COD 4 MP Rank 55 problem!

poruka: 17
|
čitano: 6.919
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
COD 4 MP Rank 55 PROBLEM!!

bok!igram cod 4 vec duze vrijeme ali sad sam reinstaliro windowse i izgubio sve podatke.sada sam instalirao cod4 ,sve patcheve,updateao punkbuster i kad hocu uci u taj program za rank 55 pise mi ovo:the apllication failed to initiaze property(0x0000135).Click on  OK to terminate the aplication.

Sta da radim?

Jer postoji jos kakav nacin da imam rank 55?HVALA!!

P.S. imam windows xp

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Postoji način... Igraj i dođi do 55 lvl-a. Ja sam negdje 4 puta tako išao ispočetka jer sam morao reinstal winsa....

I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, I wish I could see her naked, and down on all fours!-Barney Stinson

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 4 MP Rank 55 PROBLEM!!
kaiserus kaže...

Postoji način... Igraj i dođi do 55 lvl-a. Ja sam negdje 4 puta tako išao ispočetka jer sam morao reinstal winsa....

Tako je isto i meni bilo, evo ovo mi je 4. igranje i trenutno san level 50
Granice nisu nista drugo do linija u atlasu, al' jesu stvarne onda kad idu od srca ka srcu...
16 godina

ali ja nemam vremena igrati 60 sati da bi bio taj level...a to mi se neda jer danas ga moram imati!!molim pomoc!jer zna ko zbog cega mi se pojavljuje onaj prozor?

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Downloadaj Easy Account i problem rijesen.

Meni se "stats" resetira malo malo.Ne'am zivaca "nabijat" rank non stop...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

malo mi je kompliciran taj EA.samo pitam zasto mi se pojavljuje onaj glupi prozor??

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: COD 4 MP Rank 55 PROBLEM!!
kaiserus kaže...

thuglife kaže...
kaiserus kaže...

Tako je isto i meni bilo, evo ovo mi je 4. igranje i trenutno san level 50
 Vas dvojica gore izgleda da nemate pojma u vezi CoD4!
Imate more tema o CoD4 i cuvanju mpdate u kojoj su vasi rankovi i vi opet idete iz pocetka i onda kukate.
Znaci uvijek prije reinstala windowsa sacuvajte mp datu i zapamtite serial key, koje cete nakon reinstala vratiti u mapu gdje ste instalirali ponovo CoD4.  
luckyluke kaže...

ali ja nemam vremena igrati 60 sati da bi bio taj level...a to mi se neda jer danas ga moram imati!!molim pomoc!jer zna ko zbog cega mi se pojavljuje onaj prozor?

Kakav prozor?
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina

Mozes i bez easy accaunt s neta skinut necij rank 55 i ubaciti u svoj profil.

Call of Duty 4 RULEZ :D
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

nista,problem rijesen!!ova stranica je zasluzna za to

http://karmarogue.com/2007/11/19/cod4-unlock-all-guns-level-55-crack/

Moze LOCK!!

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Nemoj varat, igraj pošteno, nije gušt igrati ako si odma lvl. 55.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: COD 4 MP Rank 55 problem!
Cherina15 kaže...

ne najbolje je da igras sa puskom levela 1 i da te ubija bot, a jos gore je kada trebas reinstalirati igru pa sve opet ispocetka, mislim da nitko nije tako glup
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
17 godina
neaktivan

Šta fali level 1 kitovima?

Ja sam jutros uletio sa stock m203 kitom i napravio 14-0 streak.

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa nije to varanje ako si vec imao level 55, pa si "nekako" ostao bez njega. Mislim cemu se sad ponovo opet muciti ako si to vec jednom prosao.

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Maximus kaže...

Pa nije to varanje ako si vec imao level 55, pa si "nekako" ostao bez njega. Mislim cemu se sad ponovo opet muciti ako si to vec jednom prosao.

tocno tako a isto mislim i za one koju su poslije poceli igrati malo pogleda skoro pa svi imaju 55 rank i nista nemu u tome lose i da i ti imas ili ja ili netko drugi
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
17 godina
intel freak kaže...
Maximus kaže...

tocno tako a isto mislim i za one koju su poslije poceli igrati malo pogleda skoro pa svi imaju 55 rank i nista nemu u tome lose i da i ti imas ili ja ili netko drugi
  Hmmm, momci nije problem u tom nekom "varanju" ako se sebi napravi 55 lvl.
Problem je sto vi ne znate kako sacuvati svoje lvl pa morate pribjegavati raznim sranjima, koja uzgred receno mogu biti maskirani trojanci i slicne gluposti.  
U mapi Activision ima mpdata u kojoj se nalaze sve postavke (rezolucija, detalji) i vasa dostignuca u multiplayeru (lvl, ispunjeni zadatci) itd.
Potrebno je samo tu mapu (mpdata) negdje prekopirati na sigurno mjesto (stick, druga particija) i poslije vratiti nakon reinstala windowsa i CoD4.
Nakon ponovnog instaliranja CoD4 - jednostavno tu mapu (mpdatu) samo vratite gdje ste instalirali CoD4 i VOILA!
Svi rankovi, lvl, i svi zadatci kao i rezolucija i kontrole namjestene kako ste i ostavili! 
Prije toga morate sebi negdje zapisati serial key ako se ne radi o originalnoj igri, jer mpdata ide uz taj serial inace ce biti RESET YOUR STATS. 
Nadam se da vam je ovo od pomoci...Neodlučan
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
16 godina
Cherina15 kaže...

Hahahahaha jako si me dobro nasmijaoOsmijehZnas ti kakav mi je gušt kada me jednom 25 puta ubiju zaredom?Tada mi gušt postane bacanje tipkovnice kroz prozor(majke mi tako sam jednu već uništio a došla je 300 kn)Cool
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Cherina15 kaže...

Hahahahaha jako si me dobro nasmijaoOsmijehZnas ti kakav mi je gušt kada me jednom 25 puta ubiju zaredom?Tada mi gušt postane bacanje tipkovnice kroz prozor(majke mi tako sam jednu već uništio a došla je 300 kn)Cool
 Uvijek ti ostaje Super Mario :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice