e ovako,kada igram cod 4 mp sve glatko tece,a kada pritisnem shift + ctrl,to svaki put pritisnem zabunom,onda mi se zamrzne celi kompjutor,nedavno sam kupil tipkovnicu logitechovu g15 sa kojom sam imal vec dosta problema,tako da bih vas molio pomoc,ako vec negdje tema postoji zao mi je sto smetam jer nisam nasao ovaku = /
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna netko?
jesam ja nevidljiv ili ovu temu niko ne otvara?
pa ne stiscem ja to namjerno da mi zasteka,nego slucajno,i onda me bas nazivcira,a necu si mjenjat nemogu se vise naviknut na nesto drugo,al mene zanima dali je to radi tipkovnice
JA znam da se ukoliko učetsalo stiskaš kombinaciju tipki ctrl-shift-alt, izbacije iz igre ( ili programa), i o tome te obavijesti, no ja samo kliknem ok i vratim se natrag u igru i to je to.
Samo nemoj svako malo mahnito šprintat i bacat se po podu i sve je ok , ili jednostavno promijeni kontrole.
ugasi stickykey
kupi razer Lycrosu tipovnicu pa ces moci to iskljucit.
a onda cu samo sprintat =D i klat iza svakog drugog coska,dodaj me na xf looka2112
e pak sada ima i novi problem...ovo mi se dogada i u gta iv,i coj 2,mislim da je ovo u svakoj igri i rec bi da je do tipkovnice,imam logitechovu g15...
Pa to je stick key.kad stisnes naprimjer shift par puta spusti ti igru dolje i pokazuje neku obavijest.To samo isključi i sve šljaka budimo realni....
Pa to je stick key.kad stisnes naprimjer shift par puta spusti ti igru dolje i pokazuje neku obavijest.To samo isključi i sve šljaka budimo realni....
Budimo realni...rješil sam ovaj problem pred 3 mjeseca...problem je bil u tome što mi je kombinacija shifta i ctrl-a mjenjala jezik tipkovnice (eng. i hrv) i zbog toga me izbacivalo iz igre...budimo realni...
Budimo realni...rješil sam ovaj problem pred 3 mjeseca...problem je bil u tome što mi je kombinacija shifta i ctrl-a mjenjala jezik tipkovnice (eng. i hrv) i zbog toga me izbacivalo iz igre...budimo realni...
LoL....
LoL....
i ja mislim....lol i pol....
Zanemarite post...