti i klinac spava :)

Xfire imate pa se lako dogovori i zaigra.

hahaha, i ja sam za, ali si simpa pravo hahahha, sta klinac vidi odma gasiii
Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan

Ovo jbt kopija CS:S

Žene umiju odglumiti orgasam,zato muškarci mogu cijeli brak! :D

0 0 hvala 0
17 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

Evo odigrao sam i ja 3 put jednu te istu mapu. Nije loše za besplatan shooter, samo što malo previše "mazi" kampere s snajperom. Prvu partiju "izgoriš" neslavno pokušavajući nešto napraviti u jurišu, onda skužiš da ima i shop, nabaviš svoj prvi snajper, i ostalo je povijest.

vjerovatno si igrao samo snow valley mapu... uglavnom ne pomaze ti snajper puno ni na jednoj mapi...skontaces kad naletis :)

a ovaj sto kaze da ne mozes nisaniti...odi u shop pa namontiraj scope na pusku pa ces nisaniti...
hmmm...
16 godina
neaktivan

ma evo ja sretan ko nova godina danas sam poceo igrat i maloprije sam izborio svoje prvo mjesto sa 45 ubojstava i 28 sam puta umro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

de napisite svi svoje nickove u igri,moj je   cro-zoki pa se  medjusobno dodamo za prijatelje i cak mozemo osnovati svoj klan da se zove bug forum klan ili tako nesto

a mozemo se sastati u nekoj sobi i grati

sto kazeteCool

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ima li igre veceras?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

eo ja dwnloadam sad, za nekih pol sata sam online pa da vidimo...zadnji puta sam igrao neki fps online prije godinu dana, ima da ginem ko praviCool

lol skinio sam krivu verziju, poludit cu, eo sad skidam eu verziju...mislim lol

Intel C2Q q8200 @3 GHz/Gigabyte EP35-DS3/ Sapphire HD 4870 512 Mb/ 4GB OCZ Platinum @ 1000MHz/ HDD Seagate 500 GB,7200.10, 32Mb /OCZ StealthXStream 500W/ Chieftec midi tower BH-02B-B-B/ Samsung SM2233BW
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2009 0:04 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako iko poželi igrat ja sam cikajova u igri, pa dodajte me u kontakte. Trebali bi napravit klan Smijeh

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Cro-zoki i ja smo sinoc igrali, mene su naprasili jer sam bio pospan i sad mi je opao K/D ratio :(

Takodjer me nerviraju ona djeca, ako zaredas killove pocnu govoriti immortal, hacker, baljezgati gluposti, a najgore je sto im ne mogu opsovati, samo *** prikaze :)

Mene je dodalo dosta ljudi, dajte ovdje napisite koje nickove imate u igri, da se zna ko je ko :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

lol snimite mi vas gameplay na 512 geforce 9 series da vidim da li da igram

Games playing: Left 4 Dead i GTA IV na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemojte sad skidat ide mi full sporo

Pentium 100MHz @102 MHz, nvidia 1 4 mb , dram 8 mb , Windows 3.1 , 64 mb hdd,monitor u boji, ne radi mi GTA IV uskoro ču instalirat vistu tamo bi onda trebala radit !!!! ipak je komp predobar mogla bi onda i na high :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice