Cod 4 zamrzavanje

poruka: 17
|
čitano: 2.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

e ovako,kada igram cod 4 mp sve glatko tece,a kada pritisnem shift + ctrl,to svaki put pritisnem zabunom,onda mi se zamrzne celi kompjutor,nedavno sam kupil tipkovnicu logitechovu g15 sa kojom sam imal vec dosta problema,tako da bih vas molio pomoc,ako vec negdje tema postoji zao mi je sto smetam jer nisam nasao ovaku = /

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

zna netko?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

jesam ja nevidljiv ili ovu temu niko ne otvara?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje
pa to stisces ti nije igra kriva prestani stiskat ili izvadi neko od tih 2 dugmeta
mp14
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cod 4 zamrzavanje

pa ne stiscem ja to namjerno da mi zasteka,nego slucajno,i onda me bas nazivcira,a necu si mjenjat nemogu se vise naviknut na nesto drugo,al mene zanima dali je to radi tipkovnice

16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

JA znam da se ukoliko učetsalo stiskaš kombinaciju tipki ctrl-shift-alt, izbacije iz igre ( ili programa), i o tome te obavijesti, no ja samo kliknem ok i vratim se natrag u igru i to je to.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje
nije radi tipkovnice evo i thuglife ti reko kad to stisces odna se pojavi neka poruka kao upozorenje da si puno stisko i nije kriva tipkovnica promjeni kontrole i rjesen problem naviknit ces se za neko vrijeme
mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

Samo nemoj svako malo mahnito šprintat i bacat se po podu i sve je ok Smijeh, ili jednostavno promijeni kontrole.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

ugasi stickykey

potpis :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

kupi razer Lycrosu tipovnicu pa ces moci to iskljucit.

sniper only
16 godina
neaktivan

a onda cu samo sprintat =D i klat iza svakog drugog coska,dodaj me na xf looka2112

16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

e pak sada ima i novi problem...ovo mi se dogada i u gta iv,i coj 2,mislim da je ovo u svakoj igri i rec bi da je do tipkovnice,imam logitechovu g15...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

Pa to je stick key.kad stisnes naprimjer shift par puta spusti ti igru dolje i pokazuje neku obavijest.To samo isključi i sve šljaka budimo realni....

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nicash kaže...

Pa to je stick key.kad stisnes naprimjer shift par puta spusti ti igru dolje i pokazuje neku obavijest.To samo isključi i sve šljaka budimo realni....

Budimo realni...rješil sam ovaj problem pred 3 mjeseca...problem je bil u tome što mi je kombinacija shifta i ctrl-a mjenjala jezik tipkovnice (eng. i hrv) i zbog toga me izbacivalo iz igre...budimo realni...

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
16 godina
neaktivan
Looka kaže...
nicash kaže...

Budimo realni...rješil sam ovaj problem pred 3 mjeseca...problem je bil u tome što mi je kombinacija shifta i ctrl-a mjenjala jezik tipkovnice (eng. i hrv) i zbog toga me izbacivalo iz igre...budimo realni...

LoL....

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti
16 godina
neaktivan
nicash kaže...
Looka kaže...
nicash kaže...

LoL....

i ja mislim....lol i pol....

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
16 godina
neaktivan
Cod 4 zamrzavanje

Zanemarite post...

Taj sam... :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.3.2010 19:06 (Looka).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice