Call of Duty: Modern Warfare II

poruka: 1.031
|
čitano: 347.610
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

jel se može u ps5 verziji igrat sa mišem i tipkovnicom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine

Da pitam i ovdje ako netko nije aktivan u playstation temi. Moze li se MW2 console shareat na playstationu (ona klasicna fora da primary kupi igricu pa da se na 2 sonya moze igrat)? Vidio sam da postoje nekakve restrikcije za Steam i Xbox, a s obzirom da COD nisam igrao 10+ godina malo sam ispao iz šeme :D

0 0 hvala 0
15 godina

Jel tko imao vrmeena za spec ops igrat?

čini se zamorno duge misije, krenuo onu drugu pa ima trčanja 1km do sam sitea praktički pa me zanima otprilike koliko ima igranja da ne gubim vrijeme s time ako se ne isplati radi neke nagrade dobre ili nešto?

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Call of Duty: Modern Warfare II

Infinity Ward best vremena su oko 4-7 minuta za prve dvije i mislim cca 13? za trecu, tak da ne mora to trajat dugo...

11 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel se može u ps5 verziji igrat sa mišem i tipkovnicom?

Može Np! 

Odmori se u Istini.
13 godina

Koji lik:

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

Ovak to izgleda kad audiofil igra ovaj COD. Je vodič za podešavanje zvuka, ali pomoći će mnogima. Profi level, i za PC i za konzole.

مرګ ژوبله

0 0 hvala 1
15 godina

Džaba to sve. Public meč, bilo koji mod kad duže igraš dođe do izražaja katastrofalno loš dizajn mapa uparen sa spawnovima koji idu na priuncipu, spawnaj mu lika di ne gleda.

Ljudi padaju na glavu točno tamo di ne gledaš. Kako god se kretao, pratio ćoškove, imao gun, ne možeš odraditi kakav bolji killstreak naredati likove. Upareno sa SBMM u svakom meču di te smješta nerijetko sa likovima koji igraju na višoj razini + dok ti pokušavaš punit neki patetični smg ili nešto šta je naked još, brzo dođe do frustracije.

Uživam u igri, ali ponajviše kad smo 6v6 pa igramo snd timski, još kad dođe cdl bit će još bolje.

Public modovi su ok malo, ali brzo te razjebe nevjerojatni timing di ali baš stalno gineš iz onog ćoška di si gledao dobrih 10-15 sek da bi opet pao kao pokošen kao da si oneshot.

tl,dr. spawnovi i dizajn mapa je opet na lošoj razini, ne znam gdje su otišli krivo, ali već u mw2019 je bilo izraženo, a ovdje još više di je ttk još brži.

sve u svemu, mislim da ću ove god više igrati i warzone/dmz/spec da ne kažem snd/cdl nego čisti pub.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
fila2208 kaže...

Džaba to sve. Public meč, bilo koji mod kad duže igraš dođe do izražaja katastrofalno loš dizajn mapa uparen sa spawnovima koji idu na priuncipu, spawnaj mu lika di ne gleda.

Ljudi padaju na glavu točno tamo di ne gledaš. Kako god se kretao, pratio ćoškove, imao gun, ne možeš odraditi kakav bolji killstreak naredati likove. Upareno sa SBMM u svakom meču di te smješta nerijetko sa likovima koji igraju na višoj razini + dok ti pokušavaš punit neki patetični smg ili nešto šta je naked još, brzo dođe do frustracije.

Uživam u igri, ali ponajviše kad smo 6v6 pa igramo snd timski, još kad dođe cdl bit će još bolje.

Public modovi su ok malo, ali brzo te razjebe nevjerojatni timing di ali baš stalno gineš iz onog ćoška di si gledao dobrih 10-15 sek da bi opet pao kao pokošen kao da si oneshot.

tl,dr. spawnovi i dizajn mapa je opet na lošoj razini, ne znam gdje su otišli krivo, ali već u mw2019 je bilo izraženo, a ovdje još više di je ttk još brži.

sve u svemu, mislim da ću ove god više igrati i warzone/dmz/spec da ne kažem snd/cdl nego čisti pub.

Pa odi igraj Ground War, velika mapa nema jazavaca koji strafe jumpaju po mapi iza svakog ćoška. Fino igraš objective i ne ovisiš o tome da će ti se neko spawnat iza leđa + lvl pušaka ide znatno brže tamo... 

15 godina
BeLLicus kaže...
fila2208 kaže...

Pa odi igraj Ground War, velika mapa nema jazavaca koji strafe jumpaju po mapi iza svakog ćoška. Fino igraš objective i ne ovisiš o tome da će ti se neko spawnat iza leđa + lvl pušaka ide znatno brže tamo... 

Je odigram invasion tu i tamo, i ground. Muči me low fps tamo, nije mi jasno, nit je grafika na 100 nit proc ali fps mi je na 80, al dobro na bf je još manje.

Preferiram taj brži pace i manje mape, no kažem, nikad lošije nisam završavao partije, uz svu pažnju na svaki korak uvijek neki jazavac ispadne od nekud da je to fascinatno i gledam na kraju lik ima nekzz 12-24 ali mene bar 8 puta ubije da mu ništa ne mogu.

Kažem, to je cod i to je sve jasno, no nadam se da mogu možda malo spawnove poštelati i to da se smanji barem prividno i sbm malo opustiti jer ne mora svaki pub meč bit borba kao u finalu kakvog turnira.

13 godina
fila2208 kaže...

Mislim da to manje ima veze s timingom, više s time da svaka jebena soba ima pet vrata, četiri prozora, podrum, tavan, krovne prozore, tri rupe u zidu i pet otvorenih pašteta iz kojih stalno netko iskače. I to ako kuća ima samo prizemlje, stvari postaju gore kad je kuća na kat.

Jednostavno je nemoguće fizički ispratiti svaki ulaz u prostoriju ili smisleno braniti bilo koju točku kao što je to moguće u Battlefieldu. U 90 posto slučajeva ginem jer je netko ušao kroz vrata koja ne vidim. 

Dakle, ja nikad nisam bio CoD igrač, ali sam kupio ovaj da u nešto pucam i tek sad mi je jasno kakvi doktori su radili Battlefield mape (BF2042 apsolutno notincluded).

Ovo veze nema s dizajniranjem mapa, netko je u random generiranje kuća ubacio kôd da broj vrata po kući ne smije biti manji od četiri. I to je to. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
11 godina
Q-Tip kaže... 

Ovo veze nema s dizajniranjem mapa, netko je u random generiranje kuća ubacio kôd da broj vrata po kući ne smije biti manji od četiri. I to je to. 

Ali ima najviše veze sa COD comunitijem. Geslo je postalo - što brže. Dakle smanjiti kempanje na minimum i proizvesti mape na kojima moraš konstantno trčat, meni je to zamorno do bola. Zato i ne igram MP. GW i Invasion donekle su manjeg intenziteta i iako su to iste mape, postoje ti trenuci u kojima se malo možeš smirit i usporit igru. Jedva čekam Warzone.

مرګ ژوبله
16 godina

Ma čak i bf2042 mogu igrat nasilu ovo ne bi mogao. Nemam šta ni prigovarat jer to su sasvim drugačije igre. 

kradem mine iz minskog polja
15 godina
Q-Tip kaže...

Mislim da to manje ima veze s timingom, više s time da svaka jebena soba ima pet vrata, četiri prozora, podrum, tavan, krovne prozore, tri rupe u zidu i pet otvorenih pašteta iz kojih stalno netko iskače. I to ako kuća ima samo prizemlje, stvari postaju gore kad je kuća na kat.

Jednostavno je nemoguće fizički ispratiti svaki ulaz u prostoriju ili smisleno braniti bilo koju točku kao što je to moguće u Battlefieldu. U 90 posto slučajeva ginem jer je netko ušao kroz vrata koja ne vidim. 

Dakle, ja nikad nisam bio CoD igrač, ali sam kupio ovaj da u nešto pucam i tek sad mi je jasno kakvi doktori su radili Battlefield mape (BF2042 apsolutno notincluded).

a to se sve manifestira kao loš timing jebga. Slažem se sa svime time, ali to je sad nova shema valjda i prihvati ili odustani, stvar je jasna.

Nisam tu temu započeo da je to kritično loše, no bf mape 2042 su kriminal obrnuto, walking simualtor u kojem nema nikakvog smislenog flowa. Davna su vremena bf3 mapa prošla nažalost.

U bf je bitna stvar šta često ti možeš bazukom sebi napravit novi ulaz u objective ako treba, ovdje ne možeš i onda je izazov napravit mapu da ne bude prekamperska, a opet dovoljno otvorena da se uvijek osjećaš da te netko gleda.

ugl zahtijeva puno navikavanja, sporijeg tempa i druge nema.

Super64 kaže...
Q-Tip kaže... 

Ali ima najviše veze sa COD comunitijem. Geslo je postalo - što brže. Dakle smanjiti kempanje na minimum i proizvesti mape na kojima moraš konstantno trčat, meni je to zamorno do bola. Zato i ne igram MP. GW i Invasion donekle su manjeg intenziteta i iako su to iste mape, postoje ti trenuci u kojima se malo možeš smirit i usporit igru. Jedva čekam Warzone.

Nažalost da, ali opet radije bi da se trči puca nego da me čekaju claymorei i razni sniper ratnici koji su lowbobi, ali točno mu naletim dok se othrvam drugoj dvojici koje sam ubio jer sam dobro iskoristio mapu i zaklon.

GW I INvasion su mi user radi killstreakova, nastane kaos. Nek maknu to, pa će dobit više bf osjećaj i bit igrivije.

Ugl. cod nudi to što nudi, ne žalim se ja, samo konstattiram da su takvim mapama i spawnovima stvorili neki ludi hibrid i mnogim igračima, koji imaju i više cod iskustva kažu da im ne paše i da to nije cod.

jebga neki novi klinci valjda kroje novi cod,.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2022 20:14 (fila2208).
12 godina

a ne znam bas da je sto brze, meni se ovaj čini sporiji i metodičniji. Tj. hoću reć da su mi rezultati bolji ako ne sprintam ko konjina cijelo vrijeme nego idem sporije, drzim angleove i prefiream

15 godina
Del_Boy97 kaže...

a ne znam bas da je sto brze, meni se ovaj čini sporiji i metodičniji. Tj. hoću reć da su mi rezultati bolji ako ne sprintam ko konjina cijelo vrijeme nego idem sporije, drzim angleove i prefiream

pa o tom i pričamo da je potrebno puno sporije igrati, no i to, koliko god igrao sporije metodičnije, kad kreneš, opet ti padne na glavu kakav noob i izbije te iz cipelica 

13 godina
Super64 kaže...
Q-Tip kaže... 

Shvatio sam to, vidim i po rezultatima ostalih da se sve svodi na kill-die-repeat i to što brže moguće. Gledam ljude koji su prvi na ljestvici, pa ima K/D 45/40... ubijaju, ali i ginu ko blesavi.

A što se kempanja tiče, slabo su ga smanjili. Krovovi su na svim mapama na Ground Waru prepuni snajpera, samo skidaju...

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
13 godina

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Soldier977 kaže...

I? Dakle? 0:57 Jebo ja njima mater. Kao što sam se bojao u beti, kao što sam rekao nakon izlaska MP-a i kao što sam rekao jučer. Pičke popuštaju run and gun zajednici debila koji su navikli igrat po radaru. Kao što je lik u videu lijepo rekao (0:57) sjebali su zvuk koraka i promjenili igru! Bilo je na reddu u doba bete rasprava koji k su koraci tako glasni (bili poprilično realni za jedan COD!) da je radar postao beskoristan, na kraju je druga strana koja je zagovarala korištenje vlastitih ušiju ostala popišana. To je COD comuniti o kojem pričam, radar boiz, a valjda su svi gluhi pa im ova igra omogučava zabavu, ne znam. 

مرګ ژوبله
15 godina
Super64 kaže...
Soldier977 kaže...

I? Dakle? 0:57 Jebo ja njima mater. Kao što sam se bojao u beti, kao što sam rekao nakon izlaska MP-a i kao što sam rekao jučer. Pičke popuštaju run and gun zajednici debila koji su navikli igrat po radaru. Kao što je lik u videu lijepo rekao (0:57) sjebali su zvuk koraka i promjenili igru! Bilo je na reddu u doba bete rasprava koji k su koraci tako glasni (bili poprilično realni za jedan COD!) da je radar postao beskoristan, na kraju je druga strana koja je zagovarala korištenje vlastitih ušiju ostala popišana. To je COD comuniti o kojem pričam, radar boiz, a valjda su svi gluhi pa im ova igra omogučava zabavu, ne znam. 

Ja bi izbacio radar, vratio pingove samo kad pucaš gun bez silencer jer ovako silenceri nemaju smisla.

Svi lete i hvataju blipove, kao što kažeš, a koraci su sad u pub mečevima sve slabiji i teže ih je čuti.

Ugl. jasno da su popustili, uvijek popuste glasnoj manjini.

11 godina

Ma ja derem Ground War samo, fino igram objective, rokam se sa ljudima i super mi je to dok ne dođe warzone. Cod nije moj cup of tea ali ovaj mod Ground War je pun pogodak, najbliže slično Battlefieldu uz puno bolji gunplay i zvuk oružja u codu i zabavno je. Prvih 15 sati sam igrao domination i to nije normalno izvučeš nemoguće protiv dvojice treći bum iza leđa me dovrši, de dobro je... Lete svi mapom kao na drogama, msm nakupim ja tu 20 25 killova u tih 5 minuta dominationa ali nakupim i 25 smrti uz tih 25 killova kao od šale, a navikao sam tokom godina igrana pucačina igrati pametno, flankati odrađivati taktički, to ni u jednom modu nije moguće gdje je 6v6, leti ubijaj i budi ubijen kome paše paše kome ne ne. SD mod super zamišljen kad bi netko igrao SD a ne imaš 2 objectiva svi se zalete svugdje i poubijaju se ali tako je to u public mečevima i to je to. 

Ground War možeš donekle taktički odigrati, i jako brzo se lvlaju puške kad igraš objective, otključao sam dosta toga zadnjih dana, nabrijao full mali kalaš koji je daleko najbolja puška u igri, a ni Kastov 762 verzija nije loša. Išao sam sa nekim ciljem da otključam najbolje dodatke za ove assult rifle puške makar pa ću ostalo pomalo. Moralo se tu igrat i sa shotganima i sa DMR i sa svime i svačime. Sad lagano uzimam sve redom i leveliram da bude spremno za warzone. Uz povremeno igranje ground wara koji je stvarno super. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina

U 21 danas će prikazat DMZ. Trailer ili možda gameplay, ne znam detalje. 

مرګ ژوبله

0 0 hvala 1
11 godina

Mislim da nemogu usrati sa tim dmz modom. Tko voli tarkov imati ce cod verziju, a tko ga ne voli jer je mazohizam imati ce vjerojatno simple verziju ovdje. Kao warzone i pubg, arkada i simulacija.

0 0 hvala 0
15 godina

pa koliko se ovo govno moze crashat, strasno

vidim i da ovaj token ne radi uopce, na kraju partije pokazuje +50% bonus i onda vidim kasnije gore gdje mi je level da uopce ne broji tih 50%

zali boze 100 eura opet, zajebao se sa Forzom 5 lani, sa ovim opet, e bogami nikad vise preordera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

tako je , daj nam shipment i shoot house, nemoj slučajno naprabit koju dobru mapu smislenu 

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina

24/7 playlist sa shipment i shoot house dusu dale za level oruzja. U mw2019 rijesio gold camos za 2 sata, ali da bi shipment isao igrati da ne moram camo grind, ne bi bas. Mislim da je vecini shoot house bila najbolja mapa iz mw2019, valjda jer je jedina klasicna 3 line map:)

1 0 hvala 0
12 godina

Ovaj dmz je takav garbanzo u najavi, pa to nitko ziv nece igrat.

Praktički glorificirani plunder iz warzonea

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
BeLLicus kaže...

Ma ja derem Ground War samo, fino igram objective, rokam se sa ljudima i super mi je to dok ne dođe warzone. Cod nije moj cup of tea ali ovaj mod Ground War je pun pogodak, najbliže slično Battlefieldu uz puno bolji gunplay i zvuk oružja u codu i zabavno je. Prvih 15 sati sam igrao domination i to nije normalno izvučeš nemoguće protiv dvojice treći bum iza leđa me dovrši, de dobro je... Lete svi mapom kao na drogama, msm nakupim ja tu 20 25 killova u tih 5 minuta dominationa ali nakupim i 25 smrti uz tih 25 killova kao od šale, a navikao sam tokom godina igrana pucačina igrati pametno, flankati odrađivati taktički, to ni u jednom modu nije moguće gdje je 6v6, leti ubijaj i budi ubijen kome paše paše kome ne ne. SD mod super zamišljen kad bi netko igrao SD a ne imaš 2 objectiva svi se zalete svugdje i poubijaju se ali tako je to u public mečevima i to je to. 

Ground War možeš donekle taktički odigrati, i jako brzo se lvlaju puške kad igraš objective, otključao sam dosta toga zadnjih dana, nabrijao full mali kalaš koji je daleko najbolja puška u igri, a ni Kastov 762 verzija nije loša. Išao sam sa nekim ciljem da otključam najbolje dodatke za ove assult rifle puške makar pa ću ostalo pomalo. Moralo se tu igrat i sa shotganima i sa DMR i sa svime i svačime. Sad lagano uzimam sve redom i leveliram da bude spremno za warzone. Uz povremeno igranje ground wara koji je stvarno super. 

javi se filli za 6vs6 mi igramo jos od proslog. skoro svako vece kako se skupimo. al uvijek nekog ima.

14 godina
fila2208 kaže...

tako je , daj nam shipment i shoot house, nemoj slučajno naprabit koju dobru mapu smislenu 

Baš gledam to sinoć i ne vjerujem. Jebo ih Shipment da ih jebo više, dobit ću PTSP od njega. Shoot house još donekle ok, al moglo je to puno bolje. Sve u svemu mehhh 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice