Bila me uhvatila nostalgija za tom igrom te sam je ponovo instaliro.Opet sam shvatio da je igra predobra.
Pa se sad pitam hoće li neko samnom bacit multyplayer.
Nemojte me se bojati iako sam izvrstan u toj igri

Bila me uhvatila nostalgija za tom igrom te sam je ponovo instaliro.Opet sam shvatio da je igra predobra.
Pa se sad pitam hoće li neko samnom bacit multyplayer.
Nemojte me se bojati iako sam izvrstan u toj igri

Šta me se svi bojite
Dajte šta stvarno nitko ne igra tu igru više
Zar nitko
ne zovi vraga...da ti se igra zgadila nebi
haha u njoj rasturam 
pozz igrao sam generals i igra je odlicna e sad bi volio probati igrati protiv nekog online ali ne znam kako podesiti registrovati itd.ako mi pojasnis kako se to radi mozemo igrati do mole volje jer su me generali odusevili----Hvala
možda budem instalirao pa čem igrati,imam original.
Svi zainteresirani dođite na strategije.com. Tamo ima dosta igrača C&C Generalsa, tako da nećete požaliti ^^
A vidi to moja tema.hehe
Alo Perhane jesi još uvijek za neke mečeve? u C&C zero houru? "imam staža jedne cijele zime "
doduše bila je to 2004 al nema veze...
- samo mi objasni kako ga instalirat da igra online i koje pečeve ubacit pa igramo??
dali mi moze tko objasnit., kako doci do online igranja..
samo me izbacuje i govori da nisam na netu te da provjerim internet...
(sve ostalo radi i jesam na internetu sam, sve normalno spojeno
cak sam i firewall iskljucio)
-jedino sto je "oriđiđi" igrica pa mozda tu neki pečić fali??
dali mi moze tko objasnit., kako doci do online igranja..
samo me izbacuje i govori da nisam na netu te da provjerim internet...
(sve ostalo radi i jesam na internetu sam, sve normalno spojeno
cak sam i firewall iskljucio)
-jedino sto je "oriđiđi" igrica pa mozda tu neki pečić fali??
Stvar je, kao i u svim EALA-ovim igrama, da su ju prestali podržavati, što znači da su zgasili servere. Generals i Zero Hour ne možeš igrati preko in-game sustava. Jedini način da ju igraš online je sa Hamachijem ili nekim sličnim VPN programom. S njima napraviš virtualni LAN na koji se priključi i tvoj suigrač (ili pak ti se priključiš na neki strani već napravljen kanal - lan), te kad uđeš u igru ideš na NETWORK (dakle kao da si u mreži).
Posljednji službeni patch za Generale i ZH je 1.04, a posljednji community patch koji je priznati od EA-a (poluslužben) je 1.06.
Cimni se na strategije.com ako tražiš suigrače, ili pak te zanima nešto konkretnije :)
Adisuki ti si Car!!! 
Mogli bi jednu odigrat ja sam igro sa frendom preko Hamachia.
meni je to bzvz prek neta igrat..
inace je igra legendarna...
u multyplayeru se sve svodi da se nagomilaju tenkovi i zaletis se na protivnika, i napravis par super weaponsa i to je to...
nema taktike, ko u recimo CoH...
molim na poklon
pozivnicu
za neki privatni tracker
hvala-e mail-nedeljkovicgoranko@yahoo.com