Posjedujem original tako da to nije problem.
možda si otišo na ovaj novi mod?
na kojim modovima ti se to dešavA?
team deathmatch igram jedino i sve je radilo ok do jučer igru sam nabavio neki dan...
Jesi siguran da nisu maknuti(spojis se na modirani server koji ti ih namjesti na nista)?Ako nisu maknuti,onda mozes probat brisanjem config_mp.cfg i nakon toga verify integrity.
evo ja nabavio da probam malo alteriwnet, mogu reci da mi se nimalo nesvida nije ni do koljena iwnetu, trazi server duze nego na iwnetu jedno 10 sekundi, ima nebrojeno vise errora a citera ko kise ima ih i na iwnetu ali ne u tolikim kolicinama jedino ih na sd-u nema bas, probao sam i malo one nove mape pa i nisu bas nesto posebno da vrijede tih para ali mi se svida sto ima kik/ban opcija te razni modovi to mi je zasada jedini plus na alteru.
4 sata je trebalo agentgodu da napravi novu verziju chaosa,tako da mozete opet ocekivati modirane servere.Bio sam u pravu,u IW su ostali nesposobni majmuni.
zadnjih 10 stranica se priča samo o piratluku i moderatori samo šute??? dajte lupite lock i da zavšimo sa iwnetom i alteriwnetom... ko oće igrat normalno nek igra a ko oće raspravljat o tim debilanama sa mutavim jump/slow motion modanim glupostima nek ode na neki forum di je malo primjerenije pričat o tome...
zadnjih 10 stranica se priča samo o piratluku i moderatori samo šute??? dajte lupite lock i da zavšimo sa iwnetom i alteriwnetom... ko oće igrat normalno nek igra a ko oće raspravljat o tim debilanama sa mutavim jump/slow motion modanim glupostima nek ode na neki forum di je malo primjerenije pričat o tome...
ovo nije piratstvo ovo je samo DOBROTVORNO poboljsanje igre !!
pa tema je "Call of Duty: Modern Warfare 2" i to je sve dio te igre,
ako te smeta zaobiđi temu
vidim da modovi nisu zainteresirani pa se nema smisla zamarati i raspravljati... peace out alteriwnetovci...
vidim da modovi nisu zainteresirani pa se nema smisla zamarati i raspravljati... peace out alteriwnetovci...
ja sam govorio za modove
za alter se slazem
to kaj su tebi modovi debilni nije nas problem neg tvoj
OBRISITE!
Uglavno dosla su dva nova moda u kojim nema KS i to je to sto sam ja vidio.
Evo kao sto svi znamo novi map pack i "patch" je vani. Kao niti kod proslog patcha nevidim neko poboljsanje. tj. poboljsanja uopce
nema. ja mislim da nam samo zbog tih novih "map packova" stave novi broj dolje, koji zapravo nema veze s patchom. Ova igra mi je
prirasla srcu, jos od doba cod 1, pa united offensive. e stvarno nemam rjeci za te prijasnje naslove. Ali ja stvarno neznam sta je
ovo. Nije da me toliko smetaju "rusheri" s perkovi poput marathon/lightweight/commando i tactical knife-om na M9, il pak
noobtuberi, koliko taj njihov "matchmaking system". Pa zadnjih par dana koda je poludio taj iwnet. Samo da napomenem moj NAT type
je OPEN, tak da mi sad nebi tu netko solio pamet. Ali tako se tesko spojit na host, da je to nevjerojatno. Vec sam se nagledao
poruka poput "unable connect to host" ili "could not migrate host" da mi je vec muka. Cak mi u zadnje vrijeme baca i "Server is
full". Kako mi fale dedicated serveri. Jedino me veseli sto ce na novom cod black ops, bit dedicated serveri, tako da nece bit
toliko lagova i slicno. Kupit ce se server, s ultra brzom konekcijom i to je to. Primjer sto je bilo na cod4, di su bili serveri
tipa "JFF- Just for Fun", di su svi sve poznali, i stvarno nam je bilo zabavno. Nisi dosao na server i da si igrao protiv teških
njubara ili pak cheatera. Evo da zavrsim post. Nadam se da ce cod black ops bit sve sto nismo imali u mw2, a bilo nam je
simpaticno u svi prijasnjim naslovima call of duty-a. E da neka nam vrate Nazi Zombie iz WaW =). Ak ce bit tak mw2 je proslost.
sta pricas ti,hahahaah,cod waw je bio epic fail kao i ta naredna igra treyarcha,a zombie mod je za djecu,kak ne kuzis da taj black oooops ide u nazad,opet da igramo u cold war eri?hahah hell no,ti izgleda imas ogromnih problema s skillom ako ne znas kak delat s rusherima il tuberima,mw2 je najbolja igra od svih cod-ova.Mogu samo reci da cu je igrati do Modern Warfare 3 koji ce napraviti brijem raven software,a ti se slobodno naganjaj s zombijima i tutlekima u cold waru hahahahah peace!!!
mw2 je najbolja igra od svih cod-ova.
Zbog ove izjave trebas se sam nasamarat
Mislim da si dovoljno star da razumiješ da se ukusi razlikuju.
ako si ti pravi gamer onda bi ti naj cod trebo bit 2 ili 4 a mw2 koji je far far far away od neke pro igre
ako si ti pravi gamer onda bi ti naj cod trebo bit 2 ili 4 a mw2 koji je far far far away od neke pro igre
Ček, a to znači određuje tko je "pravi gejmer"?
Ja sam onda vjerojatno low gejmer kad je meni najbolji COD:WAW a COD4 najdosadniji dio serijala?
Ja sam onda vjerojatno low gejmer kad je meni najbolji COD:WAW a COD4 najdosadniji dio serijala?
nismo se skuzli on prica kak je on pun skila bla bla bla
ja ne govorim za nikaga ali cinjenica je cega se najvise igra....
EDIT: slika
EDIT 2 : a za reputaciju WAW-a su krivi bas takvi, meni je recimo Cod 4 fav. ali nemam nista protvi WaW (cak sam i skupio nekih 50-ak sati - zombi i classic)
nismo se skuzli on prica kak je on pun skila bla bla bla
ja ne govorim za nikaga ali cinjenica je cega se najvise igra....
EDIT: slika
EDIT 2 : a za reputaciju WAW-a su krivi bas takvi, meni je recimo Cod 4 fav. ali nemam nista protvi WaW (cak sam i skupio nekih 50-ak sati - zombi i classic)
Xfire users playing mw2 :22k
Broj igraca na steamu sad:39k
Xfire nije mjerilo broja igraca u mw2.
Mislim da je MW2 drugi po igranosti među fps-ima,ispred BC2 i CS:S,a iza cod4.
... kad je doso mw2 bil je drugi (znaci gro ekipe je brojalo sate) - prema tebi ti ljudi sad zaboravljaju palit xf...
... cod 4 je oduvjek u top 5
... kad je doso mw2 bil je drugi (znaci gro ekipe je brojalo sate) - prema tebi ti ljudi sad zaboravljaju palit xf...
... cod 4 je oduvjek u top 5
pao je broj igraca,i ne zaboravljaju vec im nije potreban
Bas stvar ukusa recimo meni je MW2 crna ovca CoD serijala, onaj najjadnij, najgori, najcrap nasov od izlaska serijala dok je nekome savrsenstvo, dok mi je WaW bio odlican i nije mi bilo jasno sto ga ljudi pljuju, imao je genijalno dizajnirane mape, odlican relax Zombie mod, zabavne sitne modifikacije perkova/killstreaka, jedino sto sam mu zamjerao je "ruzan" dizajn MP44 i mozda zvuk nekog oruzja, sve ostalo je bilo super. Sto se mene tice nadam se da ce Black Ops preskociti MW2 crap'O recept u sirokom krugu i biti slicnij prethodnim CoD4/WaW. . .
A YoungSlimov fanaticni/groopy post je previse smjesan za ozbiljno komentiranje. . ., peace!
Mislim da ovdje nitko nije pravi gejmer. Za mene je to onaj koji zaraduje od toga i na natjecanjima mu sisate plavuse vicu PRO PRO PRO
a cuj prijatelju,tebi mozda moj post je smijesan ali meni je mw2 naj naj,a igrao sam 2icu i 4 i waw,bc2 sam igrao na ps3 nije los ali ima nekih svojih mana,uglavnom to je moje misljenje a ti slobodno smij se hah,ali vas par pretvara ovu mw2 temu u alteriwnet temu a kao sto svi znamo alteriwnet je skup krekiranih 'punomijedatizaoridjidjideckija' koji zele da igraju mw2,ako je bug forum dosao na to da se na forumu raspravlja o tome onda je to stvarno smijesno,sta je sljedece?WoW krekirani serveri ili nes tako,nema smisla lockaj temu i peace!!!!
Jesmo sad svi low sto neigramo cod, a igramo druge igre koje su bolje? Čovjeće, ti po svom ukusu ocjenuješ kakav tko ima ukus u svjetu igara.
hah,da ja ne kazem da sam ja pro igrac,ali ako imas problema s tuberima,uzmes si thumper i rijesis takve,ali pro gamer je izraz koji se koriste za ljude koji zaradjuju za zivot igranjem igara,ja igram kosarku pro u ger i ja od toga zaradjujem za zivot a neki decki koji dobro igraju ali ne zaradjuju za zivot neg im je to hobby nisu 'pro' tak je ista stvar i s gamingom da ne bi bilo zabune
hah,da ja ne kazem da sam ja pro igrac,ali ako imas problema s tuberima,uzmes si thumper i rijesis takve,ali pro gamer je izraz koji se koriste za ljude koji zaradjuju za zivot igranjem igara,ja igram kosarku pro u ger i ja od toga zaradjujem za zivot a neki decki koji dobro igraju ali ne zaradjuju za zivot neg im je to hobby nisu 'pro' tak je ista stvar i s gamingom da ne bi bilo zabune
Glavni problem je što pro gameri ne postoje. To su samo jedna vrsta pacijenata u umo bolnicama.
da heh,ja sam jednom bio na turniru u Parisu,u Call of Duty 2,to su sve neki nejaki decki,bas onak geek appearance imaju,i onda ti taj isti neki takav kaj upali cheat kaze i got skill hah,brijem da je pola njih jos nije okusilo kap alkohola il nes slicno a imaju po 25-30 god,smijesno